Találatok a következő kifejezésre: Szakitottam a és most (75 db)

3 éves kapcsolatból szakitottam/tunk, és most ujra kisért a vágy. Nem tudok dönteni. Most mit tegyek?

Mindkettenen tinédzserek vagyunk,3 évig voltunk párkapcsolatban,mindkettten szüzek voltunk,bár nemsokáig. :)

Legjobb válasz: Tinédzser koromban nekem is ez volt a helyzet az elsõ szerelmem után,akivel 2 és félévig együtt voltam.az lett az eredménye,hogy fél évig találkozgattunk ujra,de megint összevesztünk,és ujra fél évig nem beszéltünk.Ma már több év távlatából mindketten más kapcsolatban élünk,és jó a kapcsolatunk,barátként beszélgetünk egymással. "nem jó újra felmelegíteni a kását"

Tinédzser koromban nekem is ez volt a helyzet az elsõ szerelmem után, akivel 2 és félévig együtt voltam.az lett az eredménye, hogy fél évig találkozgattunk ujra, de megint összevesztünk, és ujra fél évig nem beszéltünk.Ma már több év távlatából mindketten más kapcsolatban élünk, és jó a kapcsolatunk, barátként beszélgetünk egymással. "nem jó újra felmelegíteni a kását"
A kérdező hozzászólása: értem, ez a séma egy felnött tinédszer kornál is? 17-18?
Én vagyok az elõzõ válasz írója. 18 voltam amikor szakítottunk, õ 17, és innen volt fél év amikor nem beszéltünk, fél év amíg "összejártunk" újabb félév amig nem beszéltünk, és azóta kb jóbarátság.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi a választ. sajnos, vagy szerencse (majd kiderül) a sors ugy akarja, hogy ujra "felkell melegíteni azt a kását". nehéz döntés ez, de hát ilyen az élet... :S kösz még1szer.sokat segitett a válasz.
persze, jó program lesz megalázni magad
Ugyanazt amit 13.-án és 15.-én is csinálsz.
Nem, nem jó. Most mi van, ha febr. 14-én egyedül vagy???? Semmi.
jezusom most mi lessz.... ? nem jo otlet ha megprobalsz kibekulni az exeddel ...valamiert csak szakitottatok...es akinek anyak napjara nincs anyukaja.na az mi ? sokkal komolyabb dolgok is vannak mint a valentin nap, ami nemreg jott divatba raadasul.. csinalj valami finom edesseget magadnak , nezd meg a kedvenc filmedet, pihengess, tarts egy otthoni velness napot es mart vege is a valantinnapnak, eszre sem fogod venni h egyedul vagy :)
Semmit egyél sok csokit és szard le ne alászkodj meg :) ) minden oké lesz ez ugyan olyan nap mint a többi :dd nem kell vele foglalkozni :D
A szerencse forgandó.
A nõk buknak az ilyen pasikra, ezért nem vagytok boldogok! :-) Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa...
Férfi vagy nõ vagy? Nem mindegy.
Ne viccelj, hagyj magadnak idõt. Szakítottatok, legalább fél-egy év, hogy valakit be akarj engedni az életedbe. Én 27 vagyok, szeptemberben óriási szakításom volt életem NAAAGY szerelmével. Tegnap éreztem azt elõször, hogy már nem ordítok belül, nem kell sírnom az utcán. És már el tudom képzelni, hogy egyszer lesz egy barátom. De: azt még nem tudom elképzelni, hogy velem maradjon örökre bárki is. Szóval ahhoz sok idõ kell, adj magadnak idõt, szeresd magad, légy magaddal türelmes. És legközelebb írd azt, hogy võlegényem, és tedd a Családi kapcsolatok->Házasság rovatba, mert ott nem 10 éves tinik és én olvassuk:D
Azért csak te adsz, mert az ad, aki szeret. A másik nem szeretett... ha nem akarsz boldogtalan lenni, el kéne válnod teljesen a párodtól.
Ugyan, a legjobb ezzel nyugtatni magunkat, hogy csak n adtam, , csak én, én, én...Próbáld megérteni a saját felelõsségedet a történetben.
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok.Jelenleg a béka segge alatt...
A kérdező hozzászólása: Remélem egyszer eljutok arra a szintre is hogy igen boldog vagyok valakivel.Az hogy mindíg csak én adok:este masszírozd meg a hátam, reggel csinálj kv-t csináld ezt, csináld azt és ha én kértem valamit akkor semmi :(


1 hónapja szakítottunk a barátommal. Most mégis azt szeretné, hogy szexeljünk, aludjak nála. Nem értjük meg 100%osan egymást és így értelmetlen a kapcsolat. Viszont úgy gondolom, hogy vonzódunk így egymáshoz. Lehet ebből esetleg érzelmi vonzódás még?

Õ még érezhet vajon valamit?Õ volt az aki szakított.

Legjobb válasz: Ebben nincs semmi mindaddig amíg nem lesz egyikõtöknek valakije! Addig dugjatok nyugodtan ha jól esik! A szex ezek szerint jó volt de más nem!

Ebben nincs semmi mindaddig amíg nem lesz egyikõtöknek valakije! Addig dugjatok nyugodtan ha jól esik! A szex ezek szerint jó volt de más nem!
Én visszamentem exemhez dugni, megundorodtam tõle, mert egyáltalán semmit sem éreztem iránta, és már akkor is bûntudatot érzek amikor arra gondolok, hogy másfél évet ráfecséreltem az életembõl.Szóval csak okosan.:D
miért akarod megadni neki aztaz élvezetet, holott õ szakított? nemérdemli meg.és ha õ szakított és írtad, hogy sose értettétek meg egymást, abból nemlehet érzelmi kötõdés.

Tegnap végérvényesen szakítottam a barátommal, most úgy érzem magam mintha halott lennék és egy filmet néznék magam körül. Mitől van ez?

Barátaim nincsenek és épp munkanélküli vagyok, nem tudom mivel lekötni magam.

Legjobb válasz: Szia sorstársam! Gyere át ide: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9022684 Én férfi vagyok, nekem egy hónapja megy a ciriburi, hogy a kis Tündérem azt mondta, hogy szünetet akar a kapcsolatunkban, mert ellaposodottnak érzi. Aztán egy hete elment az anyjához lakni, de napi kapcsolatban voltunk. De ma betelt a pohár, elegem lett a hitegetésekbõl meg az etetésbõl és elküldtem, iszonyú szarul vagyok. Ha gondolod beszélgethetünk.

Szia sorstársam! Gyere át ide: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9022684 Én férfi vagyok, nekem egy hónapja megy a ciriburi, hogy a kis Tündérem azt mondta, hogy szünetet akar a kapcsolatunkban, mert ellaposodottnak érzi. Aztán egy hete elment az anyjához lakni, de napi kapcsolatban voltunk. De ma betelt a pohár, elegem lett a hitegetésekbõl meg az etetésbõl és elküldtem, iszonyú szarul vagyok. Ha gondolod beszélgethetünk.
Szerintem attól van, mert hirtelen még üresebb lett körülötted minden. Majd telik az idõ, egyre jobb lesz.
Megérdemled! Máskor ne hazudgáljál feszt!
Nem tudom mitõl van. Én 8 hónapja érzem ezt.
A kérdező hozzászólása: S.Ann
Szörfölj a neten!
A kérdező hozzászólása: Annyit szörföltem, hogy már alig látok:S Amúgy úgy néz ki találtam munkahelyet, miután lett rá idõm. Köszönöm a válaszokat
Nem teljesen.
Menj vissza hozzá ha még visszafogad
Nem! Ha szereted menj vissza hozzá! Ha még visszafogad.
meg kell próbálni megoldani ha szeretitek egymást és ha nem megy csak akkor szakítani
zaklattak szexuálisan kiskorodban
Mindent nem.
A kérdező hozzászólása: Vannak problémáink és azt hittem megoldhatatlanok. De ha szeretjük egymást akkor meg lehet mindent oldani, nem?!
Mi az oka ennek? lol
A kérdező hozzászólása: Szerintem se!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom sehogy se elérni, nyilvánvalóan nem akar velem beszélni. Úgy tûnik ennyi volt.
ha hazudsz, akkor nemgáz. ha igaz, akkor az.
Ezt nem Te írtad ki? Még a név is majdnem egyezik. Valahogy el tudnám képzelni rólad. http://www.kepfeltoltes.hu/view/120504/577689_34042690935339..
ÁÁáá dehogy gáz, de a srác most örül, hogy a két hónapos foglalkozása elérte célját. Gyanús nekem, hogy ennyi volt a célja és megkapta, tehát kitett. Lehet, hogy ezt jobban át kellett volna gondolnod?
miért lenne gáz ha lefeküdsz valakivel? de most komolyan.....arról nem beszélve hogy 10bõl 9en azt fogják mondani AZ, amivel megint nem leszel elõrébb :D
xd
Nem, ma már semmi sem gáz, 14 évesen kufircolgatni a világ legtermészetesebb dolga. Atyaég...
FlegMah BaBa...beszabehu... A barátod rájött, mire lehet téged használni, és megtette. A zsebkendõt is eldobod, ha már telepakoltad. Majd rájössz, hogy gáz-e vagy sem. Kb. mostanra az egész sulinak elcsicseregte, hogy levarrt, és még nagyon meg se kellett erõltetnie magát, hogy gerincre vágjon. A haveri kör, az osztálytársak, meg a fülesebb tanárok reakciójából levágod, hogy most tök menõ lettél, vagy beégtél. Az biztos, hogy a következõ 3 évben minden fiú azért fog veled kikezdeni, mert tuti lukra akarnak menni, akinél nem kell hónapokig szerenádozni egy kis cumiért is. Lehet közben flegmának is lenni, meg babának. Esténként szo.psz 100 grammot, aztán alszol.
Nagyon gáz , buta vagy naív és éretlen.14 évesen kefélsz..gratulálok anyádnak...
A kérdező hozzászólása: igen tudom..de nem egy suliba járunk..még nemis 1 városba élünk..:/ szval nemtudom h mitcsináljak..-.-
elég tré. 14 évesen...... 14 évesen még papíron osztottam. ti meg már dugtok... hát én csak gratulálni tudok neked.:)
Igaz, hogy a mai világban ez a menõ, de akkoris...2 hónap után lefekudni?..Szerinted mégis mért szakított veled? Azért mert végre megb*szhatott, csak ennyit akart, kicsilány..

Most szakítottunk egy pár napja a barátommal és most nem találom a helyem mit csináljak?

Ráadásul beteg is lettem nagyon holnap orvoshoz is el kell mennem.Most nagyon rossz.Mindenhogy szenvedek mit tegyek?

Legjobb válasz: jump

jump
Nézz valami akciófilmet , semmi romantika+csoki (az mindig jó)
Hívd át valamelyik barátnõd.
Állj be a SPETZNAZ-ba :D

3 hónapja szakítottam a barátommal, akkor azt mondta, hogy nem szeret és nem kíván már. Most újra bókolgatni kezdett, vajon miért csinálja?

Szóval amikor szakítottunk, akkor ?szintének t?nt. Fájt, hogy nem szeret és az volt a hab a tortán, amikor azt is elmondta, hogy már nem kíván. Azóta próbálok ezen túllépni, most már éppen kezdek jobban lenni. Viszont egy hete találkoztunk és úgy nézett rám, mint régen. Fejtegette, hogy mennyire szép vagyok és értékes. Szerintetek miért csinálja ezt? Abban biztos vagyok, hogy nem akar velem újra járni, de akkor meg mire jó ez az egész? 21/L

Legjobb válasz: Mert lyukhiánya van. És mivel nõ vagy leszel olyan ostoba h vissza is fogadod aztán ha talál mást megint le fog lépni.

Mert lyukhiánya van. És mivel nõ vagy leszel olyan ostoba h vissza is fogadod aztán ha talál mást megint le fog lépni.
ááá hagyd a francba
Egy kis kufircra számít.
Dobott, próbált dugni (szebb szóval "összejönni") másik csajjal, de az vagy elküldte vagy nem volt olyan jó, úgyhogy gondolja, hogy visszamegy, ahhoz aki bevált. Te meg olyan hülye leszel, hogy visszafogadod, akkor megint ellesz vele egy darabig, aztán mikor megun dob, megpróbálkozik megint máshol, aztán mint a bumeráng visszatér és kezdõdik minden az elejérõl. :) Ha elfogadsz tõlem egy tanácsot akkor ne add jelét annak, hogy egyáltalán még szükséged van rá, vagy bármit is érzel iránta, mert ez nagyon jó alapot ad neki. (ezt a sok okosságot egy lány barátom életébõl szûrtem le, hasonló eset játszódik le közte és a "barátja" között immáron kb 3 éve...) 18/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utolsó! :)

A férjem halála után megismertem valakit, akivel szakítottunk és most a fiaim nem szólnak hozzám. Mit tegyek?

Már 6 éve, hogy meghalt a férjem, a fiaim most már 13 és 10 évesek. Évekig nem ismerkedtem, neveltem a fiaimat, aztán úgy gondoltam, hogy szükségük lenne egy apára, így belementem néhány randiba, de egyik sem nyerte el a tetszésemet, nem fogadták el a fiaimat, ezért le is tettem arról, hogy találhatok valakit. Majd jött a csoda és találtam egy férfit, akir?l úgy gondoltam, hogy nem létezik ilyen, jókép?, kedves, okos és rajong a gyerekeimért. Nem párkeresés céljából ismertem meg, véletlenül hozott össze minket a sors, elkezdett udvarolni, a gyerekeimmel kialakított baráti viszonyt és azt mondta, hogy nem akar minket elveszíteni, részese akart lenni a családunknak. Nagyon megszerettük, de néhány dologban nem értettünk egyet a gyerekeimet illet?en, olyan dolgokat engedett meg nekik, amiket én nem. Emiatt sokszor összevesztem vele, majd mondtam, hogy hagyjon minket, élje tovább az agglegény életét. Már 3 hét telt el, a fiaim sírtak, mikor elment, kiabáltak velem, a fejemhez vágtak dolgokat, hogy mindenkit elveszek t?lük. Azt mondták, ha nem jön vissza, nem szólnak hozzám és nem fognak szeretni. Próbáltam ?ket megvigasztalni, de ellenségesek velem és a "barátjukért" sírnak. Így telnek a napjaink, folyton szomorúak és nem nevetnek. Nekem is nagyon rossz ez, de nem akarok több veszekedést, nyilvánvaóan másképp akarja nevelni a gyerekeket, ha megkérem, hogy ne, akkor is úgy gondolja, hogy az úgy jó. Szeretem, de nem tudom, mi lenne ebb?l hosszútávon. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Elsõ: te ezt tényleg nem érzed problémásnak: "...gyerekeimmel kialakított baráti viszonyt és azt mondta, hogy nem akar minket elveszíteni, részese akart lenni a családunknak. Nagyon megszerettük,..." "...nevelésébe ne szóljon bele. Ha szükséged van a segítségére, úgyis szólsz neki...." Most akkor kívülállóként legyen részese a kapcsolatnak? Milyen kapcsolat az ilyen?

Elsõ: te ezt tényleg nem érzed problémásnak: "...gyerekeimmel kialakított baráti viszonyt és azt mondta, hogy nem akar minket elveszíteni, részese akart lenni a családunknak. Nagyon megszerettük, ..." "...nevelésébe ne szóljon bele. Ha szükséged van a segítségére, úgyis szólsz neki...." Most akkor kívülállóként legyen részese a kapcsolatnak? Milyen kapcsolat az ilyen?
"...nyilvánvaóan másképp akarja nevelni a gyerekeket..." Láthatóan az elmúlt idõ alatt elfelejtetted mi az a Párkapcsolat. Ha tényleg nagy összeolvadásra vágysz és azt akarod hogy a férfi az apjuk legyen a gyerekeknek, akkor beletartozik azon árnyoldalak is, hogy a nevelésbõl kiveszi a maga részét és bizony néha úgy, hogy neked az nem tetszik. Emberek vagyunk, nem tökéletesek ez így megy. Azért ideje felismerned, hogy a gyerekeid számára már nem csak TE vagy és most épp ezt éreztetik veled. Nem volt jogod a pasit ezzel az indokkal leépíteni hacsak konkrétan nem veszélyeztette a gyerekeket. Szokj hozzá újra, hogy milyen is párban élni.
Most ebbõl a pár sorból nehéz megítélni a férfit, akirõl szó van. De nekem úgy tûnik, a fiúknak igaza van. Megszerették, vágynak rá. Az apjuk halálát is gondolom nehezen fogadták el, és most megint a veszteség. Javaslat: Szerezd vissza a barátotokat, és próbáld meg NEM irányítani az eseményeket. Nem kell annyira szigorúnak lenni, és mindent a saját kezedben tartani. Ha nem válnak be a saját elveid, óriási lelkifurdalást érzel majd, amiért ragaszkodtál hozzájuk. Engedd, legalább valamennyire engedd, hogy ez a szeretetre méltó ember egy kis színt, hangulatot, örömöt, barátságot, szeretetet vigyen a családba.
Most elsõk a te érdekeid, utána jönnek a fiaidé. Mégiscsak te élnél vele újra. Próbáld vele megbeszélni, hogy a fiúk nevelésébe ne szóljon bele. Ha szükséged van a segítségére, úgyis szólsz neki. Csak akkor fogadd vissza, ha tudod szeretni, ha tudsz vele élni és tervezni. Csak a fiaid miatt ne tedd!
Így, hogy nem írsz konkrétumot, elég nehéz véleményt mondani errõl a férfiõl, de az alapján, amit leírtál, lehet, hogy kicsit túlreagáltad a dolgot. A leírtak alapján nem csak a gyerekeid, de Te is szeretted.. Õ is Titeket.. Kevés ám az olyan férfi, aki a választott nõ gyermekeit sajátjaként szereti (nem az, aki nem szereti õket, hanem aki sajátjaként.. aki belopja magát a szívükbe)..
21.53! próbáld már értelmezni, amit leírtam. Ki beszél itt külsõ kapcsolatról?! Igenis at mondom, hogy csak a gyerekek miatt ne fogadja vissza, ha nem tudnak együtt élni. A gyerekei miatt ne áldozza fel magát. Csak akkor fogadja vissza, ha a továbbiakban meg tudnak egyezni. Mindenben!
Értelmeztem és te lényegében megerõsítetted a kérdezõt, hogy kezelje kívülállóként az apajelölt férfit. Lehet más volt a szándékod, de ez lett az értelme. A kérdezõ leírásából le jön, hogy egyetlen baja az volt, hogy a férfi sajátos módon vette ki részét a nevelésbõl. Ennyi nem más miatt hagyta ott. Itt többen leírtuk, hogy túl reagálta ez eddigiek alapján egyedül te írtál mást és olyan tanácsot adtál, ami csak mélyítené ezt a problémát, de meg nem oldaná. Máskor értelmezd a kérdést és gondolt át, hogy mit reagálsz rá.
A kérdező hozzászólása: Tudni kell a gyerekeimrõl, hogy elég érzékeny lelkek, a nagyobbik már azt mondja, hogy nem gyerek, de én ismerem és tudom, hogy még nagyon, de nagyon befolyásolható. Mióta csak én voltam nekik, próbáltam úgy nevelni õket, hogy álljanak 2 lábbal a földön, vállaljanak felelõsséget a tetteikért és tiszteljék az idõsebbeket még akkor is, ha maguknak adnak igazat. Ehhez képest kis barátjuk 35 éves felnõttként azt tanácsolta nekik számtalanszor, hogy szóljanak nyugodtan vissza a tanároknak, elhozta õket a suliból elõbb és elvitte õket vidámparkba, olyan gondolatokkal tömte a fejüket, amikhez még túl fiatalok. A kicsi teljesen megváltozott, alig akart tanulni, mindig csak arról beszélt, hogy pilóta lesz és körberepüli a Földet, addig nem is akar iskolába járni. Ezek engem megdöbbentettek, hiába mondtam, hogy ne tömje a fejüket liberális gondolatokkal, amíg ilyen kicsik, folytatta tovább. Nagyon megszerettem én is és persze nem úgy, mint a fiaim, de õk olyan gyerekek, akik sajnos olyan dolgokat is megtapasztaltak, amiket nem kellett volna, így nem hiszem, hogy az lenne a legjobb megoldás, hogy lázadásra buzdítjuk õket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!