Találatok a következő kifejezésre: Szedek gyógyszert, van menstruációm. Lehetek (2 db)

Szedek gyógyszert, és van menstruációm. Lehetek ennek ellenére terhes?

Legjobb válasz: Simán. Én is így estem teherbe. De ha rendszeresen szeded a gyógyszert, akkor nem hiszem. Elvileg a gyógyszer 99%-os biztonságot ad. Nyugi azért nem megy ez olyan könnyen.

Simán. Én is így estem teherbe. De ha rendszeresen szeded a gyógyszert, akkor nem hiszem. Elvileg a gyógyszer 99%-os biztonságot ad. Nyugi azért nem megy ez olyan könnyen.
Ha rendesen szeded a gyógyszert és nem hagytál ki egy szemet sem, akkor nem sok esélyt látok a terhességre!
Ha szedsz gyógyszert akkor nem
Miért kell ezt hetente megkérdezni?????? Legalább olvass kicsit: a tájékoztatót, vagy itt a keresõben. Vagy miért nem kérdezted meg az orvosod?
Szia! Jajj ugyan, dehogy vagy terhes :) :) Hogy lennél az? A gyógyszer a teljes 7 napos szünetben véd :) Az elsõ napon és az utolsó gyógyszermentes napon is :) Ha nem szednél gyógyszert akkor sem esnél teherbe menstruáció alatt, akkor gyakorlatilag 0 az esély rá, de így hogy szedsz gyógyszert, áhhh. Hisz peteérésed sincs, anélkül pedig nincs baba :) Anyukád miért mondja, hogy terhes vagy???
A kérdező hozzászólása: de am a rendes mensimnek kellet megjönnie :P
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok köszönöm, hogy így gondoljátok!
Azért a gyógyszer elvonásos vérzése és a rendes menstruáció között van ám különbség De szerintem se valószínû hogy a kérdezõ babát vár
Két okból se lehetsz.Az egyik hogy megvolt és ez általában terméketlen idõszak, a másik a gyógyszer
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem, hogy nem vagyok az!!
Ha ennyire aggódsz akkor majd csinálj tesztet. A gyógyszer tárban lehet már olyat kapni ami a megtermékenyítést követõen a 3 napon kimutatja. Csak így kell kérni. Akkor megnyugszol. De nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: De olvastam :D:D de nem errõl van szó :$ bocs csak aggódom, mert így minden rendesen össze jött, 4 éves kapcsolatomnak lett vége...és elég sok dolog még hozzá jött, hogy idegeskedjek!És anyám azt hiszi, hogy terhes vagyok pedig szerintem sem vagyok az!
Ne légy már buta! A gyógyszer folyamatos szedése véd a 7 napos szünetben is
ne aggodj. védett vagy. nem vagy terhes.
Hahó... a gyógyszer a szünetben is véd. Nem olvasod a betegtájékoztatót?
A kérdező hozzászólása: De ez úgy volt h pont a 7 napos szünetben volt mikor már 2 napja nem szedtem gyógyszert, de szex közben jött meg a mensim!
Gyógyszer melett a szünetben sem lehet baj. Én csak azért ajánlanám a tesztet, mert ha ezen stresszelsz, akk lehet h nem fog idõben megjönni és csak mégjobban kétségbeesel. Ha tesztet csinálsz akk megkönnyebbülhetsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!