Találatok a következő kifejezésre: Szedem a napos (154 db)

:OO A 7 napos szünet a menstruáció ideje. Dehát.. ott a betegtájékoztató, édesem! Komolyan az ilyenek miért szedik??
Bele van írva a betegtájékoztatóba (tudod, a papír a dobozban, amit ilyen szép nagyra szét lehet hajtogatni, és betûk vannak rajta), hogy a "szünetben való vérzés" a menstruáció, egészen pontosan a megvonásos vérzés. Legközelebb a következõ "szünetben" fog megjönni. 18/f
Igen a szünetben volt a megvonásos vérzés. Jó esetben a következõ 7 napos szünetben lesz a következõ.
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm a válaszokat!azért kérdeztem mert a tajekoztatoban kétértelmû választ adtak

Szedem a 21 napos gyógyszert és a hét napos szünetben, amikor meg kell jönnie, lehetséges, hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: Ha rendesen szeded és mindig idõben beveszed, akkor nem szabad teherbe esned.

Ha rendesen szeded és mindig idõben beveszed, akkor nem szabad teherbe esned.
A 7 napos szünetben is ugyanúgy véd mint a hónap többi napján.

Káposztaleves kapszulával ugyebár diétázni kell és az jó ha 10 napos fogyókúra mellett szedem? A 10 napossal elvileg 4 kg-ot fogyok ezzel így sztek hatásosabb lesz?

Legjobb válasz: Ilyen nincs hogy 10 napos diéta csak a mesében meg a Kiskegyedben. A káposztaleves kapszula meg annyit ér mint a káposztalepke kapszula... Olvasd el hogy kell normálisan diétázni és akkor nem lesz ilyen jellegû problémád! http://body.builder.hu

Ilyen nincs hogy 10 napos diéta csak a mesében meg a Kiskegyedben. A káposztaleves kapszula meg annyit ér mint a káposztalepke kapszula... Olvasd el hogy kell normálisan diétázni és akkor nem lesz ilyen jellegû problémád! http://body.builder.hu

Ha fogamzásgátlót szedek és valahogy mégis teherbe esek - de erről nyilván nem tudok - de tovább szedem a bogyót akkor a 7 napos szünetben ugyan úgy lesz megvonásos vérzés?

Tudom hogy kicsi az esélye de elfelejtettem bevenni egy bogyót, másnap szeretkeztünk párommal és most elgondolkodtam, ha én vagyok az a 0,001% aki teherbe esik azt honnan tudom meg? :)

Legjobb válasz: Vedd be utólag, rajta van a papírján, hogy ilyen esetben mi a teendõ. 0,001% akkor van, ha tökéletesen szeded. Te nem így tettél... Amikor már 1 is kimarad, már jóval nagyobb az esélyed. Ilyenkor írja is, hogy meddig kell kiegészítõ védekezés. Ha minden "normálisan" mûködik és terhes vagy, akkor nem lesz megvonásos vérzésed.

Vedd be utólag, rajta van a papírján, hogy ilyen esetben mi a teendõ. 0, 001% akkor van, ha tökéletesen szeded. Te nem így tettél... Amikor már 1 is kimarad, már jóval nagyobb az esélyed. Ilyenkor írja is, hogy meddig kell kiegészítõ védekezés. Ha minden "normálisan" mûködik és terhes vagy, akkor nem lesz megvonásos vérzésed.

Sensonette 75 fogamzásgátlót szedek. A hét napos "pihenő" utolsó napjától kezdve szedek Ospen 1000 antibiotikumot. Meddig szükséges kiegészítő védekezést használnunk a párommal?

Legjobb válasz: Szerintem amíg szeded addig mindenképp kell kiegészítõ, és az utolsó szem beszedése után még 7 napig. Ezt azért gondolom, mert mivel hatástalaníthatja az antibiotikum a fog.gátlót, akkor az olyan mintha nem vetted volna be a gyógyszert és ilyen esetben még 7 napig kell kiegészítés.

Szerintem amíg szeded addig mindenképp kell kiegészítõ, és az utolsó szem beszedése után még 7 napig. Ezt azért gondolom, mert mivel hatástalaníthatja az antibiotikum a fog.gátlót, akkor az olyan mintha nem vetted volna be a gyógyszert és ilyen esetben még 7 napig kell kiegészítés.
Nemrégen nekem is kellett antibiotikumot szednem!A dokim közölte, hogy az utolsó szem után kell 24óra arra, hogy kiürüljön a szervezetembõl!Addig kellett kiegészítõ védekezés!De ha te félsz, hogy esetleg nem véd akkor nyugodtan használhatsz mellé óvszert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a gyors választ! Sokat segített :)

Kb. 3 hete szedem a multi macát. Felboríthatta az eddig teljesen szabályos, 28 napos ciklusomat?

Arról van szó,hogy eddig teljesen szabályos volt a ciklusom/28 nap/A párommal babát szeretnénk,nem védekezünk/eddig óvszerrel tettük/.Már 5 napja késik,de a terhességi tesztek negatívak.Vajon okozhatja a késést a multi maca szedése?

Legjobb válasz: Flp-s terméket fogyasztasz?Ha igen, szerintem nem okozhat késést.Miota szeded?

Flp-s terméket fogyasztasz?Ha igen, szerintem nem okozhat késést.Miota szeded?
Mi az a multi maca?Így elég nehéz megmondani...
A kérdező hozzászólása: Hello! Igen, az flp-s multi macát szedem kb.3 hete. Állítólag segít a teherbeesésnél és immunerõsítõnek is jó.

Fogamzásgátlót szedek. A legutobbi 7 napos szünet helyett 8 napos szünet volt. Rendszeres nemi életet élek, így terhes lehetek? :S

Legjobb válasz: Szia! Kihánytad a tablettát, vagy mi történt? Pótoltad 12 órán belül?

Szia! Kihánytad a tablettát, vagy mi történt? Pótoltad 12 órán belül?
ha szeded rendesen tovább akkor nem.
krumpli
A kérdező hozzászólása: Elnéztem véletlenül, és már a következõ szünet van és ma van a 3. szünet nap és ma kellene megjönnie:S Nagyon félek:S

Hétfőtől kezdem a 7 napos fogyókúrát (link lent) és ha közben szedem a káposztaleves kapszulát jobban fogok fogyni v semmi értelme?

http://www.fogyokurak.hu/7-napos-dieta--cikk

Legjobb válasz: Semmi értelme! Mint az ilyen 7 napos hülyeségeknek sem! Életmódot kell váltani, csodák nincsenek! :)

Semmi értelme! Mint az ilyen 7 napos hülyeségeknek sem! Életmódot kell váltani, csodák nincsenek! :)
Az elõzõ válaszoló vagyok. Most nézegetem ezt a linket amit betettél... Eszedbe se jusson ezt a szart csinálni!!! :D Aszongya: "kávé cukor, és édesítõ nélkül" :DDDDDD Édesítõ vajon miért nem mejet bele?? Meg "kenyérke".... Diétában nem "kenyérkézünk" :)
Igaz! Ez nem diéta, de csináld csak, ha akarod, mindenkinek joga van úgy tönkretenni az egészségét ahogy akarja, holott a tudás ott van az orruk elõtt, csak lusták elolvasni, hozzáteszem nem hiába kövérek. Anita Bean: Modern Sporttáplálkozás c. könyve, az kell neked!
Mindkettõ átverés, pont.
"7 napos diéta 7 napos diéta Ez a diéta 1 hétig tart, utána azonnal meg kell ismételni." Ez most valami vicc? :D 100% ugyanaz mint a 14 napos izomvesztõ diéta nevû baromság, de nem harapott rá úgy látszik elég ember, így le kellett vinni 7 naposra amit meg kell ismételni :D Eszméletlen komolyan.
Egyáltalán nem hülyeség ez a diéta szerintem. én 165 centi vok és másfél hónapja még 105 kg( 17 éves tinilány létemre!!!!) másfél honap alatt lefogytam 23 kilót mos vok 82-83 kiló.. Tény és való hogy ez nem a legegézségesebb diéta a világon sõõt...:D de ha vki fogyni akar ezzel aztán fgo fogyni. oan minimális táplálékot visz be a szervezetébe ami épp szükséges. Egyébként a kérdésre válaszolva szerintem sincs sok értelme szedni mert csak pazarlod a pénzt rá..:Dighyis menni fog a foggyás ha betartod(: Nagyon sok szerencsét
A kérdező hozzászólása: az utolsó válaszolónak nagyon köszönöm. a többieknek meg nem tom miért kell leszólni sztem Ti még sosem vtatok olyan helyzetben h úgy éreztétek vna h borzasztóan néztek ki.Gondolom kis 40kg-os Barbie babák vagytok. Én elárulom h 60 kg vok a 160 cm-hez és hát van egy kis pocakom :P na de mjad lefogyok a köv. hétfõn kezdem :)
ahham, na akkor elmondom hogy 93 kilós 160 cm es srác voltam novemberben, aztán elkezdtem a tudatos diétát, és sportot, most már versenyre készülök 7 hónap után, úgy hogy 68 kiló vagyok jelentõs izomtömeggel.

Lehet pé-m a ciklus 11-ik napján? Eléggé intenzív hasszurkám van. Pedig a ciklusaim átlag 30 naposak. Kicsit több mint 1 hónapja szedem a Forever termékeit.

Legjobb válasz: Átlag 30 napos ciklus esetén a pé a 16 napon van, ha átlagos (14 napos) a luteális fázisod. De ettõl még vígan lehet most a pé-d a 11-ik napon. Ha valóban most van, és esetleg nem jön össze a baba, akkor a 25-26-ik napon fog most megjönni. De az is lehet, hogy a hasi fájdalmadat a növekvõ tüszõ okozza, ami nyomja a közti szöveteket. Ez a fájdalom napokig is eltarthat, és a legintenzívebben azon a napon érzed, amikor ténylegesen kiszabadul a petesejt. Mérd a reggeli hõdet, talán még nem késõ elkezdened ( bár jobb lett volna elejétõl ) és utóbb megtudod, mikor volt a pé-d

Átlag 30 napos ciklus esetén a pé a 16 napon van, ha átlagos (14 napos) a luteális fázisod. De ettõl még vígan lehet most a pé-d a 11-ik napon. Ha valóban most van, és esetleg nem jön össze a baba, akkor a 25-26-ik napon fog most megjönni. De az is lehet, hogy a hasi fájdalmadat a növekvõ tüszõ okozza, ami nyomja a közti szöveteket. Ez a fájdalom napokig is eltarthat, és a legintenzívebben azon a napon érzed, amikor ténylegesen kiszabadul a petesejt. Mérd a reggeli hõdet, talán még nem késõ elkezdened ( bár jobb lett volna elejétõl ) és utóbb megtudod, mikor volt a pé-d

Stodette fogamzásgátló tablettát szedek! A 7 napos szünetben is lehet gumi nélkül szexelni?

Legjobb válasz: márt mértne lehetne? a tabletta pont azért van h nekelljen óvszert használni. és igen, a 7 napos szünetben is véd a tabletta, ha rendesen szedted.

márt mértne lehetne? a tabletta pont azért van h nekelljen óvszert használni. és igen, a 7 napos szünetben is véd a tabletta, ha rendesen szedted.
A tabletta a szünetben is véd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!