Találatok a következő kifejezésre: Szakitottunk a mert nem (89 db)

Ha szeret, akkor keresni fog? Szakítottam a barátommal, mert gyakran nagyon flegma és nemtörődöm volt, és nem jol bánt velem, de még mindig nagyon szeretem!

ha szeret, akko egy id? után majd megkeres mert hiányzom neki ugye?? :( els?sorban férfiak válaszát várom

Legjobb válasz: szia sajnos lány vagyok, de remélem hasznát veszed a válaszomnak. nem ismerem a kettõtök kapcsolatát,de vannak olyan tipusú fiúk,akinek bárminél fontosabb a büszkesége. Lehet ezért, hogy nem fog keresni,de ettõl függetlenül te semmiféleképpen ne keresd "úgy",maximum hogy a barátja akarsz lenni. Ha továbbra is vonzódtok egymáshoz,akkor úgyis újra kialakul köztetek valami. Az én példámból kiindulva, mert én pont ugyan ilyen helyzetben voltam, ha szeret,keresni fog. Nálunk az történt, hogy flegma volt, nemtörõdött velem, megcsalt, letagadta, és szakítottam.egy hétre rá összejött egy csajjal, de elkezdett utána nekem udvarolni,és újra összejöttünk. aztán megint szakítottunk, és megint összejöttünk, de mindig õ keresett. Közbe persze én továbbra is oda,meg vissza voltam tõle. Nemrégiben összevesztünk, mert kezdett megint elhanyagolni, és akkor õ szakított. Másnap este õ hívott és kért bocsánatot,pedig a nagy egója miatt az ilyesmi egyáltalán nem vall rá. A tanulság: Ha szeret, akkor keresni fog,bármilyen formában, ha csak "barátként" akkor se keseredj el. Sok szerencsét.

szia sajnos lány vagyok, de remélem hasznát veszed a válaszomnak. nem ismerem a kettõtök kapcsolatát, de vannak olyan tipusú fiúk, akinek bárminél fontosabb a büszkesége. Lehet ezért, hogy nem fog keresni, de ettõl függetlenül te semmiféleképpen ne keresd "úgy", maximum hogy a barátja akarsz lenni. Ha továbbra is vonzódtok egymáshoz, akkor úgyis újra kialakul köztetek valami. Az én példámból kiindulva, mert én pont ugyan ilyen helyzetben voltam, ha szeret, keresni fog. Nálunk az történt, hogy flegma volt, nemtörõdött velem, megcsalt, letagadta, és szakítottam.egy hétre rá összejött egy csajjal, de elkezdett utána nekem udvarolni, és újra összejöttünk. aztán megint szakítottunk, és megint összejöttünk, de mindig õ keresett. Közbe persze én továbbra is oda, meg vissza voltam tõle. Nemrégiben összevesztünk, mert kezdett megint elhanyagolni, és akkor õ szakított. Másnap este õ hívott és kért bocsánatot, pedig a nagy egója miatt az ilyesmi egyáltalán nem vall rá. A tanulság: Ha szeret, akkor keresni fog, bármilyen formában, ha csak "barátként" akkor se keseredj el. Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!!!
Nem, a tanulság az elõzõbõl az, hogy ilyen férfival nem kell kapcsolatot ápolni. Ha szeret, akkor keresni fog, de a te esetedben az van, hogy nem szeret. Plusz, ha van egy kis önérzete, akkor nem fog keresni. Gondold el, ha valaki kidob, akkor nála a labda, hogy visszajöjjön, hiszen õ ment el, nem te.
Nem teljesen.
Menj vissza hozzá ha még visszafogad
Nem! Ha szereted menj vissza hozzá! Ha még visszafogad.
meg kell próbálni megoldani ha szeretitek egymást és ha nem megy csak akkor szakítani
zaklattak szexuálisan kiskorodban
Mindent nem.
A kérdező hozzászólása: Vannak problémáink és azt hittem megoldhatatlanok. De ha szeretjük egymást akkor meg lehet mindent oldani, nem?!
Mi az oka ennek? lol
A kérdező hozzászólása: Szerintem se!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom sehogy se elérni, nyilvánvalóan nem akar velem beszélni. Úgy tûnik ennyi volt.

Szakítottam a barátommal és nagyon bánom nem tudom helyre hozni azért csináltam mert nem mondta hogy szeret és csak azt akartam ki csalni bele, barátok vagyunk aminek örülök hogy érjem el hogy megint belém szeresen?

Legjobb válasz: Hát, én egy ilyen után ellöknélek magamtól, magamba fordulnék, hogy mit ronthattam el, hogy lehettem ilyen, és évekig egyedül maradok. Biztosan azért szakíthattál velem, mert nem voltam neked elég jó. 20/F

Hát, én egy ilyen után ellöknélek magamtól, magamba fordulnék, hogy mit ronthattam el, hogy lehettem ilyen, és évekig egyedül maradok. Biztosan azért szakíthattál velem, mert nem voltam neked elég jó. 20/F
Nõk...annyi eszed nem volt, hogy megkérd, hogy mondja gyakrabban, hogy szeretlek? Bezzeg a barátnõm..õ ilyet nem csinál, sõt minden szirért meg [email protected]ért hisztizik :D Ha ezt õszintén elmondod akkor sem fogja magát a karjaidba vetni de talán késõbb ad még egy esélyt. Sok sikert, és legközelebb ne taktikázz hanem ülj le beszélgetni :)
A kérdező hozzászólása: leültünk beszélgetni, de nem segít, csak max barát akar lenni, hát mit csináljak hogy szeresen belem?


Szakítottam a barátnõmmel mert megcsalt de nem ismeri el és most hisztizik. Miért teszi?

Úgyis mindegy már, 100%-ra tudom hogy megcsalt, ám ahelyett hogy beismerné csak hisztizik és engem okol hogy otthagytam. Miért teszi ezt?

Legjobb válasz: Mert hülye pitsa, azért.

Mert hülye pitsa, azért.
Sajnálom h. ez derült ki :/
A kérdező hozzászólása: Most derült csak ki jó néhány dolog vele kapcsolatban. A közös ismerõseinktõl, csak eddig nem mertek szólni. Most viszont hogy rájöttem milyen is volt, most õk is elkezdtek beszélni. Nem tudom hány sráccal kavart, s ezeknek szintúgy hazudott, ahogy nekem is. Nem is tudom, mit érdemel az ilyen. A legrosszabb ellenségembek sem kívánom.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta biztos mást lattam, dehát nem vagyok vak. Õ volt! Egy kis ri banc, most rájöttem. Kár volt a rá elpazarolt idõért.
jajjj :( de ha mondod neki h láttad, akkor mit mond rá?:/ h rosszul láttad, vagy mit?
De mégis mit mondd amikor mondod neki , hogy te a két saját szemeddel láttad , hogy megcsalt? Nem tudom miért hisztizik lehet , h csak játszadozni akart a másik sráccal de komolyabban veled képzelte el. Ezt tudom elképzelni de most rájött , hogy az élet nem habostora. Jól tetted , hogy szakítottál. Nem kell , hogy elismerje , neki kell bizonyítania , hogy nem csalt meg nem pedig neked azt , hogy megcsalt.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért olyan fontos az a 100%, nem errw vonatkozott a kérdés, de ha tudni akarjátok láttam hogy smárolt egy sráccal. Plusz visszahallottam több személytõl is, hogy valótlanságokat állított rólam. És beszéltem vele, de csak hisztizett.
Ha nem te nyitottál rá, vagy buktattad le, akkor honnan tudod, hogy megcsalt?Mondta valaki?
miaz a 100%os forrás?
Miért nem beszélsz vele normálisan? Nem tudod rendesen megkérdezni tõle? Egyszerû: azért hisztizik, mert TE nem akarod felfogni azt, amit õ mond. Kezdje el elmesélni az egészet. Te pedig hallgasd meg. És azért hisztizik, mert szeret és nem akarja, hogy elhagyd. Ez eszedbe sem jutott. A 100%-ra én is kíváncsi lennék :) 44/F
Hát mondjuk lehet, hogy tényleg nem csalt meg. Nem tudom mi az a 100% bizonyíték, de ha ennek ellenére is tagad, akkor vagy ártatlan, vagy teljesen hülye, de utóbbi esetben ne sajnáld.
Te tartottad a gyertyát, vagy vitted ki a tele kotont?
Érdekelne az a 100% :) Akkor mondanám 100%-ra, ha te nyitottál rájuk. Mert ha az utolsó pillanatig tagad, én nem vagyok benne biztos annyira.
Azért mert mindig a férfi a hibás. Legalábbis a nõk szerint.
Mert egy idióta r.ibanc!
sajnálom :( szard le... lesz jófej bnõd is:)

Szemét vagyok, mert szakítottam a barátnőmmel 7 hónap után, mert nem feküdt le velem?

nemvagyok beképzelt,de elég sok lány van aki odavan értem,ezt ? is tudta,aztis hogy zavar 4-5 hónap után már,aztis tudta hogy halálosan szerelmes voltam belé,és aztis hogy az els? héten megcsalhattam volna

Legjobb válasz: 16 éves, könyörgöm, még gyerek. Nem 20.

16 éves, könyörgöm, még gyerek. Nem 20.
Igen, szemét vagy. Ezt nem ártott volna vele tisztázni a legelején, hogy te nem akarsz rá hónapokig várni. Az még korrekt lett volna, leléphetett volna, aztán talált volna valaki mást, aki jobban passzol hozzá ilyen téren. Így viszont most megkapod tõlem a görény pecsétet a bizidbe. Köszöntem.
Az õ korában ez normális. Sürgess egy huszonévest.
Tipikus Agytranszplantációs eset. Fejbõl a [email protected]
Szia! Akkor nem is szeretted igazán! Én bármennyit várnék ha igazán szeretem!!! Tiszteletben kellett volna tartanod, hogy õ még nem érett rá hisz csak 16 éves. Nem szabad erõltetni. Ha szex nélkül nem birod akkor meg nagyon sok lányt találsz aki odaadja magát ( sajnos :( )
én se várnék évekig. ennyi idõ után lehetett volna annyi bizalma irántad h beadja a derekát, és tényleg nem mûködik rendesen szex nélkül egy kapcsolat. ha meg van más akivel összejöhetsz pláne. 22/f
Egy totális bunkó vagy! Igenis értékesebb, hogy nem adja oda magát 16 évesen! 18/L
Szia! Én 14/F vagyok és a barátnõm kezét sem fogtam meg 6 hóna alatt!
Nem is tudom, az én elsõ pasimnak egy évig kellett várnia rám, majd utána szakítottam vele.Kiábrándultam.Nem érzem magam szemétnek, pedig a mai napig nem hevert ki.Akkor 17, most 35.
Ha minimálisan szereted, akkor hiba volt a szakítás. Miért nem szedtél fel valakit csak dugásra mellette?Vagy ott vannak a régi barátnõk.Arra vannak, hogy legyen kit dugni, amíg az új még nem akar. Én az újjal türelmes vagyok, mint egy szent kb 2 hónap volt a max várakozásom.Aztán randi után megyek dugni a másikhoz. A káposzta is megmarad és a kecske is jól lakik.Ismerõs mondás?
Én nem írok regényt, hanem a kérdésre válaszolok. Igen, szemét vagy!
A kérdező hozzászólása: Igaz...inkább megcsaltam volna..
Szerintem nincs veszve.A kiscsajok mindent megbocsájtanak. Virágküldõ szolgálattal vitess neki egy halom rózsát, kérj bocsánatot, szidd magad, bánd meg bûneid stb. Aztán ha megvan, jöhet a dugópartner leszervezése.
16 évestõl ne várj ilyet, normális dolog ha nem akarja még.. Keres 20 évest vagy a felettit ha ennyire viszket..
azvagy...na meg miaz a xarja le??:D
elhagytad 7hónap után mert nem feküdt le veled-megesik az ilyesmi de azért a "halálosan szerelmes voltam belé"kifejezést erõs túlzásnak tartom hiába számít hosszú idõnek 7hónap voltaképpen mindketten jól jártatok:neki nem kellett végül lefeküdnie veled te pedig megtömheted a rajongóidat
szerintem nem vagy szemét, azt hitte, ha sokáig húzza a szexet akkor értékesebb lesz a szemedben. nyugodtan megvethet a sok álszenteskedõ alak, de a mai világgal szexuális téren nem csak az az 1 probléma van, hogy egy lány túl hamar odaadja magát. ez az egyik véglet, de az a másik, amikor rögeszmésen azt hiszik, hogy ha fél évig, vagy évekig húzzák egy pasi agyát, akkor az jobban fogja értékelni. gondolom te már nem 17 éves vagy, és mikor veled kapcsolatba kezdett tudnia kellett volna, hogy egy férfinak vannak igényei, akkor is, ha szereti a lányt és nem csak a szexre hajt. ha várat magára 1-2 hónapot, fõleg ha szûz, az teljesen érthetõ. én személy szerint lány létemre nem bírom sokáig szex nélkül, ha szeretek valakit. és nem, nem vagyok ribi, mostani párom a 3. az életemben ilyen téren, csak kezd kicsit elegem lenni a sok álszenteskedõ alakból. 20/l
7 hónap? keress vkit gyorsan, mert belédragad! :) viccet félretéve én 2 hét után a legyet is röptében, ha nincs szex, én is tiszta hülye leszek, morgok, meg minden :) és totál egyetértek azzal, hogy ha egy kapcsolatban minden tökéletes kivéve a szexet akkor az nem mûködik.
ha 16, akkor ne csodálkozz. Igenis várjon csak a szexel Viszont ha õ egy 20 éves lány lett volna, akkor nem vagy szemét, akkor ott valami gonnd van.
Most kövezzen meg akárki, de szerintem ennyi idõs korban a mai világban nem olyan nagy tabu dolog a szex. Persze, nem kell egybõl az ágyba ugrani, de igazából 7 hónap szerintem elég sok idõ. Ennyi idõ alatt csak el tudom dönteni hogy akarok-e az illetõvel szexuális kapcsolatot vagy nem. Egészséges lett volna 3-4 hónap, de nem 7. Én így látom.
A kérdező hozzászólása: ja ja ja...kinem xarja le Én mondtam neki az elején is, nemtörõdött vele
Jesszus, most, hogy olvasom milyen fiúk vannak. Már komoly taktikások..... Meglepõdtem!

Nemrég szakítottam egy fiúval, de utána vigasz képpen összejöttem a legjobb barátjáva. Rájöttem, hogy rossz döntés volt, mert nem szeretem csak barátságból. De megbántani sem szeretném mert ő tényleg szeret most mit csináljak?

Legjobb válasz: ha nemvagytok régóta együtt,mondd meg hogy vonzódtál hozzá(mert gondolom ennyi minimum volt) de nemkellett volna beleszaladnod a dologba, mert nem vagy szerelmes, kialakult egy baráti szeretet. éshogy ha egyszerûbb neki úgy, ne találkozzatok,hameg nemgáz akkor ugyanúgy megy tovább az élet.

ha nemvagytok régóta együtt, mondd meg hogy vonzódtál hozzá(mert gondolom ennyi minimum volt) de nemkellett volna beleszaladnod a dologba, mert nem vagy szerelmes, kialakult egy baráti szeretet. éshogy ha egyszerûbb neki úgy, ne találkozzatok, hameg nemgáz akkor ugyanúgy megy tovább az élet.
egy rohadt kis kur.va vagy. edd meg amit fõztél! hány éves vagy 15? szánalom.
A kérdező hozzászólása: mért te hány éves vagy?
annak nincs sok értelme ha vele maradsz.remélem nem vagytok együtt túl régóta.inkább mondd meg neki az igazat.jobb lesz. 18/L
1.nek igaza van szánalmas vagy
A kérdező hozzászólása: nem azért írtam a kérdést h lehordjatok mindennek hanem azért mert tanácsot szeretnék kapni
Mit tegyél?? Nagyon egyszerû. Kérj bocsánatot a sráctól, és mindkettõnek méltósággal tûnj el az életébõl.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen

Van egy srác aki nekem nagyon bejönn! Már jártunk is de sajna már szakitottunk! Most az a helyzet h én még mindig szeretem és nem tom h hogyan mondjam meg neki h mi a helyzet, mert nem akarok nyomulni! Mit csináljak?

Én nagyon szeretném h megint együtt legyünk .Lécike segítsetek

Legjobb válasz: Mindennek az alapja az õszinteség. Az miért lenne nyomulás, ha megmondod neki, hogy szereted még mindig? Persze az ember nem meri kimondani a dolgokat, de hidd el neked is könnyebb lesz utána. Ha Õ szakított veled nyilvánvalóan azért, mert már nem szeretett igazán és nem szeretett volna megbántani. Sok sikert.:)

Mindennek az alapja az õszinteség. Az miért lenne nyomulás, ha megmondod neki, hogy szereted még mindig? Persze az ember nem meri kimondani a dolgokat, de hidd el neked is könnyebb lesz utána. Ha Õ szakított veled nyilvánvalóan azért, mert már nem szeretett igazán és nem szeretett volna megbántani. Sok sikert.:)
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet h én szakitottam vele mert nem gondoltam át az egészet
A kérdező hozzászólása: Am köcike a tanácsodat:)
Na, hát akkor ezt ne nekünk, hanem neki mondd el. Ha meg így sem sikerül, akkor c'est la vie, legközelebbre megvan a tanulság.
A kérdező hozzászólása: Még azt nemtom el dönteni h hogyan mondjam meg neki??
Én egy hete ugyanilyen helyzetben voltam. 9 hónapja nem láttam a fiút, alig beszéltünk, és egy nap küldtem neki egy sms.t amiben az állt, hogy sokat gondolok rá. most újra találkozunk , szinte minden nap. Szerintem , ha elmondod neki az érzéseid azzal nem veszíthetsz semmit, de tényleg nem ! hidd el átfogja gondolni az életét, miben lenne másabb, hogyha újra együtt lennétek. Szerintem ennyit megér :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap meg mondtam enki h mit érzek iránta de nem válaszolt rá semmit :(:(:(
gondolom msn.en. de hogyhogy nem válaszolt? kilépett, vagy nemirt rá semmit?
A kérdező hozzászólása: nem irt rá semmit

A nõknek, lányoknak mindig hazudni kell, hogy ennyi meg annyi lánnyal voltam együtt és mindig én szakítottam, mert nem voltak elég jók nekem?

Még nem voltam 28 évesen nõvel. Kb 6 lánnyal beszéltem errõl, ebbõl 4 nél azt mondtam, hogy 5-6 éve nem voltam nõvel, a másik kettõnek pedig az igazat. Mind a 6 hanyatt homlok menekült, nem is volt több randi, vagy ha neten beszélgettünk, akkor már nem írtak vissza. Azt hitték mind, hogy ufo vagyok, hogy nem voltam nõvel csak x éve vagy sosem. Mintha bûn lenne és kerülni kell az ilyen pasit. Arra gondolok azért, mert õk ilyenkor (vagyis a nõk) arra gondolnak, hogy jajj Istenem, ez a pasi nem tud kapcsolatban élni, nem jó egy nõnek sem, anyuci kicsi fia, nehogy már én legyek az a nõ, aki elkezd egy ilyen alakkal járni, aki nem tudja mirõl szól egy kapcsolat. Erre gondolok. Pedig nem a plázanõknél mondtam ezt, tökre átlag lányok voltak, de mind menekültek. Itt a gykn meg a sok õrült lány mindig leírja, hogy valljuk be az igazat. De miért? Hogy rögtön kosár legyen? Mert ezt tapasztalom. Az itteni kommentekkel csak még jobban a magányba taszítják az ilyen pasikat,

Legjobb válasz: Biztos, hogy ezért menekültek? Mert szerintem ez a tény azért nem olyan ilyesztõ önmagában. Persze lehet, hogy tévedek.

A kérdező hozzászólása: 4 évig voltál együtt a szegény pasival, még nem egy nap felnyílt a szemed és magasabbra téve a mércét, lecserélted egy tehetõsebbre. Tündérmese ami valósággá vált, tipikus nõi viselkedés.
És milyen könyveket ajánlasz?
Azért álljon meg a gyászmenet, hogy egy 12 éves taknyos akar engem kioktatni szerelemrõl és lelki problémákról! Majd meglátjuk az aranyköpései mennyire fogják kisegíteni a saját problémáiban.
mivel te még nagyon a kezdeteknél tartasz, ezért ezeket javasolnám kezdésnek: Christophe André, Francois Lelord - Önbecsülés Paul Hauck - Légy jó önmagadhoz Paul Hauck - Mélyponton. Hogyan lábaljunk ki a depresszióból? mindet olvastam, nagyon sokat tudnak segíteni, hogyha tényleg el is gondolkodsz azon, amit olvasol, és alkalmazod õket.
A kérdező hozzászólása: Left. El ne hidd már, hogy 12 éves. Szerinted egy 12 éves tud így, ennyire helyesen írni? 1000 bõl 1. Szóval fake.
Egy 12 éves nem tudhat helyesen írni, és véleménye sem lehet? Ha ilyen okos itt minden "nagy" fiú, hogy lehet, hogy ennyire boldogtalanok? Pár év múlva mehettek galambokkal kártyázni a parkba ha ilyen nyitottak vagytok, mert tényleg senki nem fog szóba állni veletek.
"változz meg " jó duma. De mibûl?? Ez olyan mintha a bénának azt mondanád hogy kelj fel és járj.
Lektbehint ety buzsi zsûz fazs...
A valtozas olyan, mintha benat kernel ra, hogy jarjon? Ergo semmit nem valtoztal 3 eves korod ota? Ugyanolyan vagy? Semmiben nem valtoztal az elmult 1-2 evben? Dehogynem. A valtozas termeszetes es allando folyamat. Mindig van, csak olykor elmegy rossz iranyba. A te dolgod, hogy a jo iranyba tereld. Nem voltal mindig ilyen hisztis megkeseredett szerencsetlenseg. Ilyenne valtal. Akkor ki is tudnal labalni belole. Csak csucsulni benne kenyelmesebb, mint erofesziteseket tenni. Ez olyan, mint a fogyas. Nem megy 3 nap alatt.
Oké de egy bizonyos kor felett már kenheted a hajadra az egészet... Én is 28 éves szûz vagyok, kinek kell egy ilyen ember? Ilyen idõsen már családjuk van szinte a normális embereknek, vagy ha nem is de stabil párkapcsolatban élnek/éltek. Mi meg azt sem tudjuk hogy bak vagy nõstény. De igen, változzunk meg. De hogy? A 3.X-hez közeledve nem sikerült, pedig mindent megtettem volna, nem sikerült, akkor eztán miért lenne jobb? Õszintén!!
Most tényleg képesek voltatok azt a következtetést levonni, hogy nem tudok megváltozni? Ehhez csak gratulálni lehet, csomóan építõ kritikát fogalmaznak meg, de az sem jó. Ha nem tudtok megváltozni maradjatok egyedül és pont.
nah, ez megint egy szép hozzáállás. a 12 éves leányzó nagyon okos dolgokat mond, csak azért meg nem hallgatni, mert 12 éves, rendkívül beszûkült és primitív dolog.
azért, mert nem rí le róluk messzirõl, hogy görcsösen akarnak valakit maguk mellé. boldogulnak. JÓL ÉRZIK MAGUKAT A BÕRÜKBEN. lehet kifogásokat keresni (a kérdezõre már nem is reagálok, mert egyre nagyobb primitívségrõl ad tanúbizonyságot, mellesleg a szövegértelmezési képessége is nagyon hiányos, inkább az értelmesebb emberekkel foglalkoznék, akik esetleg keresnek megoldást.), de tényleg rendbe kell tenned magad. tudom, mirõl beszélek, én is átestem ezen nõ létemre, szóval pontosan át tudom érezni, milyen helyzetben vagy, bármilyen hihetetlen is ez. az elsõ dolog, hogy legyél/legyetek már nyitottabbak a segítségre... legyetek nyitottak arra, hogy elgondolkodjatok. nekem nagyon sokat segítettek a másik nem megértésében is, meg az önbizalom fejlesztésében is könyvek. csak persze sokan azt mondják, hogy jaj, sok hülye nem tud magával mit kezdeni, kiad ilyen könyveket. hát nem is mindegy, melyiket olvasod. csak egy dolgot jegyezzetek meg. a kapcsolat nem fog rendbetenni senkit. ideig óráig lehet. de ha nincs önbizalmad, a kapcsolatban sem fogod megállni a helyed. aztán ha megint egyedül leszel, ugyanaz a problémád lesz. ez olyan, amikor csak tünetileg kezelnek valamit, attól az alapprobléma még ott marad.
Azért egy 12 éves nekem ne akarja nekem megmondani tutit, a te korodban én még legóztam. Majd beszélünk 5 év múlva.
:DDDD bemagyarázás megy ezerrel :D amikor elkezdtem "hajtani" a páromra, akkor még 28 évesen a szüleinél lakott, és kilátásban nem volt az, hogy lakást vesz, sõt, sokáig azt sem tudtam, mit dolgozik, mégis találkozgattam vele :D na ezt vajh mivel magyarázod? hagyjuk már. tudod mit? maradj olyan, amilyen vagy. látszik, hogy eddig is tök sikeres voltál, majd ezután is ilyen sikeres leszel ;) tudod a természetnek meg az evolúciónak van egy törvénye, ami már évmilliók óta mûködik. az az állat marad életben, az tudja továbbörökíteni a génkészletét, aki hajlamosabb, jobban tud alkalmazkodni. amennyiben nem, akkor eltûnik. ilyen egyszerû a képlet. kicsit másképp kell manapság alkalmazkodni, de kell. ha te nem teszed, hanem azt várod, hogy a világ alkalmazkodjon hozzád, akkor egészségedre. de akkor ne várj semmit. majd rájössz, ha felnõsz. mert ezzel a gondolkodással még nagyon nem vagy felnõtt, 28 év ide vagy oda. további szép életet! :)
De mégis min változtassak? Mindent megteszek és mégis gyûlölöm magam mert senki nem tud szeretni, ezen nem tudok változtatni! Mindig kevésnek érzem magam, annyira nagy kérés hogy valaki, csak egyetlen egy valaki feltétel nélkül önmagamért szeressen? Van ötleted? Vagy egyáltalán bármi fogalmad róla, mirõl beszélek egyáltalán? Elegem van már mindenki okoskodásából, hogy mindenki olyan k/urva magas lóról beszél! Én csak azt szeretném hogy életemben egyszer elég legyek valakinek. Mindent, bármit megteszek csak valaki mondja már meg, hogy mit!
te gyûlölöd azt az embert, aki vagy. akkor más miért szeretne?
Pont azért gyûlölöm mert senki se szeret, pont ez a probléma! Ezen egyedül hogy változtassak?
A kérdező hozzászólása: 82%, ezek szerint te tiszteled az evolúciót és az állatvilágot és beállsz a bikák sorába. Te állat!
tudom, hogy ez ezzel jár, nagyon jól ismerem a problémádat. de azt értsd meg, hogyha nem tudsz semmi pozitívumot felmutatni magadról, nem vagy kibékülve magaddal (nem kell, hogy imádd magad!), akkor más mégis mit szeretne meg? te nem látsz magadban semmi értékeset... akkor más miért látna? tudom, hogy az, hogy mások nem szeretnek, azzal jár, hogy te sem szereted magadat, de az önbizalomnak, az önszeretetnek és az önértékelésnek ettõl valamennyire függetlennek kell lennie. minden embernek fel kell építeni egy egészséges szintet ebbõl a 3-ból (nem szinonimái egymásnak, külön jelentéssel bírnak). tudnod kell magadról, miben vagy jó, azt hangsúlyozni. ha tudod magadról, hogy te egy jó ember vagy, ilyen meg ilyen jó tulajdonságaid vannak, ezek és ezek a hibák vannak benned, amiken majd változtatsz, akkor már van mit felmutatnod! de így csak egy gyûlölt embert tudsz felmutatni magadnak. az emberek magukkal mindig elnézõbbek szoktak lenni. na most te semmit nem nézel el magadnak, akkor mások miért néznének el neked bármit? hiszen õk is magukkal elnézõbbek... meg kell tanulnod egyedül boldogulni. ha ennyire akarsz kapcsolatot, azzal azt fogod elérni, hogy ki fognak használni. ahogy azt már meg is tették. és ez nem azért van, mert a nõk köcsögök, engem is használt ki pasi, amikor hasonló állapotban voltam, mint te. tegyél olyan dolgokat, amikben örömödet leled, amikhez értesz. te tudod, mi az, amit szeretsz, amihez van tehetséged. igyekezz benne minél elõrébb jutni, lekötni magadat, ez az önbizalmadat is növelni fogja. sajnos aki gyerekkorban nem kapott a szüleitõl feltétlen visszajelzést, mint például én, annak nehezebb a dolga. idõsebb emberek, pl az én párom is úgy gondolja, hogy nem az õ dolga rendbe tenni mások önbizalmát. ahogy idõsödsz, egyre inkább ezzel fogsz találkozni. a nõk magabiztos férfira vágynak, akinek vannak céljai. nem, nem kell, hogy gazdag legyen. céljai legyenek, ne a langyos vízben ücsörögjön. egy nõ sem fog téged a semmibõl felépíteni. egymást fogjátok építeni, de azt nem a nulláról kell kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Leftbehind! Megtehetik, hogy magas lóról beszélnek le és osztják az észt, hogy változz meg, mert nekik sikerük van a másik nemnél. Ez olyan, hogy a gazdag családban született német gyerek beszél az etióp csontváznak gyereknek, hogy változzon meg, mert éhen hal. Csak nem gondolnak bele a másik helyzetébe, hogy bizony ez nem könnyû, sõt szinte lehetetlen, fõleg ha nincs pozitív visszajelzés.
Még egyszer utoljára leírom - vannak céljaim, dolgozom és van hobbim amit rendszeresen csinálok. Ez viszont nem elég, mert ezek a dolgok a kutyát se érdeklik! Bármit csinálok, mindig úgy érzem hogy ha egy magamfajta szerencsétlen meg tudta csinálni akkor biztos bárki képes rá. Hisz látszólag a legnagyobb gyökerek is össze tudják hozni hogy legyen mellettük valaki, akkor én milyen szinten lehetek nyomorék hogy még ez se jön össze? Ismerek tucat embert akik semmit nem csinálnak az iváson kívül, semmilyen jövõképük nincs, de a pinát nem tudják levakarni magukról. Akkor mégis mirõl beszélünk? Hogy tudják egyes emberek istennek érezni magukat ha semmit nem csinálnak az életükkel és én miért érzem magam egy féregnek mikor mindent megteszek ami az erõmbõl futja?
Itt van egy rakás értelmes válasz, tanács. Erre azt mondjátok, hogy képtelen vagytok változni, de tudod mit nem is akartok. Szétteszitek a kezetek bármit mondanak és abban látjátok a megoldást, hogy majd egy kapcsolatban milyenek lesztek. Csak magadon segíthetsz, mások tanácsot adnak, de senki nem fog jótékonyságból járni sem veletek, sem senkivel sem. Rinyálni mindenki tud, tenni azért, hogy boldogabb legyen az életük már csak kevesen tesznek. 12\L
Ha az emberek magukkal mindig elnézõbbek akkor ezek szerint én nem vagyok ember.
A kérdezõ és más itt lévõ forever alone-ok miért azt várják, hogy mások oldják meg a problémáikat? Komolyan erre válaszoljatok.
énugyan nem várom [email protected] isten mondta jézus
Igen, valamiféle instrukciókat várnának, mit tegyen pontosan. Nem tudom mitvártok azzal hogy az itt lévõ lányok szavával éljek "siránkoztok". Holott csakis rajtatok múlik minden, és ez tényleg így van. El se tudjátok képzelni mennyi lehetõségetek van, ha hisztek magatokban. Persze a lányok is hibásak nem egy esetben, mivel elképsztõ mértékben butultak az elmúlt években(monjuk a srácok is) és az erkölcsük az utcalányokét üti meg sokszor. Csakhogy értsétek felhozom a saját példám: Lassan 24 leszek és én is ebben a cipõben vagyok, nem okoz próblémát a kommunikáció bárkivel eltudok dumálni, pedig nem vagyok egy dumagép.Mivel HATÁROZOTT vagyok és tudok kezdeményezni, és bizony nem látszik rajtam. Múltkor elmondtam pár új ismerõsömnek a dolgot (nagyrésze csaj) és szószerint leeset az álluk. A lényeg: békélj meg magaddal, azt a sok gyûlöletet haragot s frusztrációt el kell nyomni, megszüntetni vagy felhasználni. A megfelelõ zene sokat segíthet.Ha ez megvan el kell döntened: megpróbálod kihasználni a lehetõségeket úgymond hagyni had sodorjon az élet új utakra, vagy itt írogálsz továbra is. Én a C-t választottam: elfogadtam az életem ilyenek, azóta sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok és talán egy kicsivel boldogabb is.Mindenesetre ezt senkinek sem ajánlom meg nagyon embertpróbáló.
Föld a nagy F-fel írandó :)
Na és a mondatvégi írásjel?
nah, akkor elemezzünk. "Azt várjuk el, ha átlagos külsejû az a lány" - milyen neked az átlagos? mindenkinek más az átlagos. lehet, hogy a neked átlagosak valójában nagyon szép nagyon jó nõk "rendes családanya" - nem az volt, hogy nem akarsz egy gyerekes kiélt nõt magad mellé? akkor meg honnan a jó fenébõl tudnád, ki milyen családanya lesz? "nem iszik" - és ha szeret meginni hétvégente 1-2 sört vagy 1-2 koktélt? az már olyan nagy bûn? "csendes" - persze, ne zavarjon a pofázásával, hanem csak te beszélj, no meg ugye ha nem beszél, akkor nem is tud tõled kérdezni olyanokat, mint ami a kérdésed alap témája. milyen jó kis randi. ültök egymással szemben és nézitek egymást. vagy a meccset :D "aranyos, okos" - szerintem neked pont egy buta csaj kéne. mert úgy látom, az okosokkal, akik jó emberismerõk, és leveszik rólad a kamut, nem boldogulsz. okos csajt hogy akarsz átverni? "nem pénzhajhász és pénzes pasikra hajtó" - persze, külön mindenki szeret nincstelenekre nyomulni, akiknek még arra sincsen kilátásuk, hogy önmagukat fenntartsák. vagy külön õk szeretnék eltartani a pasijukat. minden nõ álma ez. az, hogy ilyen alapvetõ anyagiasság van, hogy azért az illetõ tudjon egyedül megélni, meg beleadni vmmi értelmeset a közösbe, az szerintem teljesen reális elvárás mind a nõ, mind a férfi részérõl. mibõl akarod majd befizetni a számlákat, ha közösen laktok? szerelembõl? "szereti a szexet" - azt sem tudod, milyen az :D "és még egy-két kisebb dolog" - kisebb... :D "Ellenben a nõk mit várnak el?" - nagyjából ugyanezeket, de lássuk "Legyen a pasi Elvis Presley 2 külsõre és jellemre is" - jaj. van még manapság valaki, akinek bejön Elvis? szerintem elég csúnya. akkor már miért nem mondtál valami kedveltebb színészt, mondjuk Brad Pitt (sztem nem jóképû), vagy pl Desmond Harrington (na õ viszont igen). nem tudom, örülök, hogy te ilyen jó haverságban voltál Elvissel, hogy ismered a jellemét, én csak egy egyéni sztárt láttam, aki marha jól énekelt. nem várom el egy pasitól, hogy világhírû legyen és jól énekeljen, de hát ízlések és pofonok :D "bulizzon-pörögjön" - azt inkább ne. max ha velem teszi. te otthon akarsz ülni mindig a tv elõtt? néha ki kell mozdulni. "legyen 1000 barátja" - minek is? engem a pasi érdekel, nem a barátai :D abból megvannak a sajátjaim. "és nagy befolyása" - mi a jó Istennek? mondjuk nem ártana, hogyha ki tudná befolyásolni, hogy ne kelljen rezsit fizetni, de hát nem szeretem a politikusokat. "jó zsíros állása" - szerintem mindenki erre vágyik. hogy jól keressen. csak az a gond, hogy sokan erre úgy vágynak, hogy kevés munkával keressenek jól, no az viszont már kevesebb embernek megy. "saját lakása" - tényleg remek, hogyha szakít, akkor bármikor kidobhat :D amúgy én albérletben is ugyanolyan jól tudok szexelni, fõzni, vagy együtt élni, mint lakásban, nem tudom, te hogy vagy vele. "és autója" - félek az autóban utazástól. meg azzal én úgysem megyek sokra. ha mindketten megyünk reggel dolgozni, nem fog engem elvinni a város másik sarkába, mielõtt õ is bemenne :D "(ugye ezt nem mondják, de mind áthárítják a pasikra, holott a legtöbb pasi nem ennyire gazdag Mo-on, hogy saját erõbõl ((szülõk nélkül)) lakást vegyen és egy megfelelõ autót)" - milyen az a megfelelõ autó? ültem már vadiúj fél éves bmw-ben és dodge-ban is, és régi suzukiban, skoda fabiában és régi toyota corollában is, mindben ugyanúgy féltem :D "legyen nagydumás" - csendes pasi csendes lány mit csinálnak? mi náluk a kapcsolat? mit jelent a nagydumás? azt, hogy beszél, meg mesél magáról, meg érdeklõdik, mesél? akkor igen. "jól szocializált" - naná! senki nem akar kezdeni egy befordult, érzelmileg nulla, görcsölõs anyámasszony katonájával. vagy te ilyen tök nagy papucs szeretnél lenni? mert az ilyenekkel általában az szokott történni. jó nagy papucsot csinálnak belõlük. "legyen tapasztalt mindenben" - 28 év felé már elvárható, hogy ne ugyanott kezdõdjön egy kapcsolat, mint mondjuk 16-18 évesen. "full magabiztos" - van olyan? én még nem láttam. max olyat, aki elõadta, de ugyanúgy vívódott belül. "és még azért értsen otthon a barkácsoláshoz" - miért, nem alap egy férfitól, hogy meg tud húzni pár csavart, össze tud rakni egy ikeás bútort, és be tud csavarni egy villanykörtét? ugyan már, ezt a legtöbb férfi, akit ismerek, ki is követeli, hogy õ akarja megcsinálni, mert szeretnek ilyeneket birizgálni. ez alapvetõen a férfi dolga a háztartásban, no meg sokkal költséghatékonyabb is, mint fizetni egy polc vagy egy bútor összeszereléséért vagy duguláselhárításért. bakker, ezeket nõ létemre még én is meg tudom csinálni :D szét tudok szerelni egy lefolyócsõt, ki tudom tisztítani, össze tudok rakni bonyolultabb bútorokat is, tudok használni fúrót, kalapácsot, miegyéb... "fõzéshez (manapság rengeteg nõ már fõzni sem akar és tolja szerencsétlen pasira azt is, nem vicc, ez tényleg így van)" - olyan sok nõ kényszerített már téged fõzésre? amúgy meg az úgy mégis hogy megy? nõ dolgozik, ugyanannyit mint te, te hazaérsz, leülsz a tv elé, õ meg fõzzön, mosson takarítson, gyereket neveljen még a munka után? hát érdekes. egyébként csak megsúgom: együtt fõzni nagyon szórakoztató és jó közös program. én legalábbis nagyon szeretem, és a másik féltõl sem hallottam még erre panaszt. "és még a gyerekekkel is jól bánjon" - te elvárod, hogy a nõ legyen jó családanya (lásd fentebb), de neked meg bántja a csõröd, hogy elvárják tõled, hogy majd jó családapa lehessen belõled? :D ööö. ez nem kettõs mérce? "azt is levegye a nõrõl (már ha egyáltalán óhajt szülni a nagy kegyes kisasszony)" - szerintem a gyerek téma neked még nem való. tényleg úgy beszélsz a nõkrõl, mintha olyan sokat ismernél :D attól, hogy egy korodbeli esetleg még nem akar szülni, lehet, hogy néhány éven belül igen. persze csak ha megtalálta a megfelelõ embert hozzá. egyébiránt a gyereknevelés közös dolog kell, hogy legyen. a gyereknek az apjára és az anyjára is szüksége van a normális fejlõdéshez. úgyhogy ez alól nem szabadulsz. vagy ha mégis, hát olyan lesz a gyerek, mint te. azt akarod? "Ezeknek nehéz eleget tenni, ha pedig nem teszed, akkor mint a pinty egyedül halsz meg vagy max egy gyerekes kihasznált, kiélt nõ lesz a párja. Azt meg azért sok férfi nem szeretné." - megint visszatér a családanya dolog. "legyen jó családanya", de ne legyen gyereke? akkor ez mégis hogy derül ki? :D na hát szóval rövid következtetés: hülyén gondolkodsz. hülye a látásmódod. ennyi.
94-es azt hiszem elmondott mindent. A kérdezõ annyira jól tud mindent, mi kell a nõknek, mi nem. Milyen egy rendes nõ, milyen egy buta. Ha annyira tájékozott vagy ebben a témakörben, miért is vagy egyedül? De szerintem kár is errõl beszélni, mert ezzel a mentalitással életed hátralévõ részében is egyedül fogsz maradni.
Kérdezõ: Figyelj csak, ez igy nem fog menni. Elárulok neked egy pár dolgot ezzel kapcsolatban, mert úgy látom még mindig a mikulást várod 28 évesen. Amit mondani fogok nem lesz közkedvelt viszont biztosan igaz, nem kitalált sztorik, csak a valóság. A nõk gyenge emberek, határozatlanok és elkézelésük sincs, hogy mit akarnak. Igen, hiába hangoztatják, hogy már pedig õk pontosan tudják, hogy mire van szükségük ez baromság. Pont a felsorolt tulajdonságok miatt nem lehet sokszor megmagyarázni, hogy egy nõ, miért abba szeret bele akibe. És könyörgöm, ne kérj nõtõl ilyen témában tanácsot. Ha esetleg még nem találtad volna ki, következésképen neked kell határozottnak lenned, neked kell tudnod, hogy mit akarsz. Neked kell vezetned õt mindenben. A beszélgetések, a közös életetekben, a randik és minden más során. Mindig mindenben neked kell õt irányítanod. Nem erõszakosan, nem dominánsan, de mire egy adott szituáció felmerül, neked már tudnod kell, hogy mit fogsz cselekedni, mert bármilyen határozottnak is tûnik egy nõ, titkon rád fog nézni, hogy hova tovább. Ezt ne úgy képzeld el, hogy minden nap te mondod meg mit fogtok vacsorázni. Épp ellenkezõleg, a nõ teszi a dolgát abban, amit tud és amihez ért. Te arra kellesz neki, amihez nem ért. Te kell, hogy a támasza legyél, a biztonságot jelentõ erõ és tudástár, akire támaszkodhat, ha gondja van. Te vagy a férfi, ne legyél nyámnyila. Ha nem akarsz valamirõl beszélni, akkor nem fogtok. Tényleg meg kell változnod, de nem úgy ahogy a nõi kommentelõk írták. Legyél férfi, vezess, légy határozott, éld az életed. Lássák a nõk, hogy jól érzed magad és tényleg érezd is jól magad. Ne várj rájuk, mert elmegy az életed. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy neked kell mindentõl és mindenkitõl függetlenül élned az életed, haladni a céljaid felé és majd egy nõ csatlakozni fog hozzád. Nem kell rá vadásznod. Kicsit sem. Éld az életed, tanulj, keress pénzt, okosodj. Élvezd az életed. Ne azért, mert majd jön valaki. Élvezd magad miatt! Az, hogy jön valaki, az csak hab a tortán. A nõ észre fogja venni, hogy határozott vagy, tudod mit akarsz, neked nincs szükséged senkire ahhoz, hogy boldogan és teljesen éld az életedet. Ez vonzó számukra, mert azt mutatja, hogy boldogulsz az életben és ha társásul választ majd téged, akkor jó döntést hoz, mert biztonságban lesz melletted. Sajnos van egy rossz hírem is számodra. El kell menned egy fizetett lányhoz. Tényleg, nem viccelek. Le kell feküdnöd legalább 10 különbözõ prostituáltal, hogy egy kicsit embernek érezd magad. Tudom, hogy a nõk most azt fogják mondani, hogy senki sem lesz a párod, ha prostituáltal voltál már, de a tény az, hogy a férfiak 90%-a legalább egyszer volt már és több, mint a fele rendszeresen jár. A szex egy alapvetõ szükséglet és sokszor hagyományos módon nem kapjuk meg a nõktöl, mert bizony egy nõ csak akkor fogja széttenni a lábát, ha valamiért érdekében áll. Az érdekében állhat nem azt jelenti, hogy pénzéhes. Szétteheti, ha pl. családot akar alapítani és úgy hiszi jó apa leszel, ha jóképû vagy, ha okos vagy, ha sok pénzed van persze, ha sok másik nõ lefeküdt már veled, akkor valószínûleg tudsz valamit és õ is le akar majd, stb. A lényeg mindig az, hogy soha, de soha nem fog egy nõ oda menni hozzád az utcán és azt mondani, hogy de aranyos jófiú vagy, gyere legyél a férjem. Ez nem fog megtörténni, hiába várod. A nõ csak érdekböl fekszik le veled. Ezt ne negatívan vedd! Pont ezért van ennyi fizetõs lány, mert néha napján nekünk férfiaknak nincs kedvünk produkálni, csak dugni akarunk egy jót és semmi kedvünk egy újabb nõnek felkelteni az érdeklõdését valamely tulajdonságunkkal. A lehetõség pedig pont az, ami neked a gondot okozza. Most, hogy elárultam, hogy mûködnek a nõk a tanulság számodra az, hogy olyan emberré kell válnod, akivel érdekükben áll lefeküdni. Képes vagy a változásra, nehéz lesz, sok idõd rá fog menni, de ha akarod, meg fogod tudni csinálni. Menj el prostihoz, komolyan. Ne gondolkodj! Ne figyelj a nõi véleményekre, mert nem tudjak mit beszélnek. A nõk így jók ahogy vannak, szeresd õket, de ne mamaként vagy életed megmentõjeként tekints rájuk. Neked kell határozott férfivé válnod, akire felnézhetnek és hidd el, úgy fognak követni, mert a birkák. Megérzik az erõt és a céltudatos gondolkodást. Kifinomult szaglásuk van rá és ebben nem tudod õket átverni. Sok szép lány képes csak azért elutasítani egy beszélgetés során többször is, hogy letesztelje mennyire vagy férfi és másnap már az ágyadban alakít. Nem ellentmondásos? De, az. Ha van kérdésed, írj. ui: sok lesz a felháborodott nõ, de ne az ellenségtõl kérj tanácsot!
Jókat ír az elõzõ, nõként egyet tudok vele érteni, egy dolgot kivéve: ez pedig a prostizás. Akárki akármit mond, én nem tudnék többet úgy nézni egy férfira, ha megtudnám róla, hogy prostikhoz jár(t) - maximum meg tudnám bocsátani, ha már egy jó ideje felhagyott ezzel. Egyébként viszont félnék, hogy mellõlem is eljár majd [email protected] És nem, nem kell jobban egy férfi attól, hogy már sok nõvel lefeküdt; éppen ellenkezõleg. Most is szerelmes voltam (vagyok is...) valakibe, de most, hogy kiderült róla, hogy szexkapcsolatokat tart fenn (nem prostikkal, na de akkor is), már a közelébe sem akarok menni. Nem tudnék benne megbízni. Még jó, hogy nem történt köztünk semmi. Más nõk persze lehet, hogy erre buknak, én nem tudom... "sok lesz a felháborodott nõ, de ne az ellenségtõl kérj tanácsot!" - Ellenség? Nem túlzás ez? :-) Én nem tartom magam a férfiak ellenségének.
Még nekem sem volt kapcsolatom, de ha összegyúrod a 96-os és a 97-es tanácsait, akkor talán menni fog. A prostizás szerintem sem kell oda, de a többi tanács aranyat ér, én is köszönöm! :D 24/F
"Te ennél olyan étteremben ahol ott áll az étel a pulton (tudod ilyen plázás kajáldákban) vagy ott ennél ahol többen vannak és friss a kaja? És valószínûleg jobb is, hiszen az kell az embereknek..." Hát ez elég gyökér hasonlat a párválasztásra. Az étteremben mindig új kaját szolgálnak fel, az ember (nõ vagy férfi) viszont nem újul meg, hogy az újabb partnernek valami újat tudjon szolgálni. Igazából azt a kaját eszed, amit más kezdett el akkor, ha olyannal vagy együtt, aki már mással volt együtt korábban, úgyhogy egy idõ után már csak a lerágott csont marad. Ráadásul az ilyen nõ (aki ilyet ír) ne csodálkozzon, ha késõbb lecserélik "friss húsra", mert ugye ott többen állnak sorba. Ja, és a prostizást is javasolta valaki, az nem tudom, mit oldana meg (az elõzõ hasonlat szerint ez a csúcsok csúcsa, hiszen ott állnak a legtöbben sorba): ha a legközelebbi randin a hölgy kérdez az exekrõl, akkor lehet neki azt mondani, hogy igazából még nem volt senkim, de prostinál már jártam? Az a gond Kérdezõvel és Leftbehinddal meg a hasonló helyzetûekkel szerintem, hogy nem azért vagytok szûzek, mert vannak elveitek, hanem azért, mert egyszerûen nem jött össze egy nõ sem. Így szerintem a görcsölés süt rólatok, olyan mintha koldulnátok, hogy valaki végre dobjon 1 Forintot a kalapba. Pedig vannak még lányok, akik gerinces férfiakat keresnek. Én sosem szerettem volna valakinek az ikszedik barátnõje lenni, és jó pár évet vártam az igazira, de megérte :)
Már nem azért, de ha ilyen nõvel összetalálkoznék, mint az 51%-os válaszoló az biztos a fogát kiverném. Tudom nem szabad a nõket megütni, de az ilyen véglényeket addig kell míg be nem nõ a fejük lágya.
97 esnek azert irta kerdezonek h jarjon kvahoz h tapasztalatot szerezzen meg hogy vmennyire ferfinak is erezhesse magat. Onbizalom novelesehez elengedhetetlen.
49%-os! Ilyen arrogáns köcsög nagypofájú barmot, mint te nem sokat hord a föld a hátán az biztos!
Akárhogy is akarod igazolni, hogy nem a saját hibád miatt vagy egyedül, hanem a nõk gonoszsága miatt, ez nem lesz igaz. Másrészrõl: kereslet-kínálat. Nagy a kínálat férfiakból így lehet válogatni. Ez a valóság. Sok férfi van, így ki lehet választani a legjobbat.
Jó, ezek szerint te férfi létedre jobban tudod, mit várnak el a nõk, mint én, aki nõ vagyok. Nincs több kérdésem.
Nem olvastam végig az összes kommentet, de: általánosan elterjedt tévhit, hogy hogy ha mindent megtesztek egy nõért, akkor õ automatikusan belétek fog szeretni. Sok férfi tapasztalja, hogy ez nem így mûködik, utána meg nem érti, mi is a probléma. A kutya ott van elásva, hogy nem gombnyomásra mûködünk. A szerelem nem ilyen. Nem lehet elvárni, hogy a másik beléd szeressen - ez vagy megtörténik, vagy nem, akarattól függetlenül! Az ókortól napjainkig rengetegen próbálták már megmagyarázni, miért szeret bele X ember éppen Y emberbe, és miért nem Z-be - de ez mindmáig rejtély maradt. Gyakran még az érintettek sem tudják megmagyarázni, miért lettek szerelmesek egy bizonyos személybe. Ja és gy.k. a szerelem nem csak a nõknél mûködik így, hanem a férfiaknál is. Velük is elõfordul, hogy egy r-anc [email protected] szeretnek bele, holott tudják, hogy a lány csak kihasználja õket, a kedves, szerény lányt meg, aki odavan értük, észre sem veszik. Ebben nem hibásak - ilyen a szerelem.
Jaj, de kis csecse topik ez :) Amúgy a kérdezõnek igaza van, bár én nem hazudnék, mert kultúrembernek tartom magam, és a kultúrember olyat nem tesz. Ha viszont a hölgyemény elvárja, hogy végigkúrjam a fél falut már tizenikszévesen, anélkül, hogy ismerné a múltamat, és egyáltalán az okokat firtatná, innentõl kezdve nekem nem erre a nõre van szükségem. Ja, és ne változz meg, hiszen te sem várod el senkitõl, hogy változzon. Ha nem tud elfogadni, ahogy vagy, akkó' szeva'. Sajnos igen, sokan jól rátapintottak arra, hogy a nõkkel kapcsolatban ez a kettõs mérce nagyon ki lett élezve azzal, hogy sok férfi elnézõ a nõkkel......
Azért kérdeznek az exekrõl, mert abból próbálnak (ahogy beszélsz róluk) következtetni milyen ember vagy ostobaság netovábbja tõlük
Fontos, hogy valaki, hogy bánt az exeivel igen. Nálam például olyan aki már csalta meg a párját alapból kiesik. Nem az a fontos, hogy sok partnere volt (sõt ez ugyanúgy intõ jel), hanem az, hogy majd 30 évesen ha még nem volt senkije, annak komoly oka van. Vagy nem kellett senkinek sem, vagy képtelen párkapcsolatot kialakítani, érzelmi problémái vannak, nincs is szüksége igazából párra. Meg még millió ok, de nem az okok a fontosak. Csakis az, hogy valami nem stimmel vele. A nõk és férfiak közt lévõ kettõs mércérõl annyit, hogy mindig a férfiak sírnak, hogy nincs párjuk, nem mi. Mindig a nõk választanak maguknak, nem a férfiak, õk csak próbálkoznak és vagy kellenek az adott nõnek vagy nem. Ennek az lehet az oka, hogy a nõknek magasabb elvárásaik vannak, és jobban tudnak választani. (Evolúciósan így van értelme, nem vagyunk állatok, de a természet része az ember és ilyen dolgok alól nem tudjuk kivonni magunkat.)
Fontos, hogy valaki, hogy bánt az exeivel igen. Nálam például olyan aki már csalta meg a párját alapból kiesik. Nem az a fontos, hogy sok partnere volt (sõt ez ugyanúgy intõ jel), hanem az, hogy majd 30 évesen ha még nem volt senkije, annak komoly oka van. Vagy nem kellett senkinek sem, vagy képtelen párkapcsolatot kialakítani, érzelmi problémái vannak, nincs is szüksége igazából párra. Meg még millió ok, de nem az okok a fontosak. Csakis az, hogy valami nem stimmel vele. A nõk és férfiak közt lévõ kettõs mércérõl annyit, hogy mindig a férfiak sírnak, hogy nincs párjuk, nem mi. Mindig a nõk választanak maguknak, nem a férfiak, õk csak próbálkoznak és vagy kellenek az adott nõnek vagy nem. Ennek az lehet az oka, hogy a nõknek magasabb elvárásaik vannak, és jobban tudnak választani. (Evolúciósan így van értelme, nem vagyunk állatok, de a természet része az ember és ilyen dolgok alól nem tudjuk kivonni magunkat. A sok férfi közül a nõk kiválasztják ki alkalmas és kinek ne öröklõdjenek tovább a génjei.) Tetszik vagy sem, ez van.
Kedves elõttem szóló! A nõi levárások olyan magasak, hogy annak kevés férfi tud megfelelni. Másrészt a közízléssel is súlyos gondok vannak.
Ebben lehet igazad van, de ettõl még ez van.
Jobb lenne, ha a nõknek nem lennének elvárásaik, és akárki jó lenne nekik? Nem mindenkinek olyan irreálisan magasak az elvárásai, na meg ez persze egyénenként változó is. Azt viszont szerintem joggal várja el minden nõ, hogy a párja adja meg neki az alapvetõ tiszteletet, szeresse, legyen önálló, és adjon a külsejére, ne hanyagolja el magát! Ezenfelül jó, ha van egyénisége. A férfiak mit várnak el a nõktõl? Nem ugyanezt kb?
A kérdező hozzászólása: Azt várjuk el, ha átlagos külsejû az a lány, rendes családanya, nem iszik, csendes, aranyos, okos, nem pénzhajhász és pénzes pasikra hajtó, szereti a szexet, és még egy-két kisebb dolog. Ellenben a nõk mit várnak el? Legyen a pasi Elvis Presley 2 külsõre és jellemre is, bulizzon-pörögjön, legyen 1000 barátja és nagy befolyása, jó zsíros állása, saját lakása és autója (ugye ezt nem mondják, de mind áthárítják a pasikra, holott a legtöbb pasi nem ennyire gazdag Mo-on, hogy saját erõbõl ((szülõk nélkül)) lakást vegyen és egy megfelelõ autót) , legyen nagydumás, jól szocializált, legyen tapasztalt mindenben, full magabiztos és még azért értsen otthon a barkácsoláshoz, fõzéshez (manapság rengeteg nõ már fõzni sem akar és tolja szerencsétlen pasira azt is, nem vicc, ez tényleg így van), és még a gyerekekkel is jól bánjon, azt is levegye a nõrõl (már ha egyáltalán óhajt szülni a nagy kegyes kisasszony). Ezeknek nehéz eleget tenni, ha pedig nem teszed, akkor mint a pinty egyedül halsz meg vagy max egy gyerekes kihasznált, kiélt nõ lesz a párja. Azt meg azért sok férfi nem szeretné.
A kérdező hozzászólása: , , Jobb lenne, ha a nõknek nem lennének elvárásaik, és akárki jó lenne nekik? " Ti nõk óriási tévedésben éltek, hogy mik azok az elvárások. Ti, amiket én felsoroltam, szinte random elvárásnak tekintitek, amit a legtöbb pasi nem tud teljesíteni. De mégis elvárjátok, mert így tudjátok, hogy a , , szinteteken" felüli pasi lesz a tiétek (hiszen ti szerettek felnézni a pasira, de ha a pasi akar valamiben felnézni a nõre, akkor prüszköltök, nem nem eszik olyan forrón azt). Tehát lehetnek elvárásaitok, amivel nincs baj. A baj csak azzal van, hogy a nõk 90%-ának olyan elvárásai vannak, hogy az adott pasi mindenben legyen jobb szinte, mint õk. Nézzen ki pasiként jobban, mint ti nõként, hogy a barátnõk az irigységtõl szaltózzanak, keressen olyan jól, hogy ha ti szülni óhajtotok (már nem akar a legtöbb, mert árt a külsõnek szerintetek), akkor is dúskáljatok az anyagi javakban, legyen olyan kiállása, hogy minden ember tisztelje, legyen bankárfeelingje, sportoljon és legyen Van Damme teste és még sorolhatnám. Mert ez az igazság. Tehát nem az igényekkel van a baj, csak azzal, ha ezek olyanok, amik a ti szinteteken felett vannak és ti ezeket nem tudjátok felmutatni nõként.
96 osnak eszmeletlen jo iras koszonom h leirta Sokat tanultam belole
Biztos, hogy ezért menekültek? Mert szerintem ez a tény azért nem olyan ilyesztõ önmagában. Persze lehet, hogy tévedek.
Nõknél ez teljesen más szerintem, bár itt is azért sokszor van olyan ok ami elijesztheti a másikat. Én úgy figyeltem meg, hogy azok a nõk vannak sokáig egyedül akiknek valamilyen lelki problémájuk van (rossz gyerekkor pl.), de az más. Hiába szerinted furák a lányok, elõítéletesek. Ez van. Én pl. tuti nem kezdenék olyan majd 30 éves férfival akinek még senkije sem volt, õszinte leszek egybõl hagynám az egészet ahogy ez kiderül. Nem egy kiforratlan, sehogy sem szocializálódott kisfiút szeretnék, aki hiába állítja, hogy mindent megadna, stb... Ha eddig nem volt párja akkor biztos hiányzik belõle valami, és nem utolsó sorban nem is tudja mi kell a nõknek. Te ennél olyan étteremben ahol ott áll az étel a pulton (tudod ilyen plázás kajáldákban) vagy ott ennél ahol többen vannak és friss a kaja? És valószínûleg jobb is, hiszen az kell az embereknek... Talán ezt kevés nõ vallja be, de az ágyban sem olyannal akarunk lenni aki azt se tudja hova nyúljon, mit-hogy... L
A kérdező hozzászólása: Na de kedves utolsó, nem minden pasi kezdi ezt az életet 16-18 évesen. Valaki késõbb, 25 felett akarja ezt megízlelni. Megint csak az elõítélet süt ebbõl, nem szabad, ez nem jó, ez aljasság. Most gondold el, mindenki kezdi valahol, valahonnan. Ha nem kapja meg az esélyt pl tõled, akkor hol kezdje el? Lehet avilág legjobb emberét veszíted el, mert elõítéletes vagy és leírod, hogy nem szocializálódott. Komolyan mondom ez olyan mint a munka. Szinte az összes munkáltató 3-5 év szakmai tapasztalatot vár el. De a kezdõknek ez nincs. Honnan legyen nekik? Vegyenek a piacon? Tehát rugalmasabbnak kellene lenni az õ irányukba, mert mi lenne, ha te lennél ilyen helyzetben? Örülnél ha minden pasi azt mondaná neked, 25 felett, hogy bocs, de nem járok veled, mert nem voltál együtt xy számú pasival? Na ugye, hogy nem tapsolnál örömödben...Szemléld a dolgokat a másik szemével, mert úgy szép és úgy igazságos.
Tessék, megkaptad a választ. Hazudj és játszd meg magad, akkor talán lesz nõd.
Hogyha hazudtak arra egybõl rájövünk :) picikét egyszerû a gondolkodásmódotok.
A kérdező hozzászólása: Azért nem úgy van az, hogy egybõl rájöttök. A legtöbb lány ótvar buta, képtelen összefüggésekben gondolkodni, kombinált módon, mint a fiúk. A tudósok 95% a is férfi, mert oda értés is kell és nem csak visszamondani, amit könyvbõl olvastatok. A másik meg az, hogy a legtöbb lány megérzésekre hagyatkozik, ha jól hazudsz (nekem ez nem megy) és manipulálod a nõt, akkor hamar a tiéd lesz.
19. Szóval ha hazudok akkor rájöttök, de ha igazat mondok akkor el leszek utasítva? Fasza, tényleg! Miért nem vágjátok el mindjárt a torkom? Hálás is lennék érte!
A kérdező hozzászólása: Az a nagy baj kedves itt lévõ mindenki, hogy 100 ból 95 nõ így gondolkodik, mint az utolsó, aki leírja, hogy a szocializálatlan pasik maradjanak egyedül. Az a gond, hogy a legtöbb nõ hazudik, hogy jó színben tûnjön fel és reményt adjon a fiúknak. Itt van egy aki megmondta az igazat, hogy forever alone van (sajnos ezt szerintem sokan tudjuk mi szûzek 25 felett, hogy sajna így van)és ezt nehéz elfogadni és lebutázzuk a lányokat (én is megtettem, mert rosszul esik a forever alone), holott csak a durva igazat mondták. Egy remény marad, ha egy gyermekes anyukat ránk akaszkodik és így megmenekülünk az örök magánytól. Másban sajnos én sem bízom már.
22-eske vagyok. Köszönöm, hogy belátod, hogy nem gonoszkodik, bántani akarok bárkit is. Annyiban különbözök a többi lánytól, hogy hiányoztam politikai korrektség óráról így abban a hitben élek, hogy ha valaki a véleményemet kérdezi azt kell mondani, nem azt amit hallani akar. Nem szoktam hazudni ami sokszor feszültséget okoz (mint itt is), sokan utálnak ezért. De legalább õszinte vagyok és tartok annyira másokat, hogy elmondom az igazságot nem visszatükrözöm amit a másik mond.
Közben törölték az egyik hozzászólásomat, de a lényeg, hogy én vagyok az aki az elejétõl mondom, hogy vannak forever alonok, ez az igazság.
"Arra gondolnak" Honnan tudod mire gondolnak? :D Nem voltál még te nõvel :o Nincs mese, pozitívnak kell neked. Én se szeretem ezt, de jó képet kell vágnod az élethez. :) És jóhiszemûen, pozitívan, határozottan kell fordulnod másokhoz.
Ebben a helyzetben már én is voltam, mikor hol bevallottam, hol szerencsémre nem került szóba a dolog. Általában mindig így szokták kérdezni : "Mióta vagy egyedül?" ~ "Régóta" , nem tudom, hogy neked, hogy hogyan tették fel a kérdéseket, de mindenre meg lehet találni a legjobb választ, hogy ne hazudj és ne is mond el amit nem akarsz. Ha megvannak a sablon kérdések akkor azt használja kb. mindenki, így könnyebb elkerülõ választ tenni. Amikor elõször kérdezte tõlem valaki, akkor elmondtam az igazat... nem kellett volna. Randiztunk még párszor, de úgy kezelt végig mint egy kisiskolást, és egy idõ után már nem is bírtam, úgyhogy én vetettem véget neki. De amikor sejtelmes választ adtam, akkor vagy jobb volt vagy rosszabb, attól függõen, hogy elhitte e vagy nem a másik. De volt olyan is aki emiatt lépett le. Úgyhogy aki nem kérdezi meg az elsõ randin, annak örülök a legjobban, mert ez az én dolgom, ha akarom elmondom, ha nem akkor meg nem. N
Azért ne legyél elõítéletes! Vannak olyan lányok, de nem mindegyik olyan! Szerintem kezdetben ne mond el, hogy nem voltál még nõvel, mert azt fogják gondolni, hogy nagyon zavar téged és görcsösen akarod elveszteni, ez nekik inkább taszító, mint vonzó. De ha vársz egy kicsit a témával, és nem úgy adod elõ, mint egy mártír, akkor akár még örülni is fog, hogy te vagy neki az elsõ. Légy pozitív és akkor sokkal könnyebben érvényesülsz az élet többi területén is!
A kérdező hozzászólása: Furák a lányok, úgy döntenek pasikról, hogy még nem is beszélgettek velük, nem ismerték meg jobban. Az a baj, hogy megtehetik, mert minden ujjukra jut pasi, így csak válogatniuk kell ezerrel. Az elõítéletességük pedig félelmetes, pár pillanat alatt döntenek a pasikról, hogy jöhet vagy kuka. Ismerkedni nem nagyon hajlandóak, csak durr bele, ha jól néz ki a pasas.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy jót akarnak, de hogy ez nem szokott jól elsülni ez az igazat mondok pasi vagyok, az tuti.
A kérdező hozzászólása: Ez volt az egyik fõ indok. Mondták, hogy atya ég, te hol voltál az elmúlt 5 évben (jó, hogy nem 28 évet mondtak), nem mentem emberek közé? Ugye egy lánynak más, szinte bárhová megy, mindenhol kap 1-2 bókot pasiktól, fordítva árnyaltabb a helyzet, ebbe meg nem tudja magát beleélni egy lány. Ahogy tapasztalom.
Aztán mi lenne, ha ezt a témát az ismerkedéskor mellõznéd?
sajnálom, hogy rossz tapasztalataid voltak. Valóban, elképzelhetõ, hogy más problémájuk is volt veled, erre is gondolnod kell. Sajnos az is elképzelhetõ, hogy pont 4 sekélyes lányt fogtál ki. Szerintem nem ennek kellene a normálisnak lennie. Az, ha egy férfi még nem járt soha senkivel, az jelentheti azt is, hogy egyszerûen még nem találta meg az igazit. Az pedig, hogy hány nõvel fekütél le...nálam a legmenõbb szám az 1. Ennél szebb nincs. Persze lehet, hogy egy hosszú kapcsolatban végül rájössz, hogy mégsem jó, de alapvetõen szerintem azt a lányt ajándékozd meg a szüzességeddel, aki az egész életedet is akarja hozzá ;) remélem, hogy minél hamarabb eljön a nagy Õ :)
Én átlagos lány vagyok, nem plázacica de kb. azt gondolnám amiket leírtál. Akinek 28 évesen nem volt még kapcsolata, vagy érzelmileg defektes, kocka, anyuci kicsi fia aki kisautókat gyûjt. Valami nem stimmel vele. Bocsi, hogy ezt mondom, de gondolom az õszinte véleményekre vagy kíváncsi.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is erre gondoltam elsõre, azért írtam le.Ugye hiába mondom ilyenkor, hogy semmi baj nincs velem, csakhát a lányok nem a szavakra kíváncsiak, hanem a tettekre. Azokat meg nem tudom felmutatni. Ezt a témát meg nem én hozom fel, hanem mindig õk. Én soha nem hozom fel, mert tudom ez gyenge pontom. De valamiért ez érdekli õket, pedig nem kellene, mert exekrõl nem szép dolog kérdeni (ha volt ex). Ha meg nem válaszolok, akkor is ezt gondolják, mert ha elhallgatom, akkor erre gondolnak. Ha pedig azt hogy jajj volt 10 párom, 1 éve az utolsó, akkor pedig leszûrik hamar, hogy hazudok, mert a gesztusok, a kifejezések, a kisugárzás, testbeszéd stb nem azt sugallják, hogy hûde magabiztos vagyok ilyen téren, ergo látszik, hogy annyira (tapasztalatlanság) nem tudok bánni a nõkkel. Tehát egy ördögi körnek látom ezt. Ki akarnék törni belõle, de nem tudom hogyan lehetséges.
7-es vagyok. Igazad van. Csak a tettek számítanak, bárki tud bármit mondani.
ejj, én a jelenlegi páromat meg sem kérdeztem, hány nõvel volt dolga :D tudom, hogy volt 2 komolyabb kapcsolata, nekem ennyi éppen elég volt. nem érdekelnek a kalandjai, nem akarok tudni róla. szerintem nem ez volt az alapvetõ probléma, amit leírtál. szerintem látták rajtad, hogy totál nem tudod kezelni a helyzetet, és ezért kérdezték meg. szóval amúgy sem jöttél be nekik, és akkor már kíváncsiak voltak, hogy mi lehet az oka annak, hogy ilyen esetlen vagy. legalábbis én esetlen embereknél gondolkodnék hasonlón. mondjuk sosem kérdeznék rá.
Elõzõ is okos dolgokat ír. Huszon sok évesen a nõk komoly kapcsolatot akarnak (a többség tuti) és nem akarnak olyannal kezdeni aki teljesen tapasztalatlan, ráadásul sõt róla az önbizalomhiány...
Nem tudom miért hiszitek azt, hogy egy tapasztalatlan férfi nem képes komoly párkapcsolatra. Nagyon utálom az ilyen logikátlan vádakat!
Hazudd azt, hogy 22 éves vagy, ennyi :D A személyidet csak nem kérik el.
A 22-es lehet õszinte, de amennyire õszinte, annyira hülye is. Na ez pedig az én õszinte válaszom neki.
A kérdező hozzászólása: Rám néz, 29 évesen. Picit kopaszodom, ráncosodom, hát nem hiszem, hogy be tudom neki magyarázni, hogy 22 vagyok. Bár ki tudja.
legyetek melegek, ha a férfiak olyan tökéletesek, akkor ez a megoldás :D a nõk úgyis mindig csak kihasználnak, meg nem adnak esélyt, meg szánalmasak és buták. nem hisztizni kell, hanem keresni egy másik irányt :D kérdezõnek pedig: az az irány a megfelelõ a változásra, amelyikben jobban érzed magad. ennyi. nem másoknak kell megfelelni, és mások elvárásai szerint változni. olyan irányba kell változnod, amitõl te boldogabb leszel. azt az irányt meg nem más fogja megadni, hanem te választod. ennyi a nagy titok.
én például annyit tettem a jelenlegi páromért, mikor még nem voltunk együtt, hogy segítettem neki felújítani a lakást, kifesteni, elmentem neki a boltba, ha kellett valami, bármit megbeszélhetett velem, ha volt valami problémája. jókat szórakoztunk együtt egy közös baráti körben. mióta meg együtt vagyunk, hiába, hogy én is dolgozok, fõzök neki (habár sokszor együtt fõzünk, mert úgy szeretjük), mosok rá, takarítok, és továbbra is támasza vagyok. végülis tényleg csak a két lyukat mutattam fel a lábam között... :D
Ezeket én is megtette már nõért, sõt sokkal nagyobb dolgot is, olyat, ami konkrétan a jövõjérõl döntött, mégis a kikosarazás volt a köszönet.
Az meg a másik, hogy hogyha az egyik fél csak támaszkodik a másikra, az már hamvában holt kapcsolat. Nem kezdek el magyarázni, csak szólok, hogy a támasztó fél egyszercsak elfárad és akkor annyi.
nekem meg jól sült el a dolog. hát kövezzetek meg érte, tényleg, az én k*va anyámat :D
ajj, savanyú a szõlõ. csak azt írtam le, amit én tettem, amit õ, azt nem. mindig egyenlõ volt a mérleg, nem az volt, hogy én tettem ki a lelkem érte. õ is megtett értem millió egy dolgot, ami segített az életben. úgyhogy ennyi.
Akkor cseszd meg, OK? Neked szerencséd volt az élettel, gratulálok hozzá!
A kérdező hozzászólása: , , segítettem neki felújítani a lakást" Ugye, mondtad azt, hogy most 28 éves a pasid. Akkor belegondolok, hogy már 24-25 évesen volt saját lakása, ami valljuk be, 10 bõl 8 vagy 9 pasinak nincs. Pénzéhes vagy? Lakással rendelkezõ pasi kellett? Ne tagadd. Köszönjük. Innentõl nem kérünk a válaszaidból.
A kérdező hozzászólása: Kb 200-300 ilyen kérdés van itt a gykn, hogy a lányok mit tesznek bele egy kapcsolatba a pun.ijukon kívül? Nem véletlen, hogy ennyi kérdés erre irányul, valószínû hogy van nem csekély valóságalapja. Ritka az, amikor egy nõ is hoz valamit otthonról vagy együtt építik fel a jövõt, hanem az a trendi ha a pasi rommá dolgozza magát egy saját lakásért, autóért, amibe szeretnek beülni a nõk. Válásnál meg megy a marok, hogy fifty-fifty.
Az itt kommentelõ...siránkozó "férfiak" tényleg mit várnak? Ha mi olyan semmitérõek vagyunk, tessék elmenni melegnek. Nekünk csak a pénz kell, meg kihasználunk titeket akkor mit hisztériáztok itt? Egy kapcsolat nem mûködhet úgy, hogy az egyik fél egy rakás szerencsétlenség és csak azért kell neki valaki, mert egyedül képtelen mindenre. Normális kapcsolat két egész ember között mûködik. Nektek pszichiáter kell, nem barátnõ. Az meg, hogy annyit tesztek az ügy érdekében, hogy elhordjátok itt mindennek a nõket, és megállapítják, hogy ti nem vagytok hibás semmiben... Ha meg szerintetek úgyis csak a "puninkat" rakjuk egy kapcsolatba akkor mire is kellünk? Ha ezt gondolod és ennyire vered magad közben akkor ez elég (neked) is. Az a férfi aki csak egy lyukat lát egy nõben, nem csoda, hogy egyedül van. Az eddig hozzászólásaitok alapján melyik nõ járna veletek? Szerintetek? Egyre mélyebbre ássátok magatok ezzel.
36, akkor visszakérdezek: És a tisztelt hölgyek mit tesznek le az asztalra hogy a férfiak beleadjanak a közösbe? Azt, hogy van egy lyuk a lábuk között? Ha ti alanyi jogon elvártok bármit is, akkor a férfiak miért ne várhatnák el alanyi jogon ugyanúgy? Ja mert ti vagytok a hercegkisasszonyok? Fel kéne nõni, és fel kéne ébredni...
Én mindjárt 24 vagyok, férfi, nem pasi férfi! Én annak tartom magam. Nem volt még kapcsolatom nekem sem. De elegem van abból, hogy a nõk csak elvárnak, de a férfi nem várhat semmit, hanem örüljön, ha kegyeskednek vele szóbaállni. A hasonló férfiaknak azt üzenem, hogy fossák le az egészet, mert szerintem nem érdemes az ilyen maguktól a fellegekbe elszállt nõkért küzdeni! Az meg az év vicce, amikor valaki itt azt írta, hogy õ családot akar és úgy ismerkedik. Honnan a fenébõl tudná a nõ, hiába gondolatolvasó, de azt nekem ne mondja senki, hogy egy férfiban elõre látja, hogy majd tõle kell neki a gyerek! Ti is ugyanolyan görcsösek vagytok, nem veszitek észre? Csak ti a gyerekvállaláson görcsöltök, azért utasítotok el 10/9 férfit, aki szerintetek nem alkalmas családalapításra, ettõl még korántsem biztos, hogy így van. Aki meg írta, hogy nincs olyan férfi, akire a 20-as évei elõtt ráhajt egy jó csaj és visszautasítja, mert õ nem érzi magát felkészültnek, az téved. Én vagyok az élõ példa, hogy létezik ilyen, és nem bántam meg, mert nem illettünk volna össze és ÉN személy szerint kizárólag komoly kapcsolatot szerettem volna 18 évesen is és most is! Arról nem is beszélve, hogy amikor az embert csak hülyíti egy nõ, az nem baj, a nõk persze sosem hibásak. Hát jelentem ez is megtörtént pofátlan módon majdnem fél éven át, pedig a csaj nem a csitri ribik közül volt való, hanem tanult, egyetemista! Szerintem a nõknek le kéne szállni a magas lóról, mert a végén rá fognak jönni, hogy jaj lehet jó lett volna a Józsi, mint ez a tapló, akitõl gyerekem van!
Mit teszek? Például ezerrel próbálkozok! Nem vagyok elhízva, dolgozok, nem vagyok kocka, van hobbim és vannak emberek akikkel ki szoktam járni, mindent megteszek hogy jobb legyen az életem de a magány már teljesen felzabál. Nehéz úgy jobbá tenni bármit is ha egy kalap szarnak érzed magad. Lehet hogy neked nõként elég volt annyit tenned, hogy leszartad az egészet, de én ezzel max annyit érnék el hogy a maradék esélyt is elvenném magamtól-
Tudom, nem ez a kérdésedben a lényeg, de: rosszul gondolod, hogy a nõknek könnyû, meg hogy válogathatnak a jobbnál jobb pasik közt! Ez egyedül a SZÉP lányokra igaz, illetve azokra, akik kellõképpen feltûnõ jelenségek. A jelentéktelen nõkre, akik belesimulnak az utca/munkahely hátterébe, ugyanúgy senki sem kíváncsi, észre sem veszik õket. Hogy a kérdésedre is válaszoljak: én egyáltalán nem tartanám gáznak, ha egy férfi elmondaná, hogy még szûz; azt viszont IGEN, ha elõadná, hogy mennyi nõvel volt már együtt, miközben süt róla, hogy hazudik... Egyébként elég nagy tapintatlanság randin azzal dicsekedni, hogy hány meg hány nõvel voltál már együtt. Akár így van, akár nem. Nem akarok trófea lenni.
A kérdező hozzászólása: Elhiszem, hogy nem akart trófea lenni, de valahogy ezek az xy számú csajjal együtt lévõ dízspasik legtöbbször elérik, hogy az adott lány, ha szûzies, erkölcsös, akkor is elérik, hogy lefeküdjenek velük. Érdekes nem? Nekik meg az is meg van bocsájtva, ha folyton arról beszélnek, hogy ezzel meg azzal feküdtek le, meg ennyi meg annyi alkoholt isznak non-stop minden este. Nem fura?
Figyelj ide, ha nem tudod magad elfogadni, akkor ne várd el, hogy más ember is elfogadjon! Ezért van az, hogy állandóan kosarakat kapsz, nem azért mert tapasztalatlan vagy! Szép gyönyörû nõknek a szívét rabul lehet ejteni úgy, hogy közben nem vagy egy adonis és nem vagy tele pénzzel, csak azért nem sikerül neked, mert süt rólad a feszültség ami igaz az emberek sokaságára! Lazulj el, és minden könnyebb lesz. Ellehet azt érni, hogy inkább izginek tekintsen egy érintetlen férfit, mint taszítónak!
az utolsó okos dolgot ír. a kérdésedbõl, a hozzászólásaidból, mindenbõl süt, hogy totálisan rá vagy görcsölve a témára. hogy jaj, neked már majd csak a gyerekes anyukák maradnak (azért ez meg undorító, hogy lenézed azokat a nõket, akik EGYEDÜL nevelik a gyermeküket, mert a pasi lelépett. szerintem egy ilyen nõ nagy lelki erõrõl, szeretetrõl és családközpontúságról, kitartásról tesz tanúbizonyságot, és ugyanolyan teljes életet lehet vele élni. keresztapám is így él, most lesz közös gyerekük is, és sokkal jobb a kapcsolatuk, mint a feleségével anno valaha is volt.). meg jaj, a nõk 95%-a milyen sekélyes meg ótvar buta. te beszéltél a nõk 95%-ával? te kéred, hogy ne általánosítsunk, mikor te is pontosan ugyanezt teszed? ha olyan ótvar buták a lányok, akkor miért nem tudod átverni õket? véleményem szerint ha egy kapcsolat kezdetén már hazudni kell, mert különben nem kellesz a másiknak, akkor egyszerûen nem vagytok egymásnak valók. azzal vagytok egymásnak valók, akik elfogadják, hogy milyen vagy. hazugság nélkül. hidd el nekem, hogy marhára látszik egy pasin, ha sosem volt még dolga nõvel. nõként ezt nagyon gyorsan ki tudjuk szúrni. látszik, hogy rá van görcsölve a dologra, apró mozdulatok, kisugárzás, egyszerûen marha esetlenek. egy tapasztaltabb nõ (nem azt értem ezalatt, hogy a fél város átment rajta, hanem mondjuk hogy 25+ évesen már volt 1-2 komolyabb kapcsolata, esetleg néhány rövidebb is) egy olyan kapcsolatot szeretne, ahol nem anyuka szerepet kell játszania. nem õ akarja megmutatni a srácnak, hogy mit hogyan kell, hogy mikor mit kell csinálni. hiába van meg benned a jó szándék (itt minden egyes "forever alone" srác azzal vagdalkózik, hogy õk bizony mindent megtennének, meg mennyivel jobbak más pasiknál), mégis ha sosem volt dolgod nõvel, honnan a fenébõl tudnád, mi kell nekik, mit várnak el? ez egyrészt teljesen egyénfüggõ, habár minden nõben van közös, de mindegyik különbözik. mint ahogy a pasik sem teljesen egyformák, nem mindegyiket csak a foci meg az autók érdeklik. vannak olyanok, akiket ezek hidegen hagynak. vannak nõk, akik szeretik, és elolvadnak, ha virágot kapnak, vannak, akik inkább egy jó durva szexet vesznek a törõdés jeleként. vannak, akik azt szeretik, ha naponta 20szor felhívják õket, vannak akik pedig nem szeretik a pióca pasikat. ezeket csak tapasztalat alapján lehet megtanulni kezelni. hiába olvasod valahol, meg érzed magad nagyon profinaka témában. "van, aki csak 25 felett akarja elkezdeni az életét". AKARJA? ugyan már, ne hazudj magadnak. ha 18-20 évesen rádhajtott volna egy csaj, aki esetleg még be is jön, biztos vagyok benne, hogy összejössz vele/meghúzod, és nem mondtad volna neki azt, hogy "ne haragudj, de én még várni szeretnék a szexszel és a kapcsolatokkal, mert éretlennek érzem hozzá magamat, és inkább a tanulásra meg a karrieremre koncentrálnék.". én inkább azt mondanám, hogy nem volt LEHETÕSÉGED rá. teljesen más, mint hogy nem akartad. az utóbbi azt feltételezi, hogy direkt alakítottad így, de az írásaid alapján valójában süt rólad, hogy marhára nem a te tetteid hatására ment ilyen irányba az életed. összegzés: amíg nem békülsz ki magaddal, addig hogy várod el, hogy mások ki legyen veled békülve? ha te rossznak tartod magad, akkor mások miért találnának jónak? senkinek nem kell olyan ember, akibõl süt a pesszimizmus, mert azzal csak õket is lehúzod. nem beszélve errõl a hímsoviniszta hozzáállásról, hogy a férfiak mennyivel jobban, meg tudósból is sokkal több van, aki férfi, mert a nõk csak magolnak. ilyen hozzáállással minek is neked barátnõ, hogyha mi annyira primitívek vagyunk? vannak korodbeli nõk, akik hasonlóan vannak, mint te. talán inkább náluk kéne próbálkoznod. mert hiába érzed úgy, hogy mindent meg tudsz adni, nem tudsz. jól írta elõttem valaki, azt sem tudod, hova nyúlj, nem tudod, mit vár el egy nõ, sem testileg, sem érzelmileg. sok nõ 25 fölött már olyan kapcsolatot keres, ami esetleg végleges lehet, vagy családot lehet alapítani. legalábbis én ezt veszem észre magam körül. a nõk nem egy olyan pasival akarnak megállapodni, akik ki sem élték magukat, aztán majd 40 éves korukra rájuk jön a kapuzárási pánik, addig meg tanítgatni kell õket. egy nõ a majd jövendõbeli gyerekei anyja akar lenni, nem pedig a párjáé. és végül: ha egy kapcsolat hazugsággal kezdõdik, az már rég rossz. olyan lányt keress, akinek nem kell hazudnod. de elõbb magadat tedd rendbe, könyörgöm. az emberek nem fogják fel, hogyha folyamatosan az elutasítást kapják, akkor nem a világ a szar, meg az a pár milliárd ember, hanem bennük hibázik valami. sosem késõ fejlõdni...
31. Az alapján amit leírtál, teljesen mindegy mit csinálunk mert ha nincs tapasztalatunk akkor b/aszhatjuk. Az meg hogy találjunk olyan lányt aki szintén szûz....az év poénja komolyan mondom! Elõször is mutass nekem egy olyan huszonéves csajt aki még szûz! Még ha az is, nekem azt honnan kéne tudnom, talán a homlokára van írva? Tudod mi nem vagyunk olyan k/urva nagy gondolatolvasók mint ti, hogy csak ránézünk és megmondjuk. A harmadik része pedig a legszebb, hogy még a szûz csak nagy része is inkább tapasztalt csávót akar magának. A másik dolog, tegyük rendbe magunkat? Meséld már el, hogy mégis hogyan! Bármit csinálhatok - munka, hobbi, kikapcsolódás, öltözködés, anyámkínja - nem segít a tudaton, hogy senkinek nem fogad el. Ekkor majd jön a válasz, hogy ha senki nem fogad el akkor változtassak. Szóval játsszam meg magam a cél érdekében ami egyenlõ a hazugsággal amit ti ugye csalhatatlan szenzoraitokkal azonnal kiszûrtök. Ha túl keveset próbálkozok, az a baj. Ha sokat próbálkozok, ha visszafogottan, ha rámenõsen, ha gyengéden, ha durván akkor az a baj! Mi lenne ha a büdös életben egyszer ti is tennétek valamit? Nem kell sok esküszöm, csak egyetlen egy kib/aszott esélyt kérek, hogy megmutathassam, én is ember vagyok nem pedig egy zöld takony akibe mindenki belerúghat!
Megint okosakat írtok. Én se szeretnék senkinek az anyja lenni 29 évesen. "Mi lenne ha a büdös életben egyszer ti is tennétek valamit? Nem kell sok esküszöm, csak egyetlen egy kib/aszott esélyt kérek, hogy megmutathassam, én is ember vagyok nem pedig egy zöld takony akibe mindenki belerúghat!" Ezzel a stílussal meggyõztél, írj privit! Sokan kifejtették már elõttem, de nekünk nõknek nem kötelességünk kiszolgálni minden férfi igényét. Nem úgy megy, hogy szegénykének még nem volt senkije akkor gyere ide majd én járok veled. Nem szánalmassági alapon járunk valakivel. És igen lassan 30 évesen nem járnék olyannal aki teljesen tapasztalatlan, soha nem élt együtt senkivel sem, fogalma sincs ezekrõl. Lassan családot szeretnék, nem pesztrálni valakit aki "férfinek" nevezi magát, de csak elképzelési vannak a nõkrõl.
Az lehet a szentségit, de én 20 vagyok nem 30 és már most úgy kezelnek mint egy senkiházi szerencsétlent!
De az azért tetszik nektek, hogy ti ki vagytok szolgálva, ugye? Azzal nincs baj, de ha véletlenül nektek is bele kéne valamit tenni a közösbe akkor inkább hagyjuk az egészet a francba!
beleadni a közösbe? mit teszel azért, hogy "beleadjak a közösbe"? elmondom: vernyogsz, hisztizel, panaszkodsz, szidod a nõket, azt várod, hogy más lépjen, negatívkodsz. ezzel csak annyit mutatsz magadból, hogy nem hogy férfi nem vagy, de kapcsolat sem való neked. én ismerek 22 felett szûz lányokat. nem is egyet. amúgy meg 20 évesen mi a jó istent akarsz még? :DD könyörgöm. a párom 20 évesen hatalmas lúzernek nézett ki, el volt hízva, öltözködés nulla, önbizalomhiányos volt és kocka. 2-3 év alatt összeszedte magát, mert rájött, hogy ez így nem fog neki menni. elvégzett egy nagyon jó egyetemet, lefogyott, és a korral az arca is megférfiasodott. most k*baszott jól néz ki 28 éves korára. ha már 20 évesen sem akarsz változtatni, akkor mi lesz veled majd 30 évesen? a kapcsolat nem fogja rendbetenni az életed. a kapcsolat nem arra való, hogy rendbejöjj saját magaddal. összekeveritek a sorrendet. amennyiben magatokkal nem vagytok rendben, a kapcsolatotokkal sem lesztek. ha magatokban nem fogtok bízni, a párotokban sem, ez a folytonos kisebbségi érzés, ami árad belõletek pedig alapvetõ problémákat fog szülni. amikor én nagyon magányos voltam, pl szakítás után, vagy egyébként, akkor sosem akadt rám egy jelentkezõ sem. kerestem, de soha. pedig nõ vagyok. rajtam is látszott a görcsösség. aztán amikor elegem lett, elkezdtem önfejlesztõ könyveket olvasni, elkezdtem barátkozni, több helyre járni, nyitottabb lettem. marhára nem érdekelt a kapcsolat, mert jól éreztem magam a bõrömben. na akkor már hirtelen több embernek is kellettem volna. akkor kezdtem el válogatni...
A kérdező hozzászólása: Ez nagyjából olyan, ha 18-20 éves korodig nem voltál nõvel (pár szerencsés 20 felett lesz elõször nõvel, de õk kevesen vannak), akkor húzd le magadat a wc-n, mert utána már látszik rajtad a görcsösség, hogy nem voltál még nõvel és tapasztalatlan vagy. Így kuka a dolog, mert senki sem akar tanítgatni. Utána ráfogják arra, hogy változz meg. Na de hogy változzon meg, ha ezt egy pasi nem tudja magától megoldani, hogy párkapcsolatban élhessen egy nõvel, hiszen ez két emberen áll vagy bukik. Nem de? Mindig ez a benned van a hiba, változz meg dolog. Csak az a baj, hogy ehhez 1 ember kevés, kettõ kell. Ha pedig ebben nem partnerek a nõk, hogy egy tapasztalatlan férfit is férfinak tekintsenek, akkor te hiába akarsz megváltozni. Ez olyan, hogy munkát akarok ezerrel, 10 helyre adom be, nem vagyok buta ember, nyelveket is beszélek, de kérem szépen, ha a munkáltató nem téged akar felvenni, mert tapasztalatlan vagy stb, akkor hogy a büdös francba lesz neked munkahelyed? Változz meg? Hogyan? Ha nincs helyes irány, mert nincs visszajelzés. Na erre adjatok választ.
azt áruld el, hogy mi a fenének tesztek ti föl pasik ilyen kérdéseket? - ha válaszolnak rá a nõk, hogy mit miért tesznek, próbálják megértetni veletek, az nem jó - ha ellenvéleményt kaptok, az nem jó - ha azt mondják változtassatok, az nem jó mi lenne a jó? hogyha megmondanák nektek, hogy mi van a homlokára írva a normális lányoknak? ti csak vitázni jöttök ide, és mind a saját igazatokat hangoztatjátok, semmin nem gondolkodtok el. szerintetek mindent jól csináltok. na most ha tényleg mindent jól csináltok, akkor miért nem vagytok boldogok? ezen kéne elmélkednetek, nem azon, hogy hogyan szidjatok mindenkit. pénzéhes lennék? :) miért, már az is tilos, hogy valaki esetleg jobb módúval jöjjön össze? amikor megismertem és megkedveltem, fogalmam sem volt az anyagi körülményeirõl. sokáig nem tudtam róla semmit. az, hogy esetleg örökölt, eszetekbe sem jut? :O vagy hogy keményen tanult, amiért eljutott idáig? vagy hogy szülõi segítséget kapott? és akkor még a lányok a felszínesek és a sekélyesek.... lányok, ezentúl csak és kizárólag olyan pasikkal lehet összejönni, aki a szüleinél lakik 35 évesen is. egyébiránt 4 évet voltam együtt egy sráccal, aki csak épp annyit keresett, hogy magát fenn tudja tartani. koleszban lakott, szülei nem támogatták, mert nem tudták, szegény család volt. mégis imádtam. no ennyit errõl. szóval nektek semmilyen tanács nem jó, akkor minek a kérdés? fröcsögni a hasonlóan járt férfitársakkal? a kérdésedre válaszoltak többen is, de te folyton csak ellentmondasz mindenkinek. nézz magadba. illetve ha így tökéletesnek gondolod magadat, akkor maradj így, és folytasd azt az életet, ahol most tartasz. biztos jobb lesz.

Szakítottam a szerelmemmel, mert nem édemlem meg őt. De miért tettem?

Nagyon fáj, de jobb lesz így, ? szeret engem és én is ?t, de nagyon sokat veszekedtünk, és jobbnak láttam, ha mással keresi a boldogságát. De belehalok!!

Legjobb válasz: Meg is válaszoltad a kérdésed: "mert nem érdemlem meg õt"

Meg is válaszoltad a kérdésed: "mert nem érdemlem meg õt"
Rosszkislány voltál? :D Ejnye.... leszel a Dominám? :D
Igaza van az utolsónak, mazochista mártír vagy, lányként is. Hogy érted, hogy nem érdemled meg? Miért nem? Olyan rossz vagy? Mert akkor önértékelési problémáid vannak. Ezeket részben kinõheted (gondolom, nem vagy túl idõs), de egy pszichológus vagy valamilyen lelki vezetõ segítsége nagyon hasznos lenne. De gondolj csak bele, és rakd egymás mellé a mondataid: "Szakítottam a szerelmemmel, mert nem édemlem meg õt" "Nagyon fáj, de jobb lesz így" "jobbnak láttam, ha mással keresi a boldogságát" "belehalok!!" Érted ezt? Olyan rossznak tartod magad, hogy inkább megkíméled magadtól a pasit, és a végén kimondod, hogy végül is te azt az állapotot érdemeld, amibe "belehalsz". Ne becsüld le magad ennyire! Igen is érdemelsz jó társat, jó kapcsolatot. Ha a barátod nem volt jó, azt is be kell vallani. Ha másnak jó, de neked nem jó, az ebben az esetben azt jelenti, hogy nem jó. Becsüld meg magad jobban, a pasikat pedig ne idealizáld, hanem vedd észre a tökéletlenségüket is! 24f
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: lány vagyok!
te tök hülye vagy. egy mazochista mártír, aki képtelen normális kapcsolatra. sztem menj pszichológushoz hamar. remélem a csaj nem döl be neked még1x és nem pazarol rád több idõt, mert valóban nem érdemled meg
A kérdező hozzászólása: Szakítottunk végleg. Vége, megpróbálom elfelejteni, hátha ezúttal sikerül, mert amikor legutóbb jártunk 5 hónap után sem felejtettem el. Szerintetek ha 2x meghódítottam, harmadszorra is sikerülni fog? Vagy épp, hogy egyre csökken az esély?
Nem nem kell szakitani. Ha szereted és megbántad mond el neki!! Drukkolok:) Am miért nem érdemel meg mitörtént? És hány éves vagy? Na hajrá sok boldogságot sztem mindeketten tanultok belöle=)
hamar cselekedtél hamár gondok vannak nem egybõl szakítani kell. ebbõl én is tanultam már. Meglehet beszélni a gondokat, vagy szünetelni amég átgondoljátok hogyan tovább. Vam egy ismerõsöm õ is állandóan szakítgatott a barátjával.mer hogy minden apróságokon felhuzza magát..majd másnapra megbánta. Már az is eszembejutott hogy féltékenykedik, és ezzel csak a figyelmet akarja felhívni magára.hogy most épp a párja rajta rágódjon, mégis hogyan lesz tovább. Beszélj vele megint, mond el hogy nem jó így neked..változtatni kéne..szeretnéd ujra próbálni..úgy érzed van értelme még..és hogy szereted.
A kérdező hozzászólása: De azt, hogy nem érdemlem meg õt, nem õ mondja, hanem én.
Mert gyökér vagy.Ha szereted minek hagytad ott?:D
pff, akkor nem kellett volna szegénynek elvenni a szüzességét. szóval csak arra kellett, mi?!
Dehogynem használtad ki. Mondhattad volna, hogy "nem, nem fekszem le veled amíg nem stabil a kapcsolatunk".
Mi nem tudjuk, hogy õ mit hihehet, de hívd fel, és mondd el neki, hogy nem csak a szex miatt kellett, ez csak véletlenül alakult így!!!
""Dehogynem használtad ki. Mondhattad volna, hogy" <- búzie vagy?" Igen az vagyok. És?
lol
17:45, mi az hogy õ kereste fel??? a lány nem egy utcaszéli, hanem a barátnõje volt és szerette a barátját!!!
Valószínûleg már akkor is érezted, hogy nem vagy szerelmes belé, és nem lesz tartós a dolog - így nem kellett volna szexelni vele. Miért nem hagytad, hogy olyasvalakivel élje át az elsõt, aki szereti is? Azért ez nagyon nem mindegy egy nõnek. Még fanyalogsz is, hogy nem volt jó, hát neki se lehetett így egy nagy élmény veled :S pfff...... Lehet örül, hogy megszabadult tõled.
Én a helyedben, írnék neki egy sms-t. Írd le benne hogy nem így tervezted és nem szeretnéd ha haragudna, meg mondd meg neki hogy ha megbánta sajnálod, de reméled késõbb egy szép emlék marad azaz éjszaka vagy nem tudom milyen napszak volt... Vagy valami hasonlót, ebben a helyzetben szerintem mindenkinek jól esne egy ilyen sms. Vagy nem?
hány évesek vagytok?
de nem érted a lényeget! Tudod, az a lány szeretett téged, és neked adta a kincsét! Te nem is tudod elképzelni, hogy most mit érez ilyenkor egy lány! Komolyan azt hiszed. hogy helyesen cselekedtél? Könnyû arra fogni, hogy õ akarta az egészet! Nincs ezen mit szépíteni! Tudtad h nem szereted, tudtad hogy szûz, mégis belementél! Tehát kihasználtad!!!!!! Mert ha nem így lett volna, akkor legalább szolidalitásból vele maradsz pár hónapig!!!
Hát ha ö keresett fel és ajánlotta akkor egyáltalán nme használtad ki Az elözönek: mocsok buzzancs
Hát, több mint egy hónap után persze, hogy azt hiszi a lány, hogy már házasodni akarsz -.-"
A kérdező hozzászólása: hát mondtam neki, de nem hitte el, szal nem tehetek semmit.meg minek hasznaljak ki egy szuz lanyt??nemvolt vmi élvezetes...mar gondolom a sex
"Dehogynem használtad ki. Mondhattad volna, hogy" <- búzie vagy?
minden nõ ezt hiszi. ha egy év telt volna el akkor is azt mondaná hogy kihasználás.
A kérdező hozzászólása: nem, nem arra kellett!ö akarta, szóval én nem érzem magam hibásnak.
A kérdező hozzászólása: 18.mert?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!