Találatok a következő kifejezésre: Szakközépiskola 2. Irodalomból milyen kötelező (1 db)

Szakközépiskola 2. osztályában Irodalomból milyen kötelező olvasmányok és Verstanulások vannak?

Legjobb válasz: Ez tananyag függõ. Én is most vagyok másodikas, gimibe járok. Nekünk ezek voltak: Gulliver utazásai, Bánk bán, Goriot apó, Anyegin, Csongor és Tünde, Robinson Crusoe, Candid vagy az optimizmus, Az apostol, Toldi (3) és az Arany Ember. Nõvérem szakközépbe jár, neki is el kellett olvasnia az összest a giorit apó kivételével.

Ez tananyag függõ. Én is most vagyok másodikas, gimibe járok. Nekünk ezek voltak: Gulliver utazásai, Bánk bán, Goriot apó, Anyegin, Csongor és Tünde, Robinson Crusoe, Candid vagy az optimizmus, Az apostol, Toldi (3) és az Arany Ember. Nõvérem szakközépbe jár, neki is el kellett olvasnia az összest a giorit apó kivételével.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kémiai feladat megoldása?

Na karbonátot és Na-hidrogén karbonátot vizsgálunk.10g-ot hevítünk belőlük. Egyenlet mennyi lett a fennmaradt fehér por anyaga? Mi a változás oka?

0

G/m3 -t hogy váltok át mg/l-be?

G és mg között ezer a váltószám, ugye? Tegyük fel, van 10 g/m3-om, akkor szorzom ezerrel, az 10000 mg/m3. Ahány liter, annyi dm3, m3 és dm3 között ezer a váltószám, de itt meg osztok ezerrel, ergo a 10 g/m3-m az 10 mg/l ??? És ha így van, akkor miért szivat a tanár? :D Ha nem így van, miért nem így van? SOS!

2

Hogyan kell megoldani ezt a 2 matekpéldát?

x^2-15x > 108-5x

6

A Csongor és Tündében milyen mesei elemek találhatók? Tudnátok Segíteni?

Kérlek segítsetek. :)

4

Angol segítség? (most kezdtem)

Mit jelentenek,és hogyan használom(mi előtt és mi után,a mondatban hol) ezeket a szavakat? Altrough(habár,asszem),however és in spite of

4

3*25^x-16^x=2*20^x?

a megoldás az 0, ennyi meg van ellenőrzés is megy! csak le kellene vezetni hogy, hogy jön ki! előre is köszi

4

Igaz, hamis? (hamisat ki kéne javítani igazra)

A biocönózis a változó életfeltételeket jelenti.

4

Mi az a nigériai levél? (bővebben lenn) : )

Föcire kellene, de sehol nem találom, és nem is tudom. Mi az? Köszi előre is a válaszokat! :)

2

Milyen adatokból és hogyan kell népsűrűséget számolni?

3

Elemezni kéne 2 db mondatot? és leírni a szerkezeti rajzát? Csak én nemnagyon értek ehhez de gyorsan kéne a segítség: Milyen kár, hogy nem tudtam elmenni hozzád!

a másik mondatnál az a helyzet hogy elemezni is kell és ki kell egészíteni valamit a mondattal kapcsolatban és ennél a mondatnál is kéne a szerkezeti rajza:

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!