Találatok a következő kifejezésre: Szaladtam a elől, és (3 db)

Szaladtam a vihar elől, és elestem, bevertem a fejemet. Igaz nagyon fájt, de tovább szaladtam, később összeestem és elvesztettem az eszméletem, felakadtak a szemeim, láttam a fehér fényt. Menjek el orvoshoz?

Legjobb válasz: Rejtõ Jenõ híres alakja, az a bizonyos Török Szultán jut eszembe, aki titkos leveleket ír senki másra nem jellemzõ, teljesen sajátságos pocsék helyesírással. Épp emiatt hiába írja úgy alá a leveleit, hogy "Nedudd ki", mindenki, különösen Fülig JHimmy azonnal tudja, hogy csak õ lehet a levél mögött. Kedves Török Szultán! Ismét lebuktál... üdv.: Fülig Himmy

Rejtõ Jenõ híres alakja, az a bizonyos Török Szultán jut eszembe, aki titkos leveleket ír senki másra nem jellemzõ, teljesen sajátságos pocsék helyesírással. Épp emiatt hiába írja úgy alá a leveleit, hogy "Nedudd ki", mindenki, különösen Fülig JHimmy azonnal tudja, hogy csak õ lehet a levél mögött. Kedves Török Szultán! Ismét lebuktál... üdv.: Fülig Himmy
Nah jó, az elõzõ álaszadó nem 100!!! BIZTOS hogy azt a fényl láttad?? mert egy egyszerû eleséstõl nem hinném, hogy halá közeli állapotba tudnál kerülni, de mien válasz is vársz pontosan?????? -Szerintetek??: szerintem csak rájátszás van a háttérben...
A fenti tünetek közül már egy is elég indok, hogy orvoshoz menj.(Egyébként hogyan láttad, hogy felakadtak a szemeid?)
Ne menj el várjuk meg a végét.. Ha már láttad a fehér fényt akkor nincs mese...
kilátott fehér lányt? Mivan?
Fehér lány -.-"!Elõzõ válaszadó fehér fényt látott:D!De szerintem az eséstõl képzelõdtél, nekem is volt már hasonló esetem csak én az abszinttõl láttam ilyesmit, ha nincs nagyobb bajod vedd annak hogy az eséstõl van!
Hoppá. Fehér lány helyett fény. Igen köszönöm:)

Pasik! (Elso) randin mi az, ami abszolut menekulésre késztet titeket, és hanyatt-homlok szaladtok el a lany elol?

Legjobb válasz: Az ápolatlanság, a primitív bunkó viselkedés. Ha próbál jó képet mutatni magáról és össze-vissza hazudozik. Ha kiderül, hogy totál nem illünk össze és kár idõt pocsékolni a dologra.

Az ápolatlanság, a primitív bunkó viselkedés. Ha próbál jó képet mutatni magáról és össze-vissza hazudozik. Ha kiderül, hogy totál nem illünk össze és kár idõt pocsékolni a dologra.
Az, ha folyamatosan az exét (vagy exeit) emlegeti, és pocskondiázza õket.
Nálam az, ha nem jutok szóhoz, ha másokat szapul a hátuk mögött, ha ápolatlan, ha beképzelt, ha egyik cigirõl a másikra gyújt.
"Az, ha folyamatosan az exét (vagy exeit) emlegeti, és pocskondiázza õket." Nem is kell pocskondiáznia, már az is éppen elég zavaró, ha minden második mondta az, hogy "a volt pasim így...a volt pasim úgy". Egyszer-kétszer még meg lehet említeni, de folyamatosan már zavaró. Amúgy általánosságban szinte mindenkit zavar: ápolatlanság, egy kiló vakolat az arcán, ha két értelmes mondatot nem tud elnyögni, kényes, infantilis, affektáló viselkedés, alig akar megszólalni (persze az sem jó, ha folyamatosan pofázik), k.rvás megjelenés és viselkedés, ha azt látja az ember rajta, ha csak nyûg neki az egész randi és alig várja, hogy vége legyen, ha semmi közös témánk nincs, borotvált, de tetovált szemöldök, amitõl undorítóbb dolog nincs egy csajon. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Na leírom én is, hogy engem mi zavar: 1.a legjobban zavar ha szótlan, nem beszél, nem kérdez semmit, rideg, ez a legrosszabb. 2.ápolatlan bármilyen formában 3.volt pasijairól beszél, meg ha túlzottan irányítani akar, vagy ha bunkó 4.nem közeledik felém semmilyen formában, nem mutat érdeklõdést Az 1. pont zavar annyira, hogy felállok és elmegyek(értsd jól:D) 21f
Ha ápolatlan nagyképû öntelt , próbálja magát feltüntetni a legjobb színben pedig nem igaz , ugyan azt próbálja csinálni amit én . Engem ezek zavarnak .
Ha beképzelt és csak magát fényezi. attól hányok.
az ilyen fajta kérdések amit most is feltettél.lerí minden.nekem felnõtt nõ kell!
Eddig két randiról akartam elmenekülni: 1. El volt szállva magától a lány. Lehet, hogy azonnal körbe kellett volna rajonganom, de megismerni nem volt esélyem. Nem kérdezett semmit. Kétszer válaszolta, hogy "... errõl most nem beszélnék". Nagyon az esetem lett volna, de 5 perc után már a kijáratot kerestem. 2. Annyira igénytelenül nézett ki, hogy fel sem ismertem a képek után. Úgy tûnt, hogy egy percig sem készült a randira.
A kérdező hozzászólása: Koszi mindannyiotoknak! Igazan hasznosak voltak a valaszok!
ha untermensch

Tegnap nagyon tele szaladtam, mint a deli busz tele vótam. Meg a kupakat is elhordtam masok lakasa elol a sajat udvaromra. Most rosszul erzem magam reggel Kis roka szuletett. Es szedelgek. Mit tehetnek a gyomrom rossz es enis?

Nezek Csak elore mint egy Hórihorgas melak debbella de nem ertem mi tortenik. a szomszedok allan doan konyhanyelven fenhangon orditonak a padlasonKinezek az Udvarra mindig lattom hogy a tehenek kolompolnak es Csaholnak az ölebek!Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nyugi, még mindig részeg vagy. Aludj.

Nyugi, még mindig részeg vagy. Aludj.
Igyál szódabikarbónás vizet. (Ha nincs otthon gyomordoktor nevû pezsgõtablettád)
A reggel született "Kis rokát" takard be szépen, mert megfagy a hidegben.
Vedd elõ a magyar nyelv könyvet, és olvasd.
A kérdező hozzászólása: Pozitiv valaszok Köszönöm szepen! Elmultak mar a vizioim es jobban vagyok.
Mikor olvastam a rókát, majdnem leestem a székrõl. Örülök, ha jobban érzed magad. Az esti bulin a pián kívûl gondolom volt más is...
A kérdező hozzászólása: Koszonom a Valaszokat Pozitivan Mind Dehogy volt mas 1, 5 litert ittam meg igaze Jo palinkamból
A kérdező hozzászólása: Ma egesz nap megint komaban Voltam, a lelkem is majdnem Kiszállott belolem. Me ketszer is Kis roka Szuletett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!