Találatok a következő kifejezésre: Szakítottam a egy másik (33 db)

A barátnőm kétségbe van esve mert novembert 3-ig együtt volt a párjával de szakítottak összejött egy másik sráccal 2 hétig voltak együtt nem védekeztek 2 hét után kibékültek a párjával és gyereket szerettek volna párnapra rá?

azt szeretném kérdezni hogy vajon meiküktöl lehet terhes mert ao ovu kalkulátorok szerint nov 20.ától volt pete érése kérem neitélkezzenek nem ismerik a körülményeket és még véletlense higgyék azt hogy ez énvagyok remélem valamennyire érthetövolt a kérdést kérem csak normáliválaszokat köszönömm ??

Legjobb válasz: De én sem értem, most van kétségbe esve, mikor már a 6. hónapban van?

De én sem értem, most van kétségbe esve, mikor már a 6. hónapban van?
másik srácé a gyerek tuti
A kérdező hozzászólása: és 16.án megbeszélték a párjával visszaköltözött a párjához és 18.a körül mosák azt hogy tissztalappal és már babaával szerenének uj életet kezdeni
A kérdező hozzászólása: sajnálom kicsit furán irtam nov 16.án békültek ki a párjával és vele nem szexeltek nyilván 2 hétig és a párja nemkeresettmást igy a srác 2 hétig nemvolsenkivel és aztmonták hogy a spermiumok sokkal termékenyebbek és fürgébbek vagy valami ilyesmi nov 2.átol 15.éig volt a másik srácal ahogy elmonta
De ha "2 hétig nem szexeltek egymással", akkor konkrétan mikor szeretkeztek egymással a szakítás után elõször? (A jelenlegi barát tud a másik fickóról?) Nov. 20- környékén? Nov. 3-ig barát1. Nov 4-tõl nov 18-ig barát2. Nov. 19-tõl ismét barát1., de azt írod 2 hétig nem szexeltek egymással. Vagy ez arra a két hétre vonatkozik, amikor éppen szakítottak?
A kérdező hozzászólása: az utlolsó válaszónak is köszönömm igen kecsektetöbb biztos meg nyugszik ettöl
A kérdező hozzászólása: hogyha vissza számolok ugyebár 2 hetet ugyis a párjával való együttlét az ami kijött kicsit megnyugattom a párja biztos abban hogy az övé nyilván megbeszéltek a kibékülés estélyén mindent és várják de néha vannak kétségei a barátnömnek
Igen, az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják a terhességet, de ugye így a tényleges terhesség 2 héttel fiatalabb. Ha ezt nézve akkor már a párjával volt, akkor nagyon valószínû, hogy õ az apa.
A kérdező hozzászólása: hát az a helyzet hogy a párja nincs kétségbe esve ö nem engette hogy bármit tegyen és fél elég sürün változtatták a babakorát csak a szülés várható idejét nem mivel énis 6.hóban vagyok és a növéremis utána számoltunk mind 3-onknak az utlosó menstruáció elõnapjátol van számolva a terhesség én megkérdeztem a védõnöt és öis azt monta hogy utolsó mentruáció elsõnapjára vagy 2 hetet kell vissza számolni vagy hozzá adni igy minden féle képpen a párjával volt és 2 hétig nem szexeltek egymással és aztmonták hogy nagy valószinû hogy a párjátolvan mert 2 hétig nemvol együtt senkivel igy termékenyebb amugy azért fél mert mindenki követ el hiáb és 5 éve vannak együtt köszönöm a válaszokat és hogy nyilván megértem a felháborodást de köszönöm hogy nem itélkeznek kérésemre :)
Ebbõl nem nagyon lehet megmondani. Uh-os méretet nem tudsz mondani? Legjobb lenne a 12 uh. És abból pontosabban vissza lehetne számolni.
Az emelgetés nem befolyásol semmit. (De nem értem miért van kétségbe esve..., hiszen a kibékülés után rögtön babát szertettek volna, nem? Akkor most mi a probléma? Ne haragudj, de nem tudom a kérdést indulatok nélkül kezelni...)
hÁT HA VALÓBAN JÓ AZ OVU TESZT SZERINT: Valószínüleg a másiké, de mivel nem gépek vagyunk, könnyen lehet, hogy még amikor együtt volt a másikkal volt egy extra peteérése és akkor jött össze a baba. Majd ha megy UH-ra, ott a mérete alapján majdnem 100%-ra belövik, hogy mekkora a baba. Vissza kell számolni. Tehát a baba hány hetes-2 hét és azt visszaszámolva, megvan a fogantatási idõ valószínüleg. De 100%-ot csak az apasági teszt adhat. A barátnõm is hasonlóan járt, ott nem tudjuk azóta sem ki volt, mert erre is, arra is hasonlít, de az akié lehetne állítólag el van kötve, ha viszont az eredetié akkor a gyerek jócskán túl lett hordva.
A kérdező hozzászólása: és az nem befolyásol semmit hogy mig a másik sráccal volt addig nehezett emelgetett 30 kg-meg ilyenek mig a párjával akkornem dolgozott szabatság köszönöm a kérdéseket de viszon a kérdésemben nyilván megirtam a normális választ szoval a szerencsétlen gyereket mellözük köszönöm mig nem ismerik a körülményeket
Ha valódi a kérdés, és az eset (jaj, de nagy kár, hogy vannak ilyenek:(((, akkor majd egy apasági teszt kideríti, ki az apa. Szerencsétlen gyerek...
A kérdező hozzászólása: egyépként érdekes mert a baba rugadalózik egésznap megilyenek és nagyon nyugott hogyha a párja beszélhozzá vagy somigassa a pocit :)

Na akkor most mi van? Én már nem értem a pasikat! Szakitottunk a barátommal már több mint egy hónapja, összejött egy másik csajjal:S!

Vasárnap este beszéltem vele msn-en és mondtam neki,h megpróbálom nem keresni többet err? ?,h én se érzem úgy mindig,h nem akar hallani rólam!meg,h ammennyire mondta,h szeretett az úgy is volt és ezért isa fáj neki ennyire!meg h enhéz lesz neki,h elfelejtsen...!De könyörgöm ezek szerint csak szeret!vagy én értem félre???De akkor miért jó neki,h most szenvedünk külön-külön???Lécci segitsetek!hogy szerezzem vissza!

Legjobb válasz: Mikor 20 éves voltam, elõfordult, hogy egy újra megkerestem egy-egy olyan lányt, akivel én szakítottam. Mindig igyekeztem szépeket mondani és egyetlen célom volt: egy picit vissza a megszokott közegbe, élvezni az ismerõs környezetet, beszédet, testet. Igen, ez nagyon fontos volt. Magyarra fordítva: szépeket mondtam azért, hogy újra ágyba bújjon velem, a szex kedvéért háttérbe szorítottam azt a kellemetlen érzést, hogy õ esetleg a folytatásban reménykedik. Ha a te eseted nézzük: nekem meggyõzõdésem, hogy ha valaki képes új partnert választani, vagyis új barátnõje van exednek, akkor az elõzõt (tehát téged)már nem szereti. Szerintem keress új társat, lépj tovább. Volt úgy, hogy a te helyzetedben voltam. Na, az sokkal rosszabb. Nem mindegy, ki viszi a lámpást... Én erõt vettem magamon és nemet mondtam, sõt, minden kapcsolatot igyekeztem megszakítani az illetõvel. Nehéz volt de még így is gyorsabban túl lettem rajta, mintha pár hónapig még összefutottunk volna 1-1 patronra. Az nem vezet sehova.

Mikor 20 éves voltam, elõfordult, hogy egy újra megkerestem egy-egy olyan lányt, akivel én szakítottam. Mindig igyekeztem szépeket mondani és egyetlen célom volt: egy picit vissza a megszokott közegbe, élvezni az ismerõs környezetet, beszédet, testet. Igen, ez nagyon fontos volt. Magyarra fordítva: szépeket mondtam azért, hogy újra ágyba bújjon velem, a szex kedvéért háttérbe szorítottam azt a kellemetlen érzést, hogy õ esetleg a folytatásban reménykedik. Ha a te eseted nézzük: nekem meggyõzõdésem, hogy ha valaki képes új partnert választani, vagyis új barátnõje van exednek, akkor az elõzõt (tehát téged)már nem szereti. Szerintem keress új társat, lépj tovább. Volt úgy, hogy a te helyzetedben voltam. Na, az sokkal rosszabb. Nem mindegy, ki viszi a lámpást... Én erõt vettem magamon és nemet mondtam, sõt, minden kapcsolatot igyekeztem megszakítani az illetõvel. Nehéz volt de még így is gyorsabban túl lettem rajta, mintha pár hónapig még összefutottunk volna 1-1 patronra. Az nem vezet sehova.
hmm...
Õ szakított vagy te dobtad? Meddig jártatok? Hány évesek vagytok? kicsit írj még, úgy többen tudnak hozzászólni
A kérdező hozzászólása: õ szakitott velem!3hónapig jártunk együtt és olyan szerelem elsõ látásra fíling volt...:) !Õ 23, én 18!
A kérdező hozzászólása: Én is képes lennék összejönni, egy másik sráccal már csak azért is, h felejtsek!Szerintem még szeret, mert mondta, h neki is fáj és szenved, h igy alakult!És h még mái napig nem tudja, hn h lenne a lejobb, mert csalódott bennem!!!
Nem tudom mit tettél, hogy csalódott benned. De sztem a legnagyobb szemétség járni valakivel csak azért, hogy jelejts. Gondolj bele, hogy érezheti magát szegény srác amikor megtudja, hogy csak azért jártál vele, hogy felejts.

Szakítottam a barátnőmmel egy másik lány miatt aki sokkal fiatalabb mint én, de nem biztos, hogy összejöhet. Honnan tudhatom, hogy megérte-e és hogy bejövök-e a másik lánynak?

Legjobb válasz: Az életünkben szinte minden dologért áldozatot kell hoznunk, noha az csak késõbb derül ki, hogy vajon megérte-e vagy sem... És szerintem ha már elérted azt a pontot, hogy egy másik lány iránt vonzódsz, akkor a régivel már nem lett volna teljes az idill. Valószínûleg ez a szakítás elõbb-utóbb megtörtént volna, csupán idõ kérdése volt. Hiszen ha igazán szeretünk valakit, nincs szükségünk másra. Ha a másik lány értesül a szakításodról és érdeklõdõen közeledik Hozzád, akkor biztosan tetszel neki.

Az életünkben szinte minden dologért áldozatot kell hoznunk, noha az csak késõbb derül ki, hogy vajon megérte-e vagy sem... És szerintem ha már elérted azt a pontot, hogy egy másik lány iránt vonzódsz, akkor a régivel már nem lett volna teljes az idill. Valószínûleg ez a szakítás elõbb-utóbb megtörtént volna, csupán idõ kérdése volt. Hiszen ha igazán szeretünk valakit, nincs szükségünk másra. Ha a másik lány értesül a szakításodról és érdeklõdõen közeledik Hozzád, akkor biztosan tetszel neki.
Akkor varnod kell meg. Egyebkent szep volt toled, hogy nem verted at a volt baratnodet es nm a hatamogott csinaltad mas pasikkal ellentetben.
Szerintem okosan döntöttél, sokkal jobb így, minthogy megcsaltad volna és fájdalmat okozol az exednek, szerintem várj picit és próbálj meg lassan közeledni a másik lány felé ;)
A kérdező hozzászólása: tud róla, de egyenlõre fura a helyzet, még nincs semmi konkrét...csak nem akartam a volt barátnõmet is átverni, ezért szakítottam vele.
A kérdező hozzászólása: hát én mindig is ilyen voltam, köszönöm! :) várok, de nehéz... :/

Szakítottam a barátnőmmel kb 3 hónapja, egy másik lány miatt. Már rájöttem hogy nem kellett volna, de most meg olyan hülyeségeket csinál, és nem tudok ellene mit tenni. Mit csináljak?

23 éves vagyok,az exem 19. 4 évig és 5 hónapig voltunk együtt. A kapcsolat vége felé én már úgy éreztem hogy kih?lt minden, és csak a szeretet tart össze, nem is szerelem, amit iránta érzek. Mivel én voltam neki mindenben az els?, így számára nehezebb volt a szakítás. Az els? hetekben szép idézeteket kaptam csak msn-en, meg közösségi portálokon, szép kommentekkel f?szerezve, amiben minden barátja és barátn?je engem ócsárolt, meg hordott el.Azóta...(de lehet még el?tte) kezdtem érezni a másik lány iránt többet mint barátságot. Az a kapcsolat teljesen rosszul sült el, lehet hogy kár volt "miatta" elhagyni ?t. Viszont kezd elanyátlanodni. Az idézetek után sms-eket kaptam, szebbnél szebbeket, aztán anyámmal beszélt, nem tudom mit mondott neki, de neki is én voltam a rossz. De mivel egy helyre járunk bulizni, ott gyakran találkozunk. És egy buliban minimum 4-5 pasival van, ki tudja miket csinál velük. Nem féltékeny vagyok, meg ilyenek, hanem féltem, hiszen attól a szeretet megmaradt.Igaz, ha tehetném mindent visszacsinálnék, de nem tudom,mit csináljak?

Legjobb válasz: Öcsém te nem vagy százas az tuti!!!!majdnem négy és fél évet a p.-ba dobtál egy másik ringyóért?hogy a fenébe nem gondolhattál arra,hogy van egy biztos párod,akit minden téren tökéletesen ismersz és szeret ,te meg eldobod egy másikért akivel aztremélted ,hogy jobb lesz? nem pár hónaprol beszélünk ember!hanem 4 évrõl!Jesszus

Öcsém te nem vagy százas az tuti!!!!majdnem négy és fél évet a p.-ba dobtál egy másik ringyóért?hogy a fenébe nem gondolhattál arra, hogy van egy biztos párod, akit minden téren tökéletesen ismersz és szeret , te meg eldobod egy másikért akivel aztremélted , hogy jobb lesz? nem pár hónaprol beszélünk ember!hanem 4 évrõl!Jesszus
Bocsánatot kérhetsz tõle, de ha neked nem elég a szeretet, akkor csak foglalkozz magaddal és ne a lánnyal! Nem vagy sem az apja, sem az anyja! Azt csinál amit akar, nem a te barátnõd!
hát hallod ezt elszúrtad. szegény lány próbálja feldolgozni az eseményeket és továbblépni, esetleg az összetört önbizalmát is helyrerakni. hagyd békén. ki kell tombolnia magát. igaz nem a leírtak módján, de mindenki másképp csinál mindent.
szerintem is hagyd békén. már nem köt össze titeket semmi, nem tartozik neked semmivel, és te sem neki azzal meg fõleg nem h megpróbálsz beleszólni abba h hogyan viselkedik. ha neki így jó és így jól érzi magát akkor nincs jogod beleszólni...
Szért, mert már csak szeretetet érzett iránta, nem szerelemet. Tudod õ még azt hiszi 23 éves korában, hogy a szerelem örökké tart és csak egyszer jön elõ egy embernél.
Most lesz majd a kiscsajból a csalódás után egy nagy.....!Beszélj vele, de ha már no szerelem akkor tisztázd vele az elején a beszélgetésnél hogy csak mint barát gondolsz rá!
Figyelj csak, ha nem szeretted, akkor miért kellett volna vele maradnod? Nem értem ezt a részét, az ismerõsi köre miért ócsárolt téged. Idióták. Ha nem megy, nem kell erõltetni. Majd lesz másik barátja. Ennyi. Lehet kis butaságot csináltál, így elszalasztottad mindkettõt, de inkább legyél egyedül, mint hazugságban együtt.
hat ez nagyon nem volt szep hogy ugy othagytad csak mert masik lany tetszet meg ha honapokrol beszelnenk akkor hagyam de ember 4 ev :) hat nagy marhasagot csinaltal azt ajanlom tartsd az exedel a kapcsolatot es minel tobbet beszej vele szerelmi temakrol nekem bevalt :)
Ha 10 év után szakítottatok akkor annak oka volt. Maradj a másikkal. De a körülményeket nem ismerve mondom ezt.
Na, akkor érthetõen... szakítottál vele, mert nem volt jó, összejöttél egy másik sráccal, akivel jó volt, erre visszajött az exed, kikészített, és most megint vele vagy, miközben a másik sráccal szeretnél lenni? Csak egy kérdés... MIÉRT?
A miért re az a válasz, hogy NÕK. A 10éves pasid csak azért akart visszakapni, mert miért ne. Nem talalt magának masik nõt. Te meg hülye (már elnézést) vissza mentél hozzá, mert szereted, vagy bantalmaz valamilyen ertelemben és félsz tõle. Nagyon gyorsan razd le magadrol és menyj vissza az uj hoz. Õ jobban fog téged szeretni meglasd. Ez az én véleményem
Meg volt az oka, hogy szakítottatok. Ugyan ennyi év után laposodik jócskán a kapcsolat, de ha már szakítás volt, akkor nem sok értelme van. Válaszd az újat és érezd végre jól magad. Hidd el sokkal boldogabb leszel, mert felmelegítve csak a töltött káposzta jó....
A kérdező hozzászólása: Nem akart semmi komolyat, soha nem vitt sehova, nem mondta, hogy szeret.Egyébként mindig kedves volt , nagyon jó volt a ... de természetesnek vett minden jót tõlem.Nem veszekedtünk.Meg untam, hogy semmirõl nem szól.Sok beszélgetésnek , nem lett eredménye, csak akkor amikor én már ki szerettem belõle.

Van egy srac akivel 4 honapot jartunk minden rendben volt egy ideig amikor minden hulyesegen elkezdtunk veszekedni es szakitottunk, en kozben osszejottem egy masik fiuval, de hianyzik a masik mit csinaljak?

Es nagyon fura a kapcsolat es folyton a masik fiura gondolok es hianyzik, de megvaltozott es ugy latom boldog nm akarom zavarni de erdekelne h egyaltalan meg erez-e valamit irantam es h mennyi eselye van h kibekuljunk.. nagyon banom h szakitottunk merthogy en szakitottam vele mert mar nm birtam azutan megbeszeltunk mindent es "baratok maradtunk", de azota is alig beszelunk..

Legjobb válasz: A mostani barátoddal elég nagy kicseszés, hogy a volt barátod után sírsz. Arra nem is gondoltál, hogy neki milyen rossz érzés lenne ha ezt tudná?

A mostani barátoddal elég nagy kicseszés, hogy a volt barátod után sírsz. Arra nem is gondoltál, hogy neki milyen rossz érzés lenne ha ezt tudná?
A kérdező hozzászólása: de igen, epp ezert akarok szakitani vele csak felek hogy azzal jobban megbantanam.
A kérdező hozzászólása: De a volt baratommal mit csinaljak?
elég szar helyzet.:| szerintem ne szakíts a mostanival. tudd meg, derícsd ki valahogyan hogy mit érez irántad a volt pasid, és közben tudja is meg hogy te még érzel iránta valamit, és ha ezt megtudtad, akkor döncs.:)
A kérdező hozzászólása: koszi:D az az egesz hogy az este tudtam meg hogy udvarol egy masik lanynak, aki raadasul 3 evvel nagyobb nala. igy az osszes remenyem elsult hogy beszeljek vele es megkerdezzem hogy meg erez-e irantam valamit..
Egyszer élünk, muszály lesz ha kiváncsi vagy.:)
A kérdező hozzászólása: rendben koszi :)

Elváltam már 5 éve volt férjem 4.5 éve nem jött nézni se a gyereket gyerektartást se fizetett. Jegyzem 10kmre lakott egy másik nö 3 gyerekét nevelte. Most szakitottak és rájött hogy van egy lánya. és látni akarja. Mit tehet igy?

Legjobb válasz: Semmit az apai láthatást nem korlátozhatód, még akkor sem ha nem fizet. Menj bíróságra és kérd az állami megelõlegezést, miért hagytad, hogy ne fizessen?

Semmit az apai láthatást nem korlátozhatód, még akkor sem ha nem fizet. Menj bíróságra és kérd az állami megelõlegezést, miért hagytad, hogy ne fizessen?
"mennyi honapot fizet az állam vissza? " A beadástól számitót 6. hónapra visszamenõleg. "a láthatást azt korlátozhatom?" Nem
A láthatást sajnos nem korlátozhatod, mert azzal te jársz rosszul. Viszont már rég bírósághoz kellett volna fordulnod a gyerektartás miatt. Ezt mindenképp tedd meg, nem is értem, hogy miért nem léptél eddig.
Egy próbát megér - fõleg a kislány miatt. Elõbb-utóbb szeretné tudni, ki az apja. Persze meg kell az apával beszélni, hogy a családotok békéjét nem rúghatja fel, s korrekt, kifogástalan kapcsolatot tarthat a gyermekével. Elvinni magához nem engedném, csak a látókörödben tarthatna vele kapcsolatot: játszótéren, cukrászdában. Ne adj könnyen bizalmat olyan embernek, akitõl csak elváltál, biztos volt okod, meg 4.5 éve nem is tudsz róla semmit!
Nem korlátozhatód sehogy, törõdj bele.
A gyerektartást is kötelezõ fizetnie, mert az a GYEREKNEK jár és igen, még egyszer ismétlem, KÖTELEZÕ:) Kérd nyugodtan.
Mikor elváltatok a bíróság meghatározta a láthatás idejét és a gyerektartás összegét. Az a mai napig érvényben van. Ha újra keres mondd el neki, hogy ha ragaszkodik a kapcsolattartáshoz akkor kérni fogod a felügyelt találkozást ahogy elõttem is írták. És kérdezd meg, hogy hajlandó-e rendezni az anyagiakat. Ha a válasza nem, menj a bíróságra. Ott majd eldöntik a továbbiakat. Eltiltani nem tudod a gyerektõl akkor sem ha nem fizet, akkor sem ha eddig nem látogatta.
Kérheted h gyámügyis felügyelettel találkozzanak a hyerekkel, mivel közel 5 évig felése nézett, a gyerek nem ismeri
Törvényileg ugyan annyihoz mintha 4. évig látogatná. Ez a törvény ha tetszik ha nem.
Semmit nem jelent a nevén van vagy nincs, ha elismerte az apaságot fizetnie kell!Az meg már ne engem izgasson pampog a párja, az õ gyerekeinek is van apja aki gondoskodjon a sajátjairól.Nehogy már én feszüljek be mindenen ha már annyira akarta a gyereket, az a legkevesebb fizet utána.nem kell ilyen nagy lelkünek büszkének lenni, abból a gyereknek még nem lesz cipõje...Te meg engedd meg neki lássa a lányát.Majd 5évig nem látta?ép itt az ideje.Attól se tarts a kislány félni fog, elbeszélgetsz vele, elmondod neki most találkozni fog az apuval stb stb.Apuka nem fogja megenni, sõt lehet még a pici lánya a szeme fénye.Engedd mindanyian csak jól jártok.ha sérelmed van nyeld le, itt nem rólad van szó a gyerekedrõl.
"Semmit nem jelent a nevén van vagy nincs" Dehogy nem.Rengeteget jelent.
24 Te kije vagy az apukának?
A kérdező hozzászólása: ezt én is szeretném tudni.Hát tuti hogy nem fogom fényesre nyálazni a gyereknek hogy ö az apád majd 5 évig letojt de itt van és szeret hogyne.meg nem is olyan kicsi már felfogja a dolgokat.mindjártz 8 éves okos kislány
26-os senkije.Csak fel kell tudni mérni mi a gyerek érdeke.8éves, fõleg majd õ eldönti mit szeretne.Ha meg idõsebb lesz még jobban.Az esélyt meg kell adni meg ismerjék egymást
Hát hogyne. A gyerek életébõl meg átjáróházat kell csinálni. Persze csakis az õ érdekében.
A láthatás JOG. És nem csak az apáé, hanem a gyereké is. Ezt te nem tudod jogilag akadályozni. A GYT fizetése KÖTELESSÉG. Nincs összefüggésben a láthatással. Ha ennek a KÖTELESSÉGÉNEK nem tesz az apa eleget akkor fel lehet jelenteni, be lehet perelni és meg fogja érte kapni a büntetését. De ettõl még a jogait nem lehet tõle megvonni.
18 Azért kapj már a fejedhez, hogy miket irkálsz... Más ostoba némber feljelentgeti az exét 1 hónapos elmaradásra, ez a szerencsétlen meg egy fillért nem kért, nem erõszakoskodott, hanem szépen csendben nevelgette a gyerekét. Mihez van joga annak az apának akit 4, 5 évig(!) az sem érdekelt, hogy él-e hal-e a gyereke??????
APJA a gyereknek. Ha a Bíróság nem tiltotta el a gyerektõl, akkor joga van a láthatásra! A gyereknek is joga, hogy megismerje az apját! A gyerektartást miért nem kérted már régen? Te vagy a hibás, hogy eddig nem kellett neki fizetni.
Ilyen embernek szültél ez van, igen gyerektartást is kötelezõ lenne fizetni de te hagytad, hogy ne fizessen. Két dolognak semmi köze egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: eleinte nem tudtam hol lakik a telefonját is lecserélte aztán pár honap mulva tudtam meg hogy itt lakik nem messze.ugy voltam vele ha nem fizet akkor nem is viszi el .Hát nem is vitte.Most meg látni akarja .hogy lehet ezt megelölegezni?és mennyi honapot fizet az állam vissza? a láthatást azt korlátozhatom?
A nevén van a gyerek?magyarul: van apasági nyilatkozatod?
A kérdező hozzászólása: igen a nevén van.házasok voltunk mikor született.MIért?
Én nem fogadnék el gyerektartást, hogy a nõje meg elkezdjen pampogni...Senki könyöradományára nem szorulsz szerintem rá..
7 Azért mert ha házasok voltatok, akkor a nevén van, és akkor nem tudod megszabni, hogy hová viheti és az uj nõje bántani akarná a gyerekedet akkor sem tudod megakadályozni..
A kérdező hozzászólása: Tudod nem arrol van szo hogy rászorulok e vagy nem ezt a gyereknek itélte a biroság.csak ha nem fizet akkor is láthatja ezt nem értem
"ezt a gyereknek itélte a biroság" Nem kéne egy fillér sem attól az embertõl, aki tudta azt, hogy van egy gyereke, és 4, 5 évig az sem érdekelte, hogy él-e, hal-e. Az is más lenne ha nem tudott volna a gyerekrõl, és mostanság tudta volna meg. Érzed a különbséget?
A kérdező hozzászólása: nem értelek?!nem kéne egy fillér se ?!de látni meg engedjem ennek az embernek?!ez a fö kérdés!
"de látni meg engedjem ennek az embernek?" Nem tudsz mit csinálni, mert a törvény szerint ha a nevén van a gyerek, akkor joga van-bármihez.
13 és bárhová, bárkihez viheti, te nem szabhatsz meg neki semmit.
A kérdező hozzászólása: mint ahogy gyerektartást fizetni is joga van.na mindegy
Meg lehet tõle vonni a jogait, csak nem egy érzelmekkel felfütött ember által aki az ügynek maga is a részese, hanem egy képzett jogászokból álló biróság által. A kérdés inkább az, szabhatod e feltételül hogy a sok éve elmaradt tartásdij fejében kapja a sima láthatást, egyébként meg afelügyelt láthatást és az utolsó 6 hónap behajtást? Mert az össz tartásdijt önkét adhatja csak oda. Csak utána kell nézzni ez igy nem számitana e büncselekménynek, zsarolásnak, mert ha igen s felveszi magnóra akkor még a gyerekedet is elvesztheted. Én azt hinném, hogy a törvény adta lehetõségek alkalmazásának megemlitése nem zsarolás, nem fenyegetés, nem a gyerekkel való visszaélés, na de nem az számit hogy én mit hiszek hanem az, hogy a törvény mit mond...
el hát, hagy essen 2 szék közé a hímringyó exed
Igen!
Simán, az lenne a második lépés a szakítás után.
még jó. gondolom te is értékelted volna, ha hamarabb kiderül és nem fecséreled rá az idõdet.
13:01 a szerelem vak :) szerintem jobb ha elmondja, én is voltam ilyen helyzetben és értékeltem volna, ha valaki felhomályosít :D
Nem mondanám el.Ahogy te rájöttél ha kicsit figyelne õ is rájöhetne hogy van rajta kivül más is.
Van bármi bizonyitékod arra hogy veled is volt?(az vagyok aki nem mondaná el)
A kérdező hozzászólása: Persze nem biztos, hogy a másik nõt érdekelni fogja. Állítólag fülig szerelmes a barátomba.
Igen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ezt fogom tenni.
Igen.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy van. Rengeteg kép, sms, levél stb.
Igen.
hülye
Te érzed õt? Naugye. Akkor õ is téged.
A hüvely rugalmas, összeszûkül aktus után. Szóval õ elvileg érez téged ugyanúgy, mint bárki mást korábban. Itt inkább az lehet a kérdés, hogy neked kielégítõ-e egy jól megtermett 18-20 centis után egy átlag alatti példány.
Kedves kérdezõ! Mekkora az a sokkal kisebb? Mellesleg ugye nem gondolod azt a téves hülyeséget, amit én gondoltam sokáig, hogy minden csajnak a következõ barátjának legalább akkora pénisze kell, hogy legyen, mint az elõzõnek, mert különben nagon ciki a fiúnak? Jah, én egy 14 cm-es péniszû 24/f vagyok. :D
Jah, újra 24/f vagyok, csak elfelejtettem megkérdezni, hogy neked milyen érzés az elõzõ után a jelenlegi pároddal a szex?

Ha valaki együtt volt a párjával, de szakítottak, és lesz neki egy másik, újra olyan boldog lesz az első csók után?

Érdekes lesz számára az új társ? Szerelmes lehet abba is? Vagy az első kapcsolatába képes kiélni mindent..a következő meg rutinos lesz..vagy sokkal hamarabb lesz rutinos? Bocsi,csak ezekre kíváncsi vagyok...aki tapasztalt leírhatná.:) köszönöm

Legjobb válasz: Miért szakítottatok az elsõ társaddal?

Miért szakítottatok az elsõ társaddal?
miért ne lehetne szerelmes megint?
A kérdező hozzászólása: Jaj nem:D csak 15 vagyok, és van barátom, szeretem nagyon és örülnék az elsò csók után (még nem volt) de ha mással lennék annak is olyan nagy varázsa lenne? Tehát hogy tud valaki a második vagy sokadik barátjával is varázsban égni a csókok után, nem csam rutin lesz számukra?
Egy picit butakérdés ez. :) Ha szakítasz valakivel, azt valószínûleg azért teszed, mert valami elmúlt, már nem értitek meg egymást úgy, mint az elején. Ha jön valaki, akivel viszont ezt újra átéled, akkor ugyanolyan varázst érzel majd az elsõ csók után. :)
A kérdező hozzászólása: Értem :) köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!