Találatok a következő kifejezésre: Szakközépiskola 2. Irodalomból milyen (1 db)

Szakközépiskola 2. osztályában Irodalomból milyen kötelező olvasmányok és Verstanulások vannak?

Legjobb válasz: Ez tananyag függõ. Én is most vagyok másodikas, gimibe járok. Nekünk ezek voltak: Gulliver utazásai, Bánk bán, Goriot apó, Anyegin, Csongor és Tünde, Robinson Crusoe, Candid vagy az optimizmus, Az apostol, Toldi (3) és az Arany Ember. Nõvérem szakközépbe jár, neki is el kellett olvasnia az összest a giorit apó kivételével.

Ez tananyag függõ. Én is most vagyok másodikas, gimibe járok. Nekünk ezek voltak: Gulliver utazásai, Bánk bán, Goriot apó, Anyegin, Csongor és Tünde, Robinson Crusoe, Candid vagy az optimizmus, Az apostol, Toldi (3) és az Arany Ember. Nõvérem szakközépbe jár, neki is el kellett olvasnia az összest a giorit apó kivételével.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Magyar költők múzsái, nevei. Hogy találom meg őket, ha nem szeretném külön-külön rákeresni?

Irodalom házi:
Le kell írni, melyik magyar költőnknek ki volt a múzsája, és verseiben hogy becézték őket.

Nincsenek megadva költők, minél több kell.
Van más megoldás, mint egyesével kikeresni?

4

Matematika, forgástestek térfogata, hogyan kell kiszámolni a lenti példát?

f: [0;5]->R f(x)= 2√x Mekkora a térfogat?

Az alapképlet megvan, és el is kezdtem, 0 és 5 között integrálni, de 50π-nek kellene kijönni, nekem meg 20π jön ki. Mit csinálok rosszul? Jó lenne, ha valaki elmagyarázná... Előre is köszönöm! :)

1

O. J. Simpson ügye?

Valaki letudná írni O.J. Simpson ügyének a történetét vázlatosan, valamint a meteorológus a helyi kábelcsatornánál mi köze van az esetnek, ha egyáltalán van.

1

Házidolgát kell írni a Hemlettből. A reneszánsz emebrtípus a hamlett című targédiában A gondolkodás és cselekvés kérdése a hamelettben Látszat és valóság ellentéte a HameleEbből egyett kéne kiválasztani de nem tom h kezdjek hozzá bármelyikhet?

Hamlet, házidoga

2

Egy kereskedő a termékét úgy tudta eladni, hogy az eredetileg tervezett árból előbb 8 %-ot, majd ebből még 10%-ot engedett. Az így kialakult ár 2070 Ft. Mennyi volt az eredeti ár?

aki le tudja írni a feladat folyamatát légyszíves írja le.

3

Egy egyismeretlenes egyenlet. ( (1848+1956) *0) *12345=2013*X Az X egyenlő?

((1848+1956)*0)*12345=2013*X

Mennyivel egyenlő X?

5

Melyek a kommunikációkutatás fontosabb iskolái?

0

Angol kéttanos projectverseny! Téma ötletek?

A suliban rendeznek egy projectverseny, persze angolul (kéttanos osztály). Ehhez szeretnék kérni segítségül ötleteket, ami lehetőleg ritka, de mégis egy jó prezentációt lehetne készíteni belőle. Vegyipari suli, úgyhogy a kémia-biosz-fizika-föci-angol témák előnyben :)) köszönöm ! :)

1

Hogy kell kiszámolni az epszilont?

2

Megvan valahol a 2010 Gordiusz X. osztalyos megoldokulcs?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!