Találatok a következő kifejezésre: Szakaszosan jön a (4 db)

Mikori Puntoról van szó?
A kérdező hozzászólása: 2001-es
Abban hidraulikus kuplung van. A külsõ munkahenger adta meg magát (váltóra van szerelve). Sajnos ez típushiba, cserés lesz..
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszod!!

Szakaszosan jön fel a kuplungpedál. Egyszerűen javítható?

Használtautó vásárlás el?tt állok, a kiszemelt példány mindenben megfelelne, ezt a kis hibát leszámítva. A keresked? szerint valamihez szorul, be kell olajozni. Valóban csak ennyi a gond? Induláskor eléggé zavaró, nehezen érezni a fogáspontot.

Legjobb válasz: Ja és "nehezen érezni a fogáspontot" kuplung csúszását jelentheti. Tehát rossz.

Ja és "nehezen érezni a fogáspontot" kuplung csúszását jelentheti. Tehát rossz.
Vszínûleg kuplungot kell cserélni, nem hinném hogy ez egy kis olajozással helyre jön. Én cseréltettem 2 éve 100 000 volt. De ezt márkája válogatja. Érdemes lenne egy hozzá értõ emberrel megnézetni. Ha tényleg jó lenne minden más szempontból az autó, alkudni kell, legalább annyit, hogy ki jöjjön belõle a javítás.
Kereskedõnek azt se hidd el, amit kérdez! :) Vigyétek el egy bevizsgálásra, ott majd megmondják miket kell cserélni, és mennyibe kerül! De ebbe kevés kivétellel nem szoktak belemenni a kereskedõk! Vidd el egy autószerelõ ismerõsödet, azok ránézésre is megmondják hol mi a hiba! Legrosszabb esetben egyik mûhelybõl megkérsz egy szerelõt, és kifizeted az órabérét, még akkor is sokat spórolhatsz!
A kérdező hozzászólása: Szerencsére nekem egybõl felajánlották, hogy elvihetem szerelõhöz, úgyhogy ezt hétfõn meg is teszem mindenképp!
Ha a kuplung bowdenes, akkor elõfordulhat, hogy csak a bowdent kell cserélni, mert kiszálasodott, megtört a külseje vagy szorul (jellemzõen a SEAT-okon szokot a kuplungbowden vacakolni, pedig ugyanaddig kellene bírnia, mint a konszerntársain). Ha hidraulikus, akkor valami igen cifra hibája lehet...
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki nincs vele semmi gond, egyszerûen szokatlan volt az elõzõ autóhoz képest :-)

Nyűgös a babám, jön a foga, és nagyon szakaszosan alszik, ki van szegény merülve. Mondták nekem, hogy próbáljam meg a Vibrucol kúpot. Jókat írnak, róla de kissé bizonytalan vagyok, tényleg használ-e? Nem kábul el nagyon tőle?

Legjobb válasz: Vegyél neki borostyán láncot! Én a fogzásra vettem anno, de azt nem lehet mérni, arra nem tudom jó-e, de hogy aludni azóta jobban alszik, az tuti. Nálunk és az unokatesóméknál is döbbenetes hatással volt az alvásra. Nálunk kellett 3-4 nap, míg érezhetõ volt, uncsiméknál nem kellett egy nap se. Szerintem egy próbát megér.

Vegyél neki borostyán láncot! Én a fogzásra vettem anno, de azt nem lehet mérni, arra nem tudom jó-e, de hogy aludni azóta jobban alszik, az tuti. Nálunk és az unokatesóméknál is döbbenetes hatással volt az alvásra. Nálunk kellett 3-4 nap, míg érezhetõ volt, uncsiméknál nem kellett egy nap se. Szerintem egy próbát megér.
Nem kábul el, de tényleg jó. Inkább csak nyugodtabb lesz és kívánja az alvást. És ha felkel, akkor is sokkal nyugodtabb. Nyugodtan adhatod reggel-este pár napig, aztán csak este. És ha abbahagyod sem esik vissza.
Kipróbálhatod még elõtte a dentinox gélt, nálunk az vált még be. Bekentem vele a cumit és nagyon jól aludt.
A VIBURCOL kúp nagyon nagyon jó, nekünk legalább is tökéletesen bevált.1 éves múlt a kis srác, és elég nyugtalanul aludt mostanában(még éjszaka is a világot akarta felfedezni)de mióta esténként használom nyugodtan végig alussza az éjszakát(este fél 9-tõl reggel 7-ig).Sztem nyugodtan próbáld ki.
Én két napja használom (7 hós), de ugyanolyan nyûgös, éjjel 2* kel, néhány héttel ezelõttig pedig átaludta az éjszakát, nyáladzik nagyon durván, de az a fogacska csak nem akar kibújni. Remélem nálatok beválik.
Irány az orvos, õ majd megmondja! Ez csöppet se normális.
A kérdező hozzászólása: de mért lehet ez
Hány éves vagy? Fiatalon mondhatni normális még, ha csak pár éve menstruálsz, ha pedig klimax elõtt áll, akkor is van ilyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!