Találatok a következő kifejezésre: Szakitsak vele ne (42 db)

Hogyan szakitsak vele anélkül hogy teljesen össze ne törjem a szíve't és valami baja ne essek? !?

Jarok ezzel a fiuval 3 honapja és mar nem birom. Eddig is csak huztam nyuztam hogy hátha megszeretem és hátha érzek valamit iránta . De nem. Elkövettem azt az óriási hibát hogy azt mondtam neki szeretem. Egyszer mar akartam szakitani vele és ki is mondtam h vége. De o ekkor teljesen osszroppant es higgyetek el nekem, soha életembe nem lattam senkit ugy sirni ahogy o sirt akkor. Túlzás nélkül 2 óráig b?gött és én akkor mar nem birtam szakitani vele. Azt mondtam hogy tévedtem és hogy szeretem. De nem igy van! Nemakarom ezt a kapcsolatot. Egyáltalán nem vonzodom hozza fizikailag. állandóan összeveszünk. Rettent?en féltékeny. Azonkívül a családi problémáit is mindig az én nyakamba akasztja és elvárja hogy én oldjam meg ?ket. Azt mondja mindig h ha elveszitene inkább meghalna mintsem éljen nélkülem. Egyszer egy veszekedésünk után teljesen összevágta a kezet! Mar vagy 5x említette meg hogy valami rosszat fog csinálni ha elhagyom barmi miatt is. Felek nehogy valami nagy hülyeséget csináljon. Ezert nem merek szakítani. Nagyon szerelmes belem. De én mar nem birom vele. Segitsetek kérlek. Mit csináljak? Köszönöm el?re is.

Legjobb válasz: Ne bántsátok a srácot, lehet, hogy soha nem lesztek képes olyan szeretetre, mint Õ. Ez egy átok, nem egy ajándék. Szakíts vele, de maradj vele, mármint, barátként. Figyelj rá, ne légy bunkó vele, legyél kedves, beszélgess sokat.

Ne bántsátok a srácot, lehet, hogy soha nem lesztek képes olyan szeretetre, mint Õ. Ez egy átok, nem egy ajándék. Szakíts vele, de maradj vele, mármint, barátként. Figyelj rá, ne légy bunkó vele, legyél kedves, beszélgess sokat.
Sajnálom a srácot, de Te is érzõ lény vagy, gondolj magadra is, nem zsarolhat érzelmileg téged. Csúnyán szólva azt is mondhatnám, hogy aki hülye, az haljon meg. Mondd el neki, hogy ennek így nincs értelme, nem vagy boldog vele, csak átvered, ha ezt folytatod.
A kérdező hozzászólása: hidd el probaltam "hulyenek" tenni magam....nem egyszer viselkedtem ugy a haverjai elott h mas srac eddig mar a vilga vegere futott volna elollem....de o nem... o atolelt es megcsokolt es mondta h nagyon szeret....nincs szivem osszetorni a szivet... nemtudom mar mitcsinaljak... tettem magam hulyenek...mindent megcsinaltam amit tudtam h utal...sot meg az egyik haverjara is nyiltan ra hajtottam(pedig egyaltalan nem jon be nekem a srac...) tettem magam h valakivel smsezgetek s mikor kerdezte kivel ugy tettem mindha dugdosnam a telefonom...mindha titkolnam elolle... egyszeruen mindent elkovettem abban a remenyben h o szakit velem....de nem jon ossze!!! :((
Most nem akarok nagy hülyességet mondani de valahogy érd el azt hogy õ szakítson veled... Tégy úgy mintha teljesen meghülyültél volna, csinálj nagyon hülyességeket. Ha ennyire nem vonzódsz hozzá és azt sem akarod hogy baja legyen valahogy vedd rá hogy õ szakítson mindenkinek ez lenne a legjobb... Komolyan mondom SOK SIKERT és fel a fejjel! :)
A kérdező hozzászólása: meg azota sem....eljutottunk mar egyszer oda h majdnem azt hittem h valahogy "megszabadultam"...szunetet tartottunk de csak par nap lett belolle mert allandoan irogatott emaileket es hivott stb...soot meg a haverjai is ramleptek hogy mit csinalok miert kinozom .... h allandoan szomoru volt a szuent ideje alatt s ilyeneket meseltek...h semmi kedve nem volt sehova meni veluk semmit nem akart csinalni....szoval kibekultem vele mert egyszeruen nem vagyok az a tipus aki szereti kinozni az embereket....nagyon rendes srac es mindig is vigyaztott ram es torodott velem...csak egyszeruen en nem erzek semmit iranta....talan mostanra mar erzek..sajnalatot azon kivul semmit...
Amelyik kutya ugat az nem harap! ez az igazság.
Azóta sikerült valamit elérni? Sikerült szakítani?
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a tanacsokat! Tenyleg rettegek nehogy valami baja essen mert eddig ahogy eszrevettem tenyleg kepes kart tenni sajat magaban. Ha valami baja lenne miattam , azt soha nem bocsajtanam meg magamnak... Probaltam sokszor apro jelekkel a tudtara adni hogy nekem egyaltalan nemjo ez a kapcsolat de o mintha nem fogta volna az adast...Mindig kedveskedett velem...es apro gesztusokkal mutatta nekem hogy mennyit jelentek neki es mennyire szerelmes belem...ezert is olyan nehez hogy szakitsak...tudom hogy osszetornem a szivet...Es nem erdemli meg! De valahogy tenyleg muszaly lesz szakitanom...
Épp az a lényeg, épp ezért sz*r a világ, mindig, mindenki a saját érdekét nézi. Aki azt mondta most ennek a lánynak, hogy a saját érdekét nézze, remélem a (leendõ) gyerekei ugyanezt az elvet vallják majd, és berakják egy öregek otthonába, halálukig tartó rabságba, amint elérik a nyugdíjaskort... Gyökerek...
Mindig a saját érdekeid nézd, azt hogy neked mi lenne a jó!Ne engedj ennek a lelki zsarolásnak!
Az ilyen srácok valahogy mindig szimpatikusak. Imádom, ha egy lány szemében tükrözõdik a félelem, a rettegés.
Jártam én is egy fiúval 2 és fél hónapot. Amikor összejöttünk, úgy voltam vele "majd belészeretek." Nem sikerült. Nem vonozott fizikailag, néha már idegesített, és azt vettem észre magamon, hogy soha nincs kedvem vele találkozni. Féltékeny volt õ is, akaratos, és mindig kierõszakolta belõlem a találkát, még akkor is, ha épp betegen feküdtem az ágyban, és addig nem lehetett lelõni, míg nem találkoztam vele. Én is azt mondtam neki, hogy szeretem, mert õ mindig mondta nekem, én pedig reflexbõl rámondtam, hogy én is. Pedig nem szerettem, és sokat törtem a fejem rajta, mégis hogyan szakítsak vele, mert amikor 1x nagyon összevesztünk, elment beszívni. Gyenge volt idegileg, neki is családi gondjai voltak, stb. Féltem vele szakítani, de mégis megtettem, mert nem akartam tovább becsapni magunkat. Alig tudtam tõle "megszabadulni", nem engedett haza, órákig kint álltam vele a hidegben, mert nem engedett el. Mikor nagy nehezen hazaértem, telefonon hívott el, zokogott, és öngyilkossággal fenyegetõzött. Én úgy gondoltam, ha visszamegyek hozzá, soha többé nem szabadulok meg tõle. Nagyon nehéz volt, az elején õ hol gyûlölt, hol pedig meghalt volna értem, nagyon sokáig "zaklatott", akármit megtett volna, hogy visszakapjon. Eltelt másfél év azóta, õ még mindig szeret engem, de már belenyugodott a dologba. Igaz, eltervezte, hogy soha többé nem lesz nõje, stb... de kárt nem tett senkiben. Szerintem aki fenyegetõzik ilyenekkel, mint öngyilkosság, annak csak a szája nagy. Persze én is nagyon rettegtem, hogy ez az exem tényleg megöli magát... De ha annyira szeret, akkor be kéne látnia, hogy szenvedsz mellette, és elenged... Kell idõ, míg elfogadja. Sok sikert!!!
Ne érdekeljen, hogy mit csinál, úgy is mindenki félti az életét.. Kényszerbol ne legyél senkivel! Az élet azért van hogy éljunk nem azért, mások problémáival foglalkozzunk.. Találsz tole jobbat is akit szeretni fogsz és te sem fogsz szenvedni meg o sem. Mond neki, hogy legyetek barátok és segítsd át a depresszióján!
Tisztában van õ is vele, hogy ennek hamarosan vége lesz, hiszen egyszer már kimondtad. Én is voltam már ugyanilyen helyzetben, de össze kell szedned magad és "kegyetlennek" lenned. Persze úgy kegyetlennek, hogy nem szabad elérzékenyülnöd! Kimondod, hogy ez van. És a szerint is cselekszel. Hatalmas lelkiismeret furdalásod lesz, de egy óriási kõ is legördül a szívedrõl. Mindkettõtöknek jobb lesz így. Hamarabb talál párt magának õ is, és te is. Szerintem még elég fiatalok vagytok, hamar kiheveri :)
Nem pite egy eset...ilyen egy vérbeli tejbetök...bár mindenki beleesik ebbe a hibába, fõleg, ha az elsõ barátnõje...sztem ne izgulj miatta, értesd meg vele, hogy nem szereted õt ez meg az miatt, vedd sorra, mit csinál rosszul és a többi...a végén mondd meg neki, ha tényleg szeret téged, akkor ne tegyen magában kárt..ettõl függetlenül lehettek még jóbarátok. A történetbõl ítélve nem becsülöm többnek a srácot, mint 14(de még így is túlzás) Túlságosan túldramatizálja ezt az egészet..úgyis lesz még másik , akit 'halálosan fog szeretni'. f/16
Figyelj, ha ezzel tart maga mellett, hogy akkor öngyi lesz vagy mi.. akkor mondd, hogy: NYUGODTAN. Az ilyen csak ezt érdemli..
Próbálj meg segítséget kérni egy hozzá közel álló személytõl. Esetleg szólj a szüleinek, hogy veszélyes magára a srác. Ne legyél ennyire szolgalelkû. Vedd a kezedbe a dolgokat. És olyat ne mondj, amit nem érzel. :o) 22/f

Most mit csináljak? Szakítsak vele? Vagy ne?

a barátommal 2,5 hete együtt vagyunk, a kapcsolatunk nem éppen a legjobb.van 2 srác aki meg akar velem ismerkedni,az egyik felvett msn-re,de még nem beszéltünk.

Legjobb válasz: Szerintem nem szereted ezt a srácot,ha pedig így van akkor szakíts vele,ne hitegesd.Fõleg ha még azt is írtad,hogy nem a legjobb a kapcsolatotok.

Szerintem nem szereted ezt a srácot, ha pedig így van akkor szakíts vele, ne hitegesd.Fõleg ha még azt is írtad, hogy nem a legjobb a kapcsolatotok.
Neked mi lenne a jobb? Ez alapján dönts. Ennyire ennyit lehet válaszolni. Sárky
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Hát, ha azon gondolkozol h szakíts-e vele, akk biztos nem szereted annyira...de ez 2, 5 hét után még nem nagy gond...vagyis h ha õ szeret is, nem bántod meg annyira, mert még friss a kapcsolat.Bár, eleht rosszul gondolom...de sztem még elõbb ismerkedj meg a másik két gyerekkel, és ha azok jobban tetszenek, akk szakíts, addig hátha igazán beleszeretsz a mostaniba.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:)
Sztem szakíts a mostanival sztem 2 hét alatt el lehet dönteni h h érzed magad vele meg ilyenek... én 2 hét alatt meg is tudok szeretni vkit pl...
A kérdező hozzászólása: köszi a választ

Szakítsak vele vagy ne?

Párommal már 1,5 éve vagyunk együtt..pár hónapja lefeküdtem vele(az els? volt).El?tte is veszekedtünk,de szakításra sosem került még sor.Pár hónapja nagyon idegesít benne szinte minden..,úgy érzem,hogy már nem szeretem úgy,mint a kapcsolatunk elején,már nem érzem magam jól vele..az az igazság,h nemtudom,h mit tegyek,többször próbáltuk megbeszélni a dolgokat..és a vége az lett,h mindig megbocsájtottam neki,és minden ment el?r?l,mintha mise történt volna... nagyon tanácstalan vagyok,várom a válaszokat! elöre is köszönöm

Legjobb válasz: Igen szakíts, ne megszokásból legyél vele.

Igen szakíts, ne megszokásból legyél vele.
Sajnos vége, hiszen Te írtad, hogy már nem szereted. Semmi tragédia, nem õ volt az igazi.
, , úgy érzem, hogy már nem szeretem úgy, mint a kapcsolatunk elején, már nem érzem magam jól vele.'' Ki is mondtad a valaszt.Ha mar reszedrol nem mukodik a dolog es erzelmileg es eltavolodtal tole, akkor szakits vele.Fiatal vagy es sajnalatbol ne maradj vele( neki is jobb lesz, mintha erzelmek nelkul egyutt lennetek), adj magadnak es neki is egy eselyt egy uj kapcsolatra/szerelemre.Sok sikert es batorsagot:)
egy ideig ne találkozzatok, h tisztázhasd magadban a dolgokat. lehet az volt a probléma, hogy túl sokat voltatok együtt. ha rendezted a fejedben a dolgokat találkozzatok újra, és ha nem változtak az érzéseid, akkor... nincs más megoldás.
énis így voltam nagyon sokáig, és mi is másfél éve vagyunk együtt..próbálj meg nem annyit találkozni vele, vagy mondd meg neki egyszerûen h változzon meg..énis ezt tettem és bevált..szerintem adj neki még egy kis idõt!remélem minden jóra fordul:)
17 éves vagy, folyamatosan változol. (20-21 éves korig még személyiségrõl is alig beszélhetünk.) Az lenne a kivételes, ha nem unnád meg a barátodat ilyen idõs korban. Eljárt az idõ e fölött a kapcsolat fölött, nincs értelme erõszakot tenni magadon. Szerintem érdemes lenne szakítani vele, hogy még azelõtt bomoljon fel a kapcsolat, hogy rossz emlékek is rárakódnának és megutálnátok egymást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! hát most szünetet kértem tõle, igazából mondta, hogy megváltozik és ezen a nyáron szeretné rendbe hozni a kapcsolatunkat, de én nemtudok neki hinni, sokmindent megigért, de nem tartodta be, és ezek után én nemtudok neki hinni....az a baj, hogy nagyon szeret..és részemrõl mér semmi sem lesz jobb, csak rosszabb..
en is pontosan ebben a helyzetben vagyok, talan teljesen ugyanebben, es en is ugyanolyan tanacstalan vagyok, mint te. Igaza van itt valakinek, lehet h egyszeruen tenyleg nem o az igazi...de mindenesetre jol gondoldd meg, nehogy kesobb megbandd, mert az nagyon keserves lesz. lehet h csak egy kis volgy a kapcsolatotokban. en azt hiszem valni fogok, mert nalunk ugyanaz a gond tobb mint 2 eve, es ha most nem valtozott meg a 100 igerete ellenere mikor meg halalosan szerelmes, akkor sohasem fog . Sok sikert nektek!!!
A kérdező hozzászólása: Azóta már mióts kiirtam a kérdést teljes a harmonia, sikerült tisztáznunk mindent és tiszta lappal kezdtük az egész kapcsolatot és nem bántam meg, mostmár ott tartunk, h közösen tervezzük a jövönket és boldogok vagyunk!:) egyépként köszönöm a válaszokat utolag is mindenkinek. utolsó hozzászolonak üzenném, h beszéljetek sokat a problémákról, sztem ez az egyik kulcs a jó kapcsolathoz üdv.


Szakítsak vagy ne szakítsak vele?

Már 2 éve együtt vagyok a párommal, és mostanában kezdtem érezni azt az effektust hogy "szeretem?-nem szeretem?" az az igazság hogy szeretem, de szexuálisan egyáltalán nem kívánom... és az a legrosszabb, hogy ha szexelünk is, akkor valaki másra gondolok, hogy bárcsak valaki mással szeretkeznék! Mostanában úgy érzem hogy élnem kéne az életemet.. Vágyom arra hogy bulizzak, pasizzak.. de félek hogy esetleg kés?bb nem találnék olyan pasit mint ?! Nem arra is gondoltam hogy szünetet kérjek, de félek megbántanám, és nem értené meg! Nem akarom megbántani :/ de viszont most elutazott pár napra és hiányzik! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Van másik férfi a láthatáron? "de szexuálisan egyáltalán nem kívánom... " Ez mit jelent pontosan? Nem "fekszel" le vele, vagy mi?

Van másik férfi a láthatáron? "de szexuálisan egyáltalán nem kívánom... " Ez mit jelent pontosan? Nem "fekszel" le vele, vagy mi?
Hát, én is kerültem hasonló helyzetbe, és rájöttem, szeretem, de mint a legjobb barátomat, tehát ezért nem kívánom a nemiséget. Én szakítottam vele, de jó barátok maradtunk. Ezt a megoldást találtam. :)
Ékes magyar anyanyelvünk, szavak számtalan kombinációját kínálja a probléma megoldására. :) Finoman mondd el neki mi a helyzet.
Nehéz helyzet. :/ Valahogy szép finoman próbáld meg vele közölni.
A kérdező hozzászólása: De õ az elsõ komoly kapcsolatom. 17 éves vagyok. Ha vele maradok , félek késõbb akarom kiélni vágyaimat. Ezt nem akarom !
Én elõbb szerveznék valamit amivel fel lehetne pezsdíteni a kapcsolatot!Ez az érzés mindenkivel elõfordul és minden kapcsolatban és minden partner mellett!Ha nem tesztek semmit ellene akkor két évente cserélheted a partnert!
A kérdező hozzászólása: De azt se tudom hogy mondjam meg neki :S
Ha már nem kívánod, nagy baj van. A szerelemnek része a szex is, csórikámnak - gondolom - elõbb-utóbb úgyis fel fog tûnni az elhidegülés. Én nem húznám tovább.
A kérdező hozzászólása: Lefekszem vele de nem szívesen!! Igen van, de semmi érzelmi kötõdést nem érzek iránta! Szóval nem vagyok szerelmes belé. Azt hiszem.
szerintem szakíts vele. a szexuális élet fontos része a kapcsolatnak, elõbb-utóbb te is megelégeled ezt a helyzetet
1-2 hónap szünet egy kapcsolatban csodákra képes, ha elég erõs a kötõdés és nem távolodtok el addig (szal beszéltek is a szünet alatt).

Szakítsak vele vagy ne?

Másfél hete összejöttem egy lánnyal. Tetszik meg tudunk beszélgetni, de lelkileg nem vonz. Nincs is nagyon kedvem találkozni vele. 16F

Legjobb válasz: Ha nincs kedved találkozni vele, nem is találkoztok, akkor nem nevezném járásnak:)De egyébként miért/minek lennétek "együtt"?! Ha szerinted nincs értelme... szóval, egyszerû a válasz:)szakíts. Ugyan mondanám, hogy másfél hét alatt nem sok minden derül ki, de ha kedved sincs... akkor egyértelmû!

Ha nincs kedved találkozni vele, nem is találkoztok, akkor nem nevezném járásnak:) De egyébként miért/minek lennétek "együtt"?! Ha szerinted nincs értelme... szóval, egyszerû a válasz:) szakíts. Ugyan mondanám, hogy másfél hét alatt nem sok minden derül ki, de ha kedved sincs... akkor egyértelmû!
szerintem igen, szakíts vele!! 17/L
szakíts vele minél hamarabb ne éljen tévhitben, h szereted...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Szakítsak vele vagy ne?

A barátnőm 2 évig üldözött a szerelmével. Mindent megtett, hogy én is szerelmes legyek, de nem lettem az, viszont kitartottam mellette. Most végre szerelmes lettem, de ő már nem örül neki és nem akar az érzelmeiről beszélni. Szerintetek mi ez? Én valahol igazságtalannak érzem.

Legjobb válasz: Ne feledd hogy szánalomból is tehetted amit tettél. Inkább szakítottál volna vele elõbb mint hogy idáig kihúzzad, akkor neki is több esélye lett volna egy olyan férfit találni aki megbecsüli.

Ne feledd hogy szánalomból is tehetted amit tettél. Inkább szakítottál volna vele elõbb mint hogy idáig kihúzzad, akkor neki is több esélye lett volna egy olyan férfit találni aki megbecsüli.
Két év után lettél szerelmes?Ne haragudj, de ez nem szerelem még most sem.
Ezzel ringattad õt álomba amikor kisírta a szemeit miattad? Mondogattad neki hogy mennyire szereted de szerelmes nem leszel belé? Undorító.
Még te érzed igazságtalannak? 2 évig hajtott rád és csodálkozol hogy kiégett? Hogy bírsz a tükörbe nézni?
A kérdező hozzászólása: 22-es! Mondd el nyugodtan a véleményedet, beszéljük meg! Köszi
A kérdező hozzászólása: 20-as! Feljebb írtam, hogy VÉGIG MINDENT TUDOTT. ("2 év után kiderül, hogy a másik csak most kezdi érezni..") szóval nem csak 2 év után tudta meg.
Egy párkapcsolatban az elsõ 2 évben nem az számít, hogy a szereteted meglegyen iránta. Szeretjük a szüleinket, testvérünket, barátainkat, házi kedvenceinket. De a szerelem más. Ahhoz, hogy két ember járni kezdjen, szerelem kell, nem egyszerû szeretet. Õ már ebbe beleunt, amit nem csodálok. A szerelme irántad elmúlt, vagy legalábbis csillapodott. Errõl nem õ tehet, ezért ne hibáztasd emiatt, ne érezd igazságtalannak a részérõl. Ugyan tudnék véleményt mondani arról, hogy két évig vele voltál úgy, hogy semmi szerelem nem volt a részedrõl, de inkább segíteni próbálok. Hívd el újra randizni, szervezz valamilyen meglepetés programot, aminek tudod, hogy nagyon örülne. Kezdjetek mindent a legelejérõl. :)
A kérdező hozzászólása: 19-es! Nem. Ez tiszta szerelem...
Észrevehetõen változtak felé az érzelmi megnyilvánulásaid, hogy tudja, mi játszódik le benned? Vagy mostanság mondtad neki, hogy végre szerelmes lettem beléd. Ez utóbbi esetben képzeld magad a helyébe: együtt van valakivel, akivel azt gondolja, kölcsönös a szerelem, aztán 2 év után kiderül, hogy a másik csak most kezdi érezni... ez roppant rossz érzés. Idõt kell hagynod neki. Ha õ - ahogyan írtad - már nem örül a kései szerelmednek, akkor sajnos jobb elengedned, mint tovább szenvednetek.
A véleményem az, hogy ezt én valahol hazugságnak érezném. Én nem tudnék együtt lenni egy sráccal úgy, hogy közben tudom róla, hogy csak szeretetet érez irántam, szerelmet nem. Így akár bármelyik fiú haverommal is összejöhetnék, mert szeretjük egymást, de nem vagyunk szerelmesek egymásba. A lánynak lehet, hogy csak az kellett, hogy legyen mellette valaki, aki esetleg jól is néz ki számára, talán próbálta elhitetni magával, hogy idõközben beleszerettél, vagy kezdesz iránta érezni valamit. Nem tudom, nem ismerem a barátnõd. De részedrõl nem volt tisztességes, hogy így voltál mellette. Nem tudom hány évesek vagytok, volt-e már szex, de remélem erre azért nem került még sor...
A kérdező hozzászólása: Szinte minden nap.
ennek igy nem sok értelme van, de mi nem tudhatjuk:)
Akkor megvan a magyarázata, hogy miért voltatok együtt.
Ha azt mondom szakítsál vele, akkor szakítani fogsz? Ha meg nem, akkor nem? Érdekes kérdés.
A kérdező hozzászólása: 28-as! Ezt honnan veszed? Tanácsot kérek.
Mi is így voltunk a barátommal, hogy én mindent megtettem érte 2 éven keresztül, szerelmes voltam, míg õ csak szeretett. Ez a tudat nem tudod elképzelni milyen érzés volt, annyi idõn keresztül vártam és vártam, hogy jobb lesz. Néha voltak jobb idõk, néha jobban odatette magát, de így is szinte végig én kapálóztam a kapcsolatunkért. Nem egyszer akartam rajta túl jutni, nyitni más felé. Hozzá teszem 2 év alatt kb. 5 pasival is leléphettem volna, de nem tettem, mert nem tudtam megtenni, mert mindig pont akkor rántott vissza, hogy rájött hogy nem akar elveszíteni... De utána mindig vissza rázódtunk a hétköznapokba és elkényelmesedett. Egyszer csak eljött az idõ, hogy tisztáztam magamban mi az elvárásom egy kapcsolattól és mit nem kapok meg soha ebbõl a kapcsolatból és akkor véget akartam vetni ennek. Úgy éreztem kiégtem. Akkor jött el az a barátomnál, ami most nálad. Eleinte örültem, utána pedig marcangoltam magam, hogy miért nem kaptam ezt a szerelmet eddig??? Úgy éreztem, hogy kicsit kiégtem ebben a kapcsolatban és amiért régen mit meg nem adtam volna, már nem tudtam úgy értékelni. Csalódott voltam a múlt miatt. Viszont nem adta fel, egy idõ után már én is újra akartam éleszteni ezt a kapcsolatot, hiszen nem hiába tartottam ki mellette annyi ideig. Azt tanácsolom neked, hogy hagyd kicsit gondolkodni, értékelje át magában mit érez. Hidd el hogy nem tud mit kezdeni ezzel az új szituációval. Kicsit menjetek külön, ha igazán szeretett vissza fog találni hozzád! Viszont elõtte mond el neki, hogy szereted, mik a terveid a jövõre nézve.
Nem lehet hogy csak azért szerettél bele, mert már nem érzed rajta annyira a ragaszkodást? Az ember hülyén van összerakva...
A kérdező hozzászólása: 17-es: köszi a véleményedet. Végre valaki, aki nem harapja le egybõl a fejemet :) Szerintem sem bûn, pláne, hogy szerettem, vele voltam és mindent megadtam neki. Kivéve egyet: a szerelmemet... de most viszont már adnám azt is.
szerintem kicsit buz*k vagytok a kérdezõvel. az igaz hogy nem tudom hogy és milyen formában volt együtt vele, de az még nem bûn hogy nem tud azonnal beleszeretni valakibe. értelmes embereknél ez lassan alakul ki, nem egy hét alatt.
Vitray Tamástól idézve, szegezd neki az alábbi kérdést: "Hogy is van ez?"
Akkor most a kovetkezo két év a Tied. Aztan az 5. évben majd egymasra talaltok.
A kérdező hozzászólása: 2-es! Ahogy kiírtam, végig VELE MARADTAM, MERT SZERETTEM. A tükörbe nézõ kérdésedet ezért visszautasítom!!!
A kérdező hozzászólása: 7-es! Nem! Hanem azért, mert SZERETTEM. CSak nem voltam szerelmes.
A kérdező hozzászólása: 7-es újra: megbecsültem, hidd el... azt akartam, hogy szerelmes legyek végre belé. És ez sikerült! De õ már nem örül neki.
A kérdező hozzászólása: 7-es! Nem ringattam semmiben! Kezdettõl fogva mindent tisztáztam vele.
Talán azért nem örül mert õ 2 éven keresztül bizonygatta hogy szerelmes te meg 2 év után annyira se vagy képes hogy bebizonyítsad neki és ráadásul a szakításon gondolkodsz.
Tudod szerintem inkább szakíts vele minthogy még több viszonzatlan évre kárhoztassad szerencsétlen teremtést.
A kérdező hozzászólása: Ezt is félreérted! Én bizonyítanám, de Õ MÁR NEM AKARJA!!! De ezt is kiírtam az elején. Próbálj kérlek valami jó tanácsot adni, de ne vádaskodj! Köszi
Miért kell az õ engedélye hogy bebizonyítsad neki? A bizonyításnak belülrõl kell jönnie és nem állhat akadályként elé senki véleménye.
A kérdező hozzászólása: Kedves Boci Boci Tarka 2! Na ezzel végre egyetértek! Köszi
A szerelmet nem lehet akarni.Vagy jön vagy nem.

Hogyan szakítsak vele úgy, hogy ne bántsam meg?

Igazából ara vagyok kíváncsi, hogy hogyan tudnám elérni, hogy ? szakítson velem?

Legjobb válasz: Szerintem mondd meg neki õszintén,hogy mi is a helyzet. Az a legjobb. Mondd el neki hogy te már nem érzed a tüzet és ne haragudjon, de neked ez igy nem megy. Mert nem tudsz boldog leni vele.HA szeret elenged.:) 16/L

Szerintem mondd meg neki õszintén, hogy mi is a helyzet. Az a legjobb. Mondd el neki hogy te már nem érzed a tüzet és ne haragudjon, de neked ez igy nem megy. Mert nem tudsz boldog leni vele.HA szeret elenged.:) 16/L
Én is arra szavaznék, hogy mondd el neki õszintén. Az semmivel nem jobb, ha addig szemétkedsz vele, hogy a végén õ dobjon ki sõt! Velem megcsinálták, onnan tudom. És bocs, hogy ezt mondom, de nagyon gyáva dolognak tartom, és úgy gondolom, az ilyen sunyiskodás inkább szól arról, hogy te nem akarsz kényelmetlen helyzetbe keveredni, inkább megúsznád, hogy ne kelljen a szemébe nézni annak, akivel szakítani akarsz. Ha döntöttél a másik lány mellett, akkor merd ezt a döntést felvállalni! Ha férfinak tartod magad, akkor ezt teszed. Ha nem, akkor meg egy gyáva kisnyúl.
nem vagy paraszt, csak mond el úgy, ahogy érzed, ne várd, h õ szakítson, mert akkor a könnyebbik végén fogod meg a dolgot, legyél férfi
Am szerinted az nem [email protected]ág hogy más lánnyal találkozol miközben jársz valakivel?Arra bátortalan vagy hogy szakíts egy olyan csajjal akivel még csak 1 hete jársz de az belefér hogy 2 vasat tarts a tûzben!? Ezt még is hogy gondoltad?Mond meg annak a szerencsétlen csajodnak hogy nem kell neked mert téged már egy másik csaj érdekel!
A kérdező hozzászólása: igaz, nem tudom mit gondoltoam! megmondom neki, hogy beleszerettem valaki másba, és ne haragudjon!
Figyi, azzal, hogy elmondod, hogy úgy érzed nem mûködik köztetek a kapcsolat, ezért aztán nem szeretnéd folytatni, azzal lehet, hogy megbántod EGYSZER. Viszont ha direkt bunkó vagy vele/hanyagolod azért, hogy végre elküldjön, azzal sorozatosan megbántod. És ki tudja, mennyire ragaszkodó a lány? Ha hónapokig tûr, akkor te hónapokig szemétkedsz vele? És mi lesz addig a másik lánnyal? Na ezt gondold végig.
Nem bunkó akartam lenni csak rávilágítani arra, hogy ez a jelenlegi szitu nem helyes!Sokkal jobban fog tisztelni a mostani bnõd ha megmondod neki hogy nem tudtál beleszeretni és ez van!Emiatt ne érezz lelkiismeret furdalást!Végül is nem csaltad meg és semmi olyat nem tettél ami miatt bûntudatodnak kéne hogy legyen!Ha meg nem is indult komolyan ez az egész akkor biztos hogy nem is fogja a szakítást a szívére venni!
A kérdező hozzászólása: én csak nem akarom õt nagyon megbántani! a körülményekhet képest nem akarok vele nayon bunkó lenni :(
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálom :)
A kérdező hozzászólása: Ma végre fent volt... megmndtam neki... és igazából nem éreztem semmit... attól féletem, hogy nekem is fájni fog... de valójábn neki se fájt... így egyetlen érzésem van: fura!

Szakítsak vele vagy ne?

Párommal 1,5 hónapja vagyunk együtt, szépen indult, de az szerintem egy hirtelen fellángolás volt, mert mostmár nem érzek iránta semmit... a két család nagyon er?lteti, mert szeretik a "másik gyermekét", próbáltam belészeretni, de a távolság, kevés tali illetve egyéb tényez? miatt ez nem sikerült eddig.

Legjobb válasz: Ha nem szereted szerintem ne maradj vele,annak így semmi értelme,ha már szeret neki igyis ugyis fájni fog de még most az elején mint késõbb

Ha nem szereted szerintem ne maradj vele, annak így semmi értelme, ha már szeret neki igyis ugyis fájni fog de még most az elején mint késõbb
Szakíts aztán gyerünk csajozni ezerrel...de komolyan.
A kérdező hozzászólása: õ mindig hangoztatja hogy hogy szeret engem... tuti szarul fog esni neki, de inkább most mint késõbb... jaja itt a nyár, sok helyes csajszi szaladgál a városban... :D:P
Szerintem is szakits vele. Másfél hónap még nem olyan sok... Neki se lenne jó ha csak ugy járnál vele mert nem akarod mégbántani. A szülõk meg szerintem ne mondják meg h kivel járjatok, fõleg ha te nem is akarod...

Szakitsak vele vagy ne?

Fel eve van pasim,szeretem,de nem ugy mint regebben.O imad ezt nap mint nap elmondja.Nagyon megy mar vele az agyamra.Tulsagossan feltekeny.De...van egy masik is.A chaten ismerkedtunk meg par hete.Szeretem,minnel jobban,alitolag o is engem.O is feltekeny neha (bevallom en is),vele meg nem talalkoztam.De...baratnoje van.Es nekem is pasim.Eleg messze van tollem.Mit tegyek??Szakitsak a baratommal es jojjek ossze vele??Tudom h mar soha nem fogok olyan pasit talalni aki ugy szeret mint a mostani..de nem birom mar melette.Egyszeruen megfujt a szeretetevel.Belebolondulok mar!!!!!!

Legjobb válasz: Szia, ha már semennyire nem szereted a barátodat, akkor valóban szakítanod kell. De nem csak arról van szó, h kicsit ellaposodtatok a féltékenykedése miatt? Mivel ennyire szeret Téged és végülis fél évet lehuztál vele, szal bizti neked se közömbös:) lehet meg kéne probálnod megbeszélni vele a helyzetet és inkább adni magatoknak mégegy esélyt... A másik srác: chaten ismerted meg, még nem is találkoztál vele... hogy szeretheted? Lehet h a valoságban egy gyökérarc(bocs) ; és eleve: kapcsolatban van...akkor miért chatel?? Igaz, ezt a kérdést neked is feltehetjük;) én konzervativ vagyok ien téren, de jobbszeretem lezárni a dolgaimat elõször és csak utána belemenni valami újba.. De Te érzed mizu odabenn:) soksikert!

Szia, ha már semennyire nem szereted a barátodat, akkor valóban szakítanod kell. De nem csak arról van szó, h kicsit ellaposodtatok a féltékenykedése miatt? Mivel ennyire szeret Téged és végülis fél évet lehuztál vele, szal bizti neked se közömbös:) lehet meg kéne probálnod megbeszélni vele a helyzetet és inkább adni magatoknak mégegy esélyt... A másik srác: chaten ismerted meg, még nem is találkoztál vele... hogy szeretheted? Lehet h a valoságban egy gyökérarc(bocs) ; és eleve: kapcsolatban van...akkor miért chatel?? Igaz, ezt a kérdést neked is feltehetjük;) én konzervativ vagyok ien téren, de jobbszeretem lezárni a dolgaimat elõször és csak utána belemenni valami újba.. De Te érzed mizu odabenn:) soksikert!
Jajj a chates pasik!Nekem is volt, nem is egy.El kell valamit mondanom:amikor nem is láttad és már bele is estél chat van, akkor hatalmas pofáraesés lehet.Tehát azért csak óvatosan a chates pasikkal. A mostani pasi:ha nem szereted miért vagy vele?Sajnálatból?Hagyd ott hiszen nem szereted.A féltékenység meg egy csúnya dolog, de úgy érzem a te esetedben volt is rá oka.No mindegy...
A chates én biztoss vagyok, h teljesen más mint amilyennek hiszed.Viszont "féléves"-t ha nem szereted ne hülyítsd, én hét hónap után szakítottam hasonló esetben és nem bántam meg és õ is talált azóta egy lányt aki szereti.De ezt neked kell érezni, szerintem beszéljétek meg...
Ismerõs ez a túl szerelmes pasi dolog. Nálunk addig ment, hogy megundorottam tõle... A chates pasihoz viszont szerintem se fûzz érzelmeket, mert nagyot lehet koppani.

Mit tegyek azért hogy a barátom ne unjon belém, ne szakítson velem és ne tartson unalmasnak?

13/L vagyok és nagyon szeretem a barátomat. Õ 14 éves és szokott olyan lenni hogy facebook-on beszélgetünk akkor jó kedve van és amikor másnap beszélünk kedvetlenebb és úgy érzem hogy nem szeret annyira. A korom ellenében már 2,5 hónapja járunk.Ugyanabba a suliba járunk és mindketten 7-esek vagyunk de mivel most é n a tanulásra koncentrálok többet majdnem mindig el kellett halasztani hogy kimenjek vele kettesbe beszélgetni sétálni! Megígértem neki hogy Kedden kimegyek vele de félek hogy ott is kedvetlen lesz! Meg volt egy lány aki az ? osztályába jár és egyszer már szakított velem akkor amikor az a lány nyomult rá. Én féltékeny voltam rá.De most a lány jár egy másik fiúval és már minden megjavult köztünk.Igaz én a lánnyal nem vagyok túl jóban. Szóval itt nekem az lenne a bajom hogy mit tegyek hogy ne érezze úgy magát hogy hanyagolom? Mert a "szeretlek" szóval nem tudom neki kimutatni hogy mennyire szeretem. HA kimegyek vele akkor mit csináljunk hogy ne unatkozzunk? (undorító szöveggel kíméljetek meg a szex-es témával)

Legjobb válasz: Játszatok "mersz vagy nyelsz"-t

Játszatok "mersz vagy nyelsz"-t
"undorító szöveggel kíméljetek meg a szex-es témával" Szerelem, szex kategóriába ír egy kis takony akinek barbie babáznia kéne még ennyi idõs korban és akkor még azt írja hogy kíméljük a szexes témával :D Röhej
Ne csak sétáljatok, csináljatok közös programokat. Menjetek el jégkorizni, karácsonyi vásárt nézni, forró csokizni, moziba stb. Nem tudom mi érdekli a korosztályotokat, de legyetek kreatívak ;) Ha kedvetlen, akkor meg finoman kérdezz rá, hogy mi bántja. Normál esetben baj az, ha ideiglenesen kevesebbet tudtok találkozni. Aki rendes az megérti. Viszont: aki igazán szeret, azt mindegy ki csábítgatja, úgysem hagy el. Aki menni akar, mindegy mivel próbálod visszatartani, menni fog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!