Találatok a következő kifejezésre: Szakitottunk a mit tegyek Már (30 db)

Mit tegyek? Már 3hónapja szakítottunk a barátommal Majdnem 2 évig voltunk együt. Megcsaltam 1csókkal. Mert nem éreztem h jövőt akar velem. De megbántam és elmondtam neki.

Azt mondja szeret még mindig de már a fejibe letudta h nem akar Mindent megpróbáltam de semmi Van mikor beszélünk sőt szexelünk is.

Legjobb válasz: Eljátszottad a bizalmát. Már csak egy tárgy vagy.

Eljátszottad a bizalmát. Már csak egy tárgy vagy.
A kérdező hozzászólása: Tudom..de én nagyon sokat szenvedtem miatta..mert a családja elutasított engem. Nem tudom elfelejteni, nagyon szeretem még mindig

Pár hete szakítottam a párommal. Igazából már nagyjából túl vagyok a gyászoláson, viszont az evés és az alvás még nem igazán akar menni. Mit tegyek?

Kajára nem bírok ránézni, ha eszek is csak kb pár falatot, aludni meg csak nyugtatóval tudok, azzal is ilyen 3-4 órákat. Tiszta karikásak a szemeim, gyomorgörcsöm van már, és folyton fáradt vagyok. Van valami tippetek?

Legjobb válasz: Kedvezz magadnak sokat. Bármivel.

Kedvezz magadnak sokat. Bármivel.
Szedjél nyugtatót átmenetileg, mert depressziós vagy. Próbálj meg a nyugtató után étkezni, akkor menni fog.
Menj el családállításra /Hellinger féle/ és az nagy segítségedre lesz.

Szakítottam a barátommal mert már nem szeretem, ő kivan készülve mit tegyek?

Megmondtam neki hogy vége.Nagyon kibukott.Azt kérte legalább barátok legyünk mert ha nem belehal.De szerintem ez nem igazán jó ötlet,mármint a barátság,mert jobban emészti magát.Mondtam neki hogy szeptembert?l soha többet nem fog hallani rólam,mert elmegyek egy messzi suliba...de ez más téma.

Legjobb válasz: Mi tegyél? Semmit. Nem szereted, szeptembertõl meg úgyis messze leszel, miért kínoznád a barátságoddal? Tûnj el az életébõl örökre. Ne válaszolj az sms-eire, ne vedd fel ha ha hív. Ha otthon keres, kérd meg a szüleidet, mondják hogy nem vagy otthon. Nem fog belehalni. Ez a legjobb amit tehetsz.

Mi tegyél? Semmit. Nem szereted, szeptembertõl meg úgyis messze leszel, miért kínoznád a barátságoddal? Tûnj el az életébõl örökre. Ne válaszolj az sms-eire, ne vedd fel ha ha hív. Ha otthon keres, kérd meg a szüleidet, mondják hogy nem vagy otthon. Nem fog belehalni. Ez a legjobb amit tehetsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és nagyon is igazad van!
Ez nem így mûködik, hogy te megengeded a barátságot :) Ha te azt mondod, hogy oké, ez akkor sem lesz soha barátság, csak valamiféle sóvárgás az õ részérõl. Lehet, hogy sikerülne magát túltennie szeptemberig a dolgon, de ha tényleg ennyire szeret, akkor nagyon kétlem. Úgyhogy feleslegesen inkább ne húzd az agyát, csak egy hónapnyi szenvedést okoznál neki ezzel. Egyet értek az elsõvel, vágd el magad tõle, ez a legjobb, amit tehetsz érte, és magadért is.
09:07-es vagyok! Én azt tettem amit leírtam, 2 éves kapcsolatból léptem ki. Eltelt kb. 1 hónap, és az exemnek új barátnõje volt. Nekem is van azóta új párom (kb fél éve volt a szakítás). 18L
Néha muszáj nem törõdni a másik érzéseivel hogy neked jobb legyen.


Folyton a volt barátomról álmodom! Mit tegyek? Már rég nem beszélünk, ha találkozunk akkor sem beszélünk. Kb.10 hónapja szakítottunk.

Mindig felriadok ezekre az álmokra és utána egész nap rossz érzésem van!:(

Legjobb válasz: Álmodban azok a dolgok jelennek meg, amiket tudsz, tapasztaltál, láttál, hallottál, olvastál, tudatosan vagy tudat alatt érzékeltél. Akikkel hosszabb idõt töltöttél együtt, esélyes, hogy gyakrabban fordulnak meg az álmaidban. Nem tehetsz semmit, hogy ne tûnjenek fel, de rossz kedved se legyen miatta. Fogadd el, lépj túl, a figyelmed a valós életedre fordítsd, és ne arra, amit álmodsz.

Álmodban azok a dolgok jelennek meg, amiket tudsz, tapasztaltál, láttál, hallottál, olvastál, tudatosan vagy tudat alatt érzékeltél. Akikkel hosszabb idõt töltöttél együtt, esélyes, hogy gyakrabban fordulnak meg az álmaidban. Nem tehetsz semmit, hogy ne tûnjenek fel, de rossz kedved se legyen miatta. Fogadd el, lépj túl, a figyelmed a valós életedre fordítsd, és ne arra, amit álmodsz.
Mert még mindig nem tudtad lezárni magadban az ügyet.
szépen menj hozzá vissza..xD

Szakítottam a barátommal, mert már nem úgy szeretett, vagy nem szeretett, mindegy nem ment, szenvedtem, mit tegyek? Úgy érzem belehalok, ezt nem bírom ki.

9 hónapig voltunk együtt. Ma mondtam ki, hogy legyen vége mert csak szenvedtem. Úgy érzem meghalok, megsemmisültem, csak a jó dolgok jutnak eszembe. Nem bírom mit tegyek? Csak 19 éves vagyok de első szerelem volt, vele vesztettem el a szüzességem, vele tanultam meg milyen szeretni, és most vége. Hogy éljem túl az egészet?

Legjobb válasz: idõ..... én 21 voltam, amikor 3,5 év után kerültem hozzád hasonló cipõbe. nekem 2 évembe tellett, hogy újra pasikra nézzek. de én túl lelkizõs lehetek :) legyél sokat a barátaiddal, és próbáld lekötni magad, járj el futni, hogy kiadd magadból a feszültséget. tudom, nehéz ilyenkor jó tanácsot adni. az meg nem baj, ha csak a jó dolgok jutnak eszedbe vele kapcsolatban, sztem ez a normális hozzáállás :)

idõ..... én 21 voltam, amikor 3, 5 év után kerültem hozzád hasonló cipõbe. nekem 2 évembe tellett, hogy újra pasikra nézzek. de én túl lelkizõs lehetek :) legyél sokat a barátaiddal, és próbáld lekötni magad, járj el futni, hogy kiadd magadból a feszültséget. tudom, nehéz ilyenkor jó tanácsot adni. az meg nem baj, ha csak a jó dolgok jutnak eszedbe vele kapcsolatban, sztem ez a normális hozzáállás :)
Hát igen, a jó dolgokra fogsz még gondolni, de ez nem baj! Hidd el, egy idõ után már csak szép emlékek lesznek, nem fájó pontok... és tényleg keress magadnak valami elfoglaltságot.
Ha ennyire fáj miért szakítottál????Ha megcsalt akkor persze megértem a szakítást.
Dettó ugyanez történt velem is csak fél év után, és nem az elsõ szerelem volt, de az elsõ igazi - akivel elõször lefeküdtem. Hát, én arra gondoltam, hogy milyen rossz volt, mikor még együtt voltunk, és elkezdtem sportolni, ami leköt. Meg beszélgess sokat, légy a barátaiddal, és sírj a párnádba. Ajánlom, hogy végy úgy 2-3 csomag zsepit... Sajnos szükség lesz rá... :(
ugyanez nálam is csak 8 hónap után. 20 évesen... hogy lettél túl rajta? nekem még nehéz, 2 hete történt.

Szakitottunk a barátommal mit tegyek? Már nembirom elviselni ezt?

1 honap után szakitottunk, epdig most akartam odaadni neki magam, félek h nem találom meg a párom, 16 vagyok de az osztálytársaim egyik sem szüz, és mindnekinek legalább 1 éve van barátja:\'( de engem elhagy mindenki egy honap után:( miért nincs egy normális kapcsolatom? mert szükségem lenne rá...

Legjobb válasz: 16 évesen még ráérsz... nem félj, el fog jönni az "igazi". az osztálytársaiddal meg ne törõdj, a szerelem, a szex nem divat kérdése!

16 évesen még ráérsz... nem félj, el fog jönni az "igazi". az osztálytársaiddal meg ne törõdj, a szerelem, a szex nem divat kérdése!
Rossz fiúk találnak meg, vagy te találsz rossz fiúkra. Tudom, hogy ez most nem vigasztal, de majd eljön az a pasi, aki tényleg szeret és nem szakít veled egy hónap után. Egyáltalán nem futsz ki az idõbõl, még tök fiatal vagy, hogy megtaláld a párod. Meg nem kell az osztálytársaidat követni. Nem baj az, hogy szûz vagy... sõt! Nem kell mások példáját követni, ne add magad könnyen oda egy pasinak.
Rossz helyen, rossz pasikkal ismerkedsz, olyanokkal akiknek valószínûleg más az elképzelésük.Próbálj meg másfelé ismerkedni.Hidd el, te is meg fogod találni az igazit, vagy rád talál az igazi, akivel boldog leszel.Ne törödj azzal, hogy más már nem szûz.Õ dolguk, nem kell ezt mindenáron követned neked is.Nem vagy lekésve semmirõl sem.Várd meg azt a fiút, aki valóban szeretni fog, te is õt, akivel boldog leszel.
ne aggódj, velem is ez volt 15-16évesen hogy feszt otthagytak , volt megcsalás meg minden , sokat szenvedtem, de megtaláltam az igazzit!te is megfogod ne is oan soká szerintem!

Mit tegyek? Nagyon feltekeny meg most is a volt baratom, es mar kezd idegesiteni. Epp ezert szakitottam vele.

Az este buli volt es o is ott volt,megismertem egy helyes fiut es kimentunk setalni es beszelgetni.Addig egesz vegig hivott telon es utanunk is jott

Legjobb válasz: hisz mondom h a volt baratom,mar szakitottam vele

A kérdező hozzászólása: hisz mondom h a volt baratom, mar szakitottam vele
Hát nekem is baromi rosszul esne, ha a barátom megismerne egy helyes lányt, és kimenne vele sétálni egy buliban.Szerintetek ez normális?Lehet, hogy nem hivogatnám és nem mennék utána.De biztos, hogy nekem állna feljebb.
A kérdező hozzászólása: mar tobbszor mondtam neki h vege de nem erti meg:|mar nem szeretem
Ha másként nem megy, ne vedd fel neki a telefont, ne beszélj vele - szakítsd meg vele teljesen a kapcsolatot. Egy idõ után feladja.
?
Ha meleg akkor...
tessék?:O
ezt most kivételesen én sem értem.
van ennek értelme?
Na várjunk. Tehát te is lány vagy, és a legjobb barátnõdet félted. Az osztálytársatok fiú, ugye? És meleg? A meleg azt jelenti, hogy nem a lányokat szereti. Ergo nem is kell megvédeni a barátnõd.
Ez halmozott paradoxon :D 1. Ha meleg, akkor hogy járhat csajjal? 2. Ha az a "meleg" srác a te barátnõddel jár, akkor az a csaj már nem is a te barátnõd, ugye? Mit tegyél? Olvass sokat, hogy tudj értelmesen fogalmazni.
A kérdező hozzászólása: A legjobb barátnõm, nem fiú vagyok hanem a legjobb barátnõje!
Most ennek így mi értelme? Ha meleg, akkor valszeg nem jártak. Ha késõbb lett meleg, akkor meg miért félted? :D
valószínû hogy fogalomzavarod van. a melegek nemcsajoznak! ird már le érthetõen mirõl is van szó.
XDDDDD
PARADOXON!!!!!
most jól megmagyaráztad. ha meg mindketten lányok vagytok õ meg meleg akkor nem tudom mit parázol

Mit tegyek? Volt egy pasi akivel egy ideig jártam és a végén kiderült hoyg állítólag megcsalt. Már 2 hete szakítottunk és szeretne velem járni.

Közben kiderült hogy nem csalt meg csak ,,cukkoltak" vele...(ez sem biztos...)Nem tudom hogy mit tegyek.Kezdjük újra?De félek hogy ha nem vagyok vele más csajokkal fog összejövögetni...Én nagyon szeretem...Nem tudom mit tegyek...:S

Legjobb válasz: Hany evesek vagytok? ha mar most nem vagy biztos benne, akkor mi lesz akkor amikor mar jarni fogtok?! tul sokszor mondod h "allitolag". sztem elõbb csak ismerkedj meg vele.

Hany evesek vagytok? ha mar most nem vagy biztos benne, akkor mi lesz akkor amikor mar jarni fogtok?! tul sokszor mondod h "allitolag". sztem elõbb csak ismerkedj meg vele.
miért ismerkedjen vele ha már jártak? :D na mindegy szerintem tuti bukó a dolog... miaz h ha nem vagy vele más csajjal fog összejönni? így természetes nem? miután véget ért egy kapcsolat elõbb utóbb valaki mással jönnek össze a felek. szerintem nincs sok értelme újrakezdeni, sosem lehetnél mellette nyugodt, attól rettegnél h mikor csal meg
Elõzõ: valoszinuleg nem ismeri eléggé, ha már járás utan is kételkedik benne. nem???
A kérdező hozzászólása: De azt az összejövögetést úgy értettem hogy mikor már járunk és közben csajozik... az utolsó válaszra: a volt pasim nemrég új barátra tett szert és õ nagyon megváltoztatta...és ezért mondtam hogy nem tudom hogy megbízzak e benne mert még nem ismerem az új , , énjét"...:S

Barátnőmmel 1, 5hete szakitottunk, azt mondta már nem szeret, és legyen vége. 4hónapig jártunk, és nagyon szerelmesek voltunk. Azt mondta hogy egyszerűen csak elmult a szerelem nála. Mit tegyek? Mit csináljak?

Mindkett?nknek els? szerelem volt. Szerintetek probáljam elfelejteni és keressek mást, vagy probálkozzak még nála? vagy várjak még ? jelentkezik? vagy mit tegyek? (17éves srác)

Legjobb válasz: Bármit csinálhatsz, amit jónak érzel, mind2nek megvan az elõnye. Ha meg már most mások véleményére van szükséged párkapcsolataidban, akkor késõbb mi lesz?

Bármit csinálhatsz, amit jónak érzel, mind2nek megvan az elõnye. Ha meg már most mások véleményére van szükséged párkapcsolataidban, akkor késõbb mi lesz?
A kérdező hozzászólása: Épp ezaz hogy nehéz döntés, mindkét döntésnek van elõnye, hátránya, és nemtudom mit csináljak, és kiváncsi lettem volna mások mit gondolnak errõl a dologrol, hátha más is volt hasonlo helyzetben, és õ mit csinált, az jo döntés volt , és miért, stb. A döntésemet már meghoztam, már csak az érdekel hogy jol döntöttem e.
Tudod, ilyenkor az a legrosszabb, hogy szeretnénk mástól hallani a legjobb döntést. Ne kérd, hogy mások döntsenek helyetted, mindenkinek saját maga kell megtennie. Saját véleményem: ha szereted, el is tudod engedni, nem szabad senkit börtönbe zárni, sem magad, az élet úgyis újra Rád mosolyog!
hat ha o szakitott veled, nem hiszem hogy jelentkezni fog egyhamar. Elso szerelem, nagyon fiatalok vagytok, szerintem keress mast. Persze, hogy nehez tultenned magad rajta, nem vagy egyedul. Most kicsit tarts szunetet, elvezd az eletedet.
Szerintem küldd el õt jóerõsen a p*csába(mégis az van hogy te szakítasz vele és nem õ veled) Ha szeret akkor elõbb utóbb jelentkezni fog, rájön, hogy hülye volt. Ha meg nem akkor meg megérdemli. Jobbat nem tudsz tenni. Nekem bejött:)
Ugyanilyen kapcsolatban voltam a másik oldalról. 4 hónapot jártunk, a fiú szerelmes volt teljesen, én nem voltam biztos magamban.. Túl késõn jöttem rá, hogy ez igazából nem is szerelem, és sajnos nagyon megbántottam õt :S. Ha azt mondja "elmúlt a szerelem", akkor valószínûleg az nem is nagyon volt. Ne erõltesd a dolgot szerintem, engedd el, és próbáld elfelejteni.. Sajnálom, hogy így jártál, remélhetõleg a következõ lánnyal több szerencséd lesz..
Én is hasonló helyzetben voltam..3 hete szakítottam a pasimmal és 5 hónapig jártunk... az elején szerelmes voltam és õ is nagyon szeretett (szeret), de vhogy elmúlt.. és úgy gondoltam így jobb lesz mind2nknek. Õ sem értette h miért ilyen hirtelen... de meg kellett tennem... már nem úgy gondoltam rá és már vhogy.. nem olyan volt mint régen. Ha kicsit is fontos neked, vedd figyelembe h azért szakított mert neki már nem volt jó a kapcs...
A kérdező hozzászólása: Én eddig azt hittem értem a nõket, de rájöttem hogy nem:) köszönöm mindenki válaszát!
valaki egy életen át nem ismeri meg a nõket mit vársz egy 15 évestõl??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!