Találatok a következő kifejezésre: Szakitottam a és most nagyon (18 db)

A barátommal szakitottam mert irogatott a barátnõmnek olyanokat hogy amikor velem van rá gondol meg minden és most nagyon hiányzik szeretem mit tegyek?

Legjobb válasz: Gondolom szereted még, és nem csoda h hiányzik, de elég megalázó, ha veled van és egy másik lányra gondol, fõleg h a barátnõd. Próbálj erõs maradni, talán keresni fog még õ.

Gondolom szereted még, és nem csoda h hiányzik, de elég megalázó, ha veled van és egy másik lányra gondol, fõleg h a barátnõd. Próbálj erõs maradni, talán keresni fog még õ.
Nehogy visszafogadd!!! Aki ilyen pofátlan és hûtlen k*csög arra ne pocsékold az idõdet. Legyen tartásod. Sok sikert, túlleszel rajta, bulizz sokat, foglald el magad. Ha ezt csinálta, úgysem volt szerelmes.
2-es véleményét osztom én is
Jeeezus...am Írj hasonlo a storym:) hatha tudunk egymásnak segiteni...
Szólj a barátnõdnek hogy majd az aktus után küldje át hozzád.

Szakitottam a barátommal és most nagyon taplonak érzem magam. Mit tegyek h ő is és én is tullépjek ezen a 15 honapos kapcsolaton?

szakiottam a barátommal mert ugy éreztem elfásult teljesen a kapcsolatunk. közben megtetszett egy másik srác is és éreztem h ennek a kapcsolatnak jobb lene a ha vége lenne.már többször szakitottunk de mégis mindig összegabalyodtunk és mindig engedtem a csábitásnak.most viszont szeretném ezt az egészet teljesen lezárni.mindig mondja h én vgyok neki az igazi meg h mennyire szeret meg h soha nem fog senki nála jobban szeretni meg ilyenek. nem tudom h vigasztaljam ugy meg h barátok maradjunk és ne gabalyodjunk össze. segitesek!!

Legjobb válasz: Csak a te akaratodon múlik, hogy ne jöjjetek újra össze, mert amit írtál, abból az következik, hogy valószínûleg majd megpróbál újra összejönni veled. Amikor bepróbálkozik, egybõl le kell állítani azzal, hogy ez neked már nem megy vele, te csak szimpla baráti kapcsolatot akarsz tõle. Ha továbbra is engedsz a csábításnak, akkor sosem fogsz tudni végleg szakítani vele.

Csak a te akaratodon múlik, hogy ne jöjjetek újra össze, mert amit írtál, abból az következik, hogy valószínûleg majd megpróbál újra összejönni veled. Amikor bepróbálkozik, egybõl le kell állítani azzal, hogy ez neked már nem megy vele, te csak szimpla baráti kapcsolatot akarsz tõle. Ha továbbra is engedsz a csábításnak, akkor sosem fogsz tudni végleg szakítani vele.
Csak akarnod kell! Ne légy gyenge!
Igaz, csak akarnod kell, és erõsnek lenni. Ilyenkor nehéz az eszünkre hallgatni, de érdemes. (ne kerüljön rá sor még egyszer, de ha mégis, az már könnyebb lesz.) Nagyon sokáig éltem (7 évig) rossz kapcsolatban, mert nem mertem szakítani. Aztán megtettem, meg még néhányszor, aztán ráleltem az igazira, és a rossz elfásult érzelemmentes kapcsolatokat egy boldog házasságra cseréltem. Sõt munkahelyet is váltottam, sokkal jobb helyem van, több a fizu, el is költöztem egy nagyon szép kis városba. Gondoltam (picit több, mint egy éve) egy merészet, és akartam, mertem, és nyertem :-) Kívánom neked, hogy legyen erõd, bátorságod egy picit könyörtelennek lenni, majd kiheveri õ is, te is, és újra kisüt majd a nap, meglátod! :-)
ha hazudsz, akkor nemgáz. ha igaz, akkor az.
Ezt nem Te írtad ki? Még a név is majdnem egyezik. Valahogy el tudnám képzelni rólad. http://www.kepfeltoltes.hu/view/120504/577689_34042690935339..
ÁÁáá dehogy gáz, de a srác most örül, hogy a két hónapos foglalkozása elérte célját. Gyanús nekem, hogy ennyi volt a célja és megkapta, tehát kitett. Lehet, hogy ezt jobban át kellett volna gondolnod?
miért lenne gáz ha lefeküdsz valakivel? de most komolyan.....arról nem beszélve hogy 10bõl 9en azt fogják mondani AZ, amivel megint nem leszel elõrébb :D
xd
Nem, ma már semmi sem gáz, 14 évesen kufircolgatni a világ legtermészetesebb dolga. Atyaég...
FlegMah BaBa...beszabehu... A barátod rájött, mire lehet téged használni, és megtette. A zsebkendõt is eldobod, ha már telepakoltad. Majd rájössz, hogy gáz-e vagy sem. Kb. mostanra az egész sulinak elcsicseregte, hogy levarrt, és még nagyon meg se kellett erõltetnie magát, hogy gerincre vágjon. A haveri kör, az osztálytársak, meg a fülesebb tanárok reakciójából levágod, hogy most tök menõ lettél, vagy beégtél. Az biztos, hogy a következõ 3 évben minden fiú azért fog veled kikezdeni, mert tuti lukra akarnak menni, akinél nem kell hónapokig szerenádozni egy kis cumiért is. Lehet közben flegmának is lenni, meg babának. Esténként szo.psz 100 grammot, aztán alszol.
Nagyon gáz , buta vagy naív és éretlen.14 évesen kefélsz..gratulálok anyádnak...
A kérdező hozzászólása: igen tudom..de nem egy suliba járunk..még nemis 1 városba élünk..:/ szval nemtudom h mitcsináljak..-.-
elég tré. 14 évesen...... 14 évesen még papíron osztottam. ti meg már dugtok... hát én csak gratulálni tudok neked.:)
Igaz, hogy a mai világban ez a menõ, de akkoris...2 hónap után lefekudni?..Szerinted mégis mért szakított veled? Azért mert végre megb*szhatott, csak ennyit akart, kicsilány..

Szakitottam a baratommal es most ujra joban vagyunk, nem akarok vele jarni de ugy gondlom h lefekudnek vele, o lenne az elso es mar nagyon szeretnek lenni valakivel. Mit ereznek ha megtennem?

Legjobb válasz: hát ha megteszed akkor az elején örülni fogsz neki, de ha majd valakibe szerelmes leszel akkor nagyon fogod bánni, hogy miért voltál olyan türelmetlen és miért nem vártál még egy kicsit ugyhogy szerintem légy türelemmel csak azért mert hajtanak a hormonok ne feküdj le vele!!eljön majd az idõ amikor biztos leszel abban h ezt te tényleg akarod

hát ha megteszed akkor az elején örülni fogsz neki, de ha majd valakibe szerelmes leszel akkor nagyon fogod bánni, hogy miért voltál olyan türelmetlen és miért nem vártál még egy kicsit ugyhogy szerintem légy türelemmel csak azért mert hajtanak a hormonok ne feküdj le vele!!eljön majd az idõ amikor biztos leszel abban h ezt te tényleg akarod
Szerintem is bánni fogod. Egy ember olyasvalakivel feküdjön le akit szeret is.
Szerintem ne tedd meg, mert amikor eljön az újabb szerelem, akkor bánni fogod, hogy nem akkor és azzal tetted meg elöszõr, aki szeret téged és te is õt.Ne kapkodd ezt el, gondold át alaposan, nehogy megbánd utána.
Talán leginkább ürességet éreznél. Amikor meg valakivel tényleg szerelemmel együtt vagy, akkor megértenéd, mennyivel többet adhat egy olyan kapcsolatban a szex.
Én is voltam így... Szerencsére nem tettem meg mert pár hónapra rá jött a nagy Õ akivel azóta is együtt vagyunk. Ha megtennéd, megbánnád... Nagyon... Rosszul éreznéd magad késöbb miatta, hidd el! ÉS akkor mi van ha 17 vagy? Semmi... Csak olyannak add aki megérdemli!!!
Mikor én is szakítottam a párommal , rá 1hónapra lefeküdtünk nah és azóta megint összejöttünk és 2, 5éve már együt vagyunk:D
Ham már dugtatok akkor semmi sem fog máshogy lenni... Visszatér majd belétek az az érzés mintha együtt lennétek és ennyi. Ha csak sex van abból nem lesz baj! Bánni meg nincs mit megbánni!!! Jó szexet nem lehet meg bánni!!!:D
A kérdező hozzászólása: de mar 17 vagyok es eppen azert gondoltam ra mert nem kozonbos meg szamomra
de a szüzesség elvesztését meg lehet bánni...

Most szakítottam a barátnőmmel, és van róla nagyon sok emlék mit csináljak velük?

kép,maci,pici bögre STB és nagyon szeretm még mostis. mit csináljak ezekkel az emlékekkel? dobjam ki? vagy égessem el vagy mi?

Legjobb válasz: Rakd be õket egy dobozba, szerintem ne dobd ki egyiket sem, csak tedd el "szem elõl" õket, kis idõ múlva úgyis tudni fogod, mit tegyél velük:)

Rakd be õket egy dobozba, szerintem ne dobd ki egyiket sem, csak tedd el "szem elõl" õket, kis idõ múlva úgyis tudni fogod, mit tegyél velük:)
én elraktam egy dobozva, majd késõbb elégettem és kidobtam
Ami tetszett azt megtartottam. Egy bögre még használatban van, egy emlék még a polcon mert tetszik, van amit elraktam mert ezüst, van ami meg nem tetszett sosem és megszabadultam tõle. Az életem része volt egy idõben, az ex is a múlthoz tartozik. Persze nem zokogok a bögre fölött, hanem megiszom belõle a kávét és elmosom... Az új páromtól sem várom el, hogy mindent kidobjon vagy megsemmisítsen.
Én is mindent elégettem, kidobtam.
Tedd be egy dobozba, és ásd el a szekrény mélyébe, egyszer még jó lesz elvenni, aztán idõvel persze majd kidobod, de szerintem egyenlõre még ne tedd!
A kérdező hozzászólása: semmi baj. Köszi a Válaszokat. azt a döntést hoztam hogy elteszem egy dobozba a padlás legeldugottabb zugába. és majd egyszer évek mulva megnézem. Ha most ránéznék a képére egyböl sírnák. :( És ha társaságba vagyok a haverokkal jót tesz nekem. talán egyszer majd kiheverem. De utálom magam.... hogy ennyire tudok szeretni. :(
Bocs, hogy ket reszben kuldtem el, de a gepem szrakozik velem!:D
biztos vannak szep emlekeid kettotokrol!:) Persze ez csak az en velemenyem! Ha fajdalmat okoz, akkor dobd ki oket!:)
En, ha helyedben lennek megtartanam, hiszen ez is az eletem resze volt, egy szep kapcsolat es tele szep emlekekkel, mert a
En, ha helyedben lennek megtartanam, hiszen ez is az eletem resze volt, egy szep kapcsolat es tele szep emlekekkel, mert asszem, hogy szep emlekeid biztosan vannak kettotokrol!:) Na de persze ez csak az en velemenyem. Ha fajdalmat okoznak, akkor viszont ne tartsd meg. Mindenki mashogy erez. Ez a te dontesed!:)
A kérdező hozzászólása: De valahogy... Mégis.. nem tudnám elfelejteni... vagy legalább megutálni és ne érezni iránta semmit. max gyûlöletet... jobb lenne... nem fájna ennyire :'(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.... Hát igen... Lenne.. :'(
Szedd egy kupacba mind, s tedd el a szekrénybe, pincébe. Nem kell kidobni, késõbb se. Ugyan miért kellene? El is lehet ajándékozni. Pl az exemtõl kapott maci tesóm kislányáé lett. Õ örült neki nagyon, s ha látom is így 6 év távlatából se jelent semmit. A kicsi meg szereti. :) A pcn ha vannak képek írd ki cdre azt is tedd el. Komolyan jó visszanézni idõvel. Persze ki milyen. Ezután lett egy másik lány, a menyasszonyom, aki már nincs... Nos bár fájdalmasabb, de a gyûrû ott van a szekrényen egy év óta. A többi általa készített dolog is kinn van. Bár õt nem is az exemnek nevezném... De ez más. :( hogy mikor leaz jobb? Nem tudom. Rajtad áll, hogy milyen vagy. Lehet egy hónap, lehet egy év. De leginkább akkor, ha lesz valaki akivel alakulsz, s majd melletted lesz. Akkor az emlékei nem fájdalmasak lesznek. A hülyeségek is "megszépülnek" semleges lesz visszagondolni. Én így voltam... Most nem, de van amit nem lehet sohasem elfelejteni, s van amit semlegessé sem tehet semmi. Ha a gond nélküli boldogságnak az élet végetvet értelmetlenül, akkor bár szar ezt írni, még azt is kivánnád, inkább lépett volna le, s lenne mással boldog, de lenne....
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. és mennyi idõ míg kiheverem ezt az egészet? mert nagyon fájdalmas most nekem...
Nekem megvan tõle a macim, a pólója..kb ennyi amit kaptam szerencsére.Nem fogom kidobni, ettõl még nem felejtem õt el soha, de õ sem engem.. :) Már nem vagyok szerelmes belé, õ sem belém, de beszélünk néha az interneten. Én jobban szerettem õt. A másik exem egyedül egy tablóképet adott, neki direkt megtiltottam, hogy bármi mozdíthatót adjon, õ csak kólát vehetett nekem mindig(nem iszok alkoholt, csak ünnepekkor és azt is csak a családdal meg a legjobb barátokkal).A tablóképet az elõzõleg említett exem dobatta ki velem, szerencsére.Mondjuk vele is beszélgetek még.
ne hagyd szem elõtt semmiképp.. mikor összejött a legjobbnak hitt barátommal, nagy élvezettel egyesével a kuka aljába vágtam mindent. jól esett.
*elõvenni
Ne utald ez miatt magad! A szeretetbol sosem eleg! Legy buszke erre ebben a rideg vilagban!: )

2 évig jártunk a volt barátommal és most azt kérte várjak még. Elhagyja a mostani barátnőjét.1 éve szakítottunk és még mindig nagyon nagyon szeretem tanácstalan vagyok ti mit csinálnátok a helyemben? Bővebben lentebb

Van egy fiú 2 évig voltunk együtt. szakítottunk 1 év után mindig nagyon szeretem. Nagyon sokat találkozunk járok hozzá ott is alszok nála. de van neki egy barátn?je és a fiú azt mondta nekem hogy nagyon szeret engem és velem akar lenni és nagyon bánja hogy elhagyott, de békében akar elválni a csajtól és azt akarja hogy a csaj szakítson vele. mert nem akarja hogy az történjen a lánnyal ami velem. (elég rosszul viseltem..majdnem bekerültem a pszichiátriára ) és azt mondta hogy várjak.. de addig minden hétf?n és csütörtökön ott aludhatok. tanácstalan vagyok és nagyon szerelmes . ti mit csinálnátok a helyemben?

Legjobb válasz: Megértem hogy pokolian szenvedsz emiatt. De nem akarod meglátni hogy az a pasi egy szemét aki hazudozik neked, kihasznál téged és az érzéseidet és irányítani próbál/irányít mint egy robotot. Nem mondok konkrét tanácsot mit csinálj, ez a te dolgod, de azt 100%-ig állítom hogy erõsen manipulálva vagy és szerintem szarul fogsz járni ha tovább hagyod magad.

Megértem hogy pokolian szenvedsz emiatt. De nem akarod meglátni hogy az a pasi egy szemét aki hazudozik neked, kihasznál téged és az érzéseidet és irányítani próbál/irányít mint egy robotot. Nem mondok konkrét tanácsot mit csinálj, ez a te dolgod, de azt 100%-ig állítom hogy erõsen manipulálva vagy és szerintem szarul fogsz járni ha tovább hagyod magad.

Hogyan tovább, ha szakítottunk a barátommal, mert úgy éreztük nincs értelme folytatni, viszont én csak most jöttem rá, hogy nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni?

Az én viselkedésem azt mutatta, hogy én már régóta szakítani szeretnék vele, viszont most, hogy vége lett, rájöttem, hogy borzasztóan szeretem és vissza akarom kapni. Bármi áron vissza szeretném kapni és képes lennék megváltozni miatta. Érzelmileg retardált vagyok?! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha egyszer vége, akkor vége. Kész. Azért érzed, mert eddig birtokoltad. Amíg a tiéd volt, addig nem éltél a lehetõséggel, most meg hiányzik. Amint visszakapnád, megint szakítanál vele, úgyh légy türelems, el fog múlni ez az érzés. Aka nem túl finom az újramelegített leves.

Ha egyszer vége, akkor vége. Kész. Azért érzed, mert eddig birtokoltad. Amíg a tiéd volt, addig nem éltél a lehetõséggel, most meg hiányzik. Amint visszakapnád, megint szakítanál vele, úgyh légy türelems, el fog múlni ez az érzés. Aka nem túl finom az újramelegített leves.
dehogy vagy retardált, akkor kezd/enek az ilyen fajta dolgok hiányozni mikor már nincs :( saját bõrömen tapasztaltam , szerezd vissza amíg teheted! sok sikert
Hívd el valahova és beszéld meg vele. Mondd meg hogy hülye voltál és elhamarkodtad a döntést de nagyon szereted és vissza akarod kapni.
egyél sültkrumplit:D
mindenre jó zsiroskóbász!!!!!! amugy ez ilyen tiltott gyümölcs hogy amég tied volt már nem kele utánam ikor már vége és nem at ied rájössz hogym égis kéne detényleg nagy az esélye ha visszaveszed ujra megunnád am ásik lehetsõg meg .....nincs kedvem leirni
nekem is ez volt azt hittem hogy még mindig szerelmes vagyok, teljesen összetörtem... csak rá tudtam gondolni, aztán összejöttünk újra és mi lett 3 hónapig bírtuk... vége lett, de így legalább könnyebb elfelejteni most már szóval kellett ez az újra "összejövés" ahhoz hogy végleg vége legyen
Igen.
hülye
Te érzed õt? Naugye. Akkor õ is téged.
A hüvely rugalmas, összeszûkül aktus után. Szóval õ elvileg érez téged ugyanúgy, mint bárki mást korábban. Itt inkább az lehet a kérdés, hogy neked kielégítõ-e egy jól megtermett 18-20 centis után egy átlag alatti példány.
Kedves kérdezõ! Mekkora az a sokkal kisebb? Mellesleg ugye nem gondolod azt a téves hülyeséget, amit én gondoltam sokáig, hogy minden csajnak a következõ barátjának legalább akkora pénisze kell, hogy legyen, mint az elõzõnek, mert különben nagon ciki a fiúnak? Jah, én egy 14 cm-es péniszû 24/f vagyok. :D
Jah, újra 24/f vagyok, csak elfelejtettem megkérdezni, hogy neked milyen érzés az elõzõ után a jelenlegi pároddal a szex?
Kérdezd meg, hogy részérõl oké-e (mondd el neki, hogy a barátságotok fontosabb, szóval nem gond, ha nemet mond) és ez alapján dönts.

Szakítottunk a barátommal, és én sajnos olyanokat mondtam a telefonba neki, amiket megbántam, és a szülei hallották, haragszanak rám, most megint együtt vagyunk. Mit tegyek hogy ne utáljanak? Előtte nagyon jóba voltam velük.

Azt mondtam a barátomnak hogy olyan gerinctelen mint az apukája...:S

Legjobb válasz: Szia én is voltam hasonló helyzetben! Akkor még csak a párom volt, de együtt éltünk, és otthon szórakoztunk, nem tudtam hogy felveszi amit beszélünk, de direkt felhúzott és én persze egybõl a családját szidtam, de nagyon, ezt õ tudta, aztán elröhögte magát és mondta hogy na nézd csak milyen vagy ha ideges vagy és erre bekapcsolta a magnót, hát mondanom sem kell elég artikulátlan egy idegbeteg hangot hallottam vissza, ezen jót röhögtünk akkor!!!! Aztán egy félreértés miatt én erre pár hónapra összepakoltam és hazaköltöztem, így tett õ is, csakh mikor az anyja elkezdte pakolni a ruhájait, kiváncsiságból berakta a kazit...... na hát gondolhatod, nem sokra mi is kibékültünk, hát azt sem tudtam meddig süllyedjek, el mondtam nekik hogy ha ideges vagyok valóban szidtam de olyankor nem õk járnak a fejemben, hanem a páromnak keresem azt a pontját amivel a legjobban bánthatom szóban, aztán mondtam hogy biztos volt hogy õk is szidták egymás szüleit, de attól még nem utálták, csak a párjukra voltak idegesek, azt nem mondom h megértették, de pár hét múlva el is felejtették, azóta már az anyósom és sokat szidja elõttem apósomnak az anyját!! :D Jobb ha beszélsz velük

Szia én is voltam hasonló helyzetben! Akkor még csak a párom volt, de együtt éltünk, és otthon szórakoztunk, nem tudtam hogy felveszi amit beszélünk, de direkt felhúzott és én persze egybõl a családját szidtam, de nagyon, ezt õ tudta, aztán elröhögte magát és mondta hogy na nézd csak milyen vagy ha ideges vagy és erre bekapcsolta a magnót, hát mondanom sem kell elég artikulátlan egy idegbeteg hangot hallottam vissza, ezen jót röhögtünk akkor!!!! Aztán egy félreértés miatt én erre pár hónapra összepakoltam és hazaköltöztem, így tett õ is, csakh mikor az anyja elkezdte pakolni a ruhájait, kiváncsiságból berakta a kazit...... na hát gondolhatod, nem sokra mi is kibékültünk, hát azt sem tudtam meddig süllyedjek, el mondtam nekik hogy ha ideges vagyok valóban szidtam de olyankor nem õk járnak a fejemben, hanem a páromnak keresem azt a pontját amivel a legjobban bánthatom szóban, aztán mondtam hogy biztos volt hogy õk is szidták egymás szüleit, de attól még nem utálták, csak a párjukra voltak idegesek, azt nem mondom h megértették, de pár hét múlva el is felejtették, azóta már az anyósom és sokat szidja elõttem apósomnak az anyját!! :D Jobb ha beszélsz velük
A kérdező hozzászólása: igen, de az tényleg úgy van amit mondtam...az apukája sokmindent megtesz amit nem kéne...neki mit mondjak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!