Találatok a következő kifejezésre: Szakközépiskola 2. Irodalomból (1 db)

Szakközépiskola 2. osztályában Irodalomból milyen kötelező olvasmányok és Verstanulások vannak?

Legjobb válasz: Ez tananyag függõ. Én is most vagyok másodikas, gimibe járok. Nekünk ezek voltak: Gulliver utazásai, Bánk bán, Goriot apó, Anyegin, Csongor és Tünde, Robinson Crusoe, Candid vagy az optimizmus, Az apostol, Toldi (3) és az Arany Ember. Nõvérem szakközépbe jár, neki is el kellett olvasnia az összest a giorit apó kivételével.

Ez tananyag függõ. Én is most vagyok másodikas, gimibe járok. Nekünk ezek voltak: Gulliver utazásai, Bánk bán, Goriot apó, Anyegin, Csongor és Tünde, Robinson Crusoe, Candid vagy az optimizmus, Az apostol, Toldi (3) és az Arany Ember. Nõvérem szakközépbe jár, neki is el kellett olvasnia az összest a giorit apó kivételével.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az 1800-as évek végén milyen fizetőeszköz volt érvényes az Osztrák-Magyar Monarchiában?

1

Milyen kapcsolatban vannak? (töri)

Következő hét a suliban angol témahét,és töriből ppt kell csinálni Anglia és Hitler kapcsolatáról/viszonyáról csak egy gond van mi ezt még nem tanultuk. Tudnátok segíteni,hogy milyen kapcsolatban van Hitler Angliával ?

1

Hogyan kell ezt megoldani Gauss-féle eliminációs módszerrel?

4X + 3Y + 2Z = 11

6

Hogy van az németül, hogy gazdagnak lenni jobb, mint szegénynek?

2

Beadandó dolgozatban egy diplomamunkát, mint forrást meg lehet jelölni?

Egyáltalán fel lehet használni, valakinek a diplomadolgozatát? xy végzett egy kísérletet a diplomája keretén belül, és erről a munkáról szeretnék írni egy pár odalas beadandót..Ha forrásként megjeölöm, akkor szabad ilyet?

3

Fizika kérdés!?

Víz felszínén 2 egymástól d távolságban lévő,teljesen egyforma és azonos körülmények között működő pontszerűhullámkeltő felületi hullámokat hozunk létre. A hullámforrások lamda=8 cm hullámhosszú hullámokat keltenek. Mit tapasztalunk abban a pontban,amely az egyik gerjesztési helytől 12 cm-re amásiktók 28 cm-re van?

1

Írnom kell Angolból egy fogalmazást egy meg nem történt balesetről, de nem vagyok jó angolból. Tudnátok segíteni?

Írnom kell egy irányítot fogalmazást egy meg em történt balesetről egyes szám első személyben. De mivel nem vagyok jó Angolból nem tudom megírni úgy hogy jó legyen. Nem tud valaki leírni nekem egy ilyet??

1

Egy nagyon penge németes aki épp ráér, írna nekem egy párbeszédet és egy fogalmazást?

A témakört üzenetben megadom.

2

Imrédy Béláról kell törire életrajzot készítenünk? A/4-es méretűt. Ebben kéne a segítségetek. Nincs ötletem, hogy hogy kezdjem mert most csinálok ilyet először.

A szövegben a következöknek kellene benneleniük: 1.rövid életrajz, 2.tettei politikusként, 3.jelentősége az ország életében , és a 4.saját véleményed róla. Forrásra is szükségem lenne. Azt már nagy segítség lenne ,ha a számot leírjátok és hozzá a linket.

1

Hogy kell megszerkezteni ezt a háromszöget?

Oldalainak hossza: 3cm, 4cm 5cm

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!