Találatok a következő kifejezésre: Szakitottunk a mert nem ment (2 db)

Igen, biztosan. Csak dacból és büszkeségbõl fordította el elõször a fejét.
Persze, h hiányzol neki, lehet h még érzelmei is vannak irányodban. Azt nemtudom, h miért szakítottatok, de egy kapcsolat sem ér ugy véget, h a felek érzelmileg teljesen elhatárolódnak egymástól...
milyen dolog nem ment?

Szakítottam a barátommal, mert már nem úgy szeretett, vagy nem szeretett, mindegy nem ment, szenvedtem, mit tegyek? Úgy érzem belehalok, ezt nem bírom ki.

9 hónapig voltunk együtt. Ma mondtam ki, hogy legyen vége mert csak szenvedtem. Úgy érzem meghalok, megsemmisültem, csak a jó dolgok jutnak eszembe. Nem bírom mit tegyek? Csak 19 éves vagyok de első szerelem volt, vele vesztettem el a szüzességem, vele tanultam meg milyen szeretni, és most vége. Hogy éljem túl az egészet?

Legjobb válasz: idõ..... én 21 voltam, amikor 3,5 év után kerültem hozzád hasonló cipõbe. nekem 2 évembe tellett, hogy újra pasikra nézzek. de én túl lelkizõs lehetek :) legyél sokat a barátaiddal, és próbáld lekötni magad, járj el futni, hogy kiadd magadból a feszültséget. tudom, nehéz ilyenkor jó tanácsot adni. az meg nem baj, ha csak a jó dolgok jutnak eszedbe vele kapcsolatban, sztem ez a normális hozzáállás :)

idõ..... én 21 voltam, amikor 3, 5 év után kerültem hozzád hasonló cipõbe. nekem 2 évembe tellett, hogy újra pasikra nézzek. de én túl lelkizõs lehetek :) legyél sokat a barátaiddal, és próbáld lekötni magad, járj el futni, hogy kiadd magadból a feszültséget. tudom, nehéz ilyenkor jó tanácsot adni. az meg nem baj, ha csak a jó dolgok jutnak eszedbe vele kapcsolatban, sztem ez a normális hozzáállás :)
Hát igen, a jó dolgokra fogsz még gondolni, de ez nem baj! Hidd el, egy idõ után már csak szép emlékek lesznek, nem fájó pontok... és tényleg keress magadnak valami elfoglaltságot.
Ha ennyire fáj miért szakítottál????Ha megcsalt akkor persze megértem a szakítást.
Dettó ugyanez történt velem is csak fél év után, és nem az elsõ szerelem volt, de az elsõ igazi - akivel elõször lefeküdtem. Hát, én arra gondoltam, hogy milyen rossz volt, mikor még együtt voltunk, és elkezdtem sportolni, ami leköt. Meg beszélgess sokat, légy a barátaiddal, és sírj a párnádba. Ajánlom, hogy végy úgy 2-3 csomag zsepit... Sajnos szükség lesz rá... :(
ugyanez nálam is csak 8 hónap után. 20 évesen... hogy lettél túl rajta? nekem még nehéz, 2 hete történt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!