Találatok a következő kifejezésre: Szedhetem a alatt (75 db)

Szedhetem a terhesség alatt Xyzal nevű allergia gyógyszeremet?

Alvesco inhalációs oldatot is használok, de abban biztos vagyok hogy el kell hagynom, mivel szteroidot tartalmaz.

Legjobb válasz: Sürgõsen kérdezd meg az orvosodat! Ha nem szedheted, vannak nagyon jó homeopátiás szerek allergiára is, ezeket terhesség alatt is lehet szedni. Viszont nem biztos, hogy egy-két tanács alapján jó szert választasz (esetleg a patikus tanácsára gondolok), érdemes elmenni egy homeopátiás szakorvoshoz! Meglepõen jó eredményt tudsz elérni, és nem ártasz a babának!

Sürgõsen kérdezd meg az orvosodat! Ha nem szedheted, vannak nagyon jó homeopátiás szerek allergiára is, ezeket terhesség alatt is lehet szedni. Viszont nem biztos, hogy egy-két tanács alapján jó szert választasz (esetleg a patikus tanácsára gondolok), érdemes elmenni egy homeopátiás szakorvoshoz! Meglepõen jó eredményt tudsz elérni, és nem ártasz a babának!
Szerintem ha még kibírhatók az allergiád tunetei , akkor jobb lenne melloznod minden féle gyogyszert (mivel ezek nem homeopátiák) ha meg eros allergiad van az orvos biztos tud ajánlani valamit ami természetes gyogyszer az allergiádra, foleg az elso 3szemeszterben fontos hogy a kismama neszedjen ha lehet semmiféle gyogyszereket, semmilyen formában!sok szerencsét..
Hát az tuti hogy erre a kérdésedre csak a doki adhat biztos választ. Egyértelmûen õt kérdezd meg errõl!
Én nyár elején volt az allergológusomnál és azt tanácsolta, hogy semmilyen gyógyszert ne szedjek, még orrcseppet se használjak. Mivel nincs az a kismama, akin a kísérleteket elvégeznék, így nem tudják, hogy milyen a gyógyszerek hatása a babára. Úgyhogy én két hónapot gyógyszerek nélkül vészeltem át, pedig nagyon erõs allergiám volt. De ki lehetett bírni. A kamillás gõzõlést alkalmaztam kizárólag, amikor hajnalban már nem kaptam levegõt.
Nekem meg a korhazban algocalmint adtak a noverek, ezert otthon is azt szedtem.
Nekem csak az algopyrint javasolták.
Nekem csak Panalgorint szabadott
Én semmit nem használtam, ne is fájt a sebem. Vegyél FLP-s First srpét, én is azzal fújtam, szülés másnapján már törökülésben ültem, egy pillanatig sem fájt a gátsebem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Folsavat szedhetek szoptatás alatt? A nőgyógyászomtól kérdeztem, de azt mondta hagyjam abba a szoptatást.

Kistestvért szeretnénk, és tudom, hogy a folsavnak milyen jelent?sége van, bár a n?gyógyászom azt mondta szoptatás alatt kicsi az esélye hogy teherbe essem, de gondoltam néhány hónap alatt feltölthetném a szervezetem a folsavval, amíg szép lassan leszokik a kislányom a tejcsir?l. Szakavatottak segítséget várom nagyon!!!

Legjobb válasz: Miért ne szedhetnél? Javasolják a terhesvitaminok szedését a szoptatás befejezéséig, és mindegyikben van folsav. Én szedem a Femibiont a terhességem 5. hetétõl folyamatosan. A Pici Lányom már 6 hónapos, 1 éves koráig tervezem szoptatni és addig biztos szedem a vitamint is. Az meg, hogy szoptatás alatt nem lehet teherbe esni, kamu. Lehet, hogy nehezebb, de nem egyszer fordult elõ a világtörténelemben, hogy valaki szoptatás alatt esett teherbe. A saját családomban is van rá példa! :o)

Miért ne szedhetnél? Javasolják a terhesvitaminok szedését a szoptatás befejezéséig, és mindegyikben van folsav. Én szedem a Femibiont a terhességem 5. hetétõl folyamatosan. A Pici Lányom már 6 hónapos, 1 éves koráig tervezem szoptatni és addig biztos szedem a vitamint is. Az meg, hogy szoptatás alatt nem lehet teherbe esni, kamu. Lehet, hogy nehezebb, de nem egyszer fordult elõ a világtörténelemben, hogy valaki szoptatás alatt esett teherbe. A saját családomban is van rá példa! :o)
A kérdező hozzászólása: Megnéznéd, hogy mennyi folsavat tartalmaz? Nekem kifejezetten folsav tablettém van, az elõzõ terhességembõl maradt, és még jó a szavatossága, de a doki is mondta, hogy a Femibion alapból tartalmazza, ezért nem szeretném addig azt szedni.
off: nem hogy teherbe lehet esni de szoptatás alatt, de még terhesen is lehet szoptatni...


Tudnátok segíteni? Szedhető szoptatás alatt a Hair Clinic? Bőv. Lennt.

4hónapos a kisfiam, és iszonyatosan hullik a hajam. Szedhet?-e a hair clinic szoptatás alatt, vagy ha nem akkor mit lehet szedni ilyenkor? Kérlek válaszoljatok. Köszönöm.

Legjobb válasz: Szia!Ez ilyenkor teljesen természetes.Sajnos ezen mindannyian átesünk.Terhesség alatt nem hullik a haj,ezért terhesség után kezd el nagyon hullani,de csak ami amúgy is kihullott volna.Hiába szedsz bármit,hiába költenél bármennyit rá./doki mondta/Talán egy kicsit a Babé hajhullás elleni sampon segített.Kitartás!!!Jó babázást és egészséget kívánok Nektek!

Szia!Ez ilyenkor teljesen természetes.Sajnos ezen mindannyian átesünk.Terhesség alatt nem hullik a haj, ezért terhesség után kezd el nagyon hullani, de csak ami amúgy is kihullott volna.Hiába szedsz bármit, hiába költenél bármennyit rá./doki mondta/Talán egy kicsit a Babé hajhullás elleni sampon segített.Kitartás!!!Jó babázást és egészséget kívánok Nektek!
Ja igen, nekem terhesség alatt is hullott a hajam végig, azért lett ilyen kevés :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sajnos nekem a terhesség alatt is hullott, bár nem ennyire. Az elõzõ két terhességemnél pedig nem volt ilyen vészes. Hát kipróbálom amit itt ajánlottatok, hátha segít. Mégegyszer köszönöm a válaszokat. 3 fiú anyukája.
Azt nem tudom, hogy lehet-e szedni, de én is kíváncsi vagyok rá. Meg egyáltalán arra, hogy lehet-e csökkenteni a terhesség utáni hajhullást... nem akarlak elkeseríteni, de nekem semmivel sem sikerült. az elõzõ kettõ terhességem után is nagyon hullott a hajam! Azt olvastam errõl, hogy a terhesség alatt a hormonok nem engedik kihullani a hajat. (nekem nem hullott a terhesség alatt, sõt gyönyörûen megnõtt, sose volt olyan hosszú és dús!) Ha vége a terhességnek, a hormonok visszarendezõdnek és rövid idõ alatt kihullik az a mennyiség ami a terhesség 9 hónapja alatt hullott volna ki! :( Nekem is most kezdõdött a hajhullás, 3 hónapos a legkisebb fiam! Jó lenne valami megoldás!
Sajna hormonális okai vannak a hajhullásnak, az én copfom harmada a terhesség elõttinek :( Az én Fiam már 7 hónapos és mintha kezdenének babahajaim nõni (elég vicces, mert égnek állnak :D) A ricinusolajat ajánlom. Nem fogyasztásra, rákenésre. Próbálj olyan sampont keresni, amiben nincs SLS (sodium laulyr sulfate). Egy kis vitaminrásegítés amúgy is ajánlott szoptatás alatt, szerintem szedj terhesvitamint és E-vitamint meg halolajat mellé (én ezt teszem).
Nem tudom, lehet-e szedni, csak szeretnélek megnyugtatni: nekem is rettenetesen sok hajam kihullott, annyira, hogy nem mertem összekötni a hajamat, mert körben a fejemen látszott, hogy a hajvonalam centikkel feljebb került, mint volt... Nagyon durva volt, de rendezõdött. 7 hónapos múlt a lányom, és ma már rengeteg új hajam van a régi kopaszság helyén, úgy, hogy kizárólagosan szoptattam 6 hónapig és semmilyen vitamint nem szedtem. Szóval: idõ kell, és rendbe jön! :)
sedative pc, homeopátiás, nekem nagyon jó
Én is a Sedatif PC-t szedem, szerintem is jó.

Ha a babámnak adhatok fenistil cseppet akkor én miért nem szedhetem szoptatás alatt?

Legjobb válasz: Jó kérdés... De miért kéne szedned? Nekem ez csak placebó...

Jó kérdés... De miért kéne szedned? Nekem ez csak placebó...

Szoptatás alatt szedhető a Ginko Biloba gyógyszer?

Legjobb válasz: Ezt inkább orvostól kérdezd meg!

Ezt inkább orvostól kérdezd meg!
nem

Szoptatás alatt szedhető a Lindynette 20 tabletta?

A doki felírta, de a tájékoztatón az áll, hogy szoptatás alatt nem ajánlott szedni... Szerintetetek? Volt már tapasztalata valakinek? El?re is köszi!

Legjobb válasz: Én is szoptatok de ilyenkor cerazette tabit szoktak felírni. Én is ezt szedem. Szerintem irass te is ilyet!

Én is szoptatok de ilyenkor cerazette tabit szoktak felírni. Én is ezt szedem. Szerintem irass te is ilyet!
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen, én is ezzel kezdtem, de már rendszeres a menzeszem, és ha jól tudom, akkor a Cerazette már nem szedhetõ.
Hát...én nem tudom, mi a helyzet vele szoptatás alatt, de 3 barátnõm is több mint 10 kilót felszedett tõle...emiatt nem ajánlom.

Espumisan csepp szedhető a terhesség alatt? (16hetes kismama)

Legjobb válasz: Igen. Még a reklámban is elmondják.

Igen. Még a reklámban is elmondják.
Itt a betegtájékoztató: http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/espumisan_4.. Nyugodtan használd.
az elsõ trimeszterben is lehet? bocs az off-ért :)
Mivel nem szívódik fel, így végig lehet szedni. Nekem az elsõ trimeszterben csak ez segített az iszonyatos puffadáson és szélgörcsökön :(
nekem semmit nem használt, rennit szedtem az jó votl

Milyen gyógyszert szedhetek a terhesség alatt hasmenésre, ami tuti nem árt a babának, és vény nélkül kapható?

Legjobb válasz: Nem gyógyszer, de hatásos: fekete kàvé simán, tej-cukor nnélkül. Nem kell sok, kb fél adag.

Nem gyógyszer, de hatásos: fekete kàvé simán, tej-cukor nnélkül. Nem kell sok, kb fél adag.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a tanácsokat! :)
Nálam az étcsoki mûködött.
Fõtt sós burgonya! Nekem ez válik be!
A kérdező hozzászólása: Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe! Köszönöm! Dolgozunk a babán, és mivel innentõl sosem kizárt a terhesség, szeretnék figyelni mit veszek be, nehogy már meglegyen a picike, csak még nem tudok róla! :) Köszönöm!!!
Saját=savat. Bocsi, telefonon pötyögök.
Akkor nem biztos, hogy neked jó. Most ugrott be: széntabletta! A legegyszerûbb, hogy nem jutott eszembe?! Saját tuti nem okoz és egy esetleges terhesség esetén sem káros. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon hajlamos vagyok a gyomorsavra, és a kv azt csinál, ha jól tudom! Még nem várok babát, de így is elég sokat küzdök ezzel a problémával, vagyis hasmenéssel! Szerinted ezt kipróbálhatom? Nem lesz még több a gyomorsavam tõle?
Nem gyógyszer, de hatásos: fekete kàvé simán, tej-cukor nélkül. Nem kell sok, kb fél adag.
Orvosi széntabletta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!