Találatok a következő kifejezésre: Szavazzon-e a Képesek vagyunk dönteni (1 db)

Szavazzon-e a nép? Képesek vagyunk dönteni a sorsunkról? Be tudjuk látni, ami most esetleg rossz, az késöbb sokkal jobb lehet?

Bárki, aki visszatekint az elmúlt évek, évtizedek magyar, vagy akár külföldi eseményeire, nemt?l, pártálástól függetlenül, nem egy pédát tud mondani arra, hogy a "döntsön a nép, mert ? tudja neki mi a jó" elv valahogy mintha nem m?ködne igazán. Gondolhatunk pl. Bush kétszeres megválasztására, Fidesz vagy az MSZP hatalomra kerülésére, a kett?s állampolgársággal kapcsolatos népszavazásra, de akár a mostani háromkérdéses szavazásra is.

Legjobb válasz: Szerintem teljesen felesleges lesz ez a mostani népszavazás! Pénzkidobás az egész! A véleményemet már leírtam egy párszor, ezúttal nem teszem!

Szerintem teljesen felesleges lesz ez a mostani népszavazás! Pénzkidobás az egész! A véleményemet már leírtam egy párszor, ezúttal nem teszem!
Persze, igazad van, nincs elég információ (már ha egymás szennyesének kiteregetését nem nevezzük annak) az érdemi választáshoz, ugyanakkor a felkínált lehetõségek is végesek. Ráadásul nálunk is megfigyelhetõ, mint az USAban, hogy megvan a családok hagyományos orientációja is... De akkor ki döntsön? (Amúgy általában épp errõl dönt a nép, hogy évekig ki döntsön helyette.) Sajnos ebben ilyen álságos a demokrácia.
èn amondó vagyok, hogy olyan kérdésekben amiket gazdasági kutatók tudnak csak meg jósolni, mondani hogy jó-e nekünk vagy sem abban ne döntsön az a sok buta majom aki azt hiszi hogy mert évi 600 ft a zsebében marad azzal neki sokkal jobb lesz. meg lediplomßaztatunk több ezer fiatalt akik a diplomával olyan munkát tudnak találni ahol akár egy 8 álltalánossal is bekerülhet. IT cégek tele vannak frissen informatika szakot végzettekkel, és a munkák nagyrészéhez csak nyelvtudás és cég álltal való kiképzés kell.
Akkor értelmetlen, ha valaki nem megy el a szavazásra.Sok ember úgy fogja fel, hogy nem megyek el szavazni, majd lesz valami.Könyörgöm, ha már állampolgárok vagyunk, és magyarok, és még ha nem is szimpatikus senki, véleményünk csak van.Nem mindegy, milyen országban élünk, és legalább egy kicsit tehetnénk, azt használjuk ki.
Hát éppen ez az! Három feltett kérdésre igen vagy nem válasszal reagálni nem jelenti a véleményem nyilvánítását. Itt a lényeg az volt, hogy ki szavaz a kormányra, és ki az ellenzékre. Persze az természetes, hogy a szavazók nagy része inkább a vizitdíj és tandíj ellen szavaz pártállástól függetlenül. Én teljes meggyõzõdéssel egyik mellett sem voksoltam volna, így el sem mentem szavazni. Persze az új kormányválasztásnál sem tudnék meggyõzõdéssel egyik párt mellé sem állni, mert már rettenetesen elegem van az egész mocskos politikából, ami csak arró szól, hogy kit hogyan tudunk a szarba döngölni, és a saját zsebeinket jól megtölteni, addig, mig hatalmon lehetünk.
nyilvánvaló hogy a legtöbb ember nem akar még többet fizetni de ha elvonatkoztatunk akkor ha lehetne arról népszavazást kiírni hogy legyen-e adó akkor a túlnyomó többség nemmel szavazna.... sajnos túl sok szûklátókörû befolyásolható és önzõ ember van. na nem azért mondom mert én el akarom szórni a pénzt, persze hogy jó a minél több de van ami tényleg muszály. és igaz az nem a 4-es metró meg a kórházi széf :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Trianon kérdés. A franciáknak miért nem volt érdekük, hogy a magyarokat is szövetségesükké tegyék a háború után?

Arra gondolok, hogy etnikailag igazságos határokkal Magyarországot is beilleszthették volna az új Közép-Európában kiépített szövetségi rendszerükbe, amellyel a német és az orosz fenyegetés ellen akartak fellépni.

Miért nem tették?

6

A szomszédos országokban hol csökkent legkevésbé a magyarok száma az elmúlt 90 év alatt?

3

Miért nem küldtek embert a Holdra az utóbbi 40 évben?

Talán náci vagy földönkívüli bázist találtak az apollo expedíciók során?

20

Csernobilt tényleg ennyire felnagyították?

Azt olvastam teljesen indokulatlanul telepítettek ki annyi embert, 1km2 terület elkerítése is elég lett volna és a halálos áldozatok számát is jóval fölülbecsülték. A környezet jobb állapotban van, mint 1986 előtt hiszen kitelepítették az embereket és ez többet számított, mint az a kis sugárzás.

24

Pécsiek! Mi igaz abból, h romák felgyújtottak egy 17 éves gyereket városotokban?

10

A nácik mit kerestek az Antarktiszon?

valamiért fontosnak találták, okkultizmus szempontjából is, de miért, mi van/volt ott?
nyers anyagot kerestek talán? de akkor nem volt olyan technika amivel ott bányászhattak volna.

15

Van olyan cikk ami arról szól hogy a Szovjetunió akarta megtámadni Németországot és a németek csak megelőző támadást indítottak?

valami link?

3

Mi ez? Egyre több helyen látok ilyet. Az valami a vonalkódhoz hasonló pontkód?

http://www.feketelista.hu/qr/?d=http://www.feketelista.hu/_a..

8

Vannak még Szerbiában magyar többségű települések?

Ha vannak, melyek ezek?

6

Történhet olyan támadás mint szeptember 11. -e volt, vagy már olyan nagy a biztonság, hogy ilyen már nem történhet meg? W

ármelyik országban

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!