Találatok a következő kifejezésre: Szakközépiskola 2. Irodalomból milyen (1 db)

Szakközépiskola 2. osztályában Irodalomból milyen kötelező olvasmányok és Verstanulások vannak?

Legjobb válasz: Ez tananyag függõ. Én is most vagyok másodikas, gimibe járok. Nekünk ezek voltak: Gulliver utazásai, Bánk bán, Goriot apó, Anyegin, Csongor és Tünde, Robinson Crusoe, Candid vagy az optimizmus, Az apostol, Toldi (3) és az Arany Ember. Nõvérem szakközépbe jár, neki is el kellett olvasnia az összest a giorit apó kivételével.

Ez tananyag függõ. Én is most vagyok másodikas, gimibe járok. Nekünk ezek voltak: Gulliver utazásai, Bánk bán, Goriot apó, Anyegin, Csongor és Tünde, Robinson Crusoe, Candid vagy az optimizmus, Az apostol, Toldi (3) és az Arany Ember. Nõvérem szakközépbe jár, neki is el kellett olvasnia az összest a giorit apó kivételével.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kijavítaná valaki az angol fogalmazásomat?

My mother does the housework in all time.Sometimes my sister vacuuming the carpets.Bit I love doing housework.I love tidy in my room,making the bed,washing up.I don` t like vaccuuming and sweeping.My mother like some of my friends,but she doesn´t let me stay out late and dont allow me to going out.She make me study a lot.I live in a flat,in 13. district.I love my neighbourhood,because here are all about.Here are a lot restaurant,libary,shops,centre, f.e.:RAM,WestEnd.Transport is very good.In my street is a bus,metro and tram.My sisters are layers,because I will be too layer.I will earn a lot of money.When someone with weight problems suffer,I think,he or she does every day 2 or 3 hours doing sport,for example jogging,.vegetable and a lot fruits eating with vitamincontent,slowly and five-time eating.Doesnÿt (szabad) smoken. Extreme sport are expensive,dangerous,and spectacular.But I think,the health is importanter(fontosabb).I would like maybe a few extreme sport try out.Rafting and paraglider is sympathetic.On the fast and wild river in large wave can I adventures memorys earn.Paraglider has a big risiko.I fly as bird full alone.Free runner(ezek a szabad futók, a sport neve free running) run in a city and jump and climb over objects,fences,roofs…For extreme sport need stamina and willpower.In sommer I prefer travelling and visiting all,what I can,museums,castles…I don´t like lie on the sun.I prefer going swimming(hogy van az,hogy a napon heverés helyett inkább úszok?).For swimming I need swimming dress,and suncream,for lazy lieing I need sunglasses,suncream,straw hat….Mobile phones have a lot advantages and disadvantages.I can call for help,have alarmclock and calculator,I can in internet surfing,playing games and taking photos.I can messages sending.But the people getting addicting,the smartphones are expensive,have health risks,and take time from other things(for example socialise).Ringtones are sometimes noisy.

Ez nem egybefüggő szöveg,csak kérdésekre kell majd válaszolnom ezek alapján.(Ne cikizzetek kérlek,tudom,hogy elég rossz,most kezdtem el angolul tanulni egy haladó csoportban :S )

4

HELP! Esszéírás?

Segítsetek légyszi. Esszét kell írnom töriből, és azt nem tudom például, hogy az esszékbe hogy írom bele a forrásokat...Mert elolvasom, de nem tudom beleszőni. Segítsetek!! Előre is köszi :))

2

Legfeljebb hány részre bonthatja a síkot három kör? (5, 6, 7, 5, 9)? Egy kötélnek levágták 2/3 részét és még 7m-t. Így a negyedénél 4m-rel rövidebb darab maradt. Milyen hosszú volt a kötél?

Kiszámítással létszi :)

8

Érveléses fogalmazás?

Segítséget szeretnék kérni tőletek. mint a kérdésemnél is látjátok érveléses fogalmazást kell írni amit alá kell támasztani irodalmi példákkal. olyan szavak vannak az idézetbe mint a táj szépsége és a jövedelmi színvonal. Írjatok már nekem olyan irodalmi műveket amibe az iró ezekre utal. Köszönöm

4

S. O. S. Hogyan integráljam ezt? (bővebben a leírásban)

1-a*x ezt kéne integrálni.
wolframalpha.com ról ezt találtam.
A feladatom megoldókulcsából ha behelyettesítek, ennek kell kijönni.
De NEM értem, miért lenne 1 integrálja x , azt hinném, az 0... HELP!!!!!! köszönöm

3

Valaki segítene ebben a sűrűségfüggvényes feladatban?

http://kepfeltoltes.hu/131019/1373916_648666558497123_233242.. :(

2

S. O. S Hogyan oldjam meg a feladatot? Egy anya 51 éves, lányai 18 és 24 évesek. Hány évvel ezelőtt volta az anya életkora éppen annyi, mint a lányok életkora együtt?

9

Mi a baktériumok ökológiai jelentősége?

1

Sürgös! MATEK/INFO Zsenik segítségét várom! Többi lent?

1. gytk-s lány matekból/infoból várja a jelentkezését,a fennt említett zseniknek :D matekb: függvény jellemzését kellene magyaárzni,konvexitás,inflexiós pont..ilyen táblázatot is csináltunk órán,de eléggé rossz gyakvezetőt fogtam ki és nem értem. :/ info: gytk-s excel. adatbevitel,vmi regresszió.van feladatsorom csak elkkellene magyarázni,mert ezeket setudom igazán. remélem még ma vagy holnap d.e. vkit találok. és előre is köszönöm szépen aki szán rám időt és segít!! :))

0

Segítség kellene egy végtelen mértani sor összegének megoldásában?

http://kepfeltoltes.hu/131019/m_rtani_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Előre is köszönöm :)

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!