Találatok a következő kifejezésre: Szakítottam a de nem (166 db)

A párom elbizonytalanodott az exe miatt, úgyhogy szakítottam vele, de nem hagy tovább lépni. Találkozzak vele?

3 hete jöttünk össze, elég hirtelen jött a dolog, és szerelmesek lettünk egymásba. Eleinte fõleg õ belém, aztán én is. Minden tökéletes volt, mint egy tündérmese: mindent megtett értem, éreztem, hogy mennyire szerelmes. Aztán jött az exe, hogy õ még mindig szerelmes belé. És a párom ettõl elbizonytalanodott, mert éveken keresztül voltak együtt, már el is jegyezték egymást, össze is költöztek. De már hónapokkal ezelõtt szakítottak, így gondoltam nem lesz ebbõl gond. Úgy látszik, mégis, mert megingott a párom. Nem akart szakítani, csak mondta, h kicsit elbizonytalanodott, de én nem akartam úgy vele maradni, h nem biztos benne, hogy velem akar lenni, úgyh szakítottam vele és megbeszéltük, h rendbe teszi az érzéseit és eldönti, h mit szeretne. Mondtam neki, h ne keressen, amíg nem döntött, de azóta is már többször keresett, írogat, és velem akarja tölteni a hétvégét is. Nem tudom, mit gondoljak, nekem nagyon fáj ez az egész. Azt mondja, h szerelmes belém, és hiszek is neki, mert látszik rajta, dehát mégse tudja, h mit akar, engem v az exét... Találkozzak vele? Vagy mondjam neki továbbra is határozottan azt, h akkor keressen, ha biztos a döntésében? Én nagyon belezúgtam, vele akarok lenni :(

Legjobb válasz: ha most engedsz neki, akkor nyeregben lesz. tartsd magad az elvedhez, légy következetes és csak azután találkozz vele, ha már eldöntötte mit akar. nem szóval, hanem tettekkel...

ha most engedsz neki, akkor nyeregben lesz. tartsd magad az elvedhez, légy következetes és csak azután találkozz vele, ha már eldöntötte mit akar. nem szóval, hanem tettekkel...
Én is ilyen helyzetben voltam, ugyanígy 20 évesen, csak én 5 hónapot vártam, látni, érezni lehetett, hogy szeret, de mégis azt hitte még, hogy olyan vagyok, mint az exe. 1 okot mondok: az exe egy hirtelen haragú hiszti volt, míg én szerettem volna mindig csendben megbeszélni a dolgokat, de a véleményemet nem hallgatta meg sosem, mert azt hitte veszekedni akarok. De én elkövettem azt a hibát, amit Te nem, Te nagyon jól tetted, hogy azt mondtad neki, hogy akkor szóljon, amikor biztos a döntésében, de kétlem, hogy ilyen hamar döntésre jutott volna. Szóval igen, határozottan mondd neki továbbra is, hogy akkor keressen, amikor tényleg biztos. Kell neki az idõ.
Én leépíteném az ilyen alakot, akkor is, ha szeretem.Ha már most elbizonytalanodott, késõbb sem várhatnál tõle semmi jót.Nincs szükséged olyan emberre, aki még a saját érzéseiben sem biztos.Legyen benned tartás!
Eleve ott a baj, hogy naív kislány vagy: Nincsenek tündérmesék, csak szeretnétek szerelmesek lenni, de akit az ex feltûnése el tud bizonytalanítani az marhára nem szerelmes, de szerintem még te sem vagy az. Nekem nagyon úgy tûnik nagyobb a füstje ennek az egésznek, mint a lángja.
Remélem végül téged választott. :)

Én egy 21 éves lány vagyok, nemrég szakítottam a barátommal. Nem rosszban váltunk el semmi viszály nincs köztünk azóta is beszélünk. Épp ez a gond, hogy már próbáltam vele beszélni esetleg újrakezdésrõl de közölte velem hogy nem akarja!?

Viszont mindig keres érdeklõdik utánam nem értem miért van ez ha nem akar már. Ha én nem írok neki õ ír. Mit tegyek hogy megértsem mi van a fejében ?

Legjobb válasz: barátzóna

barátzóna
21 évesen képtelen vagy megkérdezni, hogy bocsi végül mit akarsz tõlem? Szakítottunk vagy sem? Ha azt mondja , hogy igen mehet a fenébe ebbõl mit nem értesz? Beszéld meg vele, lányként értelmesebbnek kéne lenned, ez így édeskevés.
Egyszer nem mûködött; nem akarja saját magát szívatni azzal, hogy újrakezdi, majd megint át kell élnie a szakítást. Jobban tennéd, ha te is elfeledkeznél róla és próbálnál mást keresni, akár azon az áron is, hogy eltávolodtok jobban egymástól, vagy akár meg is szakad a kapcsolat köztetek.
mint emberhez, ragaszkodna hozzád, de mint nõhöz, kapcsolathoz már nem
Egy kis filozófiai tanácsadás tõlem: Gondolkozzunk!!! Egy fiú ha szakítás után még mindig szereti a lányt akkor képtelen arra hogy csak beszélgessenek és ne mutassa ki vagy ne akarjon többet. Ez saját tapasztalat. Egyik exemmel próbáltunk úgy elválni hogy megmaradjon a jó viszony de ez lehetetlen ha az egyik fél még mindig szereti a másikat. ------> Tehát ha Õ képes úgy beszélni veled hogy nem látod hogy hajlana a folytatás felé akkor már nem lesz köztetek semmi. Én így gondolom!
Nagyon egyszerû: NEM akar veled újrakezdeni. Normális emberek szakítás után is megõrzik a kulturált viszonyt.
Te kezdeményezted a szakítást, és most vissza szeretnéd kapni?
soha nem értettem hogy miért kell beszélgetni ha szakítottatok? én egyik exemmel se tartom a kapcsolatot szakítottunk aztán megszakadt teljesen minden kapcsolat ez így normális szerintem

Ha szeret, akkor keresni fog? Szakítottam a barátommal, mert gyakran nagyon flegma és nemtörődöm volt, és nem jol bánt velem, de még mindig nagyon szeretem!

ha szeret, akko egy id? után majd megkeres mert hiányzom neki ugye?? :( els?sorban férfiak válaszát várom

Legjobb válasz: szia sajnos lány vagyok, de remélem hasznát veszed a válaszomnak. nem ismerem a kettõtök kapcsolatát,de vannak olyan tipusú fiúk,akinek bárminél fontosabb a büszkesége. Lehet ezért, hogy nem fog keresni,de ettõl függetlenül te semmiféleképpen ne keresd "úgy",maximum hogy a barátja akarsz lenni. Ha továbbra is vonzódtok egymáshoz,akkor úgyis újra kialakul köztetek valami. Az én példámból kiindulva, mert én pont ugyan ilyen helyzetben voltam, ha szeret,keresni fog. Nálunk az történt, hogy flegma volt, nemtörõdött velem, megcsalt, letagadta, és szakítottam.egy hétre rá összejött egy csajjal, de elkezdett utána nekem udvarolni,és újra összejöttünk. aztán megint szakítottunk, és megint összejöttünk, de mindig õ keresett. Közbe persze én továbbra is oda,meg vissza voltam tõle. Nemrégiben összevesztünk, mert kezdett megint elhanyagolni, és akkor õ szakított. Másnap este õ hívott és kért bocsánatot,pedig a nagy egója miatt az ilyesmi egyáltalán nem vall rá. A tanulság: Ha szeret, akkor keresni fog,bármilyen formában, ha csak "barátként" akkor se keseredj el. Sok szerencsét.

szia sajnos lány vagyok, de remélem hasznát veszed a válaszomnak. nem ismerem a kettõtök kapcsolatát, de vannak olyan tipusú fiúk, akinek bárminél fontosabb a büszkesége. Lehet ezért, hogy nem fog keresni, de ettõl függetlenül te semmiféleképpen ne keresd "úgy", maximum hogy a barátja akarsz lenni. Ha továbbra is vonzódtok egymáshoz, akkor úgyis újra kialakul köztetek valami. Az én példámból kiindulva, mert én pont ugyan ilyen helyzetben voltam, ha szeret, keresni fog. Nálunk az történt, hogy flegma volt, nemtörõdött velem, megcsalt, letagadta, és szakítottam.egy hétre rá összejött egy csajjal, de elkezdett utána nekem udvarolni, és újra összejöttünk. aztán megint szakítottunk, és megint összejöttünk, de mindig õ keresett. Közbe persze én továbbra is oda, meg vissza voltam tõle. Nemrégiben összevesztünk, mert kezdett megint elhanyagolni, és akkor õ szakított. Másnap este õ hívott és kért bocsánatot, pedig a nagy egója miatt az ilyesmi egyáltalán nem vall rá. A tanulság: Ha szeret, akkor keresni fog, bármilyen formában, ha csak "barátként" akkor se keseredj el. Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!!!
Nem, a tanulság az elõzõbõl az, hogy ilyen férfival nem kell kapcsolatot ápolni. Ha szeret, akkor keresni fog, de a te esetedben az van, hogy nem szeret. Plusz, ha van egy kis önérzete, akkor nem fog keresni. Gondold el, ha valaki kidob, akkor nála a labda, hogy visszajöjjön, hiszen õ ment el, nem te.
Nem értem a kérdésed. Mi az, hogy "de nem szakítottam meg rögtön a tablettaszedést, se nem szedtem tovább."???
A kérdező hozzászólása: az utolsó elõtti napon történt de szedtem tovább rendesen azt a két napot majd kihagytam a 7 napot ( a tájékoztatóban az áll, hogy vagy szedj be még egy levéllel rögtön és ne hagyj szünetet, vagy rögtön szakítsd meg és legyen vérzés )
Én óvatos vagyok, úgyhogy megvárnám, míg elfogy az újabb levél tabletta.
A kérdező hozzászólása: még van 3 szem a következõ levélbõl:/
A kérdező hozzászólása: mármint az azóta megkezdett levélbõl még 3
Na, én megvárnám, míg elfogy az a 3 szem, megjön a vérzés, és ha már bevetted a következõ levélbõl az elsõ szemet, mehet élesben a szex. Lehet, hogy én túl óvatos vagyok, de ne szeretek kockáztatni, biztos, ami biztos.

Miert jo ez neki igy? Nemreg szakitottunk a baratommal. Azota parszor talalkoztunk is. Azt mondta, hogy nem akarja, hogy megszakadjon kozottunk a kapcsolat de most baratnot sem akar. Vajon miert?

Legjobb válasz: Az én volt barátom is így volt... közös megegyezéssel szakítottunk... aztán ugyanúgy találkozgattunk, de csak, mint barátok... nekem kicsit rosszul esett ez a dolog, õ meg tök lazán kezelte a helyzetet... Eleinte elég sok idõt együtt töltöttünk, még így is, hogy nem jártunk, aztán fokozatosan csökkent a talik száma... Ma már szinte nem is tudok róla semmit, jó, ha 3-4 hetente beszélünk... Tõlem a (volt)barátom már nem akart semmit... Csak szerette volna tudni, hogy minden rendben van velem, mert azért aggódott miattam. :)

Az én volt barátom is így volt... közös megegyezéssel szakítottunk... aztán ugyanúgy találkozgattunk, de csak, mint barátok... nekem kicsit rosszul esett ez a dolog, õ meg tök lazán kezelte a helyzetet... Eleinte elég sok idõt együtt töltöttünk, még így is, hogy nem jártunk, aztán fokozatosan csökkent a talik száma... Ma már szinte nem is tudok róla semmit, jó, ha 3-4 hetente beszélünk... Tõlem a (volt)barátom már nem akart semmit... Csak szerette volna tudni, hogy minden rendben van velem, mert azért aggódott miattam. :)
Kikészíted õket és már a Viagra sem elég :D

Mit csináljak? Szakítottam a barátommal és nem vagyok képes elfelejteni elvileg van új barátnõje pedig nem rég mentünk szét de lehet hogy csak szívat. Én nekem nagyon hiányzik.

Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):

Legjobb válasz: "Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):" De nem fogja el ? Mi van ?

"Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):" De nem fogja el ? Mi van ?
szar ügy!
Ha már a szopás se segít akkor hagyd békén!
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon fogadja el.
Lehet , hogy úgy döntött mostantól olyan lánnyal lesz együtt aki képes a helyes mondatok megfogalmazására és a helyes írásra.
Ha nem tudsz nélküle élni, akkor miért szakítottál vele? Amúgy meg a testiség nem minden. Magyarul nem mindent lehet megoldani a kielégítéssel!
mi a fenenek tepersz erte? nem akar teged, van neki mas. nyilvan azert van mar baratnoje, mert valamivel potolni akarja a szexhianyt. de nem feltekennye akar tenni teged, akkor elfogadta volna azt, hogy visszakonyorgod magad. mit tud ez a srac, hogy ennyit er neked? en nem konyorognek senkinek, hogy fogadjon vissza :)
A kérdező hozzászólása: Nem én szakítottam vele.
Ahol egyszer sas voltál oda ne menj vissza verébnek. Ha nem te szakitottál akkor ne könyörögj mert ha vissza is vesz, ócska kis lábtörlõ leszel. Nem fog tisztelni és becsülni csak alázni. Szerintem jobba jártál, hogy nem vett vissza. Felejtsd el. Nem ok nélkül szakított, nem kellettél már neki. Ezen nem változtat a könyörgés, azzal csak még jobban lealacsonyítod magad. Lépj tovább.

Ma hajnalban szakítottam a barátommal 2év után (rengeteget veszekedtünk, smárolt egy lánnyal) de nem bírom ki! Szerintetek mit tegyek hogy kibéküljünk?

Szakítás után kb 1 órára hivogattam hogy beszéljük meg de ? mondta hogy nem a veszekedéseink miatt.Meg zaklatott is volt mondta hogy ne játszak vele,meg hogy vége.De nem tudok nélküle élni mert annyi jó dolog is történt velünk csak az utóbbi fél év veszekedései és igérgetései betettek..Ma este dolgozik szerintetek menjek le hozzá és beszéljek ott vele vagy csak egy smst írjak?Mit tennétek? 18L 22F

Legjobb válasz: ha smárolt mással akkor én nem futnék utánna... ha annyira szeretne akkor keresne õ de úgy látszik õ nem szeretett anyira mint te õt de ne alázkodj meg hogy még ezek után te keresed majd találsz oyat aki nem kavar mással ...

ha smárolt mással akkor én nem futnék utánna... ha annyira szeretne akkor keresne õ de úgy látszik õ nem szeretett anyira mint te õt de ne alázkodj meg hogy még ezek után te keresed majd találsz oyat aki nem kavar mással ...
Érdekes. Az, h smárolt egy másik lánnyal, sztem nem megcsalás. Erröl beszéltél vele amúgy, h hogy történt? A másik, megértem öt is. Én se viselném jól ha szakitanál, aztán még aznap meggondolnád magad. Melóhelyére semmiképpen ne menj, hadd nyugodjon meg picit szegény, ha már sokkoltad a szakitással.
A kérdező hozzászólása: Még a kapcsolatunk elején én is smároltam valakivel és azt mondta nincs bûn tudata mert csak visszakaptam...igaza van...
Most hagyd sztem kicsit, idö kell neki. De ha legközelebb keresed is majd, vagy ö téged, beszéljétek át a dolgokat.
Ne menj utána. Most kicsit nehéz, de majd elmúlik! Ha az utóbbi fél évben folyton veszekedtetek, mi változna ez után.
A kérdező hozzászólása: De egyszerûen nem bírom ki a tudatot hogy már nincs!:( félek hogy nem fogunk kibékülni..azért egy smst elküldhetek estére nem?Nagyin rosszul vagyok fõleg hogy eddig mindennap beszéltünk telón vagy 4szer most meg semmi sehol..pokol:(
Még csak 1 nap telt el:) Szedd össze magad. Irj neki smst, de ne túl nyomulósat.
A kérdező hozzászólása: Azt akarom elküldeni neki hogy beszélgethetnénk mert ennyit csak megérdemlünk mindketten.Meg hogy szeretem õt és ha õ is akkor minél hamarabb beszélni kéne..nagyon rosszul érzem magam mert mi van ha nem válaszol?Mi lesz ha vége tényleg?:(
Nem tudom ilyenkor mit lehet, de lehetõleg ne hallgass olyan zenét amihez most hangulatod lenne, mert az csak árt...
Nem online? hmm, MIVEL ALSZIK, ALUDJ TE IS
Írj. :)
Hasonló volt a helyzet velem, csak én fiú vagyok. Ha nem akarja, hogy keresd, akkor ne. Hadd gondolja végig, a könyörgés nem mindig jó eszköz arra, hogy visszakapj valakit. Ui.: most szakítottam a bnõmmel, és a könyörgés szokott hatni, de most nem tudott meghatni...
A kérdező hozzászólása: Nem könyörögni akartam. Csak az érzéseirõl kérdezni.
Hagyd picit... majd rájön, hogy mit veszített, ha ennek így kellett történnie. Próbáld magad elfoglalni. Ha szeret, akkor visszamegy hozzád, ha letisztázódnak benne a dolgok. Fel a fejjel ! :)

Szakítottunk a pasimmal. De nem kell még egyszer! Mégis túl kell élnem vhogy! De hogyan? Megőrülök!

De úgy gondolom,hogy így lesz a legjobb,mert megalázott,meg leépítette az önbizalmam.De nagyon!/pill úgy vok vele,hogy ezek után tuti nem kellek senkinek! :( Még mindig itt lakik,id? kérdése,h mikor megy.De azt mondta,h legkés?bb elsején.De olyanokat csinál!Tegnap megkérdezte,hogy nem e szo_pom le!?Otthagytam a pics_ába!Mit képzel magáról?4évig voltunk együtt.Ennyire nem tisztel engem és a 4 évet??De 4 év az 4 év,ha jó volt,ha rossz.Összeszoktunk.Ha elmegy,üres lesz a ház.Már úgy érzem megutáltam egy kicsit.De nehéz lesz,mert megváltoznak a mindennapjaim.Fájni fog,tudom!Ezt,hogy vészeljem át!????

Legjobb válasz: Másik pasi esetleg?

Másik pasi esetleg?
A kérdező hozzászólása: Lenne egy, de nem tudom most mi van!Megismertem egy kedves, udvarias pasit!Õ betegszállító.Nem tudtam járni nagyon a térdproblémám miatt és õk jöttek.Akkor láttam elõször.Beszélgettünk, elvoltunk.Most pénteken, másodjára, jöttek értem és mondta, hogy üljek oda elõre mellé, mert tele van a kocsi beteggel.Egész úton nevetgéltünk, mert a kolegája nyomta a dumát.Hazafelé hátraültem, mert volt egy gyerek, akit fognom kellett, mert nem volt hely.Aztán mikor kiszállt egy beteg, megkérdezte, hogy nem e ülök vissza elõre.Visszaültem. :) Tettük ki a gyereket egy intézetbe és kérdezte, hogy bemegyek-e vele.Bementem és beszélgettünk, mert várni kellet egy kicsit.Nagyon kedves, udvarias srác és mindig mosolyog.Mikor szálltam ki, mondtam neki, h bejelölöm iwiwen.Azóta nem jelölt vissza.Most 3 lehetõség van.1:leszar.2:nem volt gépközelbe3:van egy bnõje akit már nem szeret, mert nagyon rosszul élnek a csaj féltékenysége miatt és nm akarta, h meglássa.Szted?Bejövök neki?Vagy felejtsem el???NAGYON KÉRLEK TITEKET, SEGÍTSETEK A KÉRDÉSEIMMEL KAPCSOLATBAN, MERT NINCS SENKIM, AKIVEL EZEKET MEG TUDOM BESZÉLNI.NAGYON-NAGYON FONTOSAK NEKEM A DOLGOK ÉS A VÁLASZAITOK!!!ELÕRE IS KÖSZÖNÖK MINDENT!!!!
A kérdező hozzászólása: Jah, és hnap mennem kell kontrollra.Hnap minden eldõl!Mit csináljak?Nem akarom, hogy hnap lássam utójára!!!!!!
a legrövidebb út mindig az egyenes
ha ennyire felnõttnek gondolod magad akkor szerintem meg tudod oldani
ne dugj 14 évesen !!! szerintem
Korán kezded a ribanckodást. De már hallottam olyanról is aki 12 évesen kezdte. Ne tudd meg hogy azóta mi lett vele. Azóta is sajnálom szegénykét.
1.szerelembõl szeretkezz 2.ha nem vagy eléggé felizgulva, felejtsd el 3.menszinél használj tampont, az majd átszakítja 4.ha már d*gtatok, akkor már nem vagy szûz, függetlenül attól h.megvan a szûzhártyád vagy nincs!! 5.várj ezzel még pár évet
Menjetek el az állatkertbe, és ujaztasd meg magad egy vizilóval
Nem sikerült az "egyik" barátoddal??? Hát próbáld akkor a többivel!
Ha fájt, holott a szûzhártyád át sem lett szakítva, akkor nem voltál kellõen átnedvesedve és/vagy a hüvelyed görcsösen össze volt szorulva. Mindkettõ annak a jele, hogy nem igazán kívántad a fiút. Talán csak az élményre voltál kiváncsi? Sajnos az a baj, hogy így inkább rossz élményeid lesznek. Szerintem ne görcsölj, és ne erõltetsd. El fog jönni a megfelelõ alkalom! :) Ui.: Tamponnal és ujjal elég nehéz a szûzhártyát átszakítani. N31
hát most szerintem várj vele
hisz még gyerek vagy, és már szexelsz?? hová fajul ez a világ
Van nevem igen... Alapíts vallást! Elvakult követõd leszek!:D (ammeg respect!xD)
A kérdező hozzászólása: Ja de csak azért mert nagyon szeretjük egymást és õ nagyon szeretné és belementem
Próbálj meg teljesen ellazulni, õ meg próbálja meg lassan, lehet h fáj, de csak addig amíg teljesen nem megy beléd, azt túl lehet élni, utána meg élvezni fogod!
nem tom én tampont használtam szeretkezés elõtt hónapokig és szex elõtt újjazás is volt és nem fájt a behatolás, pedig nem volt sok elõjáték közvetlen a behatolás elõtt.
szánalom 2.0
szerintem nem indok hogy szeretjük egymást....14 éves vagy!!!!! jessszusom mi lesz veled késõbb...
A kérdező hozzászólása: mi lenne semmi
Én majd segítek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!