Találatok a következő kifejezésre: Szedem a B6-ot, de még (4 db)

Szedem a Magne B6-ot, de még így is görcsölök, mitől lehet ez? 17 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Sokan vagyunk ezzel így, nem mindenkinek használ a magnézium. Én is 20 hetes korom óta folyamatosan keményedek, ha épp nem fekszem, és nem lett jobb. 3X2-t szedhetsz max, de ha így sem jobb, feltétlen szólj a dokinak, egyeztessetek, mert a görcs nem normális állapot. Most én is veszélyeztetett lettem, feküdnöm kell, eltiltotak mindentõl:-( Vigyázz magadra!! 33 hetes kismama

Sokan vagyunk ezzel így, nem mindenkinek használ a magnézium. Én is 20 hetes korom óta folyamatosan keményedek, ha épp nem fekszem, és nem lett jobb. 3X2-t szedhetsz max, de ha így sem jobb, feltétlen szólj a dokinak, egyeztessetek, mert a görcs nem normális állapot. Most én is veszélyeztetett lettem, feküdnöm kell, eltiltotak mindentõl:-( Vigyázz magadra!! 33 hetes kismama
Beszélj a dokiddal, lehet feküdnöd kell.Nekem nospát írt fel meg fekvést 28 hetesen, mert sokat keményedtem.

Ma reggel mindkét lábam begörcsölt egyszerre, de nagyon, pedig szedem a magne B6- ot, igaz naponta 2x1-et.34 hetes pocakos vagyok, emelnem kéne a darabszámon, vagy mit tegyek? Nagyon rossz érzés volt. Mostpedig ha lábra állok még mindíg érzem.

Legjobb válasz: Nyugodtan szedj 3x2 szemet, a magnéziumnak csak jótékony hatása van, nem lehet túladagolni. Arra figyelj, hogy már csak 2 hétig szedheted. Minden jót! 35 hetes kismama.

Nyugodtan szedj 3x2 szemet, a magnéziumnak csak jótékony hatása van, nem lehet túladagolni. Arra figyelj, hogy már csak 2 hétig szedheted. Minden jót! 35 hetes kismama.
Nekem is rendszeresen van lábgörcsöm. A dokim azt mondta, hogy erre kevés a magneB6, ilyenkor igyál meg gyorsan egy kalcium pezsgõtablettát is. Én már eleve úgy fekszem le este aludni, hogy az éjjeliszekrényre oda van készítve egy pohár víz, mellette a kálcium tabletta és a magneB6. Ha lábgörcsre ébredek, akkor megpróbálom kinyújtani a lábamat, lábujjaimat magam felé húzom, gyorsan megcsinálom az innivalót, beveszem, megiszom és viszonylag gyorsan el is múlik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat arik vagytok.!

Normális 31, 5 hetesen hogy görcsölget néha a hasam? Olyan mintha meg akarna jönni, csak annyira azért nem fáj, de ahhoz tudom hasonlitani. A magne B6-ot 3×2 szedem, és mégis. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen, gyakorol a méh. Van akinek ezek a méhmozgások fel sem tûnnek, van akinek nagyon fájnak. (én is az utóbbiba tartoztam). Mindenesetre pihenj sokat, és ha görcsöl akkor feküdj be egy kád nem túl forró vízbe, amibe pár csepp levendula illóolajat cseppentettél. Segít! Minden jót!! :)

Igen, gyakorol a méh. Van akinek ezek a méhmozgások fel sem tûnnek, van akinek nagyon fájnak. (én is az utóbbiba tartoztam). Mindenesetre pihenj sokat, és ha görcsöl akkor feküdj be egy kád nem túl forró vízbe, amibe pár csepp levendula illóolajat cseppentettél. Segít! Minden jót!! :)
Pihenj többet, esetleg ha még dolgozol, menj táppénzre... a doki úgyis szól, ha belül nyílni kezd a méhszáj vagy ilyesmi, és elmondja a teendõket. Ja, és nekem egy deci vörösbort is ajánlott méhlazításra ;)
Szia! Szerintem igen normális.Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Én úgy 2 napja vettem észre, hogy reggelente 1x 2x van ez a meg akar jönni érzés, aztán elmúlik. 36 hetes kismama
Szia! Én 32 hetes vagyok de görcsöt még nem éreztem csak haskeményedésem van gyakorta.Az én dokim a magnézium pezsgõtablettát ajánlotta mert szerinte míg a magnéziumot nem , a b6 vitamint túl lehet adagolni és a 7. hónapban már veszélyes lehet.Lassan szülünk! :-) Sok boldog pillanatot kívánok neked!


A Magne B6-nak van ilyen jótékony hatása? Pár hónapja szedem, más vitaminokkal együtt mert babát szertnénk. Eddig minden hónapban középidő után feszültek a melleim, de hónapok óta nem fáj, még mielőtt megjön sem. Lehet ez a Mage B6 miatt?

Legjobb válasz: Szerintem manapság már minden lehetséges. Mindenki másképp reagál a különbözõ dolgokra, így a szervezetünk is eltérõen reagálhat bizonyos ingerekre, vagy szerekre.

Szerintem manapság már minden lehetséges. Mindenki másképp reagál a különbözõ dolgokra, így a szervezetünk is eltérõen reagálhat bizonyos ingerekre, vagy szerekre.
A kérdező hozzászólása: Köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!