Találatok a következő kifejezésre: Szakitottunk a mit (353 db)

Szakítottam a pasimmal, és nagyon bűntudatom van mert látom hogy szenved, visszamenjek hozzá, mit csináljak?

Barátnőm mondta, hogy amikor beszélt a mostmár exemmel rólunk, akkor exem még sírt is.. :(. Szörnyen bűntudatom van most, azon gondolkodom, hogy visszamegyek hozzá.. De az a baj, hogy nem szeretem, ő jóbarátom volt, most a barátság is tönkrement ez miatt. Mit csináljak, legszívesebben a föld alá süllyednék..

Legjobb válasz: Ha nem vagy szerelmes, ne menj vissza hozzá. Majd elfelejt és talál más. Az én exem is sírt, mikor szakítottam, nem is akart beszélni velem, de most már régóta van bnõje és szeretik egymást:)

Ha nem vagy szerelmes, ne menj vissza hozzá. Majd elfelejt és talál más. Az én exem is sírt, mikor szakítottam, nem is akart beszélni velem, de most már régóta van bnõje és szeretik egymást:)
Tökéletesen egyetértek a második válaszolóal.:) Természetes, hogy nagyon nehéz most a fiúnak, de ha visszamész hozzá sajnálatból és kiderül (elõbb utóbb pedig minden kiderül) még nagyobb fájdalmat okozol neki. Idõ kell, míg feldolozza a történteket, de utána jobb lesz hidd el. 16/L
Te írtad, nem szereted... Szánalomból, sajnálatból ne menj vissza, az már szemétség... Hagyd elmenni...
Ha szereted menny, ha nem akkor ne..
A kérdező hozzászólása: Nem megyek vissza, de jelenleg ez miatt elment az életkedvem is..
csatlakozom az elõttem szólókhoz. sanálatból ne tedd
sajnálatból ne menj vissza.
Ez több dologtól függ. Ha tizenéves vagy ne tedd! Éld ki magad! Ha elviselhetetlen mellette lenni, mert bunkó paraszt módjára viselkedik szintén ne tedd! Ha elmúltál 25 és a családalapítás is szóba jöhetne már, akkor járjon az a fejedben, hogy bárkivel állsz össze a szerelem elõbb vagy utóbb elmúlik. Ha emberileg megfelel az elvárásaidnak, akkor menj vissza hozzá!
Ha nem szereted szerelembõl, akkor ne menj vissza Hozzá, mert azzal csak még nagyobb fájdalmat fogsz okozni Neki, ha becsapod.Te sem örülnél fordított helyzetben, ha átvernének, áltatnának, szóval ha nem érzed azt, amit kell, akkor jobb is ez így!Idõvel lenyugszik az exed, és belátja majd, hogy ennek így nincs értelme, és talál majd olyat, aki igazán tudja szeretni.Ha ezt normálisan elmagyarázod Neki, és támogatod a bajban, biztosan hamar lecsillapodik, és Neked sem lesz bûntudatod.
A szakítás sohasem kellemes, de sokkal jobb, mint egymás idejét rabolni.

Nemrég szakítottam a barátommal, és abba maradtunk, hogy csak barátok maradunk. Igazából én szakítottam vele, de ő is beleegyezett. Megbeszéltük hogy majd eljárunk együtt bulizgatni. Mikor fog hívni? Meg sms-t írni?

Mert én akarok vele találkozni, de csak barátként. Meg azt mondta már ? se érez irántam semmit, csak kedvel. De az ciki lenne, ha én írnék neki, ugye?

Legjobb válasz: Szerintem azért nem ír, mert tudja, hogy ha taliznátok, akkor újra fellángolna benne a szerelem... Ne akardd ezt... Ha úgy érzi, akkor majd keres. Esetleg ha véletlen összefuttok, akkor megkérdezheted, hogy nem taliztok-e, de sms-t, vagy iylesmit ne ír neki!

Szerintem azért nem ír, mert tudja, hogy ha taliznátok, akkor újra fellángolna benne a szerelem... Ne akardd ezt... Ha úgy érzi, akkor majd keres. Esetleg ha véletlen összefuttok, akkor megkérdezheted, hogy nem taliztok-e, de sms-t, vagy iylesmit ne ír neki!
Ez a barátok maradunk egy hülyeség. El kell felejteni és élni az életet. Nem hiszem el, hogy Te szakítottál vele, akkor nem várnád, hogy írjon. Felejtsd el!
Szerintem ne írj neki, lépj tovább.Szerény véleményem szerint a barátod "csak mondta" , hogy utána barátokként találkoztok.Mert ha bele gondolsz ez a párkapcsolat utáni "barátság" , nem igazán mûködik (gondolom nem kell ecsetelnem, hogy miért).Inkább hagyd és éld a magad életét!
Szia! Volt egy hasonló esetem, szakítottam a sráccal, de nagyon jóban voltunk, úgyhogy megbeszéltük, hogy barátok maradunk. Utána pár hétig nem taliztunk, aztán összefutottunk, mint "csak barátok", és a legjobb barátnõm elõtt elkezdett fogdosni meg minden, próbáltam finoman közölni vele, hogy vegye már észre magát, de nem vette a lapot. Barátság ide vagy oda, kb egy óra múlva elegem lett és elküldtem a fenébe, és azóta se beszélek vele. Úgyhogy addig örülj, amíg nem hív a srác!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Csak még annyit kérdeznék, hogy akkor iwiwrõl miért, nem veszi le a közös képünket?
Én is nagyon ritkán frissítem az iwiwes profilomat, egy fénykép nem jelent semmit! Miután szakítottam a barátommal, még vagy két hónapig lusta voltam átrakni a "kapcsolatbant" "egyedülállóra" :)
A kérdező hozzászólása: Én is pont erre gondoltam, hogy csak lusta levenni meg átírni... Köszi a választ.

Szakítottunk a barátnőmmel, nagyon fáj és nem tudok másra gondolni, mikor múlik el ez az érzés; Bővebben lent?

5 napja szakítottunk a barátnőmmel, egy éves kapcsolat volt, az elején el voltunk, utána elkezdtünk vitázni és egyre jobban megbántottuk egymást.. az elején nagyon fájt, de jelenleg próbálom elnyomni zenékkel, meg a barátok segítségével, nincs kedvem semmihez, nem tudok otthon lenni, mert sírhatnékom lesz.. :( Nagyon szeretem és ragaszkodok hozzá.. vele szerettem volna mindig lenni, első kapcsolatom volt.. ő 16 én 18 voltam, mikor összejöttünk.. én nem szerettem annyira a bulikat, a cigit utáltam és mindig vele akartam lenni, ezért kiakadtam, ha hanyagolt.. a hazugságot nem tűrtem el sose, volt hogy emiatt vitáztunk.. igazából sokszor megbántottam én is.. örülnék, ha egy hasonló gondolkodású lány írna nekem, aki hasonló gondolkodású, mint én.. ritkán vagy nem mindig cigizik, nem bulimániás, kicsit visszafogottabb, normális gondolkodású lány.. Mikor fog elmúlni ez a rossz érzés?

Legjobb válasz: Nekem 2 évembe telt mire túltettem magamat azon, hogy szakítottam a barátnõmmel.Mondjuk ez már nagyon régen volt, de a mai napig bennem van.Azóta máshogyan viszonyúltam a csajokhoz.Sokkal óvatosabb és körültekintõbb lettem.Ennek hála többet nem cseszték át a fejemet.Azt is mondhatnám hogy az volt az elsõ nagy pofon az élettõl.

Nekem 2 évembe telt mire túltettem magamat azon, hogy szakítottam a barátnõmmel.Mondjuk ez már nagyon régen volt, de a mai napig bennem van.Azóta máshogyan viszonyúltam a csajokhoz.Sokkal óvatosabb és körültekintõbb lettem.Ennek hála többet nem cseszték át a fejemet.Azt is mondhatnám hogy az volt az elsõ nagy pofon az élettõl.
Pár Dr House rész és tádámm...ilyenkor válts át hülye segg-fej stílusra...úgy könnyebb felejteni
Idõvel elmúlik... a zeneterápia nagyon jó: engem is az hozott ki a szakítás utáni állapotból egy 3.5 éves kapcsolat után...
A kérdező hozzászólása: értem :) fuu... bocsi a fenti fogalmazás hibáért... x) az a sok "gondolkodású" szó nagyon nem jó ott xP
közhely, de az idõ gyógyítja csak be a sebeket.legyél sokat társaságban, bulizz, kezdj bele egy új hobbiba, sportolj az a lényeg, hogy foglald le magad.velem 1 hónapja szakított a barátnõm azóta iszok meg bulizok folyton és legalább addig nem jut eszembe
Ugyanez a helyzet velem is. Én normális lány vagyok, nem cigizek, nem iszom, nem bulizok, nem csalnám meg soha a páromat, nem tudok hazudni, nem vagyok az a nagyhangú típus, de a barátom nekem megmondta, hogy õ nem tombolta ki magát, és már nem szeret, és új kihívások kellenek neki. Magyarul új nõk, csak szexre, (mert az nem menõ, ha valakinek csak egy van, akit szeret)... Felvitt magához egy könnyûvérû festett szõke lányt, pedig sosem volt ilyen... Nem tudom mi van az emberekkel... Ezek szerint a lányok meg a fiúk sem normálisak mostanában...19/L
Genetika: Max 3évig lehetünk "szerelmesek"! Szóval add össze az idõt amíg együtt voltatok, vond ki az 1095 napból, és megkapod azt az idõpontot amikor teljessen el fogod felejteni! Olvastam errõl egy blogot, de nem érdemes kitennem ide, mert vannak parasztlelkû emberek, akik nem tudnak mással szórakozni, úgyhogy kötöszködnek, azt meg utálom!

Na akkor most mi van? Én már nem értem a pasikat! Szakitottunk a barátommal már több mint egy hónapja, összejött egy másik csajjal:S!

Vasárnap este beszéltem vele msn-en és mondtam neki,h megpróbálom nem keresni többet err? ?,h én se érzem úgy mindig,h nem akar hallani rólam!meg,h ammennyire mondta,h szeretett az úgy is volt és ezért isa fáj neki ennyire!meg h enhéz lesz neki,h elfelejtsen...!De könyörgöm ezek szerint csak szeret!vagy én értem félre???De akkor miért jó neki,h most szenvedünk külön-külön???Lécci segitsetek!hogy szerezzem vissza!

Legjobb válasz: Mikor 20 éves voltam, elõfordult, hogy egy újra megkerestem egy-egy olyan lányt, akivel én szakítottam. Mindig igyekeztem szépeket mondani és egyetlen célom volt: egy picit vissza a megszokott közegbe, élvezni az ismerõs környezetet, beszédet, testet. Igen, ez nagyon fontos volt. Magyarra fordítva: szépeket mondtam azért, hogy újra ágyba bújjon velem, a szex kedvéért háttérbe szorítottam azt a kellemetlen érzést, hogy õ esetleg a folytatásban reménykedik. Ha a te eseted nézzük: nekem meggyõzõdésem, hogy ha valaki képes új partnert választani, vagyis új barátnõje van exednek, akkor az elõzõt (tehát téged)már nem szereti. Szerintem keress új társat, lépj tovább. Volt úgy, hogy a te helyzetedben voltam. Na, az sokkal rosszabb. Nem mindegy, ki viszi a lámpást... Én erõt vettem magamon és nemet mondtam, sõt, minden kapcsolatot igyekeztem megszakítani az illetõvel. Nehéz volt de még így is gyorsabban túl lettem rajta, mintha pár hónapig még összefutottunk volna 1-1 patronra. Az nem vezet sehova.

Mikor 20 éves voltam, elõfordult, hogy egy újra megkerestem egy-egy olyan lányt, akivel én szakítottam. Mindig igyekeztem szépeket mondani és egyetlen célom volt: egy picit vissza a megszokott közegbe, élvezni az ismerõs környezetet, beszédet, testet. Igen, ez nagyon fontos volt. Magyarra fordítva: szépeket mondtam azért, hogy újra ágyba bújjon velem, a szex kedvéért háttérbe szorítottam azt a kellemetlen érzést, hogy õ esetleg a folytatásban reménykedik. Ha a te eseted nézzük: nekem meggyõzõdésem, hogy ha valaki képes új partnert választani, vagyis új barátnõje van exednek, akkor az elõzõt (tehát téged)már nem szereti. Szerintem keress új társat, lépj tovább. Volt úgy, hogy a te helyzetedben voltam. Na, az sokkal rosszabb. Nem mindegy, ki viszi a lámpást... Én erõt vettem magamon és nemet mondtam, sõt, minden kapcsolatot igyekeztem megszakítani az illetõvel. Nehéz volt de még így is gyorsabban túl lettem rajta, mintha pár hónapig még összefutottunk volna 1-1 patronra. Az nem vezet sehova.
hmm...
Õ szakított vagy te dobtad? Meddig jártatok? Hány évesek vagytok? kicsit írj még, úgy többen tudnak hozzászólni
A kérdező hozzászólása: õ szakitott velem!3hónapig jártunk együtt és olyan szerelem elsõ látásra fíling volt...:) !Õ 23, én 18!
A kérdező hozzászólása: Én is képes lennék összejönni, egy másik sráccal már csak azért is, h felejtsek!Szerintem még szeret, mert mondta, h neki is fáj és szenved, h igy alakult!És h még mái napig nem tudja, hn h lenne a lejobb, mert csalódott bennem!!!
Nem tudom mit tettél, hogy csalódott benned. De sztem a legnagyobb szemétség járni valakivel csak azért, hogy jelejts. Gondolj bele, hogy érezheti magát szegény srác amikor megtudja, hogy csak azért jártál vele, hogy felejts.

Kb egy hete szakitottunk a barátommal es amiota szakítottunk mindig vele álmodom vajon ez mit jelenthet? 14/L

Legjobb válasz: 1. Megszoktad a jelenlétét (majd elmúlik). 2. Foglalkoztat a kérdés, vajon jól tetted-e (és nem azt jelenti, hogy nem). 3. Felzaklatott és még e körül járnak a gondolataid. A lényeg, hogy ne agyalj rajta annyit. :))

1. Megszoktad a jelenlétét (majd elmúlik). 2. Foglalkoztat a kérdés, vajon jól tetted-e (és nem azt jelenti, hogy nem). 3. Felzaklatott és még e körül járnak a gondolataid. A lényeg, hogy ne agyalj rajta annyit. :) )
Ha ezt kérdezni kell akkor eléggé tudlak sajnálni. Már ami az IQ-t illeti...
Azt jelenti, hogy szeretted, az életed része volt. És most figyelj: Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Egészen régi dolgok is elõjöhetnek álmodban. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra pl., hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz - de ezt csak akkor ha speciel erre a témára fekszik rá az álom. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Egyébként értelem nélküli képek, események sorozata.
Rengeteg dolgot jelenthet. Akár amit írtam (elsõ voltam), de akár a szüleiddel való rossz viszony miatt is lehet, nem lehet így megmondani. De lehet, hogy semmit, csak egy friss emlék az agyadban. Szóval tényleg kár agyalni rajta. Különleges égi jelet meg pláne ne keress, mert magadat csapod be.
Leginkább azt jelenti, hogy 14 évesen még nem kellene fiúznod, hanem inkább visszamenni a babaházadhoz, meg a sulis könyveidhez... Ja, bocs, tudom tudom, már nyári szünet van! :D AKKOR SEM!!
Nem sikerült magadban megemészteni a történteket, vagyis részedrõl még nincsen a kapcsolat lezárva:)
A kérdező hozzászólása: szerintem pasizni 14 évesen normális. dolog:D de ha azt veszed akkor altalaban az ilyen kapcsolatok nem hosszú életûek... tehát:D. AMUGY KOSZI A VALASZOKAT!!!!:DDDD

Szakítottunk a barátnõmmel, nem tudja mit akar. Mit tudnék tenni?

Szóval elég körülményes a dolog, a lényeg, hogy feljött ez az új tini dráma, hogy élni akar meg tapasztalni meg tököm tudja, meg hogy nem tudja, hogy mit érez stb irántam. Összejött neki a sok szar dolog is, engem nagyon kikészített vele, de közben meg nagyon szeretem is. Normálisan jókat beszélgetünk és szerintem csak össze zavarodott de nem tudom .. elveszíteni sem akarom, de ez már önkínzás.. Volt valaki hasonló cipõben? Lehetséges ebbõl együtt jól kijönni? Konkrétan nem is nagyon értem mi a baj, megadtam neki mindent amit tudtam, gondoskodtam odafigyelõ voltam, soha nem veszekedtem vele és hát ajh.. csak hiányoltam, hogy ezeket is visszakapjam, de ettõl függetlenül csak az ellenkezõjét kaptam.. De szeretem.. Tudom hagyjam lesz jobb, de most nem erre vagyok kíváncsi..

Legjobb válasz: Nekem ebbõl inkább az jön le, te nem tudod, mit akarsz. :))

Nekem ebbõl inkább az jön le, te nem tudod, mit akarsz. :) )
Szerintem õ belefáradt ebbe a kapcsolatba. Ha õ már másokra kíváncsi nem sokat tehetsz, sõt semmit. Hagyd elmenni, ha húzod csak magadnak okozol vele fájdalmat.
Szia! Valószínûleg Õ is szeret (fõleg ha több idõt voltatok együtt), de élni akar. Ami annyit jelent, hogy nem akarja magát lekötni fiatalan. Lehet tisztában van azzal, hogy milyen jó sora van melletted... azonban vágyik másokra, kalandokra, hülyeségekre. Azt, hogy ez nem melletted akarja (titokban) megvalósítani, egy pozitív dolog. Ha így érez, akkor sajnos el kell engedned. Ha pedig egyszer visszajön, akkor döntened kell majd, hogy akarod-e még Õt. Egyébként ezt az érzést én is megéltem, mert én se 'éltem' ki magam olyan szinten... de letudtam magamba, és egy hülyeséggel (nem megcsalás), és a párom mellett maradtam, hiszen nagyszerû páros vagyunk. :) Úgy érzem nem sok pozitívat írtam, ne haragudj...
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom én hagyom õt, meg nem kötöm meg se kezét se lábát megmondtam neki, hogy azt csinál amit szeretne, meg úgy is viselkedünk egymással mint az elején, de általában õ keres meg engem és úgy vettem észre szeret velem nagyon beszélgetni.. De velünk kapcsolatban meg fél, hogy együtt vagyunk jó ideje, de hogy velem eltudná képzelni, hogy leélje az életét stb. Én megértem az õ gondját, csak annyira lehetetlen ez a helyzet...És valamit tényleg szeretnék tenni, hogy rájöjjön hogy szeret-e vagy sem és hogy mellettem akar-e maradni vagy sem.. nyílván mindegyikbõl az elsõ verziót szeretném. Nehéz, tanácstalan vagyok hogy álljak neki, mert egyenlõre csak jól elbeszélgetek vele.Amúgy heti 1x találkoztunk, tehát annyira rá sem tudtam akaszkodni figyeltem ezekre a dolgokra...
A kérdező hozzászólása: esetleg újra felakarom lobbantani a dolgokat csak nem tudom hogyan :( Tényleg igazságtalannak érzem már az egész életet nagyjából...
Most szépen elmész és csajozol, és kúrsz. Nem baj ha õ ezt látja is. Ha ezek után rádhajt, akkor tudni fogja mit akar. Ha nem akkor ez a kapcsolat már kihûlt. Te meg közben jól érzed magad másokkal. :) Nem bonyolult ez!
Egyetértek a 2.; 3.és 6. számú versenyzõkkel. Ha õ hülye, akkor te nem lehetsz okos helyette. Ha õ oltani akarja ezt a kapcsolatot, akkor most gondolj bele, hogy te meg föltüzelni akarod, akkor ebbõl mi fog kisülni.Hát nem egy ropogósra sült rozmaringos csirke melle húsa omlós sültkrumplival és vörösborban pácolt kis Valentin szívecskékkel. Sajna ez úgy van, hogy ÕÕÕneki kelll rájönnije, hogy te vagy az akivel az életét leélhetné. Egyébként meg mindegyik nõ önzõvé válik, ha elmúlik a szerelem, majd ha nagy leszel megérted sok-sok év múlva.

Szakítottam a párommal, csúnya vége lett, de még mindig szeretem. Mit tegyek?

Bocsánatot szeretnék tőle kérni, de az az érzésem, hogy utál engem... Szóba sem akar állni velem. Sértegetett, én pedig vissza sértegettem. Mindketten gyerekesen viselkedtünk, viszont nekem kell megtennem a lépést a békülés felé, még ha nem is fogja értékelni. Nem szeretnék a rúd elé szaladni, ezért egyenlőre csak bocsánatot akarok kérni, de nem tudom, hogy hogyan tegyem? Tippek? A gond az, hogy egyáltalán nem ismerem a szeretetnyelvét... :( 24/F.

Legjobb válasz: Min vesztetek össze? Mit mondtál neki, ami miatt utálhat?

Min vesztetek össze? Mit mondtál neki, ami miatt utálhat?
Legyél lényegre törõ és vállalj mindent magadra.
Ez van.Önbecsülésed úgyse maradt már ha volt úgyhogy veszteni valód nincs.
Én ismerem a szeretet nyelvét fiú létemre, de eddig nem sok hasznát tudtam venni. :D
De azért elmondom nagy vonalakban, hogy mik a kulcsszavak: Sajnálom. Hibáztam. Mivel tehetném jóvá a történteket? Ígérem nem fordul elo többé. Meg tudnál bocsájtani???
A kérdező hozzászólása: Nem akart velem találkozni, egyet mondott mást csinált. Kicsit nagy az ego. Aztán pedig rám támadt Facebookon és elszakadt a cérnám, nagyon durván mondtam meg neki dolgokat. :(
ha így reagálsz rá és nem tudod tolerálni ha sérteget, akkor felejtsd el õt és haggy idõt magadnak és majd kilábalsz belõle. Magadon kell elsõsorban változtatni és utánna rajta.
Majd ha lesz egy normális kapcsolatod, akkor.
Én is nagyon gondolkodok a szakításon...:( és ez az elsõ ami eszembe jutott, hogy mi lesz ha elhagyom és mással lesz:( én szeretem, de õ már csak megbántani meg megalázni tud... ha gondolod írj privibe:)

Mit csináljak? Szakítottam a barátommal és nem vagyok képes elfelejteni elvileg van új barátnõje pedig nem rég mentünk szét de lehet hogy csak szívat. Én nekem nagyon hiányzik.

Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):

Legjobb válasz: "Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):" De nem fogja el ? Mi van ?

"Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):" De nem fogja el ? Mi van ?
szar ügy!
Ha már a szopás se segít akkor hagyd békén!
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon fogadja el.
Lehet , hogy úgy döntött mostantól olyan lánnyal lesz együtt aki képes a helyes mondatok megfogalmazására és a helyes írásra.
Ha nem tudsz nélküle élni, akkor miért szakítottál vele? Amúgy meg a testiség nem minden. Magyarul nem mindent lehet megoldani a kielégítéssel!
mi a fenenek tepersz erte? nem akar teged, van neki mas. nyilvan azert van mar baratnoje, mert valamivel potolni akarja a szexhianyt. de nem feltekennye akar tenni teged, akkor elfogadta volna azt, hogy visszakonyorgod magad. mit tud ez a srac, hogy ennyit er neked? en nem konyorognek senkinek, hogy fogadjon vissza :)
A kérdező hozzászólása: Nem én szakítottam vele.
Ahol egyszer sas voltál oda ne menj vissza verébnek. Ha nem te szakitottál akkor ne könyörögj mert ha vissza is vesz, ócska kis lábtörlõ leszel. Nem fog tisztelni és becsülni csak alázni. Szerintem jobba jártál, hogy nem vett vissza. Felejtsd el. Nem ok nélkül szakított, nem kellettél már neki. Ezen nem változtat a könyörgés, azzal csak még jobban lealacsonyítod magad. Lépj tovább.

Szakítottam a párommal, holnap elköltözöm tőle. Õ azt szeretné ha még egyszer utoljára lefeküdnék vele. Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Minek, hogy bebizonyítsa magának, hogy még mindig függsz töle, vagy ellenállhatatlannak tartod?

Minek, hogy bebizonyítsa magának, hogy még mindig függsz töle, vagy ellenállhatatlannak tartod?
Én már nem feküdnék le vele.
Én a helyedben, egy ilyen kérés után jól felhúznám, és aztán félúton otthagynám:) ) aztán nézze meg, hogy ki is függ, kitõl!
Neeee .... hát ez durva -.- Ezért ?! A párodnak igaza van , hogy külföldre akar menni ... de te miért nem mész vele ? Vagy ha nem is most akkor a késõbbiekben . Nem akarsz távkapcsolatban lenni .... Miért nem ? Kiben nem bízol benne ...vagy magadban ? Egy jó kapcsolatot nem kezd ki egy külföldi munka . Az én férjem is ott dolgozik , de õ viszonylag sûrûn (3-4 hetente )hazajön ... és minden ok közöttünk (: .
Hát õ nagyon szerethet, ha itt hagy...
Szerintem sorsold ki. Ha fej, igen, ha írás nem. Most komolyan, hogy tudnék én választ adni erre a kérdésre? Nem magánügy ez?
en is ilyen helyzetben voltam es szakitas utan sokszor lefekudtunk. Szerettem, szexre szuksegem volt es senkivel nem volt olyan jo azota se mint vele. szerintem nincs ebbe semmi rossz :)
Eléggé bolond vagy hogy emiatt szakítasz vele, de jobb is neki így, ha nem tudod támogatni a céljait akkor nincsen mellette keresni valód.Amúgy miért nem mész vele? Ennyi, csak gondolom te elvagy itt õ meg élni akar és jól élni. Szerintem ne feküdj le vele, és ne zsarold hagyd hadd valósítsa meg a céljait.
A szakítós szex különleges, mindenkinek át kellene élni egyszer.
Figyelj, kimondtad, itt a vége, fuss el véle. Én ezek után már nem feküdnék le vele. Viszont a távkapcsolat és a külföldi munka nálam sem szakítóok. Mi több mint 2 éve bírjuk a párommal (bár lehet, hogy tudna olyan országot mondani, ahol nem biztos, hogy meg tudnék maradni).
A 17 .válaszolónál a pont ;-) !!!
A kérdező hozzászólása: 17. Õ csak azért menne ki, hogy a házat fel tudjuk újítani, de utánna végleg hazajönne ez kb egy év. Nem vagyok benne biztos, hogy nem csal meg.
Hát ha nem bízol meg benne akkor tényleg nincs értelme vele maradnod. Amúgy emiatt én se szakítanék. Fõleg nem egy év miatt... ne már... Egyébként a szex búcsúzásképp jó lehet, fõleg ha hagy egy kis ajándékot maga után:) 27/N
Ez férfiaknál szabály mielõtt szakítunk elõtte még 1x dugni kell.
Én lefeküdnék vele - mondjuk eleve nem is szakítanék. Még akár mûködhet is a távkapcs - vagy hozhatja úgy a sors, hogy ki tudsz menni. Ha igazi szerelem, ne dobd el emiatt.
De akkor miért nem mész te is? Ha meg te nem teheted meg, hogy menyj, akkor meg neki kéne maradnia, feltéve, hogy szeret, szóval valami gáz biztos van ebben a kapcsolatban.
Ne tedd meg. Nekem az összes haverom aki szakításkor vagy utána szexelt az exével azt mondta, hogy "igaz hogy szakítottunk/r*banc/akármi volt, még jól megdugtam" és ezt terjesztették is. Szal mégegyszer, ne feküdj le vele, szerintem õ se különb gyerek a többinél.
Komolyan ezért szakítani? Úgy, hogy meg se próbáljátok? Ma már ennyire intoleránsak az emberek?
Nem tenném meg.
Én is jól felhúznám (magyarul izgatnám), és félúton ott hagynám a francba. már ha õ kezdeményezte a szakítást. Ha én, akkor régen nem lenne gusztusom hozzányúlni, és fel sem tennék ilyen kérdést.
A kérdező hozzászólása: Azért szakítottam vele, mert külföldre akar menni dolgozni, de én nek akarok távkapcsolatban élni, pedig szeretem a párom.
hany eves vagy? es a parod?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!