Találatok a következő kifejezésre: Szakközépiskola 2. Irodalomból milyen kötelező olvasmányok (1 db)

Szakközépiskola 2. osztályában Irodalomból milyen kötelező olvasmányok és Verstanulások vannak?

Legjobb válasz: Ez tananyag függõ. Én is most vagyok másodikas, gimibe járok. Nekünk ezek voltak: Gulliver utazásai, Bánk bán, Goriot apó, Anyegin, Csongor és Tünde, Robinson Crusoe, Candid vagy az optimizmus, Az apostol, Toldi (3) és az Arany Ember. Nõvérem szakközépbe jár, neki is el kellett olvasnia az összest a giorit apó kivételével.

Ez tananyag függõ. Én is most vagyok másodikas, gimibe járok. Nekünk ezek voltak: Gulliver utazásai, Bánk bán, Goriot apó, Anyegin, Csongor és Tünde, Robinson Crusoe, Candid vagy az optimizmus, Az apostol, Toldi (3) és az Arany Ember. Nõvérem szakközépbe jár, neki is el kellett olvasnia az összest a giorit apó kivételével.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan kell megoldani az alábbi képen látható exponenciális feladatot?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

1

Valaki írna osztálytársamnak egy verset?

Eperjesi Ádám a neve;kék a szeme; a haja szőkésbarna; nem tanul rosszul:3-4es tanuló. VICCES LEGYEN

3

Hogy kell megoldani a következő fizika példát (nem tudom meghatározni a fókusztávolságot, pedig az kellene a feladat megoldásához)?

Egy gyűjtőlencse valódi, háromszoros nagyítású képet ad, ha a tárgy és a kép egymástól 80 cm távolságra van.

1

A google kivételesen cserbenhagyott, a kérdés pedig a következő: valaki, valami vázlatot, vagy esetleg dokumentumot tudna-e javasolni az olasz logisztikai központok sajátosságairól?

0

Egyenes/Függő beszéd?

Tudnátok írni nekem 5-10 mondatot?Hogy megértsem:S

2

Mely számok 997 osztói?

Köszönöm szépen! :)

4

Valaki segítene eszt lefordítani?

FORDÍTÁS XXD :::::Nachdemer mir das so scHön erzahlt hat, geht er zu meiner Mutter in die Küche. Er isst namlich gern du viel. Er treibt keinen Sport mehr, so hat er shon einen kleinen Bauch. Nach demMittagessen will er mit meinem Vater Fußball ucken. Papa will aber mit uns and die frische Luft gehen, ein bisschen Ball spilen oder spazieren gehen. Aber mein Onkel bleibt lieber zu Hause, er guckt sich seine Lieblingssendungen an. Wir kommen meistens gegen 5 Uhr nach Hause, dann müssen wir ganz leise sein: Onkel Paul sitzt in Omas großem Sessel vor dem Fernseher und schlaft. Dann dürfen wir in nicht stören. Előre is Kösszke ::?!?

1

Egy távolsági buszra hogyan veszel jegyet?

Angol órára a távolsági buszokról kell írnom min. 250 szóban, és azt mondta a tanár, hogy azt is írjam le, hogy hogy szerzek jegyet. Tudom, elég alap dolog, de valamiért ezt nem tudom :/

2

Logaritmusos egyenlet pls. Help?

log_x-3(x+90)*log_x(köbgyökalatt x-3)=2/3

2

FIZIKA: Egy 15 cm sugarú félgömb tetejére helyezünk egy apró testet, majd elengedjük. Hol fogja elhagyni a félgömb felszínét?

Ha esetleg értelmetlenül fogalmaztam volna: a lényeg az, hogy egy apró kis testet teszünk a félgömb tetejére. Ha elengedjük, ugye egy darabig csúszni fog le valamelyik irányba, majd lerepül róla. Na ez a kérdés, hogy hol.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!