Találatok a következő kifejezésre: Szakítottam a de nem tudom (38 db)

dehogynem tudsz...hisz most is élsz hehehehe:D
lesz más, és valószínûleg jobb. hagyd, ez a vonat már elment...
szedjél hangyát.
Még egy ideig tényleg nehéz lesz, sõt lehet még az után is, de aztán jobb lesz. Próbáld magad valaki vagy valami mással elfoglalni magad!

Lehet ez nem ide tartozik, de nem tudom pontosan hova írjam :S . Pár napja szakítottunk a barátommal nagyon megvisel . Se enni se inni nem tudok. Ha kicsit is eszem már rögtön elég is volt inni meg max napi 1-2másfél pohárral iszom. Mit tehetnék?

.ez most eddig nem is okozott nagy problémát...csak h ma megjött és most eléggé vérzem is ... meg érzem h amikor felkelek akkor homályosnak t?nik minden meg t?zességet v ilyen nagyon fura érzést érzek a fejemben...most szedek a menstrucáiói fájdalomra gyógyszert emiatt most iszom is kicsivel többet... csak h most h megjött és h eléggé vérzem plusz az étel és az inni való bevitel h nincs meg nagyon. nagy bajom lehet? jó kiszáradok stb...de nem tudok mit tenni... :/

Legjobb válasz: Szia! Ez a folyamatos stressz miatt van, velem is volt így. Azért inni próbálj meg, az nem olyan megeröltetõ! (napi 2 litert) Ajánlom a Peritol nevû gyógyszert ami enyhén nyugtat és növeli az étvágyat! Talán az segít egy kicsit.

Szia! Ez a folyamatos stressz miatt van, velem is volt így. Azért inni próbálj meg, az nem olyan megeröltetõ! (napi 2 litert) Ajánlom a Peritol nevû gyógyszert ami enyhén nyugtat és növeli az étvágyat! Talán az segít egy kicsit.

Kiderült, hogy a férfi akivel randizgatok nős. Természetesen szakítottam, de nem tudom, elmondjam-e a feleségének? Ti elmondanátok? Feleségek, ti akarnátok tudni?

Legjobb válasz: Fiatal koromban én is jártam így, háromszor is, mindannyiszor elmondtam és nem bánom. Ma már feleség vagyok, de igenis szeretném tudni minél hamarabb, ha a férjem ilyeneket csinálna.

Fiatal koromban én is jártam így, háromszor is, mindannyiszor elmondtam és nem bánom. Ma már feleség vagyok, de igenis szeretném tudni minél hamarabb, ha a férjem ilyeneket csinálna.
Ha tudod hogy a csávó nagy játékos, akkor igen, mondd el. Én szeretném tudni. De legyél megértõ, és bizonyítékokat is vigyél magaddal. Készülj fel a legrosszabbra. Ne támadásként vedd ha veszekedni kezd veled. Kitartást bárhogy is végzõdik. majd írd meg!
ne szólj! gyakorlatilag idegen vagy, kívülálló, tulajdonképpen nincs közöd hozzá. a magad részérõl jól döntöttél, tiszta lehet a lekiismereted, a saját dolgukat meg bízd rájuk, ne folyj bele.
ne keresd a bajt. felejtsd el. a végén te lehetsz a rossz. elõnyöd nem számithat belõle hátrányod viszont igen.
" tulajdonképpen nincs közöd hozzá. " Ezt komolyan gondoltad, hogy igazából nincs köze ahhoz, hogy kikezdett vele egy nõs férfi?
Elmondanám. Gondolj bele. Te feleségként nem szeretnéd tudni, ha a férjed más nõkkel randizik? Bizonyítékokat vinnék én is. Szegény feleség :(
Ne szólj bele. Szeretnem tudni, de nem a szeretotol, hanem a férjemtol.
Múltkor fordított helyzetben minden nõ azt, írta, hogy amit nem tud az ne, m fáj. Szóval ha õk egy nõnek azt tanácsolják ne mondja el ha csalja a férjét akkor te se mond el.
Én nem akarnám tudni. 22N
lehet a feleség is hibás.
Én szeretném tudni, de semmiképp nem egy email-bõl. Egyáltalán honnan tudod az email címét? Mindegy is. Beszélj meg vele egy találkozót, hogy lássa igazat mondasz és, hogy Te is lásd az Õ reakcióját. Ha Te nem akarsz vele személyesen beszélni, akkor inkább ne írd meg neki, mert elhinni nem fogja, csak jól megkeseríted a mindennapjait a kétellyel amit elindítasz benne.
Rosszul fogalmaztam, nem a boldogságot csak a testi kielégülésre gondoltam.
nem olvastam a hozzászólásokat, én szerettem volna tudni!
Reagálva a kérdezõ kommentjére is, a nõkre is vonatkozik az elgondolásom. Sok nõ van aki szintén máshol keresi a boldogságot...Aki például otthon nem kapja meg. Csak ugye a nõk általában ezért k*rvák. :) Ahogyan írtam, nekem is megfordult a fejemben nem egyszer, de nem tettem meg. Mások vagyunk...
Nem, olyanok soha nem voltak, nem véletlenül.
Köszönöm kedves 38-as, de tudtam, hogy le fognak pontozni. De sajnos ez az igazság. Én sem akartam elfogadni, sokáig gyerekes módon toporzékoltam, de attól még el kell fogadni, hogy a legtöbb férfi életében legalább egyszer enged a kísértésnek és félrelép. Bennem nõként is vannak olykor-olykor ilyen vágyak, csinosnak gondolnak a férfiak meg elmondásuk szerint szép is vagyok, gyakran bókolnak, udvarolnak...Amikor volt egy fél éves mélypont a házasságomban gyakran megfordult a fejemben, hogy mi lenne ha... Csábított a gondolat. Lehet, hogy ha olyan helyzetbe kerültem volna, megtettem volna... Biztos, hogy utána megölt volna a lelkiismeretfurdalás, de néha az ember fölött gyõzedelmeskednek a vágyai...Ettõl még szeretheti, imádhatja a párját, de mindenki hibázhat. Ezt el kell fogadni.
A kérdező hozzászólása: És akkor nyilván olyan piroslámpák házak is kellenének, ahol pasik várják a kielégítetlen háziasszonyokat, ugye?
79 igen értelmes választ írt. És egyre biztosabb vagyok, hogy a rengeteg válás, gyerek tönkretétel nem lenne , ha lennének piroslámpás házak. Kell. A szeretõk ezt a hiányt pótolják, nagyon rosszul.
35-ös vagyok. Ne haragudj de miért lenne ostoba a nõ? Nyilván ha randira hívja és esetleg azt mondja egyedülálló, miért kellene paranoiás módon azt gondolnia a nõnek, hogy de biztos házas? Lehet, hogy csak néhányszor találkoztak és ezt követõen derült ki...
Tévedsz, 34-es, de hát te mindent tudsz. Biztos, hogy a szertõt gyûlöli meg a feleség, aki szereti a férjét.Pont. Azonkívül elég ostobának kell lenni egy nõnek, hogy nem jön rá, a férfi nõs.
Aki olyanokat mond hogy mindenki hibázik meg el kell fogadni az fogadja el de ne jelentse már ki hogy ezt másnak is el kéne fogadnia. Attól, hogy megelégszik azzal, hogy jó apa bár néha megcsal másnak még nem kötelezõ ezt elviselni. És nem mindenki csalja meg a másikat. Tudom most meg fogom kapni hogy naiv vagyok.
Kedves 46-os! Én írtam ilyen jellegû választ. Nem is írtam, hogy azt kell elfogadni, hogy megcsalják õket a férjeik, arra írtam, hogy azt kell tudni elfogadni, hogy bárki hibázHAT. Nem biztos, hogy fog, de benne van a pakliban. Engem még sosem csalt meg a férjem, remélem soha nem is fog, ismerem magam, én valószínûleg csak sok idõ elteltével, vagy soha nem tudnám magam teljesen túltenni rajta. De fel vagyok készülve rá, hogy esetlegesen megtörténhet... Mi a gimnázium óta vagyunk együtt, lelki társak, barátok és házastársak vagyunk ezért sajnálnám ha egy félrelépés miatt az egész házasságunk oda lenne...Így én TALÁN, ha csak botlás lenne, megpróbálnék túllépni rajta mert a kapcsolatunkat többre tartom annál, hogy ennyiért eldobjam magamtól...De nem tudom élesben hogyan reagálnék. Ez én vagyok, nem mindenki ilyen. Én ezt elfogadom!
Sanszos, hogy te is kapnál a férj mellett, szóval inkább hallgass. A pasi meg úgyis lebukik.
Velem megesett egyszer, hogy telefonon beszéltem egy lánnyal, aki randizott az akkori párommal. Már nem emlékszem pontosan ki hívott kit, mert 10 éve volt és többször is megcsalt az említett pasi.A lényeg, hogy tök normális hangon beszéltünk, sosem a nõket hibáztattam..És hasznos is volt a beszélgetés, megtudtam, hogy nem csak gyenge volt az ember és néha engedett a kísértésnek, hanem direkt kereste az alkalmat, sok regje volt társkeresõkön, és miközben én pár napot havonta vidéken dolgoztam, õ otthonra szervezte az együttléteket.Persze rossz volt ezeket hallani, de így tovább tudtam lépni. Mint írtam, nem a nõket okoltam, de egyetlen esetben igenis kiakadtam..amikor terhesen csaltak meg és az illetõ hölgy tudott is errõl. Milyen nõ az akiben ennyi betyárbecsület sincs? A lényeg, hogy nem tudhatod hogyan gondolkozik a feleség. Részemrõl, nem szeretem a hátam mögött történõ dolgokat, ha a pasi úgy gondolja hogy nyitott a kapcsolatunk, akkor abba legyen már nekem is beleszólásom hogy ezt így én akarom-e vagy sem. De tény, hogy jobb ezt a pasitól hallani, nem a harmadik személytõl.
Én is szeretném tudni és mindegy, hogy a férjem kivel csal meg, a lényeg, h megtette.Ha a nõ rád haragszik meg az az õ butasága.Sajnos vannak olyanok, akik tök idióta módra gondolkodnak, mert úgy nevelték õket, hogy egy férfi ha félrelép az megbocsátható és természetes dolog.Szerencsére ismerek egy pár rendeset is.
Én azt mondom, ne tudasd a feleséggel, de hallottam már olyat, hogy egy szeretõ borított és a feleség nem ellenséget látott benne, hanem "sorstársat". Találkoztak is, mindketten szidták a férfit, végül válás lett belõle, a feleségnek épp ez a bizonyíték kellett ahhoz, hogy végre képes legyen lelépni a nõkre állandóan vadászgató férje mellõl. No de nem ez a jellemzõ, úgyhogy inkább hallgass és felejtsd el az egészet.
errõl beszéltem az elején. jó esélyel a kérdezõ lesz a dög. nem csak a nõ a hibás (a feleség) de a ferfi is. azonban mindketten a kérdezõre kenhetik a szart a saját felelõsségük felvállalása helyett. mert ha erre képesek lennének akkor ki se alakul ez a helyzet.
Nem mondanám el. Randiztam egy pasival akit társkeresõn ismertem meg.elsõ randink után pár nappal felhivott a feleség Hogy én ki vagyok.Valószinû furcsa volt a férje telojában az idegen szám.Mondtam neki csak egy ismerõs és ezzel le is akartam zárni a témát mikor elkezdett anyázni, meg minúsithetetlen hangon beszélt velem.Ekkor döntöttem úgy hogy kipakolok, de még akkor is én voltam a dög aki megkörnyékezte a férjét.Mérgemben megadtam a társkeresõ cimét és a férje niknevét ahol egyértelmüen le volt irva hogy egyedüálló és társat keres, ha érdekli a dolog nézzen utánna és letettem a telefont. Másnap irt a férfi hogy köszi hogy lebuktattam és otthon áll a bál. Magamtól nem szóltam volna, de végülis nem tettem semmi rosszat és nehogymár az én anyámat szidják.
48 Szerinted egy ilyen kis pitiáner senki miatt, ki fogja felrugni a házasságát?:D Csak az ostobák.
Én mikor megcsaltak tudós módjára reagáltam (földrajz): - Ha megcsaltál akkor miért vagy most itt? - Mert dugni akarok. - Értem, tehát mégis kerek a föld. Körbekefélted a világot s most megint itt vagy, hozzám jutottál vissza.
* a szeretõre lenne dühös a feleség. Na, hunyjunk már, késõ van.
1.Elég sokan írták, hogy a szertõre lenne dühös a felség. 2.Valamint, azokra, akik az igazság bajnokát látják benne érvényes, hogy "kibicnek semmi sem drága". 3. Nem annyira az igazság, ami motiválja a kérdezõt, inkább a bosszú. De hát jelents, menjél dúlt szét õket!- és majd mesélj, mi volt.
Megmondom õszintén, én nem akarnám tudni. Amirõl nem tudok, az nem fáj. Sok férfit ismerek aki csalja a feleségét, elmondásuk szerint szeretik, de a többség a szex mennyiségével nincs megelégedve, így azt "pótolják" máshol. Ettõl függetlenül még lehetnek egy boldog család otthon, csak épp a férj máshol keresi a testi örömöket. Tudom, ez így durván hangzik, de csak tételezzük fel, hogy a férfi aki randira hívta a hölgyet egyébként jó apa, dolgozik és mindent megad a gyermekeinek (ha vannak) és a feleségének is, viszont nincs mindennel megelégedve ezért az ösztöneire is hallgat néha...Na most ez a hölgyike szépen bejelenteni a feleségnek, aki lehet, hogy nem akarná tudni és tönkretenné az egyébként jól mûködõ családot. Mert lehet, hogy most ilyen a pasi, de ki tudja, talán idõvel megváltozik... Anyósommal beszélgettem nemrég és megkérdeztem, megbocsátaná -e apósomnak ha félremenne. Olyan választ adott amin elõször felháborodtam, aztán átgondoltam... Azt mondta, hogy amíg szereti õt és a gyerekeket ha akadna is olyan eset, hogy enged a kísértésnek, Õ megbocsátaná. Azt mondta minden férfi vágyik más nõre olykor-olykor, akkor van baj ha már bele is szeret egy másik nõbe, mert akkor ott tényleg vége a kapcsolatnak. Ez elég merész válasz, de van benne igazság. Hány olyan férfi van aki bár nem megy félre, de nem is része a családnak, nem foglalkozik a gyerekekkel, a feleségével sem, esetleg iszik is, vagy csak simán agresszív... Ettõl én egy fokkal jobbnak érzem azt a verziót, ha olykor-olykor elcsábul de a család az elsõ és azért mindenre hajlandó. Persze nagy a szám, hiszen nem tudom én hogy élném meg ezt, de nekünk is jó a kapcsolatunk, boldogok vagyunk, a férjemnek a kislányunk a mindene. Ha most esetleg lennének alkalmi kapcsolatai, amit én ezidáig nem vettem észre, inkább nem akarnék tudni róla...Soha többé nem érezném azt a boldogságot amit most. Többé nem lennénk már olyan család...
Persze, hogy el kell mondanod neki. Aggódnod sincs miért. Akik annyira óva intenek, azok olyan férfiak, akik szintén megcsalják a feleségüket és most jól beszartak, hogy lehet, hogy pont valamelyiküket buktatod le. :D Ne is foglalkozz velük! :)
Én ugyan így jártam, kiderült, hogy nõs, szakítottam azonnal, majd írtam egy mailt a feleségének, hogy nagyon sajnálom a történteket:( Azóta nem is hallottam felõlük! Én szeretném tudni, ne nézzen senki hülyének, ha valaki tudná és nem mondaná el, nagyon megharagudnék!
Ne szolj, ne keresd a bajt.
Bosszú szagot érzek. Ne csinálj semmit. Mindenkinek ártanál - de leginkább magadnak.
vagy feljelent zsarolásért az idegbeteg [email protected] s mész a sittre.
Én tudni akarnám!!!!!!
Én nem szeretnék hülyén élni egy látszatboldogságban, igenis tudni akarnám!
Igazabol azt javasolnam, hogy mond el a felesegnek, viszont mivel ismerem az emberi tipusokat, ezert inkabb vonulj felre, kileptel a kapcsolatbol es ezzel a te reszedrol lelett zarva. A veszelye ennek az, hogy nem tudni, hogy a felesegbol mit valtanal ki ezzel a hirrel? TAlan ellened fordulna, hazugnak tartana stb.
A ilyen nõket szokták legyilkolászni. Mint nemrég a kórházigazgató úr. Ne keresd a bajt.
Ne keresd a bajt. Nem biztos, hogy a feleség megértené a szándékodat. És még talán megszállottja is lenne a dolognak. Honnan tudod, hogy ez az elsõ eset, és a feleség nem tudja milyen a férje? Talán csak eltûri neki.
Joga van a feleségnek tisztán látni, a szemét embernek pedig pofára esni! Aki benne is marad egy ilyen kapcsolatban, az szemét, aki nem (pl kérdezõ), az becsületes, gerinces ember!
tehát ha nõsként dugsz ne a petevezetékét kösd el hanem a netjét.
22-es... jog.. a kérdezõ ilyet ír: "Arra gondoltam, hogy írnék egy e-mailt, beletennék pár fényképet meg megírnám mikor találkoztunk mondjuk az utolsó 5 alkalommal. Ez már elég bizonyíték?" - ez nem gerincrõl szól, hanem ostobaságról és bosszúról.
Nem. A nõk mindig tudják ha megcsalják õket, max nem néznek vele szembe. Mikor még fiatalabbak voltunk egy barátnõm került ilyen helyzetbe, szólt a feleségnek, õ volt a k.rva hogy tönkretette az életét, mert botrány volt belõle a feleség meg szégyellte hogy mindenki megtudta, hisz onnantól nem tudta homokba dugni a fejét. Engem is megcsaltak egyszer, volt mellettem pár hetes viszonya az expáromnak. Én is éreztem, csak szembesítenem kellett vele vallott is. Így most már okosabban, mint anno azt mondtam az unokahúgomnak aki nemrég került ilyen helyzetbe hogy hallgasson. És neked is ezt mondom.
Nem segítés ez! - sunyi bosszúállás. Megtép és a beledet tapossa ki a feleség.
Ok, akkor ne mondd el, látod, szánalmasnak hat, ha segíteni akarsz! Áhhhhhh...inkább megyek, ketté töröm a személyimet, letagadom, hogy ilyen ostoba emberek közé tartozom:(
csokolt csokolt vadul a csucson harapdált de azt is élveztem, és veszettül fröcskölve nyomta belém forró szaftját
Apám csalta anyukámat egy férjezett nõvel. Anyát a nõ férje hívta fel mint sorstárs, amikor õelõtte lebuktak. Anya nem a pasira haragudott, aki szintén áldozat volt, hanem apámra. Itt te is áldozat vagy, ha belegondolsz. Én nem haragudnék rád érte. De ha megkérdi, meddig jutottatok, nem biztos, hogy érdemes a legszaftosabb dolgokat is elmondani...
" valami parkban " mehehe: nos garantált, hogy a legtöbb feleség jól megtépné a ribancot! Csak szép sorban. Utána a férj.
Az e-mail szerintem szánalmas és hiteltelen. Inkább beszélj meg vele egy találkozót valami parkban vagy nem annyira forgalmas helyen. De ne mondd el neki hogy milyen célból akarsz vele beszélni. Csak annyit hogy nagyon fontos dologról van szó. Így látod a reakcióját és õ is tudja hogy nem átverés.
Nekem is ez jutott eszembe de inkább nem írtam le.
"ha valaki tudná és nem mondaná el, nagyon megharagudnék!" Érzed a nõi logikát!?:)
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hogy írnék egy e-mailt, beletennék pár fényképet meg megírnám mikor találkoztunk mondjuk az utolsó 5 alkalommal. Ez már elég bizonyíték?

Nemrég szakítottam a párommal, és így a volt nevelt lányomnak Szeptember elején lesz a 17. születésnapja. Valami szép ajándékot szeretnék neki venni talán és adni, de nem tudom mit! Van valami jó ötletetek?

Legjobb válasz: Erre normális választ a lány ismerete nélkül nem lehet adni. (Az amúgy jó, hogy akarsz neki adni ajándékot. Szerintem valami személyeset, (érdeklõdésének megfelelõt, aminek tudod, hogy örül) kellene, és arra vigyázz, hogy ne befolyásoljanak az édesanyjával kapcsolatos érzelmeid semmilyen szinte se.)

Erre normális választ a lány ismerete nélkül nem lehet adni. (Az amúgy jó, hogy akarsz neki adni ajándékot. Szerintem valami személyeset, (érdeklõdésének megfelelõt, aminek tudod, hogy örül) kellene, és arra vigyázz, hogy ne befolyásoljanak az édesanyjával kapcsolatos érzelmeid semmilyen szinte se.)

Már 2 hete szakítottam a párommal de nem tudok meg lenni nélküle nagyon hiányzik nekem mit tegyek? Az lessz szerintem a legjobb ha öngyilkos leszek.

Legjobb válasz: Ez társfüggés nem szerelem!Aki öngyilkossággal fenyegetõzik annak komoly problémák vannak a fejével! Lépj tovább,senkire nem lehet ráakaszkodni aki azt nem akarja.Ha nem Te vagy számára az igazi,azt el kell fogadnod. Érthetõ ha hiányzik,na de az öngyilkosság gondolta....azért ez már nem normális hozzáállás.

Ez társfüggés nem szerelem!Aki öngyilkossággal fenyegetõzik annak komoly problémák vannak a fejével! Lépj tovább, senkire nem lehet ráakaszkodni aki azt nem akarja.Ha nem Te vagy számára az igazi, azt el kell fogadnod. Érthetõ ha hiányzik, na de az öngyilkosság gondolta....azért ez már nem normális hozzáállás.
Ne gondolkozz!Csak szabadulj meg mindentõl ami õ, dobd ki a holmikat, képeket, akár ajándékokat is, de ne godnolkodj h. ez most jó.Tedd meg úgy h. ne tudd visszacsinálni.Pl. tépd el, égesd el, dobd ki olyan helyre ahonnan nem tudod vissza kapni.Kezdj el új életet, fodrász, új ruha, sport, buli, haverok stb.
Hiányzik, mert megszoktad, de ha megismernél valakit akkor jobb lenne, vagy sportolj, mert az kémiailag segít visszaállítani és hamarabb kihevered.Amúgy ha arra gondolsz, h. miért is szakítottál vele, akkor rájössz h. jobb így.Próbálj élni, jölj össze másokkal, nem baj ha csak 1 éjszakára vagy csak bulizni.A lényeg h. teljen az idõ.Törölj ki minden képet és üzenetet a telefonodból, bobj ki minden olyat ami rá emlékeztet és idõvel hidd el még az arcát is el fogog felejtenei.Én 6, 5 évig voltam együtt valakivel 2 évvel ezelõttig és ha nem látnám fotóról akkor már nem tudnám leírni pontosan h. hogyan néz ki.Nem látom magam elött a bõrét, száját, orrát stb.Csak általánosságból tudnék róla beszélni.Szóval hajrá!!
Nyilván nem véletlenül szakítottatok.Ha valamelyik félnek már csak szenvedés a kapcsolat akkor kár folytatni.Rengeteg pasi, csaj szaladgál a világban majd találsz másikat.Tereld el a figyelmedet róla, fáraszd le magad napról-napra fizikailag és mentálisan, hogy ne legyen kedved még csak rá gondolni sem.
Ember GONDOLKODJ!!!!!Nincs az a férfi/nõ aki egyenlõ egy élettel!Tudod egy embernek hány "igaz"szerelme van!Neked is lesz még, hidd el!Nem szabad ilyenre gondolni!Tessék összeszedni magad!!Leszel te még nagyon boldog!!!
Bú felejtõ egyéjszakás nem fog mûködni, ha mégis õ lesz öngyilkos miattad. Társfüggõség.
ma 12:09-el értek egyet. Öngyikoság helyet csípd ki magad és meny el a legközelebbi partihelyre és szegy fel egy bú felejtõ egyészakás kalandot.
Ha szeretsz valaki, a legjobbat akarod neki. Ha szeretnéd a volt párodat, nem akarnál ekkora terhet okozni neki, hanem azt kívánnád, legyen boldogabb nélküled vagy mással, mit veled. Vagyis nem szereted. Ez jó hír, mert nem kell megölnöd magad.
NE LEGYÉL!!!! mondd el, hogy miért szakítottál vele!
Annyira átérzem a helyzeted:(((( Miért szakítottatok???
Amugy mi miatt szakitottal vele?
Ha ennyire hianyzik, bekulj ki vele.Mondd el neki, hogy megbantad a szakitast, es kezdjetek ujra.Soha nem keso visszaforditani a dolgokat.
Öngyilkos ne legyél...mindenre van megoldás...de komolyan. Ne dobd el az életedet. gondolj azokra akik szeretnek
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat sikerült kibékülnöm a párommal nagyon boldog vagyok. lehet hogy az embernek van sok hibája de mindenre van megoldás és nem akartam elveszíteni mert már lassan 7 éve eggyütt vagyunk és meg mondta hogy terhes. így soha többé el nem hagyom.

Szakítottam a barátnőmmel, de nem tudom elfelejteni, és csak folyamatosan sírok, de újrakezdeni nem akarom a dolgot. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha megszorul az ember gondolatja, forduljon bátran a népi bölcselethez tanácsért. Két szólást idéznék fel (bennk van a felelet): Szeget szeggel lehet kiütni, kutyaharapást szõrével lehet gyógyítani. Lefodítva: emlékek ellen csak erõsebb emlékekkel lehet harcolni, mégpedig úgy, hogy új élményeket kell szerezni, amelyek erõsebben lekötnek. üdv.: hegedor

Ha megszorul az ember gondolatja, forduljon bátran a népi bölcselethez tanácsért. Két szólást idéznék fel (bennk van a felelet): Szeget szeggel lehet kiütni, kutyaharapást szõrével lehet gyógyítani. Lefodítva: emlékek ellen csak erõsebb emlékekkel lehet harcolni, mégpedig úgy, hogy új élményeket kell szerezni, amelyek erõsebben lekötnek. üdv.: hegedor
Ha nem akarod újra kezdeni, annak meg van az oka.Vagy nem???Gondolom annak is, hogy szakítottál. Akkor meg ne sírj.!!!Próbáld lekötni magad, mozdulj ki, és jobb lessz.Minden seb begyógyula´sa´hoz idö kell.pár hét, 2-3 hónap és sokkal jobban fogod érezni magad.
BÁr azt szokták mondani, hogy nem túl férfias, de szerintem SÍRJ CSAK- az jót tesz a léleknek... kicsit könnyebb lesz. NEm tudom, hányadik szakításod ez, de jó, ha felkészülsz, hogy ha érzelmileg valaha kötõdtél a párodhoz, akkor a szakítás akkor is fájdalmas, ha amúgy a kapcsolat már nem mûködött.:( Sajnos az ember így van összerakva:( De ahogy az elõttem szóló írta: az idõ úgyis begyógyítja ezeket a sebeket...!
Ha még most is a kérdés feltevése után több, mint egy hónappal is ugyanígy érzel, akkor szerintem érdemes lenne elgondolkodni azon hogy miért van ez így?! Véleményem szerint jobban járnál, ha beszélgetnél vele, és megpróbálnál rájönni, hogy vajon õ is így érez-e irántad(mert ugye te szakítottál, ezek szerint õ még nem akart, szal esélyes hogy még mindig szerelmes) Ha az érzelmek kölcsönösek, javasolnám a gondok megbeszélését, esetleg egy újrakezdést, mert ha szeretitek egymást, nem látom akadályát annak, hogy miért ne lehetnétek együtt??!! De, ha ennyire nem szeretnéd az újrakezdést, akkor midnenképpen légy türelmes, idõvel a seb befog gyógyulni, az idõ sokmindentõl függ az együtt töltött idõ, az érzelmek mélysége...stb. Szóval várj, ne unatkozz, ne legyél otthon, mozdulj ki!! Élvezd az életet!

Szakítottam a barátommal, de nem tudom elviselni a fájdalmat. Mi a gyógyír? Folyt.

Megbántott, otthagytam, bocsánatot kért, de nem fogadtam el. De borzasztóan szenvedek. Csak éppen úgy gondolom, egy bocsánatkérés nem elég, viszont többet nem tett az ügy érdekében. Még Õ haragszik a világra..

Legjobb válasz: Miért szakítottál?

Miért szakítottál?
A kérdező hozzászólása: Hülye ügy. Kinyaltam a fenekét, fõztem, mostam, takarítottam, az ágyban is max teljesítettem. És egyszer csak a fejemhez vágta, hogy lusta vagyok fõzni, amikor minden áldott nap fõztem neki, 4éve. Akkor nagyon megharagudtam, de végül kiengesztelt, hogy nem úgy gondolta. De pár napja megint ezt mondta, csak mert késõbb kezdtem hozzá a fõzéshez. Ekkor bekattantam, a fejéhez vágtam, hogy biztos az exek sokkal tökéletesebbek voltak (nem voltak azok), és otthagytam. Azóta írt, hívott, de nem reagáltam. De amúgy általában mindig nagyon kedves, figyelmes volt. De ezt szerintem Õ komolyan mondta és nagyon fájt, mert nem igaz!
A kérdező hozzászólása: Írtam már, hogy az a gond, hogy ha én keresem, akkor azt gondolja, elfogadom azt, hogy rangsor van közöttünk. Talán épp ezt várja, hogy beadjam a derekam. És abból hónapok, évek múlva megint veszekedés, esetleg szakítás lenne. :( Ha így van, akkor tényleg nincs mirõl beszélnünk. Csak ne fájna annyira!
Hogy mondta neked, hogy lusta vagy? Hisztizett?
Teljesen igazad van és megértelek! De te úgy érezted mellette, mintha rangsor lenne köztetek? Ezt tisztázhatod vele és magadban is... Ha tényleg ilyen rossz vele és ennyire szenvedsz, akkor inkább hagyd...Az idõ majd meggyógyítja a sebeket.
Õ már nincs többé! Nem vagytok együtt! Talán soha többé nem látod õt, soha nem hallotok egymásról! Már csak egy emlék, amely rossz vagy jó! Egyszer elmúlik vagy talán a szívedben él tovább, mint egy egy vérzõ seb! Akkor most mirõl is beszélünk?? Mit szeretnél tõlünk? Segíteni felejteni vagy visszahozni neked? Mit szeretnél? Ott hagytad õt, egyedül, azt sem tudja mi van veled, lehet azt sem, hogy miért! Megérdemlte??? Neki ez így jó? Neked ez jó? Válaszolj magadnak és dönts! De ezt neked kell megtenned! Örökre kitörlöd vagy beszélsz vele! Szörnyû élet és szép élet várhat rád! Csak attól függ, hogy milyenek vagytok! Ezt neked kell tudnod. Sok sikert!
Ha nem beszélsz vele, mert egy szemét dög, mert nem szereted, mert nem akarsz vele lenni stb... Akkor az az ötletem, hogy felejtsd el örökre és ne is gondolj rá! Majd jön egy másik jobb vagy rosszabb. De még ez sem biztos... Felnõtt nõ vagy!
Miért? Éhes volt, szegény. Csak hülyéskedett meg nyûgös volt! Nem? Csúnyát mondott neked? Na látod...
A kérdező hozzászólása: Csak ha felkeres. Ebbõl nem tudok engedni. :(
RENDBE jöjjön? Beszéld meg vele, hogy neked mi esik rosszul és miért:(
4 év alatt tudnod kellene, hogy mit érez és mit gondol:( Szerintem túl érzékenyen reagáltál rá:( Nem szeretnéd, hogy átöleljen, csókoljon és minden
A kérdező hozzászólása: Értem én, de mint írtam, attól tartok, hogy nem tart egyenrangúnak. Merthogy ez már nem elõször fordult elõ.. :( És ha most felhívom, azzal belemegyek a játékba. :(
Figyi, én megértelek, hogy nagyon rosszul esett, amit mondott, de ha CSAK ezzel bántott meg , és semmi mással, akkor érdemes leülni és megbeszélni, hogy tulajdonképpen mi volt a baja. Lehet, hogy nem is Veled volt baja, hanem napközben történt valami, és rajtad csattant az ostor. Ha amúgy minden OK volt köztetek, csak aznap este hülyén viselkedett, akkor érdemes megpróbálni kibékülni. Mondtad, hogy mindent beletettél ebbe a kapcsolatba, már 4 éve. Sok a szép emléketek. Ennyire helyrehozhatatlan hibát követett el, hogy azt a sok szépet hagyod veszni? Õ már bocsánatot kért, most emeld fel szépen a telefont, vagy menj el hozzá, és beszéljétek meg.
A kérdező hozzászólása: Boldog voltam, de amikor ez a probléma felbukkant, azon kezdtem morfondírozni, hogy talán azon férfiak körébe tartozik, aki a nõt nem tartja egyenrangúnak a férfival. Én pedig ezt nem tudom elviselni. :( Nem vagyok kevesebb, fõleg hogy mindent beleadok egy kapcsiba. De folyton itt csengenek a szavai a fülemben, ahogy mondja: szeretlek szívem..! Arra gondolok, hogyan vigasztalt, amikor Anyukám meghalt és depressziós voltam nagyon sokáig; elképzelem az édes szemét, testét, illatát.. :(((((( De ha úgyis gondolnám, hogy folytatnám mégis, Õ már nagyon sértve érzi magát. DE nem is tudom, szabad-e akarnom még. :(((
Boldog voltál vele?
Mi volt a baj?
A kérdező hozzászólása: Mondhatni hisztizett. Tényleg nagyon megbántott, mert példás háziasszony vagyok.
Nem tudom ilyenkor mit lehet, de lehetõleg ne hallgass olyan zenét amihez most hangulatod lenne, mert az csak árt...
Nem online? hmm, MIVEL ALSZIK, ALUDJ TE IS
Írj. :)
Hasonló volt a helyzet velem, csak én fiú vagyok. Ha nem akarja, hogy keresd, akkor ne. Hadd gondolja végig, a könyörgés nem mindig jó eszköz arra, hogy visszakapj valakit. Ui.: most szakítottam a bnõmmel, és a könyörgés szokott hatni, de most nem tudott meghatni...
A kérdező hozzászólása: Nem könyörögni akartam. Csak az érzéseirõl kérdezni.
Hagyd picit... majd rájön, hogy mit veszített, ha ennek így kellett történnie. Próbáld magad elfoglalni. Ha szeret, akkor visszamegy hozzád, ha letisztázódnak benne a dolgok. Fel a fejjel ! :)

3 hete szakítottunk a barátommal. De egyszerűen nem tudom elfelejteni. Mit tegyek?

Azt mondták itt hogy járjak ki többet a barátaimmal... hát kijárok, fiúk is szoktak ott lenni, flörtölnek velem meg minden és olyankor amúgy jól érzem magam. de aztán hazaérek és eszembe jut a volt barátom és rögtön sírni kezdek... nem tudok elképzelni senkit akivel együtt lennék utána! Csak ő kell... Õ volt az első nagy szerelmem, egy több mint 1 éves kapcsolatról beszélek. Nem tudom elképzelni magam más mellett. Tudom még csak 3 hete szakítottunk de szerintem soha nem fogok túllépni rajta... Õ már egyáltalán nem akar velem lenni. De én nem tudok a tanulásra és a sportra se koncentrálni már, mert állandóan ő jár a fejemben.Mit csináljak? 17/L

Legjobb válasz: Leírom a történetem, hátha segít, bár én sem hittem ezekben amikor ez történt. 2,5 éves kapcsolatomnak lett vége, szintén 1. pasi, nagy szerelem, erre szakított amikor én még nagyon szerettem. El sem tudtam képzelni, hogy lesz más valakim, úgy gondoltam, mindenkiben õt fogom keresni, mindenrõl õ fog eszembe jutni. Nem hittem, hogy van más, akivel lehet olyan jókat beszélgetni, enni, nyaralni, kirándulni... Egész nap bõgtem, nem ettem, nem ittam. Borzasztó volt. És én is találkoztam a barátaimmal, akkor egy kicsit jól éreztem magam, de ha hazamentem, kezdõdött elölrõl. Ez kb. 2 hónapig ment. De nagyon küzdöttem, hogy elfelejtsem, hogy mindent kitöröljek, ami rá emlékeztet. Azóta, még abban az idõben, amíg nem akartam másik pasit, megismertem a jelenlegi barátom. Egészen lehetetlen helyzetben... Sokszor találkoztam vele "tét nélkül", aztán összejöttünk. Sokáig nem mertem szeretni, mert annak úgyis csalódás a vége. De szép lassan kialakult, beleszerettem. Vele vagyok 4 éve. Õ egy teljesen más világ mint az elõzõ volt, de azóta rájöttem, hogy sokkal jobb világ :) Vele még jobban tudok beszélgetni, nagyokat kajálni, kirándulni, utazgatni... Többet törõdik velem, pedig az elõzõ barátomnál azt hittem nincs még egy olyan rendes pasi. És erre megtaláltam :) 4 éve vele vagyok. Imádom. És nagyon sok minden van benne, ami az elõzõben nem volt, de én meg nem is hiányoltam, mert mivel elsõ kapcsolat volt, nem tudtam, hogy azok bizony jó dolgok. És most, hogy ezek meg vannak, visszagondolva elképzelni sem tudom, hogy bírtam nélkülük, hogy gondolhattam, hogy ezek nem fontosak. Ezzel csak egy kicsit bíztatni szerettelek volna, hogy nem baj, hogy most még nem hiszed, hogy lesz más... Foglald el magad, minél kevesebbet gondolj rá és minden rendbe jön. Azt fogod észrevenni egyszer, hogy már nem is érdekel és a pasikat nézegeted... :) És jönni fog egy jobb! Más lesz vele, de pont ez lesz benne a jó! Kitartás :)

Leírom a történetem, hátha segít, bár én sem hittem ezekben amikor ez történt. 2, 5 éves kapcsolatomnak lett vége, szintén 1. pasi, nagy szerelem, erre szakított amikor én még nagyon szerettem. El sem tudtam képzelni, hogy lesz más valakim, úgy gondoltam, mindenkiben õt fogom keresni, mindenrõl õ fog eszembe jutni. Nem hittem, hogy van más, akivel lehet olyan jókat beszélgetni, enni, nyaralni, kirándulni... Egész nap bõgtem, nem ettem, nem ittam. Borzasztó volt. És én is találkoztam a barátaimmal, akkor egy kicsit jól éreztem magam, de ha hazamentem, kezdõdött elölrõl. Ez kb. 2 hónapig ment. De nagyon küzdöttem, hogy elfelejtsem, hogy mindent kitöröljek, ami rá emlékeztet. Azóta, még abban az idõben, amíg nem akartam másik pasit, megismertem a jelenlegi barátom. Egészen lehetetlen helyzetben... Sokszor találkoztam vele "tét nélkül", aztán összejöttünk. Sokáig nem mertem szeretni, mert annak úgyis csalódás a vége. De szép lassan kialakult, beleszerettem. Vele vagyok 4 éve. Õ egy teljesen más világ mint az elõzõ volt, de azóta rájöttem, hogy sokkal jobb világ :) Vele még jobban tudok beszélgetni, nagyokat kajálni, kirándulni, utazgatni... Többet törõdik velem, pedig az elõzõ barátomnál azt hittem nincs még egy olyan rendes pasi. És erre megtaláltam :) 4 éve vele vagyok. Imádom. És nagyon sok minden van benne, ami az elõzõben nem volt, de én meg nem is hiányoltam, mert mivel elsõ kapcsolat volt, nem tudtam, hogy azok bizony jó dolgok. És most, hogy ezek meg vannak, visszagondolva elképzelni sem tudom, hogy bírtam nélkülük, hogy gondolhattam, hogy ezek nem fontosak. Ezzel csak egy kicsit bíztatni szerettelek volna, hogy nem baj, hogy most még nem hiszed, hogy lesz más... Foglald el magad, minél kevesebbet gondolj rá és minden rendbe jön. Azt fogod észrevenni egyszer, hogy már nem is érdekel és a pasikat nézegeted... :) És jönni fog egy jobb! Más lesz vele, de pont ez lesz benne a jó! Kitartás :)
én már 6honapja vagyok igy
A kérdező hozzászólása: lesz nekem is 6 hónap úgy érzem...
Az idõ majd begyógyítja a sebeket, lassan majd elfelejted. Hidd el, találsz majd egy jobb srácot, aki még jobban fog szeretni és neked is még jobban fog tetszeni :) Nekem 3 éves kapcsolatom lett vége januárban, jobb már, de még mindig gondolok rá, minden nap :) 23/F
Csatlakozom a magam fél évével.
nekem már több mint másfél év telt el, és még mindig gondolok néha rá...ha nagyon szeretted sajnos csak az idõ segít. lehet flörtölgetni, ilyesmi, de nem lesz már olyan.
Velem is igy van csak en fiu vagyok.Szakitottam a b.nommel mert mar ereztem hogy nem szeret csak nem mondta el igy hat elengedtem inkabb legyen boldog massal mint hogy velem legyen es ne legyen boldog...nagyon szeretem meg mindig es oruletesen hianyzik de hat ez van...

Már 1 éve szakítottam a barátnőmmel, akivel évekig jártam, de azóta nem tudok új lányt találni, mi lehet az ok?

Nem vagyok biztos a küls? adottságaimban, a régi kapcsolatom is egy véletlen folytán jött össze, tehát nem a tipikus leszólítom és elkérem a számát módszerrel. Olyan kocka fej? srác vagyok :) szemüveges, kicsit vékonyabb testalkatú, de nem érzem rondának magamat, csak egyszer?en nem vagyok biztos sosem abban, hogy tetszek-e annak a lánynak, akit szeretnék becserkészni. 23F

Legjobb válasz: Akkor végülis tudod az okot nem? Önbizalom hiány.

Akkor végülis tudod az okot nem? Önbizalom hiány.
A kérdező hozzászólása: A baj, hogy nem igazán járok el itthonról, elég idõhiányban is szenvedek, szóval nincs idõm gyakorolni. Mit tegyek, hogy felszabadultabbá váljak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!