Találatok a következő kifejezésre: Szakitottunk a mert (136 db)

Ha szeret, akkor keresni fog? Szakítottam a barátommal, mert gyakran nagyon flegma és nemtörődöm volt, és nem jol bánt velem, de még mindig nagyon szeretem!

ha szeret, akko egy id? után majd megkeres mert hiányzom neki ugye?? :( els?sorban férfiak válaszát várom

Legjobb válasz: szia sajnos lány vagyok, de remélem hasznát veszed a válaszomnak. nem ismerem a kettõtök kapcsolatát,de vannak olyan tipusú fiúk,akinek bárminél fontosabb a büszkesége. Lehet ezért, hogy nem fog keresni,de ettõl függetlenül te semmiféleképpen ne keresd "úgy",maximum hogy a barátja akarsz lenni. Ha továbbra is vonzódtok egymáshoz,akkor úgyis újra kialakul köztetek valami. Az én példámból kiindulva, mert én pont ugyan ilyen helyzetben voltam, ha szeret,keresni fog. Nálunk az történt, hogy flegma volt, nemtörõdött velem, megcsalt, letagadta, és szakítottam.egy hétre rá összejött egy csajjal, de elkezdett utána nekem udvarolni,és újra összejöttünk. aztán megint szakítottunk, és megint összejöttünk, de mindig õ keresett. Közbe persze én továbbra is oda,meg vissza voltam tõle. Nemrégiben összevesztünk, mert kezdett megint elhanyagolni, és akkor õ szakított. Másnap este õ hívott és kért bocsánatot,pedig a nagy egója miatt az ilyesmi egyáltalán nem vall rá. A tanulság: Ha szeret, akkor keresni fog,bármilyen formában, ha csak "barátként" akkor se keseredj el. Sok szerencsét.

szia sajnos lány vagyok, de remélem hasznát veszed a válaszomnak. nem ismerem a kettõtök kapcsolatát, de vannak olyan tipusú fiúk, akinek bárminél fontosabb a büszkesége. Lehet ezért, hogy nem fog keresni, de ettõl függetlenül te semmiféleképpen ne keresd "úgy", maximum hogy a barátja akarsz lenni. Ha továbbra is vonzódtok egymáshoz, akkor úgyis újra kialakul köztetek valami. Az én példámból kiindulva, mert én pont ugyan ilyen helyzetben voltam, ha szeret, keresni fog. Nálunk az történt, hogy flegma volt, nemtörõdött velem, megcsalt, letagadta, és szakítottam.egy hétre rá összejött egy csajjal, de elkezdett utána nekem udvarolni, és újra összejöttünk. aztán megint szakítottunk, és megint összejöttünk, de mindig õ keresett. Közbe persze én továbbra is oda, meg vissza voltam tõle. Nemrégiben összevesztünk, mert kezdett megint elhanyagolni, és akkor õ szakított. Másnap este õ hívott és kért bocsánatot, pedig a nagy egója miatt az ilyesmi egyáltalán nem vall rá. A tanulság: Ha szeret, akkor keresni fog, bármilyen formában, ha csak "barátként" akkor se keseredj el. Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!!!
Nem, a tanulság az elõzõbõl az, hogy ilyen férfival nem kell kapcsolatot ápolni. Ha szeret, akkor keresni fog, de a te esetedben az van, hogy nem szeret. Plusz, ha van egy kis önérzete, akkor nem fog keresni. Gondold el, ha valaki kidob, akkor nála a labda, hogy visszajöjjön, hiszen õ ment el, nem te.
Nem teljesen.
Menj vissza hozzá ha még visszafogad
Nem! Ha szereted menj vissza hozzá! Ha még visszafogad.
meg kell próbálni megoldani ha szeretitek egymást és ha nem megy csak akkor szakítani
zaklattak szexuálisan kiskorodban
Mindent nem.
A kérdező hozzászólása: Vannak problémáink és azt hittem megoldhatatlanok. De ha szeretjük egymást akkor meg lehet mindent oldani, nem?!
Mi az oka ennek? lol
A kérdező hozzászólása: Szerintem se!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom sehogy se elérni, nyilvánvalóan nem akar velem beszélni. Úgy tûnik ennyi volt.

Szakítottam a pasimmal, és nagyon bűntudatom van mert látom hogy szenved, visszamenjek hozzá, mit csináljak?

Barátnőm mondta, hogy amikor beszélt a mostmár exemmel rólunk, akkor exem még sírt is.. :(. Szörnyen bűntudatom van most, azon gondolkodom, hogy visszamegyek hozzá.. De az a baj, hogy nem szeretem, ő jóbarátom volt, most a barátság is tönkrement ez miatt. Mit csináljak, legszívesebben a föld alá süllyednék..

Legjobb válasz: Ha nem vagy szerelmes, ne menj vissza hozzá. Majd elfelejt és talál más. Az én exem is sírt, mikor szakítottam, nem is akart beszélni velem, de most már régóta van bnõje és szeretik egymást:)

Ha nem vagy szerelmes, ne menj vissza hozzá. Majd elfelejt és talál más. Az én exem is sírt, mikor szakítottam, nem is akart beszélni velem, de most már régóta van bnõje és szeretik egymást:)
Tökéletesen egyetértek a második válaszolóal.:) Természetes, hogy nagyon nehéz most a fiúnak, de ha visszamész hozzá sajnálatból és kiderül (elõbb utóbb pedig minden kiderül) még nagyobb fájdalmat okozol neki. Idõ kell, míg feldolozza a történteket, de utána jobb lesz hidd el. 16/L
Te írtad, nem szereted... Szánalomból, sajnálatból ne menj vissza, az már szemétség... Hagyd elmenni...
Ha szereted menny, ha nem akkor ne..
A kérdező hozzászólása: Nem megyek vissza, de jelenleg ez miatt elment az életkedvem is..
csatlakozom az elõttem szólókhoz. sanálatból ne tedd
sajnálatból ne menj vissza.
Ez több dologtól függ. Ha tizenéves vagy ne tedd! Éld ki magad! Ha elviselhetetlen mellette lenni, mert bunkó paraszt módjára viselkedik szintén ne tedd! Ha elmúltál 25 és a családalapítás is szóba jöhetne már, akkor járjon az a fejedben, hogy bárkivel állsz össze a szerelem elõbb vagy utóbb elmúlik. Ha emberileg megfelel az elvárásaidnak, akkor menj vissza hozzá!
Ha nem szereted szerelembõl, akkor ne menj vissza Hozzá, mert azzal csak még nagyobb fájdalmat fogsz okozni Neki, ha becsapod.Te sem örülnél fordított helyzetben, ha átvernének, áltatnának, szóval ha nem érzed azt, amit kell, akkor jobb is ez így!Idõvel lenyugszik az exed, és belátja majd, hogy ennek így nincs értelme, és talál majd olyat, aki igazán tudja szeretni.Ha ezt normálisan elmagyarázod Neki, és támogatod a bajban, biztosan hamar lecsillapodik, és Neked sem lesz bûntudatod.
A szakítás sohasem kellemes, de sokkal jobb, mint egymás idejét rabolni.

Szeptember elejen szakitottam a parommal 8honap utan azota mindenn ap latom a munkahelymen es rossz azert szakitottunk mert elkurtam a kapcsolatunk a nyar alatt a bnoi azt mondjak h meg szeret?

de nem ezt mutatja es nekem is azt mondja h mar nincs semmi de sztem meg van es mas szerint is mit csinalkak h visszakapjam?

Legjobb válasz: Mivel kúrtad el? Vagy szó szerint elkúrtad? :-)

Mivel kúrtad el? Vagy szó szerint elkúrtad? :-)
A kérdező hozzászólása: Bunkoztam vele es a sok pici osszegyult :/
Ja, hát igen a csajok ezt nem szeretik. Nekem is volt ilyen problémám. Nehéz dolog ez, gondold át alaposan mielõtt bármit kimondasz. Mondd neki azt, hogy segítsen neked mert elõbb kimondod a gondolatod, minthogy átgondolnád. Ha szeret akkor talán kicsit megsajnál, és látja, hogy változni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Rendben koszi :D

Szakítottam a barátnőmmel, mert rájöttem, hogy pasizik a hátam mögött. Ennek kb. 1 hónapja. Időközben mióta szakítottunk lefeküdt mással is. Azóta olyanokat ír, hogy csak engem szeret, és velem akar lenni. Normális amiket mond?

Mondtam neki, hogy nekem ekkora baromságokat ne írkáljon, mert ha ilyet csinál, akkor kurvára kedvelhet. Miért nem szál le rólam, ha már lefeküdt más valakivel? Én az eszemre hallgattam és kidobtam, de ? miért pedáloz még mindíg, amikor mással lefeküdt, és azzal a valakivel össze is akar jönni? Miért nem hagy így békén?

Legjobb válasz: Hát szerintem nemn kéne egybõl így lehordanotok, amit tett, az valóban csak egy dologra mutat.. de én is voltam már így, hogy vége lett egy kapcsolatnak, összejöttem vkivel, de hiányzott az elõzõ párom. Mondjuk félrekefélés nélkül :) Lehet, h neki nem jelent sokat a szex.. De a legvalószínûbbnek azt tartom, h "Ha nincs ló, akkor ez esetben nem jó a szamár, és kell vissza a ló.. " Kár, h megcsalt.

Hát szerintem nemn kéne egybõl így lehordanotok, amit tett, az valóban csak egy dologra mutat.. de én is voltam már így, hogy vége lett egy kapcsolatnak, összejöttem vkivel, de hiányzott az elõzõ párom. Mondjuk félrekefélés nélkül :) Lehet, h neki nem jelent sokat a szex.. De a legvalószínûbbnek azt tartom, h "Ha nincs ló, akkor ez esetben nem jó a szamár, és kell vissza a ló.. " Kár, h megcsalt.
Hát elégé furcsa barátnõ ... nem jó az ilyeneket kifogni mert ha össze is jönnél vele akkor szerintem ujra megcsalna a te helyedben elküldeném a fenébe és ismerkednék másokkal ...
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Ez egy hülye ribanc.
hagyd a francba. hülye picsa. aki szeret egy fijut az nem akar mással lenni, és nem tud mással lefeküdni. lehet ez prûd dolog ma már, de én igy gondolom...sztem jobbat érdemelsz.
Sztem is egy hülye picsa...vissza ne fogadd...legjobb most hogy nem vagytok együtt.az ilyet ki kell dobi a fenébe...bassza meg aki akarja
A kérdező hozzászólása: Elvileg nem csalt meg úgy tudom. Miután szétmentünk, õ lefeküdt valakivel, de még mindíg reménykedik valamiben velünk kapcsolatban. Köszi a segítségeteket, én is úgy érzem, hogy ez egy jó döntés volt...csak ne hiányzona néha.

Szakítottam a barátommal és nagyon bánom nem tudom helyre hozni azért csináltam mert nem mondta hogy szeret és csak azt akartam ki csalni bele, barátok vagyunk aminek örülök hogy érjem el hogy megint belém szeresen?

Legjobb válasz: Hát, én egy ilyen után ellöknélek magamtól, magamba fordulnék, hogy mit ronthattam el, hogy lehettem ilyen, és évekig egyedül maradok. Biztosan azért szakíthattál velem, mert nem voltam neked elég jó. 20/F

Hát, én egy ilyen után ellöknélek magamtól, magamba fordulnék, hogy mit ronthattam el, hogy lehettem ilyen, és évekig egyedül maradok. Biztosan azért szakíthattál velem, mert nem voltam neked elég jó. 20/F
Nõk...annyi eszed nem volt, hogy megkérd, hogy mondja gyakrabban, hogy szeretlek? Bezzeg a barátnõm..õ ilyet nem csinál, sõt minden szirért meg [email protected]ért hisztizik :D Ha ezt õszintén elmondod akkor sem fogja magát a karjaidba vetni de talán késõbb ad még egy esélyt. Sok sikert, és legközelebb ne taktikázz hanem ülj le beszélgetni :)
A kérdező hozzászólása: leültünk beszélgetni, de nem segít, csak max barát akar lenni, hát mit csináljak hogy szeresen belem?

Szakítottam a barátnõmmel mert megcsalt de nem ismeri el és most hisztizik. Miért teszi?

Úgyis mindegy már, 100%-ra tudom hogy megcsalt, ám ahelyett hogy beismerné csak hisztizik és engem okol hogy otthagytam. Miért teszi ezt?

Legjobb válasz: Mert hülye pitsa, azért.

Mert hülye pitsa, azért.
Sajnálom h. ez derült ki :/
A kérdező hozzászólása: Most derült csak ki jó néhány dolog vele kapcsolatban. A közös ismerõseinktõl, csak eddig nem mertek szólni. Most viszont hogy rájöttem milyen is volt, most õk is elkezdtek beszélni. Nem tudom hány sráccal kavart, s ezeknek szintúgy hazudott, ahogy nekem is. Nem is tudom, mit érdemel az ilyen. A legrosszabb ellenségembek sem kívánom.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta biztos mást lattam, dehát nem vagyok vak. Õ volt! Egy kis ri banc, most rájöttem. Kár volt a rá elpazarolt idõért.
jajjj :( de ha mondod neki h láttad, akkor mit mond rá?:/ h rosszul láttad, vagy mit?
De mégis mit mondd amikor mondod neki , hogy te a két saját szemeddel láttad , hogy megcsalt? Nem tudom miért hisztizik lehet , h csak játszadozni akart a másik sráccal de komolyabban veled képzelte el. Ezt tudom elképzelni de most rájött , hogy az élet nem habostora. Jól tetted , hogy szakítottál. Nem kell , hogy elismerje , neki kell bizonyítania , hogy nem csalt meg nem pedig neked azt , hogy megcsalt.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért olyan fontos az a 100%, nem errw vonatkozott a kérdés, de ha tudni akarjátok láttam hogy smárolt egy sráccal. Plusz visszahallottam több személytõl is, hogy valótlanságokat állított rólam. És beszéltem vele, de csak hisztizett.
Ha nem te nyitottál rá, vagy buktattad le, akkor honnan tudod, hogy megcsalt?Mondta valaki?
miaz a 100%os forrás?
Miért nem beszélsz vele normálisan? Nem tudod rendesen megkérdezni tõle? Egyszerû: azért hisztizik, mert TE nem akarod felfogni azt, amit õ mond. Kezdje el elmesélni az egészet. Te pedig hallgasd meg. És azért hisztizik, mert szeret és nem akarja, hogy elhagyd. Ez eszedbe sem jutott. A 100%-ra én is kíváncsi lennék :) 44/F
Hát mondjuk lehet, hogy tényleg nem csalt meg. Nem tudom mi az a 100% bizonyíték, de ha ennek ellenére is tagad, akkor vagy ártatlan, vagy teljesen hülye, de utóbbi esetben ne sajnáld.
Te tartottad a gyertyát, vagy vitted ki a tele kotont?
Érdekelne az a 100% :) Akkor mondanám 100%-ra, ha te nyitottál rájuk. Mert ha az utolsó pillanatig tagad, én nem vagyok benne biztos annyira.
Azért mert mindig a férfi a hibás. Legalábbis a nõk szerint.
Mert egy idióta r.ibanc!
sajnálom :( szard le... lesz jófej bnõd is:)

Szemét vagyok, mert szakítottam a barátnőmmel 7 hónap után, mert nem feküdt le velem?

nemvagyok beképzelt,de elég sok lány van aki odavan értem,ezt ? is tudta,aztis hogy zavar 4-5 hónap után már,aztis tudta hogy halálosan szerelmes voltam belé,és aztis hogy az els? héten megcsalhattam volna

Legjobb válasz: 16 éves, könyörgöm, még gyerek. Nem 20.

16 éves, könyörgöm, még gyerek. Nem 20.
Igen, szemét vagy. Ezt nem ártott volna vele tisztázni a legelején, hogy te nem akarsz rá hónapokig várni. Az még korrekt lett volna, leléphetett volna, aztán talált volna valaki mást, aki jobban passzol hozzá ilyen téren. Így viszont most megkapod tõlem a görény pecsétet a bizidbe. Köszöntem.
Az õ korában ez normális. Sürgess egy huszonévest.
Tipikus Agytranszplantációs eset. Fejbõl a [email protected]
Szia! Akkor nem is szeretted igazán! Én bármennyit várnék ha igazán szeretem!!! Tiszteletben kellett volna tartanod, hogy õ még nem érett rá hisz csak 16 éves. Nem szabad erõltetni. Ha szex nélkül nem birod akkor meg nagyon sok lányt találsz aki odaadja magát ( sajnos :( )
én se várnék évekig. ennyi idõ után lehetett volna annyi bizalma irántad h beadja a derekát, és tényleg nem mûködik rendesen szex nélkül egy kapcsolat. ha meg van más akivel összejöhetsz pláne. 22/f
Egy totális bunkó vagy! Igenis értékesebb, hogy nem adja oda magát 16 évesen! 18/L
Szia! Én 14/F vagyok és a barátnõm kezét sem fogtam meg 6 hóna alatt!
Nem is tudom, az én elsõ pasimnak egy évig kellett várnia rám, majd utána szakítottam vele.Kiábrándultam.Nem érzem magam szemétnek, pedig a mai napig nem hevert ki.Akkor 17, most 35.
Ha minimálisan szereted, akkor hiba volt a szakítás. Miért nem szedtél fel valakit csak dugásra mellette?Vagy ott vannak a régi barátnõk.Arra vannak, hogy legyen kit dugni, amíg az új még nem akar. Én az újjal türelmes vagyok, mint egy szent kb 2 hónap volt a max várakozásom.Aztán randi után megyek dugni a másikhoz. A káposzta is megmarad és a kecske is jól lakik.Ismerõs mondás?
Én nem írok regényt, hanem a kérdésre válaszolok. Igen, szemét vagy!
A kérdező hozzászólása: Igaz...inkább megcsaltam volna..
Szerintem nincs veszve.A kiscsajok mindent megbocsájtanak. Virágküldõ szolgálattal vitess neki egy halom rózsát, kérj bocsánatot, szidd magad, bánd meg bûneid stb. Aztán ha megvan, jöhet a dugópartner leszervezése.
16 évestõl ne várj ilyet, normális dolog ha nem akarja még.. Keres 20 évest vagy a felettit ha ennyire viszket..
azvagy...na meg miaz a xarja le??:D
elhagytad 7hónap után mert nem feküdt le veled-megesik az ilyesmi de azért a "halálosan szerelmes voltam belé"kifejezést erõs túlzásnak tartom hiába számít hosszú idõnek 7hónap voltaképpen mindketten jól jártatok:neki nem kellett végül lefeküdnie veled te pedig megtömheted a rajongóidat
szerintem nem vagy szemét, azt hitte, ha sokáig húzza a szexet akkor értékesebb lesz a szemedben. nyugodtan megvethet a sok álszenteskedõ alak, de a mai világgal szexuális téren nem csak az az 1 probléma van, hogy egy lány túl hamar odaadja magát. ez az egyik véglet, de az a másik, amikor rögeszmésen azt hiszik, hogy ha fél évig, vagy évekig húzzák egy pasi agyát, akkor az jobban fogja értékelni. gondolom te már nem 17 éves vagy, és mikor veled kapcsolatba kezdett tudnia kellett volna, hogy egy férfinak vannak igényei, akkor is, ha szereti a lányt és nem csak a szexre hajt. ha várat magára 1-2 hónapot, fõleg ha szûz, az teljesen érthetõ. én személy szerint lány létemre nem bírom sokáig szex nélkül, ha szeretek valakit. és nem, nem vagyok ribi, mostani párom a 3. az életemben ilyen téren, csak kezd kicsit elegem lenni a sok álszenteskedõ alakból. 20/l
7 hónap? keress vkit gyorsan, mert belédragad! :) viccet félretéve én 2 hét után a legyet is röptében, ha nincs szex, én is tiszta hülye leszek, morgok, meg minden :) és totál egyetértek azzal, hogy ha egy kapcsolatban minden tökéletes kivéve a szexet akkor az nem mûködik.
ha 16, akkor ne csodálkozz. Igenis várjon csak a szexel Viszont ha õ egy 20 éves lány lett volna, akkor nem vagy szemét, akkor ott valami gonnd van.
Most kövezzen meg akárki, de szerintem ennyi idõs korban a mai világban nem olyan nagy tabu dolog a szex. Persze, nem kell egybõl az ágyba ugrani, de igazából 7 hónap szerintem elég sok idõ. Ennyi idõ alatt csak el tudom dönteni hogy akarok-e az illetõvel szexuális kapcsolatot vagy nem. Egészséges lett volna 3-4 hónap, de nem 7. Én így látom.
A kérdező hozzászólása: ja ja ja...kinem xarja le Én mondtam neki az elején is, nemtörõdött vele
Jesszus, most, hogy olvasom milyen fiúk vannak. Már komoly taktikások..... Meglepõdtem!

Most szakítottam a fiúmmal, mert kiszerettem belőle, de nagyon bűntudatom van, mert ő még szeret. El fog ez valamikor is múlni? Képes leszek újra szeretni?

:(

Legjobb válasz: természetes, hogy most rosszul érzed magad, mert még friss a dolog, és gondolom szereted annyira, hogy nem akartál rosszat neki. De ez elmúlik és természetesen tudsz majd újra szeretni. A fiút inkább kerüld most egy darabig szerintem. Jobbulást!

természetes, hogy most rosszul érzed magad, mert még friss a dolog, és gondolom szereted annyira, hogy nem akartál rosszat neki. De ez elmúlik és természetesen tudsz majd újra szeretni. A fiút inkább kerüld most egy darabig szerintem. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: azóta nem beszéltünk... :/ köszi... de tényleg nem tudok mit kezdeni magammal :(
Cselekedj! De ne ide írkálj mert ettõl nem változik semmi
Szóval egy ribivel akarsz rivalizálni? Szerintem felejtsd el. Amúgy sem tudom, hogy lehetséges lenn-e, esetleg akkor, ha te is lemennél ribibe, de megéri az neked? Hiába szereted az exed, ha õ hûtlen természetû.
Miért akarod visszaszerezni, ha már egyszer megcsalt? Ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem szeret téged!
A kérdező hozzászólása: Mert még mindig szeretem.
Szereltesd szét a vécéteket és valahol a bûzelzárónál vagy még mélyebben keresd meg az önbecsülésedet, amit múltkor lehúztál, mikor kitaláltad, hogy még igényt tartasz erre a pasira.
Állj az exed és a k**** közé.
semmit ne csinálj és majd találsz valaki jobbat(persze ha nem a sok gyökér közt keresgélsz)
Na szép... nem kell visszaszerezned, most hogy eltûnt a másik punci, csak idõk kérdése és vissza fog térni hozzád a bunkó. Te meg (sajnos) vissza fogod fogadni. :(
Ne csinálj semmit, hagyjad. Jobbat érdemelsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!