Találatok a következő kifejezésre: Szakitottam a az (249 db)

Nem sokkal több, mint fél év után szakítottunk a barátnőmmel. A probléma az, hogy évfolyamtársak vagyunk, gyakorlatilag minden nap látjuk egymást. Hogyan lenne könnyebb a továbblépés? 16/F

Legjobb válasz: Nem tudom :) de ha ez vigasztal, mi 3 év, 7 hónap és 25 nap után szakítottunk (3 nappal ezelõtt) 24F - és persze én sem tudom, hogy fogok továbblépni... de sajnos az élet megy tovább. Próbáld meg lekötni magad.

Nem tudom :) de ha ez vigasztal, mi 3 év, 7 hónap és 25 nap után szakítottunk (3 nappal ezelõtt) 24F - és persze én sem tudom, hogy fogok továbblépni... de sajnos az élet megy tovább. Próbáld meg lekötni magad.
Menj át másik suliba vagy rúgasd ki õt.

Szeptember elejen szakitottam a parommal 8honap utan azota mindenn ap latom a munkahelymen es rossz azert szakitottunk mert elkurtam a kapcsolatunk a nyar alatt a bnoi azt mondjak h meg szeret?

de nem ezt mutatja es nekem is azt mondja h mar nincs semmi de sztem meg van es mas szerint is mit csinalkak h visszakapjam?

Legjobb válasz: Mivel kúrtad el? Vagy szó szerint elkúrtad? :-)

Mivel kúrtad el? Vagy szó szerint elkúrtad? :-)
A kérdező hozzászólása: Bunkoztam vele es a sok pici osszegyult :/
Ja, hát igen a csajok ezt nem szeretik. Nekem is volt ilyen problémám. Nehéz dolog ez, gondold át alaposan mielõtt bármit kimondasz. Mondd neki azt, hogy segítsen neked mert elõbb kimondod a gondolatod, minthogy átgondolnád. Ha szeret akkor talán kicsit megsajnál, és látja, hogy változni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Rendben koszi :D

Szakítottunk a barátnőmmel, nagyon fáj és nem tudok másra gondolni, mikor múlik el ez az érzés; Bővebben lent?

5 napja szakítottunk a barátnőmmel, egy éves kapcsolat volt, az elején el voltunk, utána elkezdtünk vitázni és egyre jobban megbántottuk egymást.. az elején nagyon fájt, de jelenleg próbálom elnyomni zenékkel, meg a barátok segítségével, nincs kedvem semmihez, nem tudok otthon lenni, mert sírhatnékom lesz.. :( Nagyon szeretem és ragaszkodok hozzá.. vele szerettem volna mindig lenni, első kapcsolatom volt.. ő 16 én 18 voltam, mikor összejöttünk.. én nem szerettem annyira a bulikat, a cigit utáltam és mindig vele akartam lenni, ezért kiakadtam, ha hanyagolt.. a hazugságot nem tűrtem el sose, volt hogy emiatt vitáztunk.. igazából sokszor megbántottam én is.. örülnék, ha egy hasonló gondolkodású lány írna nekem, aki hasonló gondolkodású, mint én.. ritkán vagy nem mindig cigizik, nem bulimániás, kicsit visszafogottabb, normális gondolkodású lány.. Mikor fog elmúlni ez a rossz érzés?

Legjobb válasz: Nekem 2 évembe telt mire túltettem magamat azon, hogy szakítottam a barátnõmmel.Mondjuk ez már nagyon régen volt, de a mai napig bennem van.Azóta máshogyan viszonyúltam a csajokhoz.Sokkal óvatosabb és körültekintõbb lettem.Ennek hála többet nem cseszték át a fejemet.Azt is mondhatnám hogy az volt az elsõ nagy pofon az élettõl.

Nekem 2 évembe telt mire túltettem magamat azon, hogy szakítottam a barátnõmmel.Mondjuk ez már nagyon régen volt, de a mai napig bennem van.Azóta máshogyan viszonyúltam a csajokhoz.Sokkal óvatosabb és körültekintõbb lettem.Ennek hála többet nem cseszték át a fejemet.Azt is mondhatnám hogy az volt az elsõ nagy pofon az élettõl.
Pár Dr House rész és tádámm...ilyenkor válts át hülye segg-fej stílusra...úgy könnyebb felejteni
Idõvel elmúlik... a zeneterápia nagyon jó: engem is az hozott ki a szakítás utáni állapotból egy 3.5 éves kapcsolat után...
A kérdező hozzászólása: értem :) fuu... bocsi a fenti fogalmazás hibáért... x) az a sok "gondolkodású" szó nagyon nem jó ott xP
közhely, de az idõ gyógyítja csak be a sebeket.legyél sokat társaságban, bulizz, kezdj bele egy új hobbiba, sportolj az a lényeg, hogy foglald le magad.velem 1 hónapja szakított a barátnõm azóta iszok meg bulizok folyton és legalább addig nem jut eszembe
Ugyanez a helyzet velem is. Én normális lány vagyok, nem cigizek, nem iszom, nem bulizok, nem csalnám meg soha a páromat, nem tudok hazudni, nem vagyok az a nagyhangú típus, de a barátom nekem megmondta, hogy õ nem tombolta ki magát, és már nem szeret, és új kihívások kellenek neki. Magyarul új nõk, csak szexre, (mert az nem menõ, ha valakinek csak egy van, akit szeret)... Felvitt magához egy könnyûvérû festett szõke lányt, pedig sosem volt ilyen... Nem tudom mi van az emberekkel... Ezek szerint a lányok meg a fiúk sem normálisak mostanában...19/L
Genetika: Max 3évig lehetünk "szerelmesek"! Szóval add össze az idõt amíg együtt voltatok, vond ki az 1095 napból, és megkapod azt az idõpontot amikor teljessen el fogod felejteni! Olvastam errõl egy blogot, de nem érdemes kitennem ide, mert vannak parasztlelkû emberek, akik nem tudnak mással szórakozni, úgyhogy kötöszködnek, azt meg utálom!


Miert jo ez neki igy? Nemreg szakitottunk a baratommal. Azota parszor talalkoztunk is. Azt mondta, hogy nem akarja, hogy megszakadjon kozottunk a kapcsolat de most baratnot sem akar. Vajon miert?

Legjobb válasz: Az én volt barátom is így volt... közös megegyezéssel szakítottunk... aztán ugyanúgy találkozgattunk, de csak, mint barátok... nekem kicsit rosszul esett ez a dolog, õ meg tök lazán kezelte a helyzetet... Eleinte elég sok idõt együtt töltöttünk, még így is, hogy nem jártunk, aztán fokozatosan csökkent a talik száma... Ma már szinte nem is tudok róla semmit, jó, ha 3-4 hetente beszélünk... Tõlem a (volt)barátom már nem akart semmit... Csak szerette volna tudni, hogy minden rendben van velem, mert azért aggódott miattam. :)

Az én volt barátom is így volt... közös megegyezéssel szakítottunk... aztán ugyanúgy találkozgattunk, de csak, mint barátok... nekem kicsit rosszul esett ez a dolog, õ meg tök lazán kezelte a helyzetet... Eleinte elég sok idõt együtt töltöttünk, még így is, hogy nem jártunk, aztán fokozatosan csökkent a talik száma... Ma már szinte nem is tudok róla semmit, jó, ha 3-4 hetente beszélünk... Tõlem a (volt)barátom már nem akart semmit... Csak szerette volna tudni, hogy minden rendben van velem, mert azért aggódott miattam. :)
Kikészíted õket és már a Viagra sem elég :D

Miután szakítottunk a pasimmal, kicsit hízásnak indultam. Mit gondoltok az alakomról?

Az utóbbi idõben egyre teltebb lettem. Sokan beszólnak, hogy hájas vagyok, viszont sok pasitól kaptam pozitív visszajelzést is. Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Sürgõsen állj neki edzeni, mert 21 évesen ez így gáz.

Sürgõsen állj neki edzeni, mert 21 évesen ez így gáz.
Ha nem zavar a súlyod, ne fogyj, de már ne is hízz. Viszont tanulj meg öltözködni, mert az egy számmal kisebb farmershortból való kibuggyanás nem divat, ahogy a crop-top-ot sem a 40-42-es lányoknak találták ki. A combodnál meg használj hintõport, mert nyáron csúnyán ki fog dörzsölõdni.
Szerintem csúnya, dagadt vagy. De nyilván tõled függ, ha így jól érzed magad, akkor az a lényeg.
SZerintem nem vészes, de ne öltözködj hozzá úgy, mint 40 kilós lennél. Én ilyen felsõt nem merek felvenni, pedig nagyon tetszenek az ilyen fajták, és 58 kg vagyok hozzá 174 cm-rel, de még így sem akarom, hogy látszódjon a hasam...
Kövér vagy és nem passzol hozzá az öltözködésed sem. Röviden...gáz
Egy kicsit dundi, de nem baj, nem kell rástresszelni, egyszerûen csak el kell kezdeni kicsit mozogni.
Én erre azt mondom, hogy pont azon a határon van, ami még tetszik. 20/F
lányként mondom hogy semmi komoly baj nincs az alakoddal.. szerintem még a rövidnaci se gáz, ennél vastagabb combú lánykák is szaladgálnak ilyenbe.. nem lehet hosszú gatyába bújni ha egyszer forróság van.. viszont azt a haspólót szerintem hanyagold :)
Edzés + Normális kaja. Nehéz, de nem lehetetlen.
Sztem jó dugnálak
Nekem nem jossz be, bocsi. Tudom mindjart kapok 100+ csajt a nyakamba hogy mekkora szemet vagyok mert le merlek szolni, de nekem van egy noidealom, es az sajnos eleg fix, mas nem indit be, nem tudok ugy ranezni, hogy kivannam :(
Csúnyán kövér kategória
Jol.seggbecurnálak
fajintos ;)
Szerintem így is csinos vagy:) 21f
szerintem jól nézel ki..ismerkedés?:)
türhetõ. ismerek ilyen alkatú jó csajokat. de ha ez csak a hízás kezdete akkor el gondolkozhatnál hogy oda figyelsz e magadra mostantól. de ha mondjuk ilyen maradnál, ak csak legyél vidám, és még bõven vonzóbb maradhatsz az átlagtol. bár ezt így nem tom megmondani fej nélkül. csak odaképzeltem valamit.
Nagyon határeset, de inkább most kezdj el a combodról, és a derekadról leadni egy picit, ne sokat, a többivel nincs semmi baj :)
Szerintem a testmozgás nem ártana, rosszat nem tennél vele se az alakodnak se az egészségednek. 21 évesen még fiatal vagy, jobban kellene magadra figyelned mert esetleg elszaladhat veled a ló, mindig csak 1-2 kg csusszan fel, aztán mire észbe kapsz, már késõ. De a legfontosabb, hogy TE érezd jól magad a bõrödben, mert ha te jól vagy akkor ez fog sugározni belõled és aki szeretni fog az is el fog fogadni :)
Se nem formás, se nem vékony, ez így nem jó :/
Elmegy, csak ne hízz tovább.
Meg kell ismerkednünk azonnal és teszünk róla hogy formában legyél.
Te hogy érzed magad most a bõrödben, és milyennek látod magad a tükörben?
Ennyi még nem veszélyes, bár tovább tényleg ne híz, mert az hosszú távon egészségtelen. És még egy jó tanács: hanyagold az ilyen rövidnacikat. Nem a legjobb választás.
kicsit hízásnak indultál??? ezek szerint ezelõtt sem lehettél egy nádszál. sürgõsen kezdj el diétázni és edzeni, mert ez nagyon gáz. ja és míg le nem megy a zsír kerüldd ezt a fajta öltözéket, mert csak még jobban kihangsúlyozza, hogy kövér vagy. nem is értem, hogy juthat eszedbe kitenni egy ekkora hast...

Szakítottam a barátommal és nagyon bánom nem tudom helyre hozni azért csináltam mert nem mondta hogy szeret és csak azt akartam ki csalni bele, barátok vagyunk aminek örülök hogy érjem el hogy megint belém szeresen?

Legjobb válasz: Hát, én egy ilyen után ellöknélek magamtól, magamba fordulnék, hogy mit ronthattam el, hogy lehettem ilyen, és évekig egyedül maradok. Biztosan azért szakíthattál velem, mert nem voltam neked elég jó. 20/F

Hát, én egy ilyen után ellöknélek magamtól, magamba fordulnék, hogy mit ronthattam el, hogy lehettem ilyen, és évekig egyedül maradok. Biztosan azért szakíthattál velem, mert nem voltam neked elég jó. 20/F
Nõk...annyi eszed nem volt, hogy megkérd, hogy mondja gyakrabban, hogy szeretlek? Bezzeg a barátnõm..õ ilyet nem csinál, sõt minden szirért meg [email protected]ért hisztizik :D Ha ezt õszintén elmondod akkor sem fogja magát a karjaidba vetni de talán késõbb ad még egy esélyt. Sok sikert, és legközelebb ne taktikázz hanem ülj le beszélgetni :)
A kérdező hozzászólása: leültünk beszélgetni, de nem segít, csak max barát akar lenni, hát mit csináljak hogy szeresen belem?
hogy terhes vagy
Értem a problémát, de fontosabb most az, hogy mi lesz a gyereketekkel!
Az "exe" nem is képfájl :(
A kérdező hozzászólása: Akkor ne olvasd el..;)
Nem ér-de-kel.
Egy újabb bölcs 13 éveshez van szerencsénk a #10-es válaszoló személyében(:
Ha én lájkolok egy képet, az azért van, mert tetszik a kép. És ez független attól, ki tette fel. Ha az exem, ha a férjem, vagy a hatodik szomszéd, az lényegtelen. Ugyanígy nem lájkolok minden képet, amit a férjem rak fel, csak amiatt, mert õ töltötte fel, csak ami tetszik. Õ ugyanígy van ezzel. És nem vagyok szerelmes sem az exembe, sem a hatodik szomszédba. A férjemet szeretem, õ pedig engem. Minden más sokadrangú.
Szia! Hááát, nem tudom. Igazából engem is zavarna, de nem feltétlenül jelenti azt, hogy szereti, az viszont tény, hogy 3 évet nem lehet csak úgy elfelejteni ... Szerintem ne vedd magadra, ha azt érzed, hogy mûködhet vele a dolog. (Tudom, mondani könnyü...:) )
Kaptál választ, csak még nem nõttél fel az értelmezéséhez.
itt ne próbálkozz facebook-os kérdésekkel, erre divat lett ugrani. de lefogadom, hogy a legtöbb fikagép azért fent van a "hûdeleszarom" facebook-on, és azon görcsöl, hogy vajon hány lájkot kap valami viccesnek szánt kiírása, vagy épp csöpögõsen nyáladzik a szerelmével az üzenõfalon. olyan ez, mint a barátok közt. elvileg senki sem nézi, mégis mindenki tudja a szereplõk nevét. :)
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért nem lehet erre egy normális választ adni..
A kérdező hozzászólása: Ez a terhesség most, hogy jött? Hülye nem vagyok..és nem is 13 éves...
Azt javaslom inkább add örökbe a kicsit, minthogy elvetesd.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy mi olyan felháborító ebben a kérdésben...
#1 -nek vanigaza, met sgy ku..va nagy zöld kéz
A kérdező hozzászólása: De most ezt komolyan kérdezem... mert én pl nem likolnám a volt barátom képét..(tudom, h sok itt a facebook utáló, de most ez van...én sem szeretem..)
Normális ember nem éget fel maga mögött minden hidat, ha véget ér egy kapcsolata. Remélem, érted.
szent szûz kirsztus mária
A kérdező hozzászólása: Megtartom a gyereket:)

Szakítottam a párommal, holnap elköltözöm tőle. Õ azt szeretné ha még egyszer utoljára lefeküdnék vele. Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Minek, hogy bebizonyítsa magának, hogy még mindig függsz töle, vagy ellenállhatatlannak tartod?

Minek, hogy bebizonyítsa magának, hogy még mindig függsz töle, vagy ellenállhatatlannak tartod?
Én már nem feküdnék le vele.
Én a helyedben, egy ilyen kérés után jól felhúznám, és aztán félúton otthagynám:) ) aztán nézze meg, hogy ki is függ, kitõl!
Neeee .... hát ez durva -.- Ezért ?! A párodnak igaza van , hogy külföldre akar menni ... de te miért nem mész vele ? Vagy ha nem is most akkor a késõbbiekben . Nem akarsz távkapcsolatban lenni .... Miért nem ? Kiben nem bízol benne ...vagy magadban ? Egy jó kapcsolatot nem kezd ki egy külföldi munka . Az én férjem is ott dolgozik , de õ viszonylag sûrûn (3-4 hetente )hazajön ... és minden ok közöttünk (: .
Hát õ nagyon szerethet, ha itt hagy...
Szerintem sorsold ki. Ha fej, igen, ha írás nem. Most komolyan, hogy tudnék én választ adni erre a kérdésre? Nem magánügy ez?
en is ilyen helyzetben voltam es szakitas utan sokszor lefekudtunk. Szerettem, szexre szuksegem volt es senkivel nem volt olyan jo azota se mint vele. szerintem nincs ebbe semmi rossz :)
Eléggé bolond vagy hogy emiatt szakítasz vele, de jobb is neki így, ha nem tudod támogatni a céljait akkor nincsen mellette keresni valód.Amúgy miért nem mész vele? Ennyi, csak gondolom te elvagy itt õ meg élni akar és jól élni. Szerintem ne feküdj le vele, és ne zsarold hagyd hadd valósítsa meg a céljait.
A szakítós szex különleges, mindenkinek át kellene élni egyszer.
Figyelj, kimondtad, itt a vége, fuss el véle. Én ezek után már nem feküdnék le vele. Viszont a távkapcsolat és a külföldi munka nálam sem szakítóok. Mi több mint 2 éve bírjuk a párommal (bár lehet, hogy tudna olyan országot mondani, ahol nem biztos, hogy meg tudnék maradni).
A 17 .válaszolónál a pont ;-) !!!
A kérdező hozzászólása: 17. Õ csak azért menne ki, hogy a házat fel tudjuk újítani, de utánna végleg hazajönne ez kb egy év. Nem vagyok benne biztos, hogy nem csal meg.
Hát ha nem bízol meg benne akkor tényleg nincs értelme vele maradnod. Amúgy emiatt én se szakítanék. Fõleg nem egy év miatt... ne már... Egyébként a szex búcsúzásképp jó lehet, fõleg ha hagy egy kis ajándékot maga után:) 27/N
Ez férfiaknál szabály mielõtt szakítunk elõtte még 1x dugni kell.
Én lefeküdnék vele - mondjuk eleve nem is szakítanék. Még akár mûködhet is a távkapcs - vagy hozhatja úgy a sors, hogy ki tudsz menni. Ha igazi szerelem, ne dobd el emiatt.
De akkor miért nem mész te is? Ha meg te nem teheted meg, hogy menyj, akkor meg neki kéne maradnia, feltéve, hogy szeret, szóval valami gáz biztos van ebben a kapcsolatban.
Ne tedd meg. Nekem az összes haverom aki szakításkor vagy utána szexelt az exével azt mondta, hogy "igaz hogy szakítottunk/r*banc/akármi volt, még jól megdugtam" és ezt terjesztették is. Szal mégegyszer, ne feküdj le vele, szerintem õ se különb gyerek a többinél.
Komolyan ezért szakítani? Úgy, hogy meg se próbáljátok? Ma már ennyire intoleránsak az emberek?
Nem tenném meg.
Én is jól felhúznám (magyarul izgatnám), és félúton ott hagynám a francba. már ha õ kezdeményezte a szakítást. Ha én, akkor régen nem lenne gusztusom hozzányúlni, és fel sem tennék ilyen kérdést.
A kérdező hozzászólása: Azért szakítottam vele, mert külföldre akar menni dolgozni, de én nek akarok távkapcsolatban élni, pedig szeretem a párom.
hany eves vagy? es a parod?

Nemrég szakítottunk a barátommal, csak rá gondolok, sírok, nem bírok másra koncentrálni. Hogyan tanuljak így érettségire? Gyomrom is össze van szűkülve az idegességtől.

Van még esély arra, hogy összejövünk. Mondta, hogy egy kis idő kell neki. Én viszont Júniusban érettségizem, hogyan tanuljak így? Nem bírok másra gondolni csak rá.

Legjobb válasz: simán meg lehet csinálni az érettségit 0 tanulással is

simán meg lehet csinálni az érettségit 0 tanulással is
Egy percet se készültem az érettségire, mégis 4es lett a legrosszabb jegyem. Amúgy miért visel meg ennyire? Majd jönni fog egy másik, aki jobban megbecsül. Még fiatal vagy ahhoz, hogy letargiába ess.
elsõ: attól még hogy nem tanul, attól még mindig rá fog gondolni
Mindenképpen próbálj meg a tanulásra koncentrálni, és az vigasztaljon, hogy akkor szokott sikerülni a vágyott dolog amikor elengeded:) Hidd el amig rajta kattogsz, addig nem fog visszamenni... Úgyhogy állj neki tanulni és két legyet ütsz egy csapásra:D

Már 1 éve szakítottam a barátnőmmel, akivel évekig jártam, de azóta nem tudok új lányt találni, mi lehet az ok?

Nem vagyok biztos a küls? adottságaimban, a régi kapcsolatom is egy véletlen folytán jött össze, tehát nem a tipikus leszólítom és elkérem a számát módszerrel. Olyan kocka fej? srác vagyok :) szemüveges, kicsit vékonyabb testalkatú, de nem érzem rondának magamat, csak egyszer?en nem vagyok biztos sosem abban, hogy tetszek-e annak a lánynak, akit szeretnék becserkészni. 23F

Legjobb válasz: Akkor végülis tudod az okot nem? Önbizalom hiány.

Akkor végülis tudod az okot nem? Önbizalom hiány.
A kérdező hozzászólása: A baj, hogy nem igazán járok el itthonról, elég idõhiányban is szenvedek, szóval nincs idõm gyakorolni. Mit tegyek, hogy felszabadultabbá váljak?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!