Találatok a következő kifejezésre: Szakitottam a es (331 db)

Ha szeret, akkor keresni fog? Szakítottam a barátommal, mert gyakran nagyon flegma és nemtörődöm volt, és nem jol bánt velem, de még mindig nagyon szeretem!

ha szeret, akko egy id? után majd megkeres mert hiányzom neki ugye?? :( els?sorban férfiak válaszát várom

Legjobb válasz: szia sajnos lány vagyok, de remélem hasznát veszed a válaszomnak. nem ismerem a kettõtök kapcsolatát,de vannak olyan tipusú fiúk,akinek bárminél fontosabb a büszkesége. Lehet ezért, hogy nem fog keresni,de ettõl függetlenül te semmiféleképpen ne keresd "úgy",maximum hogy a barátja akarsz lenni. Ha továbbra is vonzódtok egymáshoz,akkor úgyis újra kialakul köztetek valami. Az én példámból kiindulva, mert én pont ugyan ilyen helyzetben voltam, ha szeret,keresni fog. Nálunk az történt, hogy flegma volt, nemtörõdött velem, megcsalt, letagadta, és szakítottam.egy hétre rá összejött egy csajjal, de elkezdett utána nekem udvarolni,és újra összejöttünk. aztán megint szakítottunk, és megint összejöttünk, de mindig õ keresett. Közbe persze én továbbra is oda,meg vissza voltam tõle. Nemrégiben összevesztünk, mert kezdett megint elhanyagolni, és akkor õ szakított. Másnap este õ hívott és kért bocsánatot,pedig a nagy egója miatt az ilyesmi egyáltalán nem vall rá. A tanulság: Ha szeret, akkor keresni fog,bármilyen formában, ha csak "barátként" akkor se keseredj el. Sok szerencsét.

szia sajnos lány vagyok, de remélem hasznát veszed a válaszomnak. nem ismerem a kettõtök kapcsolatát, de vannak olyan tipusú fiúk, akinek bárminél fontosabb a büszkesége. Lehet ezért, hogy nem fog keresni, de ettõl függetlenül te semmiféleképpen ne keresd "úgy", maximum hogy a barátja akarsz lenni. Ha továbbra is vonzódtok egymáshoz, akkor úgyis újra kialakul köztetek valami. Az én példámból kiindulva, mert én pont ugyan ilyen helyzetben voltam, ha szeret, keresni fog. Nálunk az történt, hogy flegma volt, nemtörõdött velem, megcsalt, letagadta, és szakítottam.egy hétre rá összejött egy csajjal, de elkezdett utána nekem udvarolni, és újra összejöttünk. aztán megint szakítottunk, és megint összejöttünk, de mindig õ keresett. Közbe persze én továbbra is oda, meg vissza voltam tõle. Nemrégiben összevesztünk, mert kezdett megint elhanyagolni, és akkor õ szakított. Másnap este õ hívott és kért bocsánatot, pedig a nagy egója miatt az ilyesmi egyáltalán nem vall rá. A tanulság: Ha szeret, akkor keresni fog, bármilyen formában, ha csak "barátként" akkor se keseredj el. Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!!!
Nem, a tanulság az elõzõbõl az, hogy ilyen férfival nem kell kapcsolatot ápolni. Ha szeret, akkor keresni fog, de a te esetedben az van, hogy nem szeret. Plusz, ha van egy kis önérzete, akkor nem fog keresni. Gondold el, ha valaki kidob, akkor nála a labda, hogy visszajöjjön, hiszen õ ment el, nem te.

Szakítottam a pasimmal, és nagyon bűntudatom van mert látom hogy szenved, visszamenjek hozzá, mit csináljak?

Barátnőm mondta, hogy amikor beszélt a mostmár exemmel rólunk, akkor exem még sírt is.. :(. Szörnyen bűntudatom van most, azon gondolkodom, hogy visszamegyek hozzá.. De az a baj, hogy nem szeretem, ő jóbarátom volt, most a barátság is tönkrement ez miatt. Mit csináljak, legszívesebben a föld alá süllyednék..

Legjobb válasz: Ha nem vagy szerelmes, ne menj vissza hozzá. Majd elfelejt és talál más. Az én exem is sírt, mikor szakítottam, nem is akart beszélni velem, de most már régóta van bnõje és szeretik egymást:)

Ha nem vagy szerelmes, ne menj vissza hozzá. Majd elfelejt és talál más. Az én exem is sírt, mikor szakítottam, nem is akart beszélni velem, de most már régóta van bnõje és szeretik egymást:)
Tökéletesen egyetértek a második válaszolóal.:) Természetes, hogy nagyon nehéz most a fiúnak, de ha visszamész hozzá sajnálatból és kiderül (elõbb utóbb pedig minden kiderül) még nagyobb fájdalmat okozol neki. Idõ kell, míg feldolozza a történteket, de utána jobb lesz hidd el. 16/L
Te írtad, nem szereted... Szánalomból, sajnálatból ne menj vissza, az már szemétség... Hagyd elmenni...
Ha szereted menny, ha nem akkor ne..
A kérdező hozzászólása: Nem megyek vissza, de jelenleg ez miatt elment az életkedvem is..
csatlakozom az elõttem szólókhoz. sanálatból ne tedd
sajnálatból ne menj vissza.
Ez több dologtól függ. Ha tizenéves vagy ne tedd! Éld ki magad! Ha elviselhetetlen mellette lenni, mert bunkó paraszt módjára viselkedik szintén ne tedd! Ha elmúltál 25 és a családalapítás is szóba jöhetne már, akkor járjon az a fejedben, hogy bárkivel állsz össze a szerelem elõbb vagy utóbb elmúlik. Ha emberileg megfelel az elvárásaidnak, akkor menj vissza hozzá!
Ha nem szereted szerelembõl, akkor ne menj vissza Hozzá, mert azzal csak még nagyobb fájdalmat fogsz okozni Neki, ha becsapod.Te sem örülnél fordított helyzetben, ha átvernének, áltatnának, szóval ha nem érzed azt, amit kell, akkor jobb is ez így!Idõvel lenyugszik az exed, és belátja majd, hogy ennek így nincs értelme, és talál majd olyat, aki igazán tudja szeretni.Ha ezt normálisan elmagyarázod Neki, és támogatod a bajban, biztosan hamar lecsillapodik, és Neked sem lesz bûntudatod.
A szakítás sohasem kellemes, de sokkal jobb, mint egymás idejét rabolni.
Nem teljesen.
Menj vissza hozzá ha még visszafogad
Nem! Ha szereted menj vissza hozzá! Ha még visszafogad.
meg kell próbálni megoldani ha szeretitek egymást és ha nem megy csak akkor szakítani
zaklattak szexuálisan kiskorodban
Mindent nem.
A kérdező hozzászólása: Vannak problémáink és azt hittem megoldhatatlanok. De ha szeretjük egymást akkor meg lehet mindent oldani, nem?!
Mi az oka ennek? lol
A kérdező hozzászólása: Szerintem se!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom sehogy se elérni, nyilvánvalóan nem akar velem beszélni. Úgy tûnik ennyi volt.

Nemrég szakítottam a barátommal, és abba maradtunk, hogy csak barátok maradunk. Igazából én szakítottam vele, de ő is beleegyezett. Megbeszéltük hogy majd eljárunk együtt bulizgatni. Mikor fog hívni? Meg sms-t írni?

Mert én akarok vele találkozni, de csak barátként. Meg azt mondta már ? se érez irántam semmit, csak kedvel. De az ciki lenne, ha én írnék neki, ugye?

Legjobb válasz: Szerintem azért nem ír, mert tudja, hogy ha taliznátok, akkor újra fellángolna benne a szerelem... Ne akardd ezt... Ha úgy érzi, akkor majd keres. Esetleg ha véletlen összefuttok, akkor megkérdezheted, hogy nem taliztok-e, de sms-t, vagy iylesmit ne ír neki!

Szerintem azért nem ír, mert tudja, hogy ha taliznátok, akkor újra fellángolna benne a szerelem... Ne akardd ezt... Ha úgy érzi, akkor majd keres. Esetleg ha véletlen összefuttok, akkor megkérdezheted, hogy nem taliztok-e, de sms-t, vagy iylesmit ne ír neki!
Ez a barátok maradunk egy hülyeség. El kell felejteni és élni az életet. Nem hiszem el, hogy Te szakítottál vele, akkor nem várnád, hogy írjon. Felejtsd el!
Szerintem ne írj neki, lépj tovább.Szerény véleményem szerint a barátod "csak mondta" , hogy utána barátokként találkoztok.Mert ha bele gondolsz ez a párkapcsolat utáni "barátság" , nem igazán mûködik (gondolom nem kell ecsetelnem, hogy miért).Inkább hagyd és éld a magad életét!
Szia! Volt egy hasonló esetem, szakítottam a sráccal, de nagyon jóban voltunk, úgyhogy megbeszéltük, hogy barátok maradunk. Utána pár hétig nem taliztunk, aztán összefutottunk, mint "csak barátok", és a legjobb barátnõm elõtt elkezdett fogdosni meg minden, próbáltam finoman közölni vele, hogy vegye már észre magát, de nem vette a lapot. Barátság ide vagy oda, kb egy óra múlva elegem lett és elküldtem a fenébe, és azóta se beszélek vele. Úgyhogy addig örülj, amíg nem hív a srác!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Csak még annyit kérdeznék, hogy akkor iwiwrõl miért, nem veszi le a közös képünket?
Én is nagyon ritkán frissítem az iwiwes profilomat, egy fénykép nem jelent semmit! Miután szakítottam a barátommal, még vagy két hónapig lusta voltam átrakni a "kapcsolatbant" "egyedülállóra" :)
A kérdező hozzászólása: Én is pont erre gondoltam, hogy csak lusta levenni meg átírni... Köszi a választ.

Nőket kérdeznem, hogy olyanok akik 6-7év után szakítottak a párjukkal, volt-e olyan hogy újra összejöttek-e valamikor? Ez mennyi idő múlva történt? Tudták-e folytatni, és meddig?

Legjobb válasz: 12 év után szakítottunk, 3,5 hónap múlva jöttünk össze ismét. 9 hónapja vagyunk együtt, eddig tökéletesen mûködik, sokkal jobban, mint elõtte. A külön töltött idõ óta sokkal nagyobb az elkötelezõdés egymás iránt, mert tapasztaltuk, hogy a másik nélkül nem megy.

12 év után szakítottunk, 3, 5 hónap múlva jöttünk össze ismét. 9 hónapja vagyunk együtt, eddig tökéletesen mûködik, sokkal jobban, mint elõtte. A külön töltött idõ óta sokkal nagyobb az elkötelezõdés egymás iránt, mert tapasztaltuk, hogy a másik nélkül nem megy.
De miért kell a régi tönkrement kapcsolatod? miben változik meg? Vagy az egyik félnek kell megváltoznia, vagy a másiknak. Szerintem most, hogy kitettek kefélj kedvedre, éld ki magad, ne kötött kapcsolatokban gondolkozz.
Ez rengeteg idõ..... ami ennyi idõ alatt tönkremegy és elromlik, azt jobb hagyni.....
Szerintem a kezdõlépést annak kell megtenni, aki szakított és ki akart lépni a kapcsolatból.
Vagyis azt akartad kérdezni, hogy ki tette meg az elsõ lépést? Lényegtelen!!! Most, ha 5bõl 5en azt írják, hogy a nõ akkor a nõtõl várod az újrakezdés elsõ lépését? annyira butaság ez!! Teljesen kapcsolat és szituációfüggõ az, hogy ki mikor hogyan kezdi újra!!!
mindketten!!! Csak így mûködhet!!!
A kérdező hozzászólása: És akik eddig írtak választ, ott ki akarta újrakezdeni a kapcsolatot? A nõ vagy a férfi?
Az én tesóm is 5 évig járt egy lánnyal, utána szakítottak, 2 évig járt egy másikkal akibe nagyon szerelmes volt, de azóta mégis 2 és fél éve az elsõvel van és ugyanolyan nagy a szerelem mint régen :)
igen, 6 évig voltunk együtt, 1, 5 évig külön, most újra együtt...sokkal jobb mint az elsõ 6 év
6év után szakítottunk, 2 hónap után összejöttünk, 2, 5 éve vagyunk újra együtt... Minden sokkal jobb, mint elõtte. Viszont ha nem jövünk össze újra ilyen hamar akkor már utána soha... Úgy gondolom, hogy sokéves kapcsolatban ez a pár hónap szünet, nem is számottevõ...
A kérdező hozzászólása: Nem az az igazi megbocsájtás, amikor túllépünk/átgázolunk másokon, hanem amikor képesek leszünk elfogadni és kijavítani a saját hibáinkat és a párunk hibáit is.

Kb egy hete szakitottunk a barátommal es amiota szakítottunk mindig vele álmodom vajon ez mit jelenthet? 14/L

Legjobb válasz: 1. Megszoktad a jelenlétét (majd elmúlik). 2. Foglalkoztat a kérdés, vajon jól tetted-e (és nem azt jelenti, hogy nem). 3. Felzaklatott és még e körül járnak a gondolataid. A lényeg, hogy ne agyalj rajta annyit. :))

1. Megszoktad a jelenlétét (majd elmúlik). 2. Foglalkoztat a kérdés, vajon jól tetted-e (és nem azt jelenti, hogy nem). 3. Felzaklatott és még e körül járnak a gondolataid. A lényeg, hogy ne agyalj rajta annyit. :) )
Ha ezt kérdezni kell akkor eléggé tudlak sajnálni. Már ami az IQ-t illeti...
Azt jelenti, hogy szeretted, az életed része volt. És most figyelj: Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Egészen régi dolgok is elõjöhetnek álmodban. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra pl., hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz - de ezt csak akkor ha speciel erre a témára fekszik rá az álom. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Egyébként értelem nélküli képek, események sorozata.
Rengeteg dolgot jelenthet. Akár amit írtam (elsõ voltam), de akár a szüleiddel való rossz viszony miatt is lehet, nem lehet így megmondani. De lehet, hogy semmit, csak egy friss emlék az agyadban. Szóval tényleg kár agyalni rajta. Különleges égi jelet meg pláne ne keress, mert magadat csapod be.
Leginkább azt jelenti, hogy 14 évesen még nem kellene fiúznod, hanem inkább visszamenni a babaházadhoz, meg a sulis könyveidhez... Ja, bocs, tudom tudom, már nyári szünet van! :D AKKOR SEM!!
Nem sikerült magadban megemészteni a történteket, vagyis részedrõl még nincsen a kapcsolat lezárva:)
A kérdező hozzászólása: szerintem pasizni 14 évesen normális. dolog:D de ha azt veszed akkor altalaban az ilyen kapcsolatok nem hosszú életûek... tehát:D. AMUGY KOSZI A VALASZOKAT!!!!:DDDD

Szakítottunk a barátnőmmel, nagyon fáj és nem tudok másra gondolni, mikor múlik el ez az érzés; Bővebben lent?

5 napja szakítottunk a barátnőmmel, egy éves kapcsolat volt, az elején el voltunk, utána elkezdtünk vitázni és egyre jobban megbántottuk egymást.. az elején nagyon fájt, de jelenleg próbálom elnyomni zenékkel, meg a barátok segítségével, nincs kedvem semmihez, nem tudok otthon lenni, mert sírhatnékom lesz.. :( Nagyon szeretem és ragaszkodok hozzá.. vele szerettem volna mindig lenni, első kapcsolatom volt.. ő 16 én 18 voltam, mikor összejöttünk.. én nem szerettem annyira a bulikat, a cigit utáltam és mindig vele akartam lenni, ezért kiakadtam, ha hanyagolt.. a hazugságot nem tűrtem el sose, volt hogy emiatt vitáztunk.. igazából sokszor megbántottam én is.. örülnék, ha egy hasonló gondolkodású lány írna nekem, aki hasonló gondolkodású, mint én.. ritkán vagy nem mindig cigizik, nem bulimániás, kicsit visszafogottabb, normális gondolkodású lány.. Mikor fog elmúlni ez a rossz érzés?

Legjobb válasz: Nekem 2 évembe telt mire túltettem magamat azon, hogy szakítottam a barátnõmmel.Mondjuk ez már nagyon régen volt, de a mai napig bennem van.Azóta máshogyan viszonyúltam a csajokhoz.Sokkal óvatosabb és körültekintõbb lettem.Ennek hála többet nem cseszték át a fejemet.Azt is mondhatnám hogy az volt az elsõ nagy pofon az élettõl.

Nekem 2 évembe telt mire túltettem magamat azon, hogy szakítottam a barátnõmmel.Mondjuk ez már nagyon régen volt, de a mai napig bennem van.Azóta máshogyan viszonyúltam a csajokhoz.Sokkal óvatosabb és körültekintõbb lettem.Ennek hála többet nem cseszték át a fejemet.Azt is mondhatnám hogy az volt az elsõ nagy pofon az élettõl.
Pár Dr House rész és tádámm...ilyenkor válts át hülye segg-fej stílusra...úgy könnyebb felejteni
Idõvel elmúlik... a zeneterápia nagyon jó: engem is az hozott ki a szakítás utáni állapotból egy 3.5 éves kapcsolat után...
A kérdező hozzászólása: értem :) fuu... bocsi a fenti fogalmazás hibáért... x) az a sok "gondolkodású" szó nagyon nem jó ott xP
közhely, de az idõ gyógyítja csak be a sebeket.legyél sokat társaságban, bulizz, kezdj bele egy új hobbiba, sportolj az a lényeg, hogy foglald le magad.velem 1 hónapja szakított a barátnõm azóta iszok meg bulizok folyton és legalább addig nem jut eszembe
Ugyanez a helyzet velem is. Én normális lány vagyok, nem cigizek, nem iszom, nem bulizok, nem csalnám meg soha a páromat, nem tudok hazudni, nem vagyok az a nagyhangú típus, de a barátom nekem megmondta, hogy õ nem tombolta ki magát, és már nem szeret, és új kihívások kellenek neki. Magyarul új nõk, csak szexre, (mert az nem menõ, ha valakinek csak egy van, akit szeret)... Felvitt magához egy könnyûvérû festett szõke lányt, pedig sosem volt ilyen... Nem tudom mi van az emberekkel... Ezek szerint a lányok meg a fiúk sem normálisak mostanában...19/L
Genetika: Max 3évig lehetünk "szerelmesek"! Szóval add össze az idõt amíg együtt voltatok, vond ki az 1095 napból, és megkapod azt az idõpontot amikor teljessen el fogod felejteni! Olvastam errõl egy blogot, de nem érdemes kitennem ide, mert vannak parasztlelkû emberek, akik nem tudnak mással szórakozni, úgyhogy kötöszködnek, azt meg utálom!

Szeptember elejen szakitottam a parommal 8honap utan azota mindenn ap latom a munkahelymen es rossz azert szakitottunk mert elkurtam a kapcsolatunk a nyar alatt a bnoi azt mondjak h meg szeret?

de nem ezt mutatja es nekem is azt mondja h mar nincs semmi de sztem meg van es mas szerint is mit csinalkak h visszakapjam?

Legjobb válasz: Mivel kúrtad el? Vagy szó szerint elkúrtad? :-)

Mivel kúrtad el? Vagy szó szerint elkúrtad? :-)
A kérdező hozzászólása: Bunkoztam vele es a sok pici osszegyult :/
Ja, hát igen a csajok ezt nem szeretik. Nekem is volt ilyen problémám. Nehéz dolog ez, gondold át alaposan mielõtt bármit kimondasz. Mondd neki azt, hogy segítsen neked mert elõbb kimondod a gondolatod, minthogy átgondolnád. Ha szeret akkor talán kicsit megsajnál, és látja, hogy változni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Rendben koszi :D

Szakítottam a barátnőmmel, mert rájöttem, hogy pasizik a hátam mögött. Ennek kb. 1 hónapja. Időközben mióta szakítottunk lefeküdt mással is. Azóta olyanokat ír, hogy csak engem szeret, és velem akar lenni. Normális amiket mond?

Mondtam neki, hogy nekem ekkora baromságokat ne írkáljon, mert ha ilyet csinál, akkor kurvára kedvelhet. Miért nem szál le rólam, ha már lefeküdt más valakivel? Én az eszemre hallgattam és kidobtam, de ? miért pedáloz még mindíg, amikor mással lefeküdt, és azzal a valakivel össze is akar jönni? Miért nem hagy így békén?

Legjobb válasz: Hát szerintem nemn kéne egybõl így lehordanotok, amit tett, az valóban csak egy dologra mutat.. de én is voltam már így, hogy vége lett egy kapcsolatnak, összejöttem vkivel, de hiányzott az elõzõ párom. Mondjuk félrekefélés nélkül :) Lehet, h neki nem jelent sokat a szex.. De a legvalószínûbbnek azt tartom, h "Ha nincs ló, akkor ez esetben nem jó a szamár, és kell vissza a ló.. " Kár, h megcsalt.

Hát szerintem nemn kéne egybõl így lehordanotok, amit tett, az valóban csak egy dologra mutat.. de én is voltam már így, hogy vége lett egy kapcsolatnak, összejöttem vkivel, de hiányzott az elõzõ párom. Mondjuk félrekefélés nélkül :) Lehet, h neki nem jelent sokat a szex.. De a legvalószínûbbnek azt tartom, h "Ha nincs ló, akkor ez esetben nem jó a szamár, és kell vissza a ló.. " Kár, h megcsalt.
Hát elégé furcsa barátnõ ... nem jó az ilyeneket kifogni mert ha össze is jönnél vele akkor szerintem ujra megcsalna a te helyedben elküldeném a fenébe és ismerkednék másokkal ...
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Ez egy hülye ribanc.
hagyd a francba. hülye picsa. aki szeret egy fijut az nem akar mással lenni, és nem tud mással lefeküdni. lehet ez prûd dolog ma már, de én igy gondolom...sztem jobbat érdemelsz.
Sztem is egy hülye picsa...vissza ne fogadd...legjobb most hogy nem vagytok együtt.az ilyet ki kell dobi a fenébe...bassza meg aki akarja
A kérdező hozzászólása: Elvileg nem csalt meg úgy tudom. Miután szétmentünk, õ lefeküdt valakivel, de még mindíg reménykedik valamiben velünk kapcsolatban. Köszi a segítségeteket, én is úgy érzem, hogy ez egy jó döntés volt...csak ne hiányzona néha.

Szakítottam a barátommal és nagyon bánom nem tudom helyre hozni azért csináltam mert nem mondta hogy szeret és csak azt akartam ki csalni bele, barátok vagyunk aminek örülök hogy érjem el hogy megint belém szeresen?

Legjobb válasz: Hát, én egy ilyen után ellöknélek magamtól, magamba fordulnék, hogy mit ronthattam el, hogy lehettem ilyen, és évekig egyedül maradok. Biztosan azért szakíthattál velem, mert nem voltam neked elég jó. 20/F

Hát, én egy ilyen után ellöknélek magamtól, magamba fordulnék, hogy mit ronthattam el, hogy lehettem ilyen, és évekig egyedül maradok. Biztosan azért szakíthattál velem, mert nem voltam neked elég jó. 20/F
Nõk...annyi eszed nem volt, hogy megkérd, hogy mondja gyakrabban, hogy szeretlek? Bezzeg a barátnõm..õ ilyet nem csinál, sõt minden szirért meg [email protected]ért hisztizik :D Ha ezt õszintén elmondod akkor sem fogja magát a karjaidba vetni de talán késõbb ad még egy esélyt. Sok sikert, és legközelebb ne taktikázz hanem ülj le beszélgetni :)
A kérdező hozzászólása: leültünk beszélgetni, de nem segít, csak max barát akar lenni, hát mit csináljak hogy szeresen belem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!