Találatok a következő kifejezésre: Szedem a Már a második levelet (6 db)

Ha előre szeretném hozni a menstruációmat és kihagyom az utolsó pár tablettát akkor a 7. gyógyszermentes nap után melyiket vegyem be? Ami megmaradt az lözőből vagy már a második levelet? Amugy Belarat szedek

Legjobb válasz: ha lehet, akkor ne kesleltesd, de ha megis, akkor mindenkeppen kezdj uj levelet. ne felejsd el hogy igy csokken a fogamzasgatlo hatasa, tehat par hetig masfajta vedelem is szukseges ( az elso gyogyszermentes naptol a 10edig gyogyszeres napig) de mindenkeppen olvasd el a tajekoztatot

ha lehet, akkor ne kesleltesd, de ha megis, akkor mindenkeppen kezdj uj levelet. ne felejsd el hogy igy csokken a fogamzasgatlo hatasa, tehat par hetig masfajta vedelem is szukseges ( az elso gyogyszermentes naptol a 10edig gyogyszeres napig) de mindenkeppen olvasd el a tajekoztatot
A kérdező hozzászólása: Azt olvastam hogy lehet pár nappal elõre hozni azzal hogy kihagyok pár gyógyszert de az nincs leírva hogy a gyógyszermentes napok után melyiket kell folytatni!Azt amit abbahagytam vagy egy teljesen új levelet
Természetesen egy teljesen új levelet kell kezdened!

Ha a menstruációmat el szeretném tolni nyaralás miatt, akkor abban az időszakban is teljesen véd mikor már a második levelet szedem?

Legjobb válasz: Védeni véd,de lehet közti vérzésed a levél szedése alatt,ami szex szempontjából ugyanolyan zavaró,mint maga a mensi.

Védeni véd, de lehet közti vérzésed a levél szedése alatt, ami szex szempontjából ugyanolyan zavaró, mint maga a mensi.
A kérdező hozzászólása: Köszi =)
Szia! Már nyugodtan lefeküdhetsz vele má védekezés nélkül.
*s
Igen, már biztosra védett vagy !!!!!!
Már az elsõ szemtõl védett voltál!
A kérdező hozzászólása: KÖSZI a válaszokat gondoltam megkérdem mert a barátnõm anyja nõgyógyász és mondta h várjak még egy hónapot Furcsáltam kicsit mert egy barátnõm se várt annyit

Lindynette 20 at szedek. Ez 21 napos és 6 nap szünetet hagytam véletlen. A második levelet már elkezdtem és már történt eggyütlét. Így sem lehetek terhes, ugye?

Legjobb válasz: Nem! Hiszen nem elfelejtetted bevenni, hanem korábban tetted, ezzel csak a menzeszedet csúsztattad el. Szóval következõ alkalommal korábban fog megjönni elméletileg. Legalábbis nálam ez történt!

Nem! Hiszen nem elfelejtetted bevenni, hanem korábban tetted, ezzel csak a menzeszedet csúsztattad el. Szóval következõ alkalommal korábban fog megjönni elméletileg. Legalábbis nálam ez történt!
Bocs, de nem értem ezt a sok tablettakihagyós kérdést. Miért nem hívjátok fel az orvost? Biztos jobban ért hozzá, mint az itt járó akárkik.

Hogyha fogamzásgátlót szedek és a második levelet 4 nappal később kezdem az egy hetes szünet után, akkor az ér-e valamit? Vagy az a hónap így már mindenképpen ugrott?

Legjobb válasz: mindenképpen ugrott. de ha a jövõben továbbra is szedni akarod, akkor persze kezdd el most késéssel is, csak használjatok kiegészítõ védekezést, egészen a következõ levél elkezdéséig

mindenképpen ugrott. de ha a jövõben továbbra is szedni akarod, akkor persze kezdd el most késéssel is, csak használjatok kiegészítõ védekezést, egészen a következõ levél elkezdéséig
A kérdező hozzászólása: és ha kiváltom ma, tehát egy napot késtem vele akkor mennyire van baj?
vagyis akkor nem 4 napot késel, csak 1et? hááát az már kisebb baj, de jobb a biztonság, használjatok gumit

Szedem a Duphastont. Már a második levelet kéne kezdenem 28-án. 3 napja naponta többször van hányingerem és hogy ennek vajon az lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: nem, ha rendesen szedted, akkor nem lehetsz terhes. ez a második levélnél még csak a mellékhatás.ha nem múlik el a máodik levél után menj dokihoz, mert akkor a gyógyo nem vált be.

nem, ha rendesen szedted, akkor nem lehetsz terhes. ez a második levélnél még csak a mellékhatás.ha nem múlik el a máodik levél után menj dokihoz, mert akkor a gyógyo nem vált be.
A kérdező hozzászólása: Na de figyú azt pont arra van hogy babánk legyen. Nem azért szedem hogy ne jöjjön össze a terhesség. Mert soha nem voltam hányingeres
Ne haragudj, azt hittem, fogamzásgátló... De ha a teszt negatív, akkor még mindig azt kell, hogy mondjam, hogy nem hiszem... Sokkal elõbb kell annak pozitívnak lennie, mint hogy hányingered legyen a terhességtõl...
Jaj, bocsi, elnéztem, azt hittem, hogy az elsõt én írtam, mert egy másik kérdéshez írtam ilyesmit... Sorry. :) Szal én egy másik válaszoló voltam... :)
A Duphaston egy nagyon "klassz" gyógyszer, aminek ugye az a hatása, hogy a menstruációt rendszeressé tegye. Ez nálam meg is volt. Viszont a mellékhatásai közé tartozik a hányinger, émelygés, hangulatváltozás (ez nem kis mértékben), stb. Nekem szerencsére csak egy dobozzal kellett beszednem, de alig vártam, hogy elfogyjon. Ha van rá esély, hogy terhes vagy, akkor csinálj egy tesztet, egyébként meg inkább menj vissza a nõgyógyászodhoz, és mondd el neki, hogy rosszul vagy a gyógyszertõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ csak azt tartom furcsának hogy már két levéllel beszedtem és semmi nem jelentkezett semmi mellékhatás.Én úgy gondolom hanem lenne jó a gyógyszer akkor elõbb is jelentkezet volna valamiféle mellékhatás Nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!