Találatok a következő kifejezésre: Szakitottam a és most nagyon taplonak (1 db)

Szakitottam a barátommal és most nagyon taplonak érzem magam. Mit tegyek h ő is és én is tullépjek ezen a 15 honapos kapcsolaton?

szakiottam a barátommal mert ugy éreztem elfásult teljesen a kapcsolatunk. közben megtetszett egy másik srác is és éreztem h ennek a kapcsolatnak jobb lene a ha vége lenne.már többször szakitottunk de mégis mindig összegabalyodtunk és mindig engedtem a csábitásnak.most viszont szeretném ezt az egészet teljesen lezárni.mindig mondja h én vgyok neki az igazi meg h mennyire szeret meg h soha nem fog senki nála jobban szeretni meg ilyenek. nem tudom h vigasztaljam ugy meg h barátok maradjunk és ne gabalyodjunk össze. segitesek!!

Legjobb válasz: Csak a te akaratodon múlik, hogy ne jöjjetek újra össze, mert amit írtál, abból az következik, hogy valószínûleg majd megpróbál újra összejönni veled. Amikor bepróbálkozik, egybõl le kell állítani azzal, hogy ez neked már nem megy vele, te csak szimpla baráti kapcsolatot akarsz tõle. Ha továbbra is engedsz a csábításnak, akkor sosem fogsz tudni végleg szakítani vele.

Csak a te akaratodon múlik, hogy ne jöjjetek újra össze, mert amit írtál, abból az következik, hogy valószínûleg majd megpróbál újra összejönni veled. Amikor bepróbálkozik, egybõl le kell állítani azzal, hogy ez neked már nem megy vele, te csak szimpla baráti kapcsolatot akarsz tõle. Ha továbbra is engedsz a csábításnak, akkor sosem fogsz tudni végleg szakítani vele.
Csak akarnod kell! Ne légy gyenge!
Igaz, csak akarnod kell, és erõsnek lenni. Ilyenkor nehéz az eszünkre hallgatni, de érdemes. (ne kerüljön rá sor még egyszer, de ha mégis, az már könnyebb lesz.) Nagyon sokáig éltem (7 évig) rossz kapcsolatban, mert nem mertem szakítani. Aztán megtettem, meg még néhányszor, aztán ráleltem az igazira, és a rossz elfásult érzelemmentes kapcsolatokat egy boldog házasságra cseréltem. Sõt munkahelyet is váltottam, sokkal jobb helyem van, több a fizu, el is költöztem egy nagyon szép kis városba. Gondoltam (picit több, mint egy éve) egy merészet, és akartam, mertem, és nyertem :-) Kívánom neked, hogy legyen erõd, bátorságod egy picit könyörtelennek lenni, majd kiheveri õ is, te is, és újra kisüt majd a nap, meglátod! :-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet egy nőt nőként kezelni? Erre hívták fel a figyelmemet, de nem értem, mi lehetett a hátsó szándék. Egyébként mindenkit barátként kezelek.

3

Mesélnétek történeteket?

Amiben szakítottál/vagy valaki szakított a párjával és utána összejöttek megint?

2

Honnan lehet tudni, hogy a másik (a férfi) szerelemmel szeret, vagy "csak" szeretettel?

Nem vagyunk még együtt.

3

Ki a tököm találta ki ezt a "pillangók a gyomromban" érzéshasonlatot? -_-

13

Pasik, ti mennyire gondolnátok komolyan a csajjal ha ilyesmiken mentek keresztül?

Van egy pasi, akit dobott a barátnője, egy jól menő szájszebészért. Most született meg a gyerekük is. Ezt csak most tudtam meg és most arra gondolok, hogy a pasi csak valami pótléknak gondol, mert utalgatott arra, h volt barátom mennyire gazdag, meg arra is rákérdezett, h orvos volt-e? Ebből az jött le, hogy még nincs túl a dolgon, amiről nem is tőle szereztem tudomást, hanem mástól.

1

Milyen közös tevékenységet szoktatok csinálni a párotokkal?

12

A nők miért vesznek el oly sok energiát a férfiaktól?

ismerkedéskor, kapcsolatban, stb.

17

Lányok, minden nap 18 órától kocsmázik mert hiányzom, teendő?

Távkapcsolatban vagyunk kénytelenek élni egy ideje. Egy héten a 7 napból 6 napon köt ki munka után a kocsmában és iszik-eszik-dartsozik-játékgépezik. Felhívom és kifejezem aggodalmam mire ő folyamatosan: hogy mennyire szeret, én vagyok az élete szerelme és hiányzom, magányos. Ti mit tennétek? Hogy reagálnátok? Én abszolút egy toleráns ember vagyok de minden nap azt hallgatni hogy a kocsmából veszi fel a telefont és ittas..nagyon elegem van és idegesít. A nyugodt esti telefonos beszélgetésünk törlődik ezzel. Plusz hallom a háttérben a zenét, bulit, a többi kocsmázót hogy nevetnek, jól érzik magukat. Én meg itthon possadok és várnám a hívását pffff

5

Egy ilyen kvalitású lánynak szerintetek milyenek az elvárásai a férfiakkal szemben?

-17 és 22 év közötti
-Kb. 170-175 centi magas
-Vékony testalkatú
-Szép arcú (ez nyilván szubjektív, de mondjuk amit a többség szépnek tart)
-Nőiesen öltözködik
-Igényes, ad a megjelenésére
-Nem dohányzik, nem drogozik
-Intelligens, művelt és vannak tervei
-Felsőfokú tanulmányokat folytat/tervez folytatni
-Nem néz valóságshow-kat
-Szereti az állatokat
-Nem prűd

13

MVan itt olyan pasi, aki megbánta, h szakított?

Ha igen, miért? Még szerelmes volt, vagy csak magányos. Teljes sztori is jöhet.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!