Találatok a következő kifejezésre: Szakítottam a mert úgy (18 db)

Felejtsd el és keress másikat.
Elfelejteni és nem ezen morfondírozni, eljárni a barátokkal szórakozni és kitölteni az ûrt más dolgokkal. Egy idõ után pedig nem lesz ez az érzésed.
A kérdező hozzászólása: Igyekszem :) Köszönöm :)

Szakítottam a barátommal, mert már nem úgy szeretett, vagy nem szeretett, mindegy nem ment, szenvedtem, mit tegyek? Úgy érzem belehalok, ezt nem bírom ki.

9 hónapig voltunk együtt. Ma mondtam ki, hogy legyen vége mert csak szenvedtem. Úgy érzem meghalok, megsemmisültem, csak a jó dolgok jutnak eszembe. Nem bírom mit tegyek? Csak 19 éves vagyok de első szerelem volt, vele vesztettem el a szüzességem, vele tanultam meg milyen szeretni, és most vége. Hogy éljem túl az egészet?

Legjobb válasz: idõ..... én 21 voltam, amikor 3,5 év után kerültem hozzád hasonló cipõbe. nekem 2 évembe tellett, hogy újra pasikra nézzek. de én túl lelkizõs lehetek :) legyél sokat a barátaiddal, és próbáld lekötni magad, járj el futni, hogy kiadd magadból a feszültséget. tudom, nehéz ilyenkor jó tanácsot adni. az meg nem baj, ha csak a jó dolgok jutnak eszedbe vele kapcsolatban, sztem ez a normális hozzáállás :)

idõ..... én 21 voltam, amikor 3, 5 év után kerültem hozzád hasonló cipõbe. nekem 2 évembe tellett, hogy újra pasikra nézzek. de én túl lelkizõs lehetek :) legyél sokat a barátaiddal, és próbáld lekötni magad, járj el futni, hogy kiadd magadból a feszültséget. tudom, nehéz ilyenkor jó tanácsot adni. az meg nem baj, ha csak a jó dolgok jutnak eszedbe vele kapcsolatban, sztem ez a normális hozzáállás :)
Hát igen, a jó dolgokra fogsz még gondolni, de ez nem baj! Hidd el, egy idõ után már csak szép emlékek lesznek, nem fájó pontok... és tényleg keress magadnak valami elfoglaltságot.
Ha ennyire fáj miért szakítottál????Ha megcsalt akkor persze megértem a szakítást.
Dettó ugyanez történt velem is csak fél év után, és nem az elsõ szerelem volt, de az elsõ igazi - akivel elõször lefeküdtem. Hát, én arra gondoltam, hogy milyen rossz volt, mikor még együtt voltunk, és elkezdtem sportolni, ami leköt. Meg beszélgess sokat, légy a barátaiddal, és sírj a párnádba. Ajánlom, hogy végy úgy 2-3 csomag zsepit... Sajnos szükség lesz rá... :(
ugyanez nálam is csak 8 hónap után. 20 évesen... hogy lettél túl rajta? nekem még nehéz, 2 hete történt.

Hogyan tovább, ha szakítottunk a barátommal, mert úgy éreztük nincs értelme folytatni, viszont én csak most jöttem rá, hogy nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni?

Az én viselkedésem azt mutatta, hogy én már régóta szakítani szeretnék vele, viszont most, hogy vége lett, rájöttem, hogy borzasztóan szeretem és vissza akarom kapni. Bármi áron vissza szeretném kapni és képes lennék megváltozni miatta. Érzelmileg retardált vagyok?! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha egyszer vége, akkor vége. Kész. Azért érzed, mert eddig birtokoltad. Amíg a tiéd volt, addig nem éltél a lehetõséggel, most meg hiányzik. Amint visszakapnád, megint szakítanál vele, úgyh légy türelems, el fog múlni ez az érzés. Aka nem túl finom az újramelegített leves.

Ha egyszer vége, akkor vége. Kész. Azért érzed, mert eddig birtokoltad. Amíg a tiéd volt, addig nem éltél a lehetõséggel, most meg hiányzik. Amint visszakapnád, megint szakítanál vele, úgyh légy türelems, el fog múlni ez az érzés. Aka nem túl finom az újramelegített leves.
dehogy vagy retardált, akkor kezd/enek az ilyen fajta dolgok hiányozni mikor már nincs :( saját bõrömen tapasztaltam , szerezd vissza amíg teheted! sok sikert
Hívd el valahova és beszéld meg vele. Mondd meg hogy hülye voltál és elhamarkodtad a döntést de nagyon szereted és vissza akarod kapni.
egyél sültkrumplit:D
mindenre jó zsiroskóbász!!!!!! amugy ez ilyen tiltott gyümölcs hogy amég tied volt már nem kele utánam ikor már vége és nem at ied rájössz hogym égis kéne detényleg nagy az esélye ha visszaveszed ujra megunnád am ásik lehetsõg meg .....nincs kedvem leirni
nekem is ez volt azt hittem hogy még mindig szerelmes vagyok, teljesen összetörtem... csak rá tudtam gondolni, aztán összejöttünk újra és mi lett 3 hónapig bírtuk... vége lett, de így legalább könnyebb elfelejteni most már szóval kellett ez az újra "összejövés" ahhoz hogy végleg vége legyen


Jól döntöttem? Szakítottam a párommal. Akkor úgy éreztem helyesen cselekszem, mert nem éreztem már mûködõképesnek az egészet, de már most hiányzik.

Nagyon összevagyok zavarodva. Csak a megszokás, vagy még tényleg szeretem? Ki jár hasonló cipõben, mi a helyes ilyenkor? Az idõ eldönti?

Legjobb válasz: Normális, hogy hiányzik, de ha akkor megvolt az okod, akkor tartsd magad a döntésedhez.

Normális, hogy hiányzik, de ha akkor megvolt az okod, akkor tartsd magad a döntésedhez.
mindig van remény, ha nem ütött, vert hasonló és az elején mûködött ismét mûködhet ha ügyesen osztod a lapokat :D beszélj vele sok sikert:) tapasztalat, nekünk se mûködött volt 1-2 hónap szünet de végül nem bírtuk egymás nélkül és már 1 éve ismét tökéletes a kapcsolatom. 21/L
Lány vagy fiú vagy? Egyébként én azt tapasztaltam sokaknál, ha egyszer szakítottak és újból össze jöttek az már nem az igazi :/ Szerintem ha ár hosszú ideje együtt voltatok akkor a megszokás miatt érzed magadat így. Fel a fejjel és ne szomorkodj rajta. Meg volt az okod, hogy így döntöttél!
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok. Pont ezek a gondolatok cikáznak a fejemben. Egyik oldalról az, hogy van még remény, másik oldalról pedig félek attól, ha újrakezdjük minden marad a régiben. Nem ütött meg sosem, semmi ilyesmi nincs a dologban, és 4 évig voltunk együtt.
szerintem ha egyszer szétmentek és ha mind 2-en éreznek még valamit akkor csak jobban fogják becsülni egymást. legalábbis magamon és a körülöttem lévõkön ezt látni. mármint aki ilyen szituációba volt
Ilyenkor mindenki ezt érzi. Kezdj el gondolkodni, hogy mirõl maradtál le miatta? Nem olvashattál el egy könyvet? Nem találkozhattál a barátaiddal? Nem járhattál el sportolni minden nap? Rendben van-e a külsõ megjelenésed? Ideje magaddal törõdnöd. Mi a hobbid? Nem hanyagoltad el?

Mit tegyek? Tegnap szakítottam a barátnőmmel, mert egy ideje úgy éreztem, nem vagyok belé szerelmes.

Pedig ez csak azért volt, mert már egy ideje keveset találkoztunk, annál inkább többet veszekedtünk,és az érzéseim halványodtak, valamint sokat voltam nagyon szomor?. Azt mondtam neki, nem szeretem, és haragosan váltunk el egymástól. Pedig valójában nagyon szeretem, és nem tudok nélküle élni. Nagyon fog hiányozni.. A nehézségek ellenére úgy érzem, meg tudnánk oldani a dolgokat. Pár hónapja még vele akartam leélni az életem..

Legjobb válasz: Majd kihevered... Ha te kezdeményezted a szakítást, akkor még talán meg tudjátok oldani. Bár nem biztos, hogy van értelme.

Majd kihevered... Ha te kezdeményezted a szakítást, akkor még talán meg tudjátok oldani. Bár nem biztos, hogy van értelme.
Most mi a kérdés? Ha szereted, szerezd vissza, ha meg letettél róla mit hisztizel itt?
nem az a fontos, h pár hónapja mi volt. mindig a jelen a fontos. ha most úgy érzed, nem tudsz nélküle élni, és szereted, és õ iy így érez, beszéljétek meg. De arra is gondolj közben, h vmi mégsem tökéletes, ha szakítottál. Ott már vmi elromlott. gondold át, érdemes-e ezzel tovább kínlódni, v. sem. megéri-e az energiát? Hiszen annyi magányos, jó csaj van a világon...hány évesek vagytok? ha 20 körül, akkor simán lehet, h nem õ volt az igazi. akkor még nem mindenki kiforrt jellem. 20/L
Szia! Mi is tegnap mentünk szét, de sajnos más okból. Egyikünk sem akarta ezt. Plusz, hogy babát várok tõle.... Szóval megértelek! De mérlegelj! Ha szereted, és elfogadod a hibáit, akkor csücss le, beszéljétek meg. Ha meg jobban zavarnak a hibái, akkor engedd el! Fiatal vagy még! Elõtted az élet! Kitartást!

Nem reg szakitottam baratnommel, mert mar nem mukodott ugy a kapcsolatunk mint az elejen. Aztan masnap almodtam valamit! Mi lehet ez?

Almodtam egy lanyrol, rovid ideig tartott csak. Ott allt, nagyon tetszett nekem, pont az idealom volt. Ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Szerintem azt, hogy nem voltál elégedett a régi kapcsolatoddal és most, hogy "szabad" vagy, talán reményed van megtalálni az igazit.

Szerintem azt, hogy nem voltál elégedett a régi kapcsolatoddal és most, hogy "szabad" vagy, talán reményed van megtalálni az igazit.
vagy inkább azt, hogy életed legnagyobb baklövését követted el a szakítással, ahelyett, hogy a kapcsolatot próbáltad volna feldobni kissé
A kérdező hozzászólása: Szerintem az elso valaszolonak lehet igaza! Nem is szerettem tiszta szivbol..
Fél év, már nagyjából elég idõ, h ne "vigaszt" keress.
ha úgyérzed akkor legyél vele...
A kérdező hozzászólása: mármint h félévig voltunk együtt... egy hete szakítottunk...
jah, vagy úgy. Akkor, próbáld meg..pudingnak, evés a próbája. :)
ez csak azután dõl, ha összejöttetek. Csatlakozom a felettem szólókhoz: próbáld meg
Egy hét után én még nagyban sírtam a volt szerelmem miatt... De ha nálad ilyen gyorsan megy, vágj bele. Ahogy tetszik :) Nekem kb. 5 hónap kellett ahhoz, hogy úgy ismerkedjek, hogy semmi nem köt az exhez, és ne a társfüggõség miatt kelljen pár... Nem árt lerendezni magadban mit is akarsz. Ha viszont nem szereted a régit ne várj egy napot se az újjal.

Nem régen szakítottam a barátommal, de megbántam, rájöttem, h nélküle nem tok élni. Tlálkoztunk azt mondta, h nagyon szert, h nem csókol senki úgy ahogy én. Mért nem fogad vissza?

csak az a bökken?, h összejött egy másik lányal. aki nem is annyira szép, nem is jelent neki annyit mint én neki, nem is szerti.Megcsalta a barátn?jét velem és azt mondta, h velem lesz.de még sem.

Legjobb válasz: Szerintem felejtsd el! Nyilván nem véletlenül szakítottatok, a felmelegített kapcsolatokból meg nem sok jó szokott kisülni. Ha meg ráadásul új barátnõje van, és csalja, akkor nem sok jót várhatsz egy ilyen fiútól. Ez gerinctelen dolog.

Szerintem felejtsd el! Nyilván nem véletlenül szakítottatok, a felmelegített kapcsolatokból meg nem sok jó szokott kisülni. Ha meg ráadásul új barátnõje van, és csalja, akkor nem sok jót várhatsz egy ilyen fiútól. Ez gerinctelen dolog.
A kérdező hozzászólása: engem nem csalt meg...azt mondta h arra képtelen lenne.
Na igen, de gondolom, a másik lánynak se mondta, hogy "Téged képes lennélek megcsalni".
Az ember, a nagy szerelmével szerintem bármelyik másik pasiját/barátnõjét képes megcsalni.
ha veled megcsalta a barátnõjét, honnan tudod hogy téged nem csalt meg míg együtt voltatok. Szerintem ne higyj neki..
Orvos látott már?
velem is ezt csinálta az ex. óvatosan bepróbálkozott. de én ott tartok, hogy nem vagyok képes hozzá érni egy ujjal sem. és ez belülrõl jön(olyasmi érzés mint az undor, de nem az, valami olyasmi)és ha volt képe elhagyni, akkor ne járogasson hozzám. de amolyan kedvesen játékosan, meg nyálasan, de leépítettem. és kedves kérdezõ nálad mi lett a válasz?
még annyit, hogy a szex-szel nekünk se volt bajunk. De én nem voltam nõ mellette. Szóval inkább senki mint õ.
"sajnos a lányoknak nincs tartásuk" Azért küldeném el...... mert ahogy a kérdezõ írta mi se tudtunk emberként lenni egymás mellett. Részeges volt és néha szörnyen viselkedett (nem is írom le). Most kedves és békében váltunk el. Már célzott rá, hogy találkozzunk (mozi meg ilyenek), de NEM. Szóval én az "emberként nem tudtunk együttmaradni" miatt írtam ilyen határozottan, hogy elküldeném. Szóval nem mind1 hogy mi miatt mentek szét. Ezért még nem mondható rám, hogy nincs tartásom, hogy elküldeném! Inkább neki nem volt. Örüljön, hogy normálisan megvagyunk ha esetleg felhív.
Én azt csinálom most a volt párommal.. de azzal tisztába kell lenni, hogy valaki sérülni fog lelkileg. Egyszerûen hívd fel és mond el neki mit szeretnél, nem hiszem, hogy el fog küldeni melegebb éghajlatra.. sajnos a lányoknak nincs tartásuk.. tisztelet a kivételnek, de az is hazudik, mert fejben nem úgy gondolják a dolgokat. Szóval normálisan kérdezd meg!
Ha ezt nekem mondaná az exem akivel tavasszal szakítottam több mint 10 év utánnnnnn háááááátttttt elküldeném......
varjatok kb ket honapot, addig ne talalkozzatok, ez az ido sok mindent megvaltoztathat. ha akkor is ugy gondoljatok mind a ketten, hogy mukodhet a csak szex dolog, akkor vagjatok bele
sehogy.
esetleg néhány hét múlva, ha látod, hogy neki sincs senkije, hívd fel, hogy esetleg ...
szóval kikosaraztak. pacsi a csajnak :)

Tegnap szakítottam a barátommal, mert úgy éreztem h. már nem szeretem meg idegesít. De ma meg már hiányzik. Most mit csináljak?

meg egész nap csak b?gtem. de nem tom h. mér amikor nem is szeretem vagy lehet h. csak a sajnálat mert ? nagyon nagyon belém van zúgva és tegnap este is hívott h. ett?l függetlenül legyünk barátok, meg h. ? megért engem stb...

Legjobb válasz: Elõször talán fel kéne nõni annyira h el tudd dönteni, hogy mi a francokat is akarsz. Bár ha engem így megsértene valaki az biztos h nem kezdeném vele újra, ennyi tartás már azért van bennem, hogy tudna ezután megbízni benned a másik?!

Elõször talán fel kéne nõni annyira h el tudd dönteni, hogy mi a francokat is akarsz. Bár ha engem így megsértene valaki az biztos h nem kezdeném vele újra, ennyi tartás már azért van bennem, hogy tudna ezután megbízni benned a másik?!
Ez nem azert avn mert nem szereted, IGENIS szereted, kulonben nem hianyozna, nagyon ketlem hogy a megszokas lenne.... mert az ex baratom egyaltalan nem hianyzott, egy kicsit sem, es egy arva csepp konyet sem ejtettem erte... Hidd el, te szereted, lehet hogy nem akarod szeretni... :) Lehet hogy nem jo otlet, de adhatnal akapcsolatotoknak meg egy eselyt, es ha nem mukodik, akkor vege...
velem is ez volt, nem tudtam eldönteni, .én me hülye szakitottam vele.Fél évmulva rájöttem, hogy mekkora barom voltam, és szenvedtem, mert szerettem.Sztem maradjatok együtt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!