Találatok a következő kifejezésre: Szedek tabit hónapja, de már 1 (2 db)

Az UH EZER SZÁZALÉKBAN BIZTOS!!!!!!
Tuti, ne félj ennyire, így a szexet sem fogod élvezni, meg a párodnak is elég lesz egy idõ után, nyugodj meg a tabi az összes fogamzásgátló közül a legtutibb!!Élvezd az életet, és ne szorongj!
Két negatív teszt, tabi mellet még elmentél UHra?Nyugi már!Ha ennyire rettegsz a nemkívánt terhességtõl, akkor inkább hagyd az egész szex témát pihenni néhány évig.A tabi sokkal biztosabb, mint az óvszer!Én is voltam ilyen, és én is inkább nem szexeltem.Pasi ide, pasi oda!Aztán benõtt a fejem lágya.
4 hónap után már bõven védett vagy, így nem kell attól tartanod, h teherbe esel.csak szedd be mindig pontosan és élvezd az együttléteket!ennyi:)

Tegnap vettem be életem első szem tabiját (Gestomix) az van a tájékoztatóra írva h 1. naptól véd de nekem ez túl szürreális. Szedi vki ezt a tabit? Vélemények? 1 hónap után már teljesen véd?

Legjobb válasz: Általában az orvosok javasolni szoktak 1-2 hetet minimum, az aggódósabbak azt mondják, hogy érdemes kivárni az elsõ levelet. Ha az elsõ levélen túl vagy, akkor már biztosan fölösleges a mellévédekezés.

Általában az orvosok javasolni szoktak 1-2 hetet minimum, az aggódósabbak azt mondják, hogy érdemes kivárni az elsõ levelet. Ha az elsõ levélen túl vagy, akkor már biztosan fölösleges a mellévédekezés.
Én nem ezt szedem, de az enyémre is az van írva, hogy az elsõ szemtõl véd. Mi nem is vártunk vele, nem védekeztünk már az elejétõl fogva, mégsem lettem terhes! Nem hiába írják rá! Ha a mensid elsõ napjától szeded, akkor már abban a hónapban megakadályozza a peteérést. Peteérés nélkül pedig nem tudsz teherbe esni.
énis gestomixot szedek. ésén a menzesz ELSÕ napjától szedtem és a 12. napon elment bennem a párom. és nem lettem terhes, szal télleg véd az elsõ szemtõl, de ha csak a menzesz 1. napján kezdted el szedni. HA NEM akkor, akk várj vele 1 hónapot.
A kérdező hozzászólása: vasárnap este a tamponon vt 1 pici vérfolt, tegnap reggelre már rendesen megjött és tegnap este vettem be a tabit.az ugy okés?
Igen, akkor volt a mensid elsõ napja!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!