Találatok a következő kifejezésre: Szedem a a vasam azóta (2 db)

Szedem a ferro-folgammát a vasam azóta rendeződött de a haemoglobin(102g/l) értékem és a haematokritom (0, 322)még mindig alacsony emelett a koleszterinem(6, 6) és a triglicerid(2, 4) is emelkedett, a vérsüllyedésem meg 44! mitől lehetek vérszegény?

mit?l lehet ez?nem lesz baja a babámnak?20 hetes kismami

Legjobb válasz: Én pl a korai és erõs mensitõl voltam -vagyok vérszegény. A vérkép eredményei összefüggnek, pont a napokban hallottam, hogy a hemoglobin és a haematorkitom abszolut egymással párhuzamosan mozog, és köze van a vashoz. Ajánlják a Schüssler sót, ez egy homeopátiás szer, segít felszívódnia bevitt vitaminokat a vasat, magnéziumot ispl. Járj utána gyógyszertárban , és próbáld meg, biztos segíteni fog.

Én pl a korai és erõs mensitõl voltam -vagyok vérszegény. A vérkép eredményei összefüggnek, pont a napokban hallottam, hogy a hemoglobin és a haematorkitom abszolut egymással párhuzamosan mozog, és köze van a vashoz. Ajánlják a Schüssler sót, ez egy homeopátiás szer, segít felszívódnia bevitt vitaminokat a vasat, magnéziumot ispl. Járj utána gyógyszertárban , és próbáld meg, biztos segíteni fog.
A kérdező hozzászólása: köszike a választ!Neked mennyi szokott lenni a haemoglobinod és a haematokridod?mindenképp utánajárok ennek a szernek!Boldog babavárást :)

Minimálisan kevesebb a vasam az átlagosnál, a 24. heti terhességi cukorszűrésen vették észre. Azóta már 27 hetes vagyok és szedem a femibion vasat minden nap. Szerintetek javult így a vasraktáram? A következő labornál már jobb lesz ugye?

Legjobb válasz: Normális, hogy a terhesség vége fele alacsony a vas eredmény a vérben. Szinte mindenkinek kell vasat szednie, fõleg azért is, mert ugye a szülés nagy vérveszteséggel fog járni. Nekem az orvosom mondta, hogy még éppen határeset az eredményem, de ha nem szeretnék vért kapni szülés után, akkor szedjem rendesen. Úgyhogy ne aggódj. Szedd a szülésig, utána rendbe fog jönni. Nekem már a szülés másnapján levett vérben jó volt a szint.

Normális, hogy a terhesség vége fele alacsony a vas eredmény a vérben. Szinte mindenkinek kell vasat szednie, fõleg azért is, mert ugye a szülés nagy vérveszteséggel fog járni. Nekem az orvosom mondta, hogy még éppen határeset az eredményem, de ha nem szeretnék vért kapni szülés után, akkor szedjem rendesen. Úgyhogy ne aggódj. Szedd a szülésig, utána rendbe fog jönni. Nekem már a szülés másnapján levett vérben jó volt a szint.
ja és mindez úgy, hogy amúgy végig tökéletes volt a vérképem...
A kérdező hozzászólása: A vérképemen nekem is minden ok ez volt csak kicsit alacsonyabb.Köszönöm a választ, megnyugodtam:) )Szép napot neked!
Az én orvosom szerint az nem elég ami a vény nélkül kapható készítményekben van ezért nekem írt fel vasat pedig nekem is csak picit volt kevesebb az átlagosnál. Utána tökéletes vérképeket produkáltam, de szedtem folyamatosan a maltofert amit felírt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!