Találatok a következő kifejezésre: Szedek fogamzásgátlót, késik (30 db)

Ha terhes vagyok es ittam rozmaring teat arthat a babanak? Mert mar 3 napja iszom napi 2 csuporral. Mennnyi esely van a vettelesre? Szedek fogamzasgatlo gyogyszert nem biztos hogy terhes vagyok csak nem jött meg kesik 1 hete

Legjobb válasz: Ha terhes vagy, akkor szigorúan tilos innod, mert méh simaizom összehúzó hatása van, tehát elvetélhetsz. Mondjuk elviekben "csak" nagyobb dózisok (pl. illóolaj) esetén jelentkezik ez a hatása, de értelemszerûen nem érdemes kockáztatni.. Egyébként a fogamzásgátlódnak is jelentõsen gyengíti a hatását, tehát ha nem vagy terhes, akkor erre sem árt figyelned.

Ha terhes vagy, akkor szigorúan tilos innod, mert méh simaizom összehúzó hatása van, tehát elvetélhetsz. Mondjuk elviekben "csak" nagyobb dózisok (pl. illóolaj) esetén jelentkezik ez a hatása, de értelemszerûen nem érdemes kockáztatni.. Egyébként a fogamzásgátlódnak is jelentõsen gyengíti a hatását, tehát ha nem vagy terhes, akkor erre sem árt figyelned.

Szedek fogamzásgátlót, és késik a menstruációm. Így lehetek terhes?

A párommal 19-én voltunk együtt, de végülis nem is nevezhetném annak, mert csak egy nagyon pici ideig volt "bennem", és valószín?, hogy volt el?váladéka. Én közben szedem a fogamzásgátló tablettát. A napokban kéne megjönnie, de késik egy pár napot. Szóval így lehetek-e terhes??? Kérem valaki adjon megfelel? választ! Köszönöm.

Legjobb válasz: Sokat hallottam már arról, hogy fogamzásgátló mellett terhes lett valaki!Megértem az aggodalmadat és amint tudsz menj el orvoshoz!Ilyenkor megnyugtató lehet egy vizsgálat.Persze sok dolog befolyásoja a mensest, hiszen a meleg a stressz, étkezés, mind-mind okozhat késést!!

Sokat hallottam már arról, hogy fogamzásgátló mellett terhes lett valaki!Megértem az aggodalmadat és amint tudsz menj el orvoshoz!Ilyenkor megnyugtató lehet egy vizsgálat.Persze sok dolog befolyásoja a mensest, hiszen a meleg a stressz, étkezés, mind-mind okozhat késést!!
Szia. Szerintem túl stresszeled magad;tablettát szedsz és a dolgot meg is szakítottátok.Az elõváladék tartalmazhat kevés spermát, de sztem kicsi az esélye annak h teherbe estél. Nyugodj meg, sztem nincs semmi baj, csak késik.
Szia! szerintem ne aggódj, mert ennek nagyon-nagyon kicsi a valószínûsége.ha szeded a tablettát, akkor nem is értem miért aggódsz, hiszen annak szedése mellett szexuális kapcsolatot is létesíthetsz.a késésnek több oka is lehet, de terhesség szerintem biztosan nem.

A bnőm szed fogamzásgátlót és tegnap kellett volna megjönnie a mensiének. Normális ha egy kicsit késik?

Legjobb válasz: Most kezdte el szedni? Mert nem akkor kell ám megjönnie, amikor pont már nem szed be gyógyszert, hanem eltelik egy-két nap, és valamelyik gyógyszermentes napon jön meg. De nekem is volt, hogy késett gyógyszer mellett.

Most kezdte el szedni? Mert nem akkor kell ám megjönnie, amikor pont már nem szed be gyógyszert, hanem eltelik egy-két nap, és valamelyik gyógyszermentes napon jön meg. De nekem is volt, hogy késett gyógyszer mellett.
A kérdező hozzászólása: Nem most kezdte el szedni. Már elég régóta szedi. Csak kiváncsi voltam-e hogy pár nap késés az természetes-e.
Ha egy ideje szedi, akkor uazon a napon kellene megjönnie, amelyiken eddig. nekem legalábbis eddig mindig uakkor jött. Ha késik 1-2 napot, az még belefér, lehet, h sokat idegeskedik. de ha többet, akkor mindenképpen csináljatok egy tesztet vagy menjetek el a dokihoz.
Ha megjön neki, mielõtt el kellene kezdenie a köv. levéllel, akkor nincs gond! Tehát ha megjön neki a gyógyszermentes 7 napban!

SOS! En mar vagy 1 eve szedek fogamzasgatlot de ez volt az elso alkalom h elfelejtettem a legelso tablettat beszedni de utana normalisan szedtem es 8 napig nem is volt semmi . Lehet h kesik ha 1 nappal kesobb vettem be?

Legjobb válasz: Valószínûleg igen, egy nappal késõbb fog megjönni. Emellett az elsõ héten nem voltál védett, ha akkor szexeltetek, elképzelhetõ, hogy teherbe estél. A biztonság kedvéért egy hónapig védekezzetek más módon is, legalább megszakítással.

Valószínûleg igen, egy nappal késõbb fog megjönni. Emellett az elsõ héten nem voltál védett, ha akkor szexeltetek, elképzelhetõ, hogy teherbe estél. A biztonság kedvéért egy hónapig védekezzetek más módon is, legalább megszakítással.
Igen elõfordulhat. Kicsit így megborult az egész, mert ha belegondolsz, 1 nappal tovább kapta a hormonadagot. Én pár hónapja az utolsó héten felejtettem el bevenni, ami nem a következõ hónapban látszódott, akkor rendesen megjött, hanem 1 hónappal késõbb... alig véreztem. Amikor mondtam a dokinak, akkor õ mondta, hogy 1 nap sokat számít, fõleg az elsõ és utolsó héten.

Pár hónapja nem szedek fogamzásgátlot. Eddig mindig megjött most 5. napja késik lehetek terhes vagy más oka van a késésnek?

Szeretnénk kisbabát.

Legjobb válasz: vegyél tesztet,és biztos vàlaszt kapsz.lehet hogy a tablettàt abbahgytad,és a hormonok "dolgoznak" ezért késik,de lehet hogy terhes vagy.biztosat csak teszt vagy orvos mond.

vegyél tesztet, és biztos vàlaszt kapsz.lehet hogy a tablettàt abbahgytad, és a hormonok "dolgoznak" ezért késik, de lehet hogy terhes vagy.biztosat csak teszt vagy orvos mond.
Vegyél tesztet, 5 napos késésnél már kimutatja a bébit. Sok sikert! :)

Symicia fogamzasgatlot szedek es kesik a menstruaciom egy napja lehetek terhes?

az elso level beszedesenel az utolso szem elott megjott a mensim most viszont kesik!voltatok mar hasonlo helyzeteben?a melleim is erzekenyek kisse tartok tole hogy terhes vagyok pedig minden nap pontosan szedtem!

Legjobb válasz: A 7 napos szünetben bármikor megjöhet, ha teljesen kimarad akkor csinálj egy tesztet. Ennyi.

A 7 napos szünetben bármikor megjöhet, ha teljesen kimarad akkor csinálj egy tesztet. Ennyi.
Már jó ideje szedem, és az egyik alkalommal késett kb 3 napot. Ez elõtt, és azóta is mindig rendesen megjött. Lehet, hogy csak a stressz miatt késik, de ha meg akarsz gyõzõdni az állapotodról, menj el orvoshoz, vagy vegyél egy tesztet.

Lassan 2 hónapja nem szedek fogamzásgátlót, mert úgy éreztem, rossz hatással van a szervezetemre. Először időben megjött, most viszont úgy tűnik, késik a menszim. A gyógyszer miatt van ez?

Védekezéssel nem volt gond, azóta óvszerrel szeretkezünk, ezért nem gondolom, hogy lenne okom félni. Tanácsok, tapasztalatok?

Legjobb válasz: Mi az, hogy idõben megjött? A tabletta kikapcsolja a ciklusod, és egy mesterségeset csinál. Ha eddig mondjuk 32 napos volt, most csak 28 lesz.

Mi az, hogy idõben megjött? A tabletta kikapcsolja a ciklusod, és egy mesterségeset csinál. Ha eddig mondjuk 32 napos volt, most csak 28 lesz.
A kérdező hozzászólása: Azt jelenti, hogy legutoljára május 3-án jött meg.
Az a lényeg, hogy a szünetben megjöjjön. Akkor kell aggódni, ha a 7 nap alatt el sem kezdõdik a vérzés. Majd ha szeded egy ideje, akkor beáll egy idõpontra. De egyébként ha úgy érzed, hogy rossz hatással van rád, akkor miért szeded?
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem félreolvastad, mert pont, hogy nem szedem már, amiért rossz hatással volt rám. Ezért gondolkodok azon, hogy most a gyógyszer utóhatása ez, hogy nem jön meg. Talán még nem ürült ki a szervezetembõl.
Ohh te jó ég, ne haragudj:) Tényleg félreolvastam, úgy látszik késõ van már:) Akkor még egyszer nekifutok:D Valószínûleg a gyógyszer miatt van, igen. Sok nõnél eltart egy ideig, míg újraindul a peteérés. Ha három hónapig nem jön meg, akkor menj el orvoshoz. Addig meg legyél türelemmel, mert a szervezetnek idõ kell.
A kérdező hozzászólása: Azért veszek egy tesztet valamelyik nap a biztonság kedvéért, nehogy nekem jöjjön a baba. Igaz, nem vagyok ellene, de még nem terveztem konkrétan.
Szerintem is a gyógyszer a ludas... Én kb. majd fél éve hagytam abba a bogyó szedését és még mindig rendszertelen a menszeszem...28 napra sosem jön meg.Mindig késik legalább egy hetet, ha nem többet, szerintem ne aggódj. :)

Június óta nem szedek fogamzásgátlót, utána egy hónap múlva megjött rendesen, utána majdnem pontosan a következő de utána csak november (3 hónapra rá) végén most megint késik. Kb 5 évig szedtem a gyógyszert. Várjak még vagy menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Szia! Erre lehetett számítani,szerintem várjál még mert biztos hogy a gyógyszer borította fel a hormonháztartásod.Én korábban hagytam abba és még mindig nem állt be.Mondjuk én tovább szedtem kb.3 évvel

Szia! Erre lehetett számítani, szerintem várjál még mert biztos hogy a gyógyszer borította fel a hormonháztartásod.Én korábban hagytam abba és még mindig nem állt be.Mondjuk én tovább szedtem kb.3 évvel
Szia. Mindenképp minél hamarabb, már a 3 havi kimaradás után is el kellett volna menned, sztem összezavarodott a hormonháztartásod, kapsz rá gyógyszert, és rendbe fog jönni, de annak is idõ kell, ha a gyógyszert azért hagytad el, mert babát szeretnétek, akkor pedig S.O.S, mert ilyenkor azért kell egyéntõl függõen pár havi ciklus, hogy beálljon a mensid.Melody

2 éve szedek fogamzásgátlót (meliane). eddig mindig rendesen megjött, viszont most késik. Rendesen szedtem a gyógyszert minden nap. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lhet a stressz miatt is, attól függ hány napot késett, de ha már mondjuk elkezdted szedni a következõ levelet és nem jött meg, vennék egy tesztet a helyedban, aztán doki.

Lhet a stressz miatt is, attól függ hány napot késett, de ha már mondjuk elkezdted szedni a következõ levelet és nem jött meg, vennék egy tesztet a helyedban, aztán doki.

Egy hónapja nem szedek fogamzásgátlót. A párommal mindig idő előtt megszakítottuk a szeretkezést. Már 6. napja késik mensesem. Mitől lehet ez?

Érzékeny a mellem,görcsölök 1 hete,de még semmi.Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Lehetsz terhes. Ismerõsöm abbahagyta tavaly márciusban a gyógyszert, és áprilisban teherbe is esett. Szóval tesztelj mindenképpen, és aztán doki!

Szia! Lehetsz terhes. Ismerõsöm abbahagyta tavaly márciusban a gyógyszert, és áprilisban teherbe is esett. Szóval tesztelj mindenképpen, és aztán doki!
Szia! Én decemberben hagytam abba a fogamzásgátló szedését, mi is megszakítással voltunk együtt. Januárban késett 7 napot a menzeszem, voltak terhes tüneteim is (hányinger, hasszuri, érzékeny, duzzadt mellek, gyakori vizelési inger), csináltam 2 tesztet (a 2. pont a menzesz napján), mindkettõ neg. lett, sajnos. Szóval 1 hét késéssel, de megjött. Lehet nálad is a gyógyszer elhagyása miatt késik, de lehetsz babás is. Tesztelj, ennyi idõ után már ki kellene mutatnia, ha van valaki odabent.
A megszakított közösülés nem védekezés. Ettõl lehetsz terhes. Ha nem akartok babát, védekezzetek rendesen!!! De lehet, tényleg csak a tabi abbahagyása miatt van, vegyél tesztet és ha nem jön meg, vagy +, akkor irány a doki.
Szia! Én mikor abbahagytam a gyógyszert elõször 2 hetet késett!Ez idõ alatt fájt a mellem, hányingerem volt, hasi görcs, aluszékonyság, étvágytalanság....minden terhességi tünet megvolt!Aztán megjött!Következõ hónapban szintén...és azóta se állt be pedig 4, 5 hónapja abbahagytam a gyógyszert!idõ kell még beáll a szervezeted! Ne aggódj!De beszélj a dokiddal õ megnyugtat.Persze terhes lehetsz, de jobb ha egy ideig csak óvszerrel vagy más módszerrel védekezel....meg persze akkor is ha nem szeretnél babát!Találjatok ki mást!Szerintem a mensid meg fog jönni.De tesztelj és megtudod!Ha negatív akkor türelmesnek kell lenned mert késhet a gyógyszer abbahagyása miatt!Sok sikert és ha nem szeretnél babát, VÉDEKEZZ!!!Szép napot!
Én amikor abbahagytam a tabi szedését, akkor is percre pontosan jött meg a mensim.Mi is megszakítással védekeztünk, mert azt akartük, h ürüljön ki a szervezetembõl a tabi baba elõtt, és már a második hónapban össze is jött a baba, pedig a peteérés környékén 220 km volt köztünk.Ennyit a megszakításos "védekezésrõl".(Bár nálunk nem lett baj, mert a babaprojek 1 hónap múlva indult volna:) )
Szia!Lehetsz terhes is, de inkább valószínû, hogy a tabi miatt késik.A megszakításos közösülés nem 100%os, mert elõváladék is távozik a férfiból, ami ugyanúgy tartalmaz hímivarsejteket, mint ejakulációval, viszont az elõváladékot nem érzi a férfi, mikor távozik.Ha ki akarjátok várni az ajánlott idõt, akkor gumival védekezzetek, de azt tudni kell, ha babát akartok, hogy nyugodtan próbálkozhattok, a mai gyógyszerek már nagyon jók, ha terhes maradsz sem lesz semmi baj, nem kell várni.Egy öreg róka
Szia! Nem szeretnélek elkeseríteni, remélem Te a szerencsésebbek közé tartozol. Én novemberben hagytam abba a gyógyszert, és azóta nem jött meg. Sajna terhes sem vagyok.. :( Amikor elõször meg kellett volna jönnie, akkor annyira rá voltam pörögve a babaprojektre, hogy semmi másra nem tudtam gondolni.. Azán amikor 3 hét késés után a doki közölte, hogy nem vagyok terhes, akkor totál letörtem... Azóta nem is merek rá se gondolni, mert annyira szarul esett a csalódás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!