Találatok a következő kifejezésre: Szakítsak vagy legyen (17 db)

Szakítsak vagy mi legyen?

Tudom nekem kell ezt eldönteni, de azért jól jönne néhány tanács. A barátommal másfél éve vagyunk együtt (mindketten 20 évesek vagyunk)távkapcsolatban élünk, mert sajnos 100km-re lakunk egymástól 2-3 hetente találkozunk és olyankor egész hétvégén együtt vagyunk. A probléma talán pár hónapja kezdődött mikor már nem szívesen beszélgettem vele, inkább megnéztem egy-két részt a kedvenc sorozatomból. Õ ezt úgy gondolta, hogy egy kis kikapcsolódás nem árt. Õ addig játszik a haverjaival (ő mindig is nagy geek volt fél évvel ezelőtt kezdte el csökkenteni a nagy játék igényét). Ezzel nem is volt gond, de azóta a beszélgetéseink nem olyan mélyek mint azelőtt. Beszéltük már az összeköltözést, de ő húzódzkodik tőle. És minden hibája bántja azóta a szemem úgy értem, leginkább az anya-komplexusa. A szex meg hát "amikor kedve van" de már az sem olyan mint eleinte. Anyukámmal beszélgettem és ő azt mondta "nem mondja azt hogy ne járjak vele sem azt hogy igen, de kaphatnák tőle sokkal jobbat." és őt még zavarja az is, hogy anya-komplexusa van, sokat betegeskedik a gyenge immunrendszere miatt, gyerekes nagyon a viselkedése és hozzá állása dolgokhoz(mostanában ez is nagyon zavar, mert szembe tűnőbbek a hibái nem tudom miért :( ) anyagiak miatt is aggódik egy kicsit és nehogy olyan legyen majd az apja (aki elhagyta a családját). Ezek az érvek után elgondolkodtam rajta mennyire lehet igaza és sajnos minden úgy van ahogy mondja :( Nem tudom szakítsak e vele, vagy tartsak csak szünetet vagy próbálkozzak még jobban megmenteni ezt a kapcsolatot.

Legjobb válasz: "2-3 hetente találkozunk és olyankor egész hétvégén együtt vagyunk. " "Nem tudom szakítsak e vele, vagy tartsak csak szünetet" Aha, tartsatok szünetet, találkozzatok csak szökõévente 1 hétvégére!

"2-3 hetente találkozunk és olyankor egész hétvégén együtt vagyunk. " "Nem tudom szakítsak e vele, vagy tartsak csak szünetet" Aha, tartsatok szünetet, találkozzatok csak szökõévente 1 hétvégére!
A kérdező hozzászólása: neked meg mi bajod van ezzel?
Azzal hogy 2-3 hetente talalkoztok es szunetet szeretnel tartani? Semmi, jo otlet! :D

1.5 éve vagyunk együtt a barátommal. És hát a nemi életünk nem valami jó. Én egyszerűen nem vagyok szexpárti, jól megvagyok nélküle, de ő nem. Szakítsunk vagy mi legyen? Nem akarom elveszíteni, de így nem jó! (és ennek semmi köze az érzelmekhez)

Nekem mást jelent a szex. Nem csak pár percnyi boldog pillanatot, hanem egy új élet kezdetét!

Legjobb válasz: pedig ha szereted akkor ennyit megtehetsz érte... én nem vagyok túl idös,(16) de nekem ez is fontos a kapcsolatomban, h ezzel örömet szerezzek neki... és ha nem függ össze az érzelmekkel akkor te miért akarsz ennyiért szakitani, szereted te igazán? meg mióta szexeltek? ö hogy teljesit? élvezed egy picit is? mien felfogás az h "egy uj élet kezdetét" akkor addig nem fogsz szexelni mig ott nem tartassz h legyen belölle baba? ennek igy nincs értelme... sztem emiatt a felfogás miatt nem is fogod élvezni... ezen csak te tudsz változtatni... v igy elveszited, szereted v sem, másnál fogja keresni ha töled nem kapja meg. lehet durva voltam, de ezt igy nem lehet...

pedig ha szereted akkor ennyit megtehetsz érte... én nem vagyok túl idös, (16) de nekem ez is fontos a kapcsolatomban, h ezzel örömet szerezzek neki... és ha nem függ össze az érzelmekkel akkor te miért akarsz ennyiért szakitani, szereted te igazán? meg mióta szexeltek? ö hogy teljesit? élvezed egy picit is? mien felfogás az h "egy uj élet kezdetét" akkor addig nem fogsz szexelni mig ott nem tartassz h legyen belölle baba? ennek igy nincs értelme... sztem emiatt a felfogás miatt nem is fogod élvezni... ezen csak te tudsz változtatni... v igy elveszited, szereted v sem, másnál fogja keresni ha töled nem kapja meg. lehet durva voltam, de ezt igy nem lehet...
Egy párkapcsolatnak az a lényege, hogy adsz valamit, és a másik ad érte valamit. Õ kielégít téged, te õt. És fordítva. Két embert eltérõ szexuális étvággyal elég nehéz összerakni, ez ugyanis szerves része az életnek, akár van kivel csinálni, akár nincs. Ha te ilyen frigid vagy, akkor nincs értelme csak "odaadnod" magadat neki, miközben neked nem számít semmit, a szerencsétlen meg jól érzi magát, de agyilag meg totál padlón van, mert tudja, hogy csak szánalomból fekszel alá. Meg kellene beszélnetek. Ha meg nem tudod megadni neki, amit normál esetben meg kellene, akkor engedd útjára, neki is megvan a megfelelõ ember, neked is.
Probáld megbeszélni vele h ne szex legyen hanem szeretkezés..a kettö közt van külömbség(legalábbis nálunk):)
Szerintem neked van igazad várjál vele még és ha emiatt nem kellesz neki akkor nem szeret igazán.
Mindenképpen próbáld vele megbeszélni a dolgot. Ha szeret megérti, ha nem, akkor kár vele foglalkoznod. Minden ember más és más, senki nem egyforma. Elsõ! Nem csak azt kell nézni hogy a párodnak mi a jó, hanem azt is hogy neked mi a jó. Illetve itt a kérdezõnek. Persze az is fontos, de egy idõ után majd azért fogsz síránkozni hogy amit csak tudsz nyújtassz a párodnak, és nem kapod vissza. Néha a saját dolgaidat is tartsd fontosnak. Egy párkapcsolatban senki nem rabszolga, nem úgy megy hogy "igazán megadhatnád neki". Minek ha nem akarja? Ha ez neki nem jó?

Szakítsak vagy mi legyen?

A barátn?mmel több, mint kett? éve vegyunk együtt. És az a helyzet, hogy Õ egy bombázó, én viszont csúnya vagyok. (nem csak én gondolom így, hogy csúnya vagyok, mondták már nekem ezt elég sokan...lányok :)) Eddig remekül megvoltunk, de mostanában elkezdtem féltékenykedni és legf?képen félteni ?t a férfiaktól. Mikor ? suliban van azon túráztatom az agyam, hogy vajon ki hajt rá, mivan ha van egy jobb pasija stb... Néha még az is megfordul a fejemben, hogy más(okk)al *urogat, engem pedig csak kihasznál vagy én nem tudom... Tudom, hogy ez elég betegesen hangzik, de ez van. Igazából semmi ezekre a feltevésekre utaló jel nincsen, de mégis ezen agyalok néha. Az is megfordult már a fejemben, hogy szakítok vele és majd id?vel kiszeretek bel?le, aztán összejövök egy kevésbé szép lánnyal. Nem tudom, mit csináljak?

Legjobb válasz: Te nem vagy normális! Megadta neked az ég amit mindenki szeretne, és te eldobod? Bízz már benne, ha nem szeretne, nem lenne veled. Kihasznál? Netán pénzt adsz neki, mert máshogy kihasználni nem igazán lehet. Nálam is ez van h én tudom h nem vok rossz nõ, viszont a barátom azt mondja h nem vmi jó. Hát én nem vettem észre, nekem õ a legjobb pasi, csak õt imádom, az utcán is hiába néz meg minden pasi, én csak a földet nézem és rá gondolok. Õ is féltékeny rám h nem-e van vkim, elég idegesítõ, inkább ezért küldeném el, nem azért mert más kell. Te se tégy így, lehet ezzel fog besokallni a csajod h nem bízol benne! Bízz és szeress, ameddig õ is szeret, és érzed is, addig ne félj! És el ne hagyd! Remélem engem se fognak, mert túl jó vagyok. Ugyanmár! Manapság nem elõny ha vki bombanõ? Mert én ezt látom. Lassan szégyellem magam h mért vok ilyen jó? Na szval szeresd és bízz benne!

Te nem vagy normális! Megadta neked az ég amit mindenki szeretne, és te eldobod? Bízz már benne, ha nem szeretne, nem lenne veled. Kihasznál? Netán pénzt adsz neki, mert máshogy kihasználni nem igazán lehet. Nálam is ez van h én tudom h nem vok rossz nõ, viszont a barátom azt mondja h nem vmi jó. Hát én nem vettem észre, nekem õ a legjobb pasi, csak õt imádom, az utcán is hiába néz meg minden pasi, én csak a földet nézem és rá gondolok. Õ is féltékeny rám h nem-e van vkim, elég idegesítõ, inkább ezért küldeném el, nem azért mert más kell. Te se tégy így, lehet ezzel fog besokallni a csajod h nem bízol benne! Bízz és szeress, ameddig õ is szeret, és érzed is, addig ne félj! És el ne hagyd! Remélem engem se fognak, mert túl jó vagyok. Ugyanmár! Manapság nem elõny ha vki bombanõ? Mert én ezt látom. Lassan szégyellem magam h mért vok ilyen jó? Na szval szeresd és bízz benne!
Bocsi elég egoista voltam, de tényleg sokan megnéznek, ezt eddig én se hittem el, csak mióta nézem h ki néz meg, de csak h jólessen az egómnak:)
A kérdező hozzászólása: Pénzt nem adok neki, de szokott kapni tõlem drágább ajándékokat. Persze bízzak benne, oké, de olyan rossz mga a tudat is, hogy 1000x jobb csávók vannak körülötte, mikor én nem vagyok vele és nem tudom megvédeni! :'(
Ez féltékenység, természetes. Ha téged szeret, ami vszínû, mert ha nem már mással lenne, akkor nincs miért aggódni, nem tud más pasira ránézni, ahogy én sem, mert szerelmes vok. Ne félj


Mi tévõ legyek? Szakítsak vagy ne?

Másfél éve vagyunk együtt, komoly hosszútávú kapcsolatnak indult annak ellenére hogy nagy a távolság köztünk (280km). Mostanra már annyira belefáradtam az utazásba, abba hogy igazából alig látjuk egymást és tenni sem tudunk ellene, hogy eszembe jutott a szakítás.

Legjobb válasz: beszéld meg vele, hogy ilyen távolságban nem jó, nem fog menni.

beszéld meg vele, hogy ilyen távolságban nem jó, nem fog menni.
A kérdező hozzászólása: Én beszéltem vele errõl már korábban is, nem akar rajta változtatni. Tanulok még, õ már dolgozik de még a kapcsolatunk elején elvesztette a munkahelyét és nem keres a környékemen munkát. Szóval õ nem költözne ide, én meg szeretek itt élni.
Ha eljutottál ebbe a stádiumba, akkor ritkán van visszaút. :) Szakíts vele, hidd el, még megkönnyebbülés is lesz. Ha edig munkát keres, de nem akarja azt a környékeden, akkor ezzel õ is egyértelmû okot adott a dologra... A normális ember, ha szeret valakit, akkor emgpróbál minél közelebb kerülni hozzá, nem?

Szakítsak vagy ne? MI legyen?

A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt. Elég tartalmas és eseménydús év volt ez nekünk. Szeret engem mert érzem és tudom,hogy szerelmes is belém. DE! Nem bírom elviselni,hogy minden nőnek bókol, állandóan poénkodik velük, mindenféle becenéven hívja őket ráadásul egyszer kijelentette nekem,hogy neki tetszik a magántanára... Tudom,hogy én meg féltékeny típus vagyok,gyerekkorom óta az vagyok de én már nem bírom ezt lelkileg elviselni. Állítólag jó csaj vagyok, sok pasi udvarol nekem de amikor a barátom azt mondja,hogy neki tetszik xy akkor egy semminek egy nullának érzem magam. Pedig bókol nekem, dícsérget és szeretget de még is... Egyszerűen nem tudom mit tegyek...próbáltam már megváltozni és nem féltékenynek lenni de nem ment :( Szeretem és nem akarom elveszteni de ha meg vele vagyok eszembe jut a sok sérelem, a veszekedések és nem vagyok boldog. Kérlek segítsetek és légyszi normális komikat írjatok mert arra lenne szükségem. 20/L

Legjobb válasz: az ilyennel nem kell foglalkozni :) veled van nem :? akkor mit érdekel ha azt mondja valakire hogy szép ? (igen.. vannak szép lányok/pasik) ez olyan miatt aggódsz mintha egy sztárra mondaná hogy szép.. ne foglalkozz vele :) veled van ergo téged szeret :)

az ilyennel nem kell foglalkozni :) veled van nem :? akkor mit érdekel ha azt mondja valakire hogy szép ? (igen.. vannak szép lányok/pasik) ez olyan miatt aggódsz mintha egy sztárra mondaná hogy szép.. ne foglalkozz vele :) veled van ergo téged szeret :)
Mondd meg neki, hogy neked rosszul esik amit csinál. Nem szép dolog a részérõl, hogy más nõknek bókol és a szemedbe mondja, ki tetszik neki. Beszéld meg vele, ha szeret téged, akkor megfogja érteni.
Mit számít a véleményünk?
A kérdező hozzászólása: egy külsõ szemlélõ véleménye mindig sokat számít
Az én párom is ilyen volt a kezdetekben. Tudom, facebook az élet megrontója, de amikor velem van és olyanokat írogat más nõk képe alá, hogy "gyönyörû szépek a szemeid tubikám" és tesz mögé hat szívecskét, attól én is az agyamat eldobtam. Közöltem, hogy ezt vagy abbahagyja, vagy engem nem lát többé. Hozzáteszem, ha én kettesben mertem találkozni srác haverokkal, akkor már állt a bál, de õ bármit megtehetett. Az elsõ néhány hónap után lefektettem az új szabályokat. Vagy elfogadja, hogy haverral nem beszélünk és viselkedünk így, ha párunk van, vagy én léptem... Elfogadta, szerencsére azóta fékezte is magát és ennyi. 22/L
Hidd el, hogy téged szeret és nem lesz semmi baj és nem értem milyen sérelmek vannak itt ha téged is dicsérget szeretget akkor hol a hiba? Gondold végig ha szakítanál vele jobb lenne neked találnál megint egy olyan fiút mint õ? Én is jártam hasonló helyzetben én is flörtöltem lányokkal mikor volt barátnõm de soha nem csaltam meg mert tiszteltem és szerettem és õ fontosabb volt nekem bárkinél és szerintem õ is érezteti ezt veled lepd meg valami különlegességgel hogy legyen rá oka hogy még jobban megbecsüljön téged:) ;) 19/F

Szakítsak vagy mitévő legyek?

Van 1 pasim, akivel másodjára kezdtük újra a kapcsolatot. Els?nek otthagyott, egy másik lányért, aztán pedig vissza jött hozzám, és én buta vissza fogadtam, mert szeretem. 3 hétig teljesen mesébe ill? volt a kapcsolatunk (nem tul hosszu id?:/ ) és mindig mondta, hogy soha nem akar elvesziteni! Azonban ezen a héten már hétf?n éreztem hogy vmi fura dolog történhetett vele.. csütörtökön együtt utaztunk 1 kirándulásra a sulival, természetesen mellé ültem.. adtam neki egy puszit, mire ?: nemááár hagyjál már most! eddig soha nem volt ijen! aztán: myvipre betud lépni, msnre nem.. pedig tudja, hogy egész nap fent vagyok, és várom, hogy tudjnk beszélni de ? nem. madélután 5 óta próbálom felhivni, de kinyomja a telefont...Vajon hol rontottam el? 3 napja ülök a szobámban, reggelt?l estig a gép el?tt ülök, várom, hogy jöjjön, de hiába.. 3 napja csak sírok, és kezdem megbánni, hogy visszafogadtam... sz*rjam le? vagy most mitév? legyek? sokan mondták hogy szakitsak vele.. csak aza baj ,hogy szeretem.. és valljuk be elég nehéz, úgy szakitani, hogy közbe mindennél jobban szeretem! Kérlek segitsetek!! 15/L

Legjobb válasz: szegénykém. hajítsd ki a francba, az ilyen nem érdemel mást! aztán fel a fejjel jön majd olyan fiú aki tényleg szeret és a tenyerén hordoz majd.

szegénykém. hajítsd ki a francba, az ilyen nem érdemel mást! aztán fel a fejjel jön majd olyan fiú aki tényleg szeret és a tenyerén hordoz majd.
Átérzem amit érzel, mármint hogy milyen lenne úgy szakítani, h szereted. mert én pont ma szakítottam a barátommal, pedig eszméletlenül szeretem, életem elsõ igazi szerelme, de hülyének nézett és így kellett döntenem! Szakíts vele, ennél már csak jobb jöhet!!! Fel a fejjel!
Az ilyeneknek általában az a vége, hogy nem történik semmi változás. Sõt, csak rosszabb lesz, ha így áll hozzá a dolgokhoz. Szerintem jobban jársz ha kidobod. Pár hétig rossz érzés lesz, de kihevered. Fel a fejjel:) Bár ez az én véleményem.
uhh ahogy ezt leírtad... eléggé szar lehet neked most!! 15/f írok neked privátot
ha már kérdezed, akkor igen

Nem tudom mi tévő legyek! Szakítsak vagy ne? !?

1,5 hónapja járunk a barátommal és kb 2 hónapja ismerem de csak ien msn-es dolognak indult aztán belémzúgott meghát nekem is joljött meg minden, most taliztunk el?ször 3 napra jött hozzánk mert 300 kmre lakik... hát van egy problémám, h én nem igazán érzem azt amit ? mert én elvagyok ? viszont oda van meg vissza, nem gy?zi hangsúlyozni h mennyire szeret.. és lassan ebbe belefulladok... meg hát most kezd?dik a suli tuti nem lex id? talizni max 7végén, de most szeretnénk összpontosítani az érettségire mert az naon fontos h jol sikerüljön...

Legjobb válasz: Meg kell mondanod neki, hogy mit érzel, ill. sajnos nem érzel. Ezt így ne játszd tovább, mert semmi értelme.

Meg kell mondanod neki, hogy mit érzel, ill. sajnos nem érzel. Ezt így ne játszd tovább, mert semmi értelme.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!! igazatok van... megmondom neki...
Hogy járok 1, 5 hónapja ha most taliztatok elõször? Ahogy és amit leírtál TE már eldöntötted hogy mit akarsz, fõleg ha már megfordult a fejedben. Azzal meg ne törödj hogy a pasinak sZarul fog esni, hanem csak azzal hogy TE MIT AKARSZ. A csávónak akkor teszel jót ha még most megmondod hogy ez a te részedrõl nem fog mûködni, nem hónapok után. Legyél vele korrekt, az senkinek nem jó ha sajnálatból vagy vele. 22/N
"Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak." Te szeretnéd, hogy valaki veled legyen csak azért, mert szán téged és ezért nem szakít veled? Mindig amikor találkoztok azon jár az esze, mikor mehet már haza, hogy inkább tanuljon, minthogy ezzel a reménytelenül romantikus lúzerrel vesztegesse az idejét? Szerintem nem szeretnéd. Inkább, azt, hogy akivel jársz szeressen és becsüljön egyenrangúként kezeljen, és felnézzen rád. Szerintem õ is ezt szeretné. Ha mégis járnál vele, akkor az õ idejét is vesztegetnéd, hiszen addig se tudja megtalálni a hozzáillõt, és ha hónapok múlva dobod akkor még nagyobbat koppan.
Szerintem mond meg neki amit érzel, nem szabad tovább játszanod az érzéseivel, majd csak sikerül túl tenni magát rajtad.

Szakítsak vagy mi legyen?

9 hónapja leszünk 1ütt a barátommal...most érettségizünk és ez mind2nknek nehéz id?szak.kb 2 hete nem talizunk normálisan és nekem nagyon hiányzik.vis ma taliztunk olyan félórára benn suliban.láttam rajta vmiféle örömöt h végre láthat.de abban a 2 hétben leszart kb.eddig 1* se mondta ki magától személyesn h szeret.nekem ez kell.én minidg mondom neki h szeretem.1* se mondta h hiányzok neki.mintha ez természetes lenne vagy én nem is tudom.alig taliztunk most is és benyögi h elmegy sörözni a haverjaival én erre hisztiztem 1et h alig talizunk és ? elmegy velük...erre monodm inkább hagyom hagy menjen.? úgy gondolja h a barátaival nem lehet akármikor de velem igen mintha vmi csicska lennék...de velem se lehet akármikor...!megfogadtam h addig nem mondom neki h szeretem míg nem mondja de ez se fog jóra vezetni.nekem ez fáj:(most mit tegyek?annyira szeretem:((? is szeret tudom de kimutatni...hát nem tom érdekes mostanában.

Legjobb válasz: Nagyon stresszes idõszakon vagytok túl. Tudom, én is most érettségiztem, a barátom pedig államvizsgázik. Az elmúlt idõben nem tudtunk annyi idõt együtt tölteni, amennyi jó lett volna. Ettõl függetlenül, neki is lehet magánélete, elmehet a barátaival sörözni, ha úgy van kedve. Voltaképpen nem tartozik elszámolással se neked, se másnak ez ügyben. Ilyenért felesleges hisztizni, ha el akar menni, akkor úgyis elmegy. És akkor még te leszel a rossz, hogy miért nem tudod megérteni. Találkozz te is a barátnõiddel, menjetek ide-oda. Ja, és azt nem mondogatni kell, hogy az ember szereti a másikat, hanem éreztetni. Például úgy, hogy nem akad ki ilyeneken....

Nagyon stresszes idõszakon vagytok túl. Tudom, én is most érettségiztem, a barátom pedig államvizsgázik. Az elmúlt idõben nem tudtunk annyi idõt együtt tölteni, amennyi jó lett volna. Ettõl függetlenül, neki is lehet magánélete, elmehet a barátaival sörözni, ha úgy van kedve. Voltaképpen nem tartozik elszámolással se neked, se másnak ez ügyben. Ilyenért felesleges hisztizni, ha el akar menni, akkor úgyis elmegy. És akkor még te leszel a rossz, hogy miért nem tudod megérteni. Találkozz te is a barátnõiddel, menjetek ide-oda. Ja, és azt nem mondogatni kell, hogy az ember szereti a másikat, hanem éreztetni. Például úgy, hogy nem akad ki ilyeneken....
Amúgy én megértem a Szeretlek-es dolgot, nekem is fontos, h élõben kimondja. Ha pedig nem mondja, akkor én is gyanakszom.
Ez olyan gyerekes! Minek ezerszer elmondani, hogy szereted? Jobban tennéd, ha Te is inkább a vizsgáidra koncentrálnál inkább! Ha valaki nagyon "nyomul" a másikra, akkor sok esetben az ellenkezõjét éri el vele. Ne legyen kötelezõ Veled találkozni, ha Neki máshoz van kedve. Persze, ha túlzásba esik, akkor meg kell vele beszélni, de nem hisztizni. Egyébként meg nem mindenki olyan, hogy folyamatosan azt suttogja, hogy szeretlek meg hiányzol stb. Attól még nagyon szerethet Téged!
Ez tényleg így van, a fiúk nagy része nem szereti mondagatni. Szerintem beszélj vele, ha úgy érzed, hogy keveset találkoztok. De semmiképpen se hiszti legyen belõle. :) Szépen, kedvesen. :) Hajrá.
Nem tudom, ki hogy vezeti le a stresszt-t, de ha õ így, õ inkább elmegy sörözni a haverjaival, h végre túl van az érettségin, minthogy veled legyen... akkor tényleg érdekes! Viszont mindenképpen beszéld meg vele, és ha a beszélgetésbõl azt szûröd le, h nem szeret, akkor... jobb túl lenni a dolgon!
Az persze, hogy jólesik, ha az embernek mondják, hogy szeretik, de nem minden pasi olyan, aki sûrûn mondja(tisztelet a kivételnek).Bár sokszor egy csomószor hangoztatott szeretlek sem ér annyit, ha nincs mögötte tett, vagyis nem mutatja ki az illetõ.Az, hogy néha elmegy a barátaival, még nem akkora bûn.Ha meg úgy érzed, hogy többet van a barátaival, mint veled és emiatt keveset is találkoztok, akkor meg beszélj vele.Akkor meg úgyis fogod tudni, hogy ugyanúgy szeret e, ugyanolyan fontos vagy e neki.Ha úgy látod, hogy már nem, vagy valami nem jó irányba változott, akkor meg jobb most túllépni ezen, mint késõbb.
A fiúknak szükségük van arra, hogy elmehessenek a barátaikkal sörözni, focizni ide-oda. Ne akard õt pórázon tartani, mert azzal csak épp az ellenkezõjét éred el. Õk nehezebben beszélnek az érzéseikrõl. A szavak sokszor nem is jelentenek semmit, sokkal jobban számít, hogy éreztessük a másikkal, fontos nekünk.
sztem is úgy van ah.az elõtem lévõ írta:) ).egy fiúnak erre szüksége van.ez nem baj!de ha elhanyagol és állandóan csak a barátait választja akkor már baj van!én sztem sincs abban semmi rossz, de term.megértelek téged is h.jó lett vna mostmár akkor többett együtt lenni és inkább õ haverokkal ment, de ennyi sztem belefér:) !és én azt tanácsolom h.ne szakíts vele!nehéz idõszakon vagytok túl (én is most érettségiztem), szal átérzem a dolgokat!és azt tényleg nem baj ha nem mondja mindig.az én szerelmem is leszokott róla, m.régen õ is mindennap mondta, és persze nagyon jó volt hallanni.most is mondja, csak ritkábban, de olyankor nagyobb a varázsa:) !én azt mondom inkább érezd h.szeret, de nem mondja, minthogy állandóan azt mondja h.szeret de közben meg nem is!fel a fejjel:) ), hidd el minden rendben lesz:) , és bizti szeret téged:) )!majd írj h.mi volt:) !
A kérdező hozzászólása: jó hogy végre megérti vki hogy mit érzek:$kedves utolsó válaszoló:) végül most h pénteken vége lett a szóbeliknek mondta hogy menjek elhozzá és ünnepelünk:) igaz nem csak mi voltunk de végig foglalkozott velem és nagyon aranyos és rendes volt úgyhogy most nagyon örülök:) )nagyon nehéz idõszakon vagyunk túl de hála istennek úgy érzem hogy most már mind2en megnyugodtunk hogy túl vagyunk rajta most már következhet a pihenés és végre 1ütt lehetünk:) most nagyon boldog vagyok:) remélem sokáig így marad:) köszönöm a válaszokat:)

Szakítsak vele, vagy mi legyen? Holnap lennénk 5 hónaposak. :\

A barátom sokszor úgy beszél velem mint a kutyával, tegnap poénból mondtam, hogy rövid nadrágban megyek bulizni,erre megkérdezte, hogy: "Azért hogy megk*rasd magad?" Erre mérges lettem, mondta hogy csak vicc volt,de szerintem ezzel szépen le k*rvázott, még ha nem is mondta így ki. Meg hogy ha akarok szakítsak vele,de ? nem fog velem,mert nagyon szeret engem, ehhez képest bulikban van hogy csajokat fényképezget alulról, nem nagyon akart a múltkor se oda jönni hozzám, haverom küldte oda, más lányokkal is úgy beszélget facebook-on és máshol, mintha nem is lennék neki. Tegnap le volt merülve a telóm, erre azt mondta hogy biztos csináltam valamit,hogy ki voltam kapcsolva. -.-" 16L, a pasim 18.

Legjobb válasz: Ez a holnap lennénk 5 hónaposak, ne legyen kifogás.. Mert így szinte mindig jöhet valami : Jajj.. Most 5 hónaposak leszünk.. Mindjárt Karácsony.. STB ! Szerintem ne hagyd hogy így bánjon veled, mert valószínûleg durvulni fog csak a helyzet (tapasztalat) Szakíts szerintem minél elõbb.! Sok sikert. :) 16/L

Ez a holnap lennénk 5 hónaposak, ne legyen kifogás.. Mert így szinte mindig jöhet valami : Jajj.. Most 5 hónaposak leszünk.. Mindjárt Karácsony.. STB ! Szerintem ne hagyd hogy így bánjon veled, mert valószínûleg durvulni fog csak a helyzet (tapasztalat) Szakíts szerintem minél elõbb.! Sok sikert. :) 16/L
Amiket leírtál nekem az jött le, hogy (már) nem szereted. És ha nem szeretsz valakit igazán akkor felesleges egymás fejét húzni.
Szakíts, simán, fiatal vagy még elõtted az élet és ebben a korban kell kipróbálni dolgokat, kiélned magad. Rájönnöd mi jó neked, h önmagad lehess!
éretlen. hagyd ott
egyértelmû.
Ebben a korban ez van sajnos. Ne hidd, hogy õ lesz a férjed, lazábban állj a dologhoz ne hapciáskodj hülyeségeken. Nekem is mondott ilyet a férjem, de jót röhögtünk, mindketten tudtuk hova tenni, hogy hülyülés volt. Ha te megsértõdsz ilyesmin, még kicsi van, ha bántásnak veszed, válassz mást, aki nem bánt. De míg ily fiatalka vagy és érzékeny tini, addig sokszor fogsz besértõdni, csak fogadd ezt el. Egyébként még rengeteg barátod lesz, vagy lehet ne készítsd ki magad fölöslegesen, annál rosszabb lesz neked.
szerintem mond meg neki hogy mi zavar benne, és hogy legyen szíves megpróbálni változtatni ezeken a rossz szokásain, mert neked ez rosszul esik.ha szeretitek egymást beszéljétek meg, hidd el sokkal jobb lesz :)
sztem te még nagyon gyerek vagy a párkapcsolathoz, ezért ne erõltesd, úgysem õ lesz a férjed, szerintem lesz még sok barátod, nem kell ezeket ilyen fiatalon halálosan komolyan venni, viszont, ha mindenen besértõdsz azt nem szeretik a fiúk, sztem legyetek inkább barátok, és még érjetek egy kicsit a kapcsolathoz
A kérdező hozzászólása: De szeretem, de nagyon fel tud húzni a viselkedése, hogy elõbb mondja ki a dolgokat, utána meg sír nekem hogy sajnálja.
A kérdező hozzászólása: Naszép -.-" Köszi:) :\

MOST SZAKITSAK emiatt vagy mi legyen?

A pasimmal több mint 2 éve vagyunk együtt. Távkapcsolatban az elejét?l fogva. Azért vagyunk együtt mert szeretjük egymást de rengeteg a vita a nehézség. Már többször próbáltunk szakitani de egyszer sem sikerült. Azt mondta azért ilyen nehéz mert nagyon szeretjük egymást. ÉS MOST JÖN A LÉNYEG: A hétvégén is összekaptunk mert ? azt mondta hogy anno 2 éve szilveszterkor amit külön töltöttünk de telefonon beszéltünk szinte végig. És amikor megérkezett a barátja Zsolt akkor is folytattuk még egy jó darabig a beszélgetést. És azt mondta a pasim hogy ez milyen "illetlenség" volt és a Zsolt biztos kellemetlenül érezte magát hogy jött a pasimhoz szilveszterezni és a telefonbeszélgetésünket kellett hallgatnia. Utána megsért?dtem hogy most megbánta vagy mi erre azt mondta dehogy bánta meg mert igy legalább én is ott voltam hacsak telefonon is. De azért csak megjegyezte hogy a barátja vajon mit gondolhatott. NA EZÉRT MOST BETELT A POHÁR. Szerintem már nem is szeret.

Legjobb válasz: Hmm.. szerintem igaza van.. ritka bunkó dolog hosszabb ideig telefonálni társaságban. Amikor megérkezett Zsolti, az lett volna normális, ha elköszön tõled és leteszi a telefont. Azért nem tette, mert szeret. Neki sem lehetett kellemes úgy haverozni, hogy közben veled beszélget. Ezért ne szakíts, bár ha ilyenen betelik a pohár, akkor ha ne adj Isten már nem távkapcsolat lesz, akkor mi lesz?

Hmm.. szerintem igaza van.. ritka bunkó dolog hosszabb ideig telefonálni társaságban. Amikor megérkezett Zsolti, az lett volna normális, ha elköszön tõled és leteszi a telefont. Azért nem tette, mert szeret. Neki sem lehetett kellemes úgy haverozni, hogy közben veled beszélget. Ezért ne szakíts, bár ha ilyenen betelik a pohár, akkor ha ne adj Isten már nem távkapcsolat lesz, akkor mi lesz?
A kérdező hozzászólása: De miért kell ezt felhántorgatnia hogy akkor beszéltünk? Soha nem tette amikor ez a téma szóba jött csak most gondolkodott el ezen hogy lehet hogy a haverjának kellemetlen volt. Nem tett szemrehányást ezért meg semmi csak elgondolkodott ezen és ennyi. Amikor mondtam hogy azért gondolkodik ilyenen mert már nem szeret azt mondta hogy ez hülyeség. Mindig azt mondja hogy szeret. De akkor miért hoz elõ ilyeneket?
ez hulyeseg, sot a Zsolt-nak kellett megertenie h ti egyutt vagytok es szilveszter estejen nem vagytok egymassal, szerintem ez normalis, eltem enis tavkapcsolatban a baratommal akivel mostmar egyutt elunk, minket egy orszag valasztott el, es volt h 3 honapig csak kameran keresztul lattuk egymast...ez a vesztje a tavkapcsolatnak sok veszekedes, szerintem ezert nem kell szakitani...ez amit felhozott is csak azert volt h valamin veszekedjetek, ezt teszi a tavolsag.
Hát ha képes egy két éve történt eseten a véredet szívni, az azt jelenti, hogy máskor is megtörténhet ugyanez. Én nem tudom elviselni az olyan embereket, akik azért basztatnak, aki vagyok, szóval kidobnám.
Szerintem ha ettõl nálad betelik a pohár, akkor szakíts vele, vonulj kolostorba, Isten mindig veled lesz és minden pillanatban beszélgethetsz vele. Összeteszem a kezem, hogy nekem nem ilyen a párom. Nem tudom hány éves vagy, de remélem, hogy nem több, mint 16, mert különben ez már nem is fog változni sajnos. Ne haragudj a véleményem miatt, de gondoltam inkább így fogalmazom meg, hogy érezd, ez nagyon gáz. 25F
ti emberek tényleg nem tudjátok megérteni/elfogadni egymást? tehát Lány, te fennakadsz azon, hogy mit említ meg a párod, a fiú sem tûnik sokkal intelligensebbnek.. miért nem nyugalomra törekedtek?
Ne haragudj, de kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémátok... (bár ha már ilyenbõl is ekkora patária van...) Amúgy én is gyûlölök úgy telefonon beszélni, hogy más hallgatja...sõt akkor nem is tudok olyan termézetesen viselkedni, és azt elmondani a barátomnak, amit akarok... Persze megértem, hogy xarul esik meg minden..de ha már áthívok valakit..utálnám ha a beszélgetésünket hallgatná... Plusz elég kicsinyes kijelentés, hogy nem szeret..csak azért mert véleménye van...valszínû azért nem mondta eddig, meg nem rakta le azonnal, mert szeret...
Elkéne fogadni, hogy a barátodnak barátai is vannak...akikkel persze h szeret találkozni, ha magányos mert távkapcsolatban vagytok...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!