Találatok a következő kifejezésre: Szedem az már 1-1,5 honapja az (3 db)

Szedem az elevitet már 1-1, 5 honapja az lehetséges hogy hiztam töle és erösödtem? És okozhat puffadást?

Legjobb válasz: Én még csak pár hete szedem, de nem hiszem hogy hízok tõle! azt mondják, hogy aki hajlamos rá ott elõfordul a hízás! Székrekedést mondanak még mellékhatásnak, de nálam mondjuk eddig sem volt rendszeres, tehát én nem vettem észre "semmit"! Sok sikert a babához, mert gondolom ezért kezdted el szedni...

Én még csak pár hete szedem, de nem hiszem hogy hízok tõle! azt mondják, hogy aki hajlamos rá ott elõfordul a hízás! Székrekedést mondanak még mellékhatásnak, de nálam mondjuk eddig sem volt rendszeres, tehát én nem vettem észre "semmit"! Sok sikert a babához, mert gondolom ezért kezdted el szedni...
nem konkrétan az elevittõl hízól.ha hajlamos vagy a hízásra akkor bármilyen vitamin okozhat hízást / ha nagyobb lesz tõle az étvágyad / mensivel hogy állsz?mert a puffadás a terhesség jele lehet :D és székrekedésed se az elevittõl lesz, sajna a terhességgel jár. sok sikert
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen ezért de én nagyon puffadt vagyok de nemtudom hogy elevittöl -e vagy mitöl? Köszi aranyos vagy :DD!
A kérdező hozzászólása: 27.dik napra jött meg és csak 1 napig tartott de az is kevés volt! Eddig nem hiztam elég vékony vagyok 60 kg. Szerinted? Csináltam már 2 tesztet és mindegyik negativ lett:((!
Igen, okozhat puffadást, és étvágy növekedést is.Én az elsõ babámmal már az elsõ hónapokban hiztam vagy 5 kilót, a dokim helyette javasolt mást, és utánna már nem híztam annyira.
A kérdező hozzászólása: És az lehetséges hogy 1, 5 honap alatt kihiztam már 2 nacimat is az elevittöl pedig többet nem eszek mint eddig!
ha nem eszel többet , nem hízól.önmagában semmilyen vitamin nem hízlal, csak étvágyat csinál, amitõl eszel és akkor hízhatsz!
van akinek igen, van akinek nem.szervezettõl függ.elsõ babámmal 2 hónap után lettem terhes, az ikreimmel 5 hónap után.
A szervezetedbõl a tabletta már rég kiürült, már 1 nap alatt.Itt az a lényeg, hogy van-e peteérésed.Ezt egy ovulációs teszttel ki tudod deríteni. Azért javasolják, hogy várjanak tabletta abbahagyása után a teherbeeséssel, mert legalább egy olyan hónap jó lenne, amikor nem megvonásos vérzésed van, hanem rendes menstruáció.Könnyebb kiszámolni a baba fogantatását és a szülés várható idõpontját. Emellett tényleg nem árt pár hónap, hogy kiderüljön rendesen beállt-e a peteérés.

Jangee, majd Stodette.1.5 éve szedek fogamzásgátló tablettát, úgy 1 hónapja soron kívül megjött, az orvos azt mondta, hogy már nem elég a jangee hormontartalma nekem. Ez lehet a súlygyarapodás miatt?

Jangee után felírta a Stodette-t, egy hete vettem be az els? szemet és tegnap ismét megjött. Ma visszamentem az orvoshoz, hogy mégis mi van velem, erre felírt egy 3. fajta gyógyszert.. Kérdeztem t?le, hogy ez mit?l van, de nem tudott rá válaszolni. A kérdésem az lenne, hogy lehetséges, hogy a súlygyarapodás miatt már nem elegend? a jangee-ban lev? hormonmennyiség nekem? Mert mióta fogazmzásgátlót szedek legalább 7 kiló rámjött a gyógyszer miatt. Szóval a tervem az, hogy abbahagyom a tablettát és visszafogyok az eredeti súlyomra, és újra elkezdtem szedni a jangee-t. Aki tud, segítsen!

Legjobb válasz: szerintem, keress egy normális nõgyógyászt, aki elküld hormonvizsgálatra

szerintem, keress egy normális nõgyógyászt, aki elküld hormonvizsgálatra

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!