Találatok a következő kifejezésre: Szakitottam a es most ujra (12 db)

3 éves kapcsolatból szakitottam/tunk, és most ujra kisért a vágy. Nem tudok dönteni. Most mit tegyek?

Mindkettenen tinédzserek vagyunk,3 évig voltunk párkapcsolatban,mindkettten szüzek voltunk,bár nemsokáig. :)

Legjobb válasz: Tinédzser koromban nekem is ez volt a helyzet az elsõ szerelmem után,akivel 2 és félévig együtt voltam.az lett az eredménye,hogy fél évig találkozgattunk ujra,de megint összevesztünk,és ujra fél évig nem beszéltünk.Ma már több év távlatából mindketten más kapcsolatban élünk,és jó a kapcsolatunk,barátként beszélgetünk egymással. "nem jó újra felmelegíteni a kását"

Tinédzser koromban nekem is ez volt a helyzet az elsõ szerelmem után, akivel 2 és félévig együtt voltam.az lett az eredménye, hogy fél évig találkozgattunk ujra, de megint összevesztünk, és ujra fél évig nem beszéltünk.Ma már több év távlatából mindketten más kapcsolatban élünk, és jó a kapcsolatunk, barátként beszélgetünk egymással. "nem jó újra felmelegíteni a kását"
A kérdező hozzászólása: értem, ez a séma egy felnött tinédszer kornál is? 17-18?
Én vagyok az elõzõ válasz írója. 18 voltam amikor szakítottunk, õ 17, és innen volt fél év amikor nem beszéltünk, fél év amíg "összejártunk" újabb félév amig nem beszéltünk, és azóta kb jóbarátság.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi a választ. sajnos, vagy szerencse (majd kiderül) a sors ugy akarja, hogy ujra "felkell melegíteni azt a kását". nehéz döntés ez, de hát ilyen az élet... :S kösz még1szer.sokat segitett a válasz.
A szerencse forgandó.
A nõk buknak az ilyen pasikra, ezért nem vagytok boldogok! :-) Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa...
Férfi vagy nõ vagy? Nem mindegy.
Ne viccelj, hagyj magadnak idõt. Szakítottatok, legalább fél-egy év, hogy valakit be akarj engedni az életedbe. Én 27 vagyok, szeptemberben óriási szakításom volt életem NAAAGY szerelmével. Tegnap éreztem azt elõször, hogy már nem ordítok belül, nem kell sírnom az utcán. És már el tudom képzelni, hogy egyszer lesz egy barátom. De: azt még nem tudom elképzelni, hogy velem maradjon örökre bárki is. Szóval ahhoz sok idõ kell, adj magadnak idõt, szeresd magad, légy magaddal türelmes. És legközelebb írd azt, hogy võlegényem, és tedd a Családi kapcsolatok->Házasság rovatba, mert ott nem 10 éves tinik és én olvassuk:D
Azért csak te adsz, mert az ad, aki szeret. A másik nem szeretett... ha nem akarsz boldogtalan lenni, el kéne válnod teljesen a párodtól.
Ugyan, a legjobb ezzel nyugtatni magunkat, hogy csak n adtam, , csak én, én, én...Próbáld megérteni a saját felelõsségedet a történetben.
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok.Jelenleg a béka segge alatt...
A kérdező hozzászólása: Remélem egyszer eljutok arra a szintre is hogy igen boldog vagyok valakivel.Az hogy mindíg csak én adok:este masszírozd meg a hátam, reggel csinálj kv-t csináld ezt, csináld azt és ha én kértem valamit akkor semmi :(

Szakitottam a baratommal es most ujra joban vagyunk, nem akarok vele jarni de ugy gondlom h lefekudnek vele, o lenne az elso es mar nagyon szeretnek lenni valakivel. Mit ereznek ha megtennem?

Legjobb válasz: hát ha megteszed akkor az elején örülni fogsz neki, de ha majd valakibe szerelmes leszel akkor nagyon fogod bánni, hogy miért voltál olyan türelmetlen és miért nem vártál még egy kicsit ugyhogy szerintem légy türelemmel csak azért mert hajtanak a hormonok ne feküdj le vele!!eljön majd az idõ amikor biztos leszel abban h ezt te tényleg akarod

hát ha megteszed akkor az elején örülni fogsz neki, de ha majd valakibe szerelmes leszel akkor nagyon fogod bánni, hogy miért voltál olyan türelmetlen és miért nem vártál még egy kicsit ugyhogy szerintem légy türelemmel csak azért mert hajtanak a hormonok ne feküdj le vele!!eljön majd az idõ amikor biztos leszel abban h ezt te tényleg akarod
Szerintem is bánni fogod. Egy ember olyasvalakivel feküdjön le akit szeret is.
Szerintem ne tedd meg, mert amikor eljön az újabb szerelem, akkor bánni fogod, hogy nem akkor és azzal tetted meg elöszõr, aki szeret téged és te is õt.Ne kapkodd ezt el, gondold át alaposan, nehogy megbánd utána.
Talán leginkább ürességet éreznél. Amikor meg valakivel tényleg szerelemmel együtt vagy, akkor megértenéd, mennyivel többet adhat egy olyan kapcsolatban a szex.
Én is voltam így... Szerencsére nem tettem meg mert pár hónapra rá jött a nagy Õ akivel azóta is együtt vagyunk. Ha megtennéd, megbánnád... Nagyon... Rosszul éreznéd magad késöbb miatta, hidd el! ÉS akkor mi van ha 17 vagy? Semmi... Csak olyannak add aki megérdemli!!!
Mikor én is szakítottam a párommal , rá 1hónapra lefeküdtünk nah és azóta megint összejöttünk és 2, 5éve már együt vagyunk:D
Ham már dugtatok akkor semmi sem fog máshogy lenni... Visszatér majd belétek az az érzés mintha együtt lennétek és ennyi. Ha csak sex van abból nem lesz baj! Bánni meg nincs mit megbánni!!! Jó szexet nem lehet meg bánni!!!:D
A kérdező hozzászólása: de mar 17 vagyok es eppen azert gondoltam ra mert nem kozonbos meg szamomra
de a szüzesség elvesztését meg lehet bánni...

3 hónapja szakítottam a barátommal, akkor azt mondta, hogy nem szeret és nem kíván már. Most újra bókolgatni kezdett, vajon miért csinálja?

Szóval amikor szakítottunk, akkor ?szintének t?nt. Fájt, hogy nem szeret és az volt a hab a tortán, amikor azt is elmondta, hogy már nem kíván. Azóta próbálok ezen túllépni, most már éppen kezdek jobban lenni. Viszont egy hete találkoztunk és úgy nézett rám, mint régen. Fejtegette, hogy mennyire szép vagyok és értékes. Szerintetek miért csinálja ezt? Abban biztos vagyok, hogy nem akar velem újra járni, de akkor meg mire jó ez az egész? 21/L

Legjobb válasz: Mert lyukhiánya van. És mivel nõ vagy leszel olyan ostoba h vissza is fogadod aztán ha talál mást megint le fog lépni.

Mert lyukhiánya van. És mivel nõ vagy leszel olyan ostoba h vissza is fogadod aztán ha talál mást megint le fog lépni.
ááá hagyd a francba
Egy kis kufircra számít.
Dobott, próbált dugni (szebb szóval "összejönni") másik csajjal, de az vagy elküldte vagy nem volt olyan jó, úgyhogy gondolja, hogy visszamegy, ahhoz aki bevált. Te meg olyan hülye leszel, hogy visszafogadod, akkor megint ellesz vele egy darabig, aztán mikor megun dob, megpróbálkozik megint máshol, aztán mint a bumeráng visszatér és kezdõdik minden az elejérõl. :) Ha elfogadsz tõlem egy tanácsot akkor ne add jelét annak, hogy egyáltalán még szükséged van rá, vagy bármit is érzel iránta, mert ez nagyon jó alapot ad neki. (ezt a sok okosságot egy lány barátom életébõl szûrtem le, hasonló eset játszódik le közte és a "barátja" között immáron kb 3 éve...) 18/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utolsó! :)

Ismertek olyan párt akik szakítottak és rá pár hónapra vagy akár évre újra összejöttek és most működik a kapcsolatuk? Jobb lett a kapcsolatuk vagy semmi nem változott?

Legjobb válasz: Igen ismerek. A barátnõm tesója. Két gyerekük van, az egyik Down kóros. A fickó elhygata Õket mert nem mûködött az egész dolog. Aztán másfél évre rá összejöttek, de gyakorlatilag sz.arabb, mint volt. Szex nincs egy jó pár hónapja. Engem is elhagyott a férjem, két kisgyerekem van. De nem kezdeném vele ujra, mert az ember alapvetõen nem változik, tehát neki akkor is a számitógép lesz a fontosabb mint mi. Nagyon nagyon nagyon ritkán válik be az ujrakezdés. (Amit a környezetemben látok).

Igen ismerek. A barátnõm tesója. Két gyerekük van, az egyik Down kóros. A fickó elhygata Õket mert nem mûködött az egész dolog. Aztán másfél évre rá összejöttek, de gyakorlatilag sz.arabb, mint volt. Szex nincs egy jó pár hónapja. Engem is elhagyott a férjem, két kisgyerekem van. De nem kezdeném vele ujra, mert az ember alapvetõen nem változik, tehát neki akkor is a számitógép lesz a fontosabb mint mi. Nagyon nagyon nagyon ritkán válik be az ujrakezdés. (Amit a környezetemben látok).
Én 8 évig voltam az exemmel se veled se nélküled kapcsolatban. Volt amikor 1 évig külön voltunk, neki is, nekem is lett kapcsolatom, aztán azoknak vége szakadt és újra összejöttünk. Eleinte minden jobb lett, késõbb meg ugyanolyan unalmas, semerre nem tartó. Akkoriban azt hittem, ez életem végéig így lesz, hogy hol külön, hol együtt. De nem! Jött nekem a nagy Õ, szakítottam, összekerültünk a mostani, és remélem utolsó párommal. 3 éves a fiunk. Nem jó ez az "újrakezdõsdi", legalábbis az én tapasztalataim alapján.
Nem nem ismerek olyat ahol jó vége lett a kibékülésnek, vagy újbóli összejövésnek, én 4 után szakítottam, aztán 2 év után újra összejöttünk, 7 év után vége lett, és nem volt jobb a kapcsolat mint elõtte.Meg is csalt.
Én egy exemmel összejöttem újra fél év után, még 3 évig voltunk együtt majd szétmentünk. Ismerõs 8 évet pazarolt el így az életébõl. Egy barátnõmnél viszont rövid szakítás után újra összejöttek és együtt is maradtak, most várják második babájukat.
Igen, a szüleimet. :) Nem tudom pontosan, mi volt az oka, hogy pár hónap járás után szakítottak, de aztán valahogy újra egymásra találtak, és 29 éve élnek kiegyensúlyozott házasságban.
Én ismerek olyan párt. 6 hónapig nem voltak együtt.van egy kislányuk.Elég csúnyán váltak el és utána is sokszor veszekedtek mikor az apuka ment a kislányért de aztán ahogy telt az idõ ezek elmúltak.Egy nap a kislány aki akkor 5!éves volt azt mondta nekik, hogy most üljetek le és beszéljétek meg a dolgokat én elmegyek a mamához.:) Akkor békültek ki.Ennek 7 éve.És jól megvannak.Mondjuk ott a pasi kicsit papucs.:)
Igaz csak félig-meddig szakítás volt, a férjem(akkor még csak barátom) és én...Egy hónapra elköltöztem itthonról, kibékültünk és rá pár hónapra összeházasodtunk. Sokkal jobb lett a kapcsolatunk, mint elõtte. Mi az alatt az idõ alatt átgondoltuk, hogy mit és hogyan akarunk tovább, nekünk ez volt, ami ráébresztett, hogy nekünk valójában együtt a helyünk.
6 év járás után ismerõsömék szétmentek egy évre kb, de aztán újra összejöttek, mert nem bírták egymás nélkül. Már járnak 2 éve megint, jobb mint régen, mert ami régen rossz volt kijavították úgymond. Most házasodtak össze augusztusban :)
nem lesz jobb, hidd el. felesleges áltatni magad. mi 7 évet voltunk együtt, fél évre szétmentünk, majd újra összejöttünk, volt még 1 csodás évünk, majd elõjöttek ugyanazok a problémák, és újra szétmentünk. most újra próbálkozik, de kösz nem, több évet már nem pazarlok el. te se tedd. felmelegítve csak a káposzta jó ;)
Mi is így voltunk, jártunk, szakítottunk, fél év szünet, megint összejöttünk, pár év járás, eljegyzés, házasság, gyerekek, és azt mondom, akkor, tiniként az a fél év inkább segített elgondolkodni. Imádjuk egymást :)
Az én szüleim is kb. 8 év házasság után szétváltak, de aztán újra összejöttek. Azóta is boldogan élnek (már kb. 15 éve). De õk a szétvált szakaszban is kulturáltan viselkedtek - apa például mindenféle bírósági végzés nélkül is fizetett "gyerektartást".

Ma szakítottam a barátnőmmel, bár még nincs teljesen lezárva az ügy. Erre most meg írt a volt feleségem, akiről hónapok óta nem hallottam semmit. Ez véletlen lehet, vagy fentről irányítanak, és azért van, hogy újra kezdjem vele?

Tudni kell még, hogy anno, egy spirituális mester "sugallatára" mélyítettük el a kapcsolatunkat. Sajnos az én hibámból eredően szakítottunk.

Legjobb válasz: Ez talán egy jel, de azért várj kicsit. Ha mégsem alakulnak jól a dolgok a barátnõddel, akkor próbáld meg a volt feleségeddel, lehet sikerül újra egymásra találnotok. Én ezt tenném.

Ez talán egy jel, de azért várj kicsit. Ha mégsem alakulnak jól a dolgok a barátnõddel, akkor próbáld meg a volt feleségeddel, lehet sikerül újra egymásra találnotok. Én ezt tenném.
Mit írt a feleséged?
A kérdező hozzászólása: Meglátott valamit ami rám jellemzõ(Nem negatív dolog), és eszébe jutottam. Aztán érdeklõdött, h mi van velem. Néhány SMS-t váltottunk.
Te ismered õt, Te tudod, hogy ez már annak a jele-e, hogy össze akar jönni Veled. Mindesetre érdekes, hogy õ is véletlenül akkor látott meg valamit, ami Rád jellemzõ. Egyébként az embernek azokkal kell együtt lennie, akiket szeret.
Ez egy ismert spirituális mester? Ki?
Simán lehetséges. Ha nagyon érdekel, menj el nõgyógyászhoz, õ tudja megmondani biztosan, hogy megvan e még a szûzhártyád.
Ja, kihagytam hogy nem fájt ugye, de nagyon vérzett, és csak órák múlva jöttünk rá, mitõl van!!! Az elõzõ válaszoló
Komolyan kérdem: nem volt az ujján gyûrû? Nekem is sértette már meg a gyûrûje, és fájdalmat nem éreztem.
Az elõttem lévõkhöz kapcsolva: elõfordulhat, hogy tényleg átszakadt, de ez pld.: sportolás közben is megeshet. Szerintem ez még nem olyan ciki. Akkor lenne gond, ha azon kellene matekolnod, hogy terhes vagy-e.
szeritnem pedig biztos hogy átszakitotta, még két ujjal is leggyakrabban átszakad nem hoyg hárommal!
Szerintem is átszakíthatta, mert 3újj az elég vastag.
Elképzelhetõ hogy átszakította.Ha nem múlik el a vérezgetés, vagy más kellemetlen érzeted lenne nézesd meg magad, de lehet csak kicsit a hám sérült.
Szerintem is átszakadt, nekem is így volt, nem fájt, csak vérzett kicsit. Örülj neki, hogy fájdalommentesen megúsztad:-) De ettõl még szûznek számítasz, a szüzességed akkor veszted el, ha egy fiú belédhatol a péniszével!!:-)
a nõgyógyász nem tudja megmondani hogy szûz vagy e vagy nem de lehetséges sõt biztos
A kérdező hozzászólása: gyûrû nem volt! nem hord gyûrût! Köszönöm az eddigi válaszokat!!

2hónapja szakítottam a barátommal és most lett egy új kapcsolatom. Szerintetek?

sexre került a sor és nemtudtam felizgulni. Nemtudom hogy miért

Legjobb válasz: Ezt ennyibõl én sem tudom megmondani.

Ezt ennyibõl én sem tudom megmondani.
pff... vagy a pasi impotens vagy te vagy béna
Már megmondtam ilyen hülye névvel ne tegyél fel kérdéseket.
A párkapcsolat nem kisgyerekeknek való, te még inkább ne foglalkozz ilyesmivel.

A parom sokaig bunko volt, megalazott, 1, 5 ev utan megelegeltem, es mashoz menekultem, de az a kapcs. par honap utan kiderult, szakitottunk, most ujra egyutt vagyunk, de a mult folyton kiserti ot, nem tudja elfelejteni mit tettem. Lehetunk boldogok?

Sajnalom,de hosszu lesz..csak igy ertheto..Szerelmes voltam bele nagyon,de annyiszor belem rugott,hogy utalatot fejtett ki belolem,es mashoz menekultem,akivel jol ereztem magam.Nem akartam szakitani a baratommal,azt hittem jora fordulhat minden.De kiderult a szereto,akit ismert is raadasul,persze szakitas lett belole.Voltak regebben is kisebb szakitasok,de rajott mit veszithet,hogy fontos vagyok neki es szerelmes.de akkor mar keso volt.szakitas utan a masik sraccal egyutt voltam meg,de hianyzott az az ember,akire azt mondtam:o az en parom.Ujra osszejottunk,megint osszevesztunk es egy darabig nem talalkoztunk.Most Amerikaba vagyok,mielott eljottem,azelott 1 hettel ujra egymasra talaltunk,mindig is egymasra vagytunk igazabol mikor nem voltunk egyutt,minden olyan volt mint regen,boldogan toltottuk el azt az 1 hetet es huseget fogadtunk,azt tudom,o megvar engem,en is huseges vagyok,3 honapra jottem ki,februarba utazom vissza.Minden nap beszelek vele,de allandoan kiserti a mult,hogy hazudtam neki,becsaptam es massal voltam.Es a legrosszabb,hogy olyan problemakkal kuzkodtem,hogy nem tudtam eljutni a csucsra sehogy sem.A masik sraccal par honap utan sikerult.Es mikor a parommal kiutazasom elott osszejottunk,sikerult eljutnom a csucsra,es meglepodott.Bevallottam neki,hogy tudom mostmar hogy hogyan jo nekem,de ez megint egy oriasi pofon volt neki,hogy ami vele nem sikerult,az massal igen.Ez egy ferfi buszkesegenek szornyu dolog,most ez feljott mikor beszelgettunk,es nagyon ideges lett.Felek,hogy a jovoben ez befolyasolna mindent,nem lenne felszabadult es rosszakra gondolna mikozbe velem van.A multat megvaltoztatni nem tudom.Szeretjuk egymast!!Rajottunk,hogy egymasra van szuksegunk,egyutt szeretnenk tervezgetni,elni a kis eletunket.Hogy tudnam kodositeni a multat?Mit tegyek,hogy boldogok lehessunk es ne gondoljon erre?Elfelejteni nem fogja abban tisztaba vagyok.Nagyon bant es elszomorit a dolog..:( Nem akarom tobbszor elvesziteni.Tudom,hogy szerelmes belem,de ott van a tuske, ami tobbszor megakadalyozza,es megakadalyozhatja a boldogsagunkat.

Legjobb válasz: Én is voltam ilyen helyzetben. 5 évig se veled- se nélküled kapcsolatban. Õ is próbálkozott másokkal és én is, aztán kibékültünk. Kb 1 évig jó volt minden, de aztán mindíg feljöttek a régi sérelmek. Egyszer megbeszéltük, hogy vagy szakítunk, vagy lezárjuk a múltat és soha többé nem emlegetjük. Sajna nem sikerült, így amikor legközelebb összevesztünk õ "elhagyott", én próbáltam keresni, de õ még beszélni sem beszélt velem. 1 hónapba telt mire beláttam igaza volt. Ennek már sok éve, azóta férjem van 2 gyönyörû gyermek és boldog vagyok! Úgyhogy azt ajánlom, hogy vagy felejtsétek el egymást, vagy beszéljétek meg és zárjátok le a múltat végleg! Viszont ha az utóbbi mellett döntötök akkor még veszekedéskor sem akár milyen nehéz, akár hányszor eszetkebe jut SOHA ne emlegessétek a múltat! Kívánom, hogy jól döntsetek, és legyetek boldogok.

Én is voltam ilyen helyzetben. 5 évig se veled- se nélküled kapcsolatban. Õ is próbálkozott másokkal és én is, aztán kibékültünk. Kb 1 évig jó volt minden, de aztán mindíg feljöttek a régi sérelmek. Egyszer megbeszéltük, hogy vagy szakítunk, vagy lezárjuk a múltat és soha többé nem emlegetjük. Sajna nem sikerült, így amikor legközelebb összevesztünk õ "elhagyott", én próbáltam keresni, de õ még beszélni sem beszélt velem. 1 hónapba telt mire beláttam igaza volt. Ennek már sok éve, azóta férjem van 2 gyönyörû gyermek és boldog vagyok! Úgyhogy azt ajánlom, hogy vagy felejtsétek el egymást, vagy beszéljétek meg és zárjátok le a múltat végleg! Viszont ha az utóbbi mellett döntötök akkor még veszekedéskor sem akár milyen nehéz, akár hányszor eszetkebe jut SOHA ne emlegessétek a múltat! Kívánom, hogy jól döntsetek, és legyetek boldogok.
Szia. Szerintem ne azzal foglalkozz ami volt, koncentrálj a jelenre és a volt párodat pedig ne emlegesd a jelenlegi párodnak azt senki sem szereti.Én is ebbe a szituba kerültem velem is nagyon szemét volt a nagy Õ régen és õ is rájött 4 év után és most boldogok vagyunk.Azzal a külömbséggel mi 1 faluba lakunk és amikor már beletörõdtem hogy vége és elkeztem másokkal megpróbálni (persze 1ik se volt jó) és majdnem elkövettem életem nagy hibáját hogy olyannal költözzök össze akit nem szeretek (utánna esküvõ stb.) akkor került megint képbe.Neki se tetszett ez az egész, de ami volt az volt 1:1 nem is foglalkozunk a múlttal mert fontosabb hogy minden jóra fordult és szeretjük 1mást. :-D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!