Találatok a következő kifejezésre: Szedek fogamzásgátló de (552 db)

miért szedi akkor azt a sz*rt? minek szedi, ha azt se tudja mire jó?
mikor régen? minden megeshet, de most ne már.. ezért nem kell kislányoknak tablettázniuk, mert azt se tudják h mi h mûködik.. ne haragudj, de ez a véleményem.. hány éves amúgy?
Mondd meg a barátnõdnek, h eleinte én is féltem, de már 6 hónapja szedem a tablettát, és NINCS ATTÓL JOBB ÉRZÉS, mint amikor belém élvez a barátom. :)
Ferike! Tûrd!
Mond meg nyugodtan a barátnõdnek, hogy akkor tegye le nyugodtan a tablettát, mert feleslegesen terheli hormonnal a szervezetét! A fogamzásgátló tablettát pont erre találták ki. Ha valaki pontosan szedi és figyel rá, hogy olyankor, amikor gyengülhet a hatása, alkalmaz kiegészítõ védekezést, akkor nem igen szoktak teherbe esni. Viszont aki kicsit is figyelmetlen a szedés során, azok igen, azok szoktak... Én összesen amióta élek nemi életet jó 7 évig szedtem tablettát és egyszer sem lettem mellette terhes. És még rengeteg nõ rajtam kívül.
Legyen már neki esze! Olyan mindegy h benne mész el vagy kiveszed elõtte, így is úgy is teherbe eshetne! De nem esik teherbe mert szedi a tablettát! Pont azért szedi hogy beleélvezhess és ne legyen terhes. Én is szedtem, 3 évig volt barátom, EGYSZER sem vette ki...Soha...és nem lettem terhes. Szóval nyugi!
Még ha nem zuhanyoztok le azonnal, akkor se fog teherbe esni :D ma már teljesen máshogy vannak kialakítva ezek a tabletták, mint pl 10 évvel ez elõtt, más a hormoni összetételük, és teljes biztonságot nyújtanak :) mondom, eleinte én is trippeltem, de már 6 hónapja szedem, és szuper :)
Azért mert kimosni nem birja.. ahh, ha ez ilyen egyszerû lenne:D
Hogy tudsz egy ilyen brainless csajjal egyáltalán járni?? Siralmas hogy milyen csajok vannak!
Nézz utána hogy hogyan mûködik, mi a hatása a szervezetre, (habár ezt gimibe a tanár is elmagyarázza biológia órán) miért nyújt védelmet és miért nem lehet terhes, majd olvasd el neki a beteg tájékoztatónak ide vonatkozó bekezdését és ha még ezek után sem képes felfogni, akkor nem fél csak hülye, vagy nem akarja a kapcsolatotoknak ezt a szintjét. Mellesleg nem nagyon van jobb érzés, mint amikor belédélveznek.
Creampie!:)
mondd meg neki, hogy én hónapok óta szedem, és a barátom MINDIG oda szokott, (sportoló, 19 éves, szóval aktívak a kis "haverok :D) és még nem vagyok terhes.
A kérdező hozzászólása: Én nem szedek :D
Mert nem lehet jól kimosni! Sõt: így inkább bemosod, ha nem vigyázol! Amúgy, aki nem ért hozzá, az minek szexel/szed tablettát? Ez mindkettõtökre vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet neki megmagyarázni hogy nem lehet probléma.. mert régen is volt olyan hogy gyógyszer mellet teherbe estek....
Semmi különös érzet nincs. :-) Kérdezd meg tõle, hogy szájába lehet-e helyette. Ha meg semmi sem megy, akkor lapátold. :-)
de nyugtass meg, ugye gumit nem kell húznod?:D
A kérdező hozzászólása: Õ 17 éves én 20. hallotta hogy 10 éve született is gyerek.. Írták sokan hogy nagyon jó a punciban elmenni, ezért szeretném de nem engedi :(
hallottam.... omg.... en is sok mindent hallok, h mik vannak az utcán, de attól még kimegyek.. nem tudom, az ilyennek nem tudnám megmagyarázni....
A kérdező hozzászólása: De jó neked :) Sajna õ nem így fogja fel... Pedig jó lenne:) Semmi esély nincs rá hogy teherbe essen ugye? Fõleg ha utána egybõl zuhanyzunk.
a zuhanyozásnak semmi köze az egészhez.. ha ennyire fél, ne szexeljen..
A kérdező hozzászólása: Miért ne lenne köze ha kimosod a punciból teljesen?
az elõzõ vagyok, hozzáteszem: tényleg nincs annál jobb! csak egyszer próbálja ki, milyen ha benne mész el, és soha többé nem akarja máshogy! a zuhanyzásról meg annyit, hogy totál semmi értelme, még ha hüvelyöblítést végez sem. 1. ha vízzel teszi, hagyja abba, mert nem tesz jót, ha víz kerül bele. 2. a spermák olyan gyorsak, hogy mire kihúzod, már késõ lenne, nemhogy mire kiöblítené.. :)

Terhes lehetek-e? Nem szedek fogamzásgátlót, de az aktus után múltkor úgy aludtunk el, hogy az ágynemûn volt egy csomó sperma. Ez okozhat problémát?

Lehet hülye a kérdésem, de elég paranoiás vagyok ezzel kapcsolatban

Legjobb válasz: Szerintem nem lesz baj. :) Gumit használtatok? Vagy csak petting volt? De ha ennyire parázós vagy, akkor elgondolkodnék a helyedben a fogamzásgátlón. Hosszú távon olcsóbb is, mint a gumi.

Szerintem nem lesz baj. :) Gumit használtatok? Vagy csak petting volt? De ha ennyire parázós vagy, akkor elgondolkodnék a helyedben a fogamzásgátlón. Hosszú távon olcsóbb is, mint a gumi.
terhes ettõl nem leszel, de az ágynemû büdös lesz, és foltos :D

4és fél éve szedek fogamzásgátlót, de most váltottam, mert az elözőtől mindig két héttel előbb megjött. Most szedem az új gyógyszert 2 hónapja, de most a 2-dik hónapban nem jött meg. Terhese lehetek? Vagy mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Elõfordulhat, hogy az új hormon összezavart. Nem hiszem, hogy baba van a dologban, de ha nagyon izgulsz :) csinálj tesztet! Mióta késik?

Szia! Elõfordulhat, hogy az új hormon összezavart. Nem hiszem, hogy baba van a dologban, de ha nagyon izgulsz :) csinálj tesztet! Mióta késik?

Már fél éve szedek fogamzásgátlót, de a párommal gyereket szeretnénk. Meddig érdemes várni a teherbeeséssel, hogy a babának semmi baja ne legyen?

Legjobb válasz: Azt szokták javasolni, hogy a fogamzásgátló szedésének abbahagyása után 3 hónap amíg kitisztul a szervezet, de sógornõm abbahagyta a szedést a következõ hónapban már terhes lett és született egy gyönyörû egészséges kislánya!

Azt szokták javasolni, hogy a fogamzásgátló szedésének abbahagyása után 3 hónap amíg kitisztul a szervezet, de sógornõm abbahagyta a szedést a következõ hónapban már terhes lett és született egy gyönyörû egészséges kislánya!
szia én abbahagytam és nem védekeztünk utána és minda két lányom a 3. hónapban jött öszze, nekem már azt mondtaa doki hogy 1 hónap is elég a váarkozásból
Mikor én abbahagytam a gyógyszert a második hónapban már terhes lettem. Azóta a lányom 6 éves, egészséges gyerek. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat.

Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Minerva tabletta biztonságos-e, mert sok rossz tapasztalatot olvastam róla. Most először szednék fogamzásgátlót, de így félek szedni. Köszönöm válaszát: Bettina

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hazánkban forgalmazott, hatósági engedéllyel rendelkező fogamzásgátló tabletták midegyike biztonságosnak tekinthető az előírás szerinti szedés esetén. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hazánkban forgalmazott, hatósági engedéllyel rendelkező fogamzásgátló tabletták midegyike biztonságosnak tekinthető az előírás szerinti szedés esetén. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Minerva tabletta biztonságos-e, mert sok rossz tapasztalatot olvastam róla. Most először szednék fogamzásgátlót, de így félek szedni. Köszönöm válaszát: Bettina

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hazánkban forgalmazott, hatósági engedéllyel rendelkező fogamzásgátló tabletták midegyike biztonságosnak tekinthető az előírás szerinti szedés esetén. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hazánkban forgalmazott, hatósági engedéllyel rendelkező fogamzásgátló tabletták midegyike biztonságosnak tekinthető az előírás szerinti szedés esetén. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha valaki szed fogamzásgátlót, de mellette mégis teherbe esik, hogy veszi észre?

Mert ugye a tabi miatt automatikusan megjön, szóval gondolom a menzesz kimaradása nem mindig történik meg. Akkor honnan lehet észrevenni? Vagy ha valaki terhes, akkor tabi mellett sem jön meg?

Legjobb válasz: Ugyanúgy jelentkeznek majd a terhességi gyanújelek, mint ha nem szedné. Fogamzásgátló mellett és nélkül is elõfordulhat vérzés a terhesség elején.

Ugyanúgy jelentkeznek majd a terhességi gyanújelek, mint ha nem szedné. Fogamzásgátló mellett és nélkül is elõfordulhat vérzés a terhesség elején.
Pl. úgy hogy minden hónapban csinál az ember lánya egy terhességi tesztet..legalábbis nekem ezt javasolta a nõgyógyász hogy ne érjen késõi meglepetés dmben 600 ftért már lehet kapni 2 darabosat..nekem havi 300ftot megér a nyugalom :D
Abból lehet észrevenni, hogy nem vérzel. Ha mégis akkor is vannak egyéb tünetek. Fémes íz a szájban, hányinger, szédülés, esetleg fáradtság. Bár van olyan hogy észre sem veszi az ember lánya, hogy terhes. Mondjuk ezt nehezen tudom elképzelni, de olvastam már ilyenrõl is. Hormonális változást jelent, tehát tünetekkel jár. De igazán a terhességi teszt az ami tényleg biztosat mutat. Ahogy az elõttem is írták.
A kérdező hozzászólása: de pl 2-3. hónapban is vérezhet?
Nagyon ritkán az is elõfordul, igen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
A kérdésedre a válasz igen. Viszont nyilván nem vagy terhes, tehát ez nézõpontodból irreleváns.
És az okos nõ ilyenkor elolvassa a tájékoztatót, amit a tabihoz adtak, legvégsõ esetben megkérdezi az orvosát, gyógyszerészét. A buta pedig ide írogat.
láttada fogamzásgátlót a végtermékben??
használj hüvelygyûrût ha hipohonder vagy :)
Ha nem hasmenés, akkor nincs semmi probléma. Ha hasmenés, de csak egyszer történik meg, akkor sem biztos, hogy baj van. Fõleg 3 óra elteltével. Ha nagyon félsz, használj más védekezési módot 1 hétig. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!