Találatok a következő kifejezésre: Szakítottam a de (294 db)

Ha szeret, akkor keresni fog? Szakítottam a barátommal, mert gyakran nagyon flegma és nemtörődöm volt, és nem jol bánt velem, de még mindig nagyon szeretem!

ha szeret, akko egy id? után majd megkeres mert hiányzom neki ugye?? :( els?sorban férfiak válaszát várom

Legjobb válasz: szia sajnos lány vagyok, de remélem hasznát veszed a válaszomnak. nem ismerem a kettõtök kapcsolatát,de vannak olyan tipusú fiúk,akinek bárminél fontosabb a büszkesége. Lehet ezért, hogy nem fog keresni,de ettõl függetlenül te semmiféleképpen ne keresd "úgy",maximum hogy a barátja akarsz lenni. Ha továbbra is vonzódtok egymáshoz,akkor úgyis újra kialakul köztetek valami. Az én példámból kiindulva, mert én pont ugyan ilyen helyzetben voltam, ha szeret,keresni fog. Nálunk az történt, hogy flegma volt, nemtörõdött velem, megcsalt, letagadta, és szakítottam.egy hétre rá összejött egy csajjal, de elkezdett utána nekem udvarolni,és újra összejöttünk. aztán megint szakítottunk, és megint összejöttünk, de mindig õ keresett. Közbe persze én továbbra is oda,meg vissza voltam tõle. Nemrégiben összevesztünk, mert kezdett megint elhanyagolni, és akkor õ szakított. Másnap este õ hívott és kért bocsánatot,pedig a nagy egója miatt az ilyesmi egyáltalán nem vall rá. A tanulság: Ha szeret, akkor keresni fog,bármilyen formában, ha csak "barátként" akkor se keseredj el. Sok szerencsét.

szia sajnos lány vagyok, de remélem hasznát veszed a válaszomnak. nem ismerem a kettõtök kapcsolatát, de vannak olyan tipusú fiúk, akinek bárminél fontosabb a büszkesége. Lehet ezért, hogy nem fog keresni, de ettõl függetlenül te semmiféleképpen ne keresd "úgy", maximum hogy a barátja akarsz lenni. Ha továbbra is vonzódtok egymáshoz, akkor úgyis újra kialakul köztetek valami. Az én példámból kiindulva, mert én pont ugyan ilyen helyzetben voltam, ha szeret, keresni fog. Nálunk az történt, hogy flegma volt, nemtörõdött velem, megcsalt, letagadta, és szakítottam.egy hétre rá összejött egy csajjal, de elkezdett utána nekem udvarolni, és újra összejöttünk. aztán megint szakítottunk, és megint összejöttünk, de mindig õ keresett. Közbe persze én továbbra is oda, meg vissza voltam tõle. Nemrégiben összevesztünk, mert kezdett megint elhanyagolni, és akkor õ szakított. Másnap este õ hívott és kért bocsánatot, pedig a nagy egója miatt az ilyesmi egyáltalán nem vall rá. A tanulság: Ha szeret, akkor keresni fog, bármilyen formában, ha csak "barátként" akkor se keseredj el. Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!!!
Nem, a tanulság az elõzõbõl az, hogy ilyen férfival nem kell kapcsolatot ápolni. Ha szeret, akkor keresni fog, de a te esetedben az van, hogy nem szeret. Plusz, ha van egy kis önérzete, akkor nem fog keresni. Gondold el, ha valaki kidob, akkor nála a labda, hogy visszajöjjön, hiszen õ ment el, nem te.
"Ne haragudj hulye voltam, bocs. Megbeszelhetnenk?"
Nincs szükség idézetre, mondd el neki a saját szavaiddal.
Miért szakítottatok?
"Szakítottam a barátommal de õ vár rám. Nagyon bánom már hogy szakítottam vele!"
A kérdező hozzászólása: Az idézet nem vallomásként szeretném felhasználni:) persze saját szavaimmal fogom neki elmondani csak szeretnék neki valami szépet is hozzáfûzni:)
Te voltál az életem, melyet eldobtam magamtól! Nélküled nincs többé értelme léteznem! Számomra csak a fájdalom maradt, a kín, a bûntudat, melyet én magam teremtettem! Csend van mindenhol, a lelkem üres, mégis a lelkismeretfurdalás üvölt szívemben, mely már darabokban hever! Hiányzol, szükségem van rád, bocsáss meg nekem!
Miért szakítottál vele? Velem is nemrég szakított a barátnõm, és én is várok rá. Magamból kiindulva mondom, hogy ha õ tényleg vár, akkor csak legyél vele õszinte, nem kellenek idézetek. De jól gondold meg, hogy tényleg ezt akarod-e. Ne bántsd meg még jobban azzal, hogy késõbb ismét szakítasz vele.

Nemrég szakítottam a barátommal, és abba maradtunk, hogy csak barátok maradunk. Igazából én szakítottam vele, de ő is beleegyezett. Megbeszéltük hogy majd eljárunk együtt bulizgatni. Mikor fog hívni? Meg sms-t írni?

Mert én akarok vele találkozni, de csak barátként. Meg azt mondta már ? se érez irántam semmit, csak kedvel. De az ciki lenne, ha én írnék neki, ugye?

Legjobb válasz: Szerintem azért nem ír, mert tudja, hogy ha taliznátok, akkor újra fellángolna benne a szerelem... Ne akardd ezt... Ha úgy érzi, akkor majd keres. Esetleg ha véletlen összefuttok, akkor megkérdezheted, hogy nem taliztok-e, de sms-t, vagy iylesmit ne ír neki!

Szerintem azért nem ír, mert tudja, hogy ha taliznátok, akkor újra fellángolna benne a szerelem... Ne akardd ezt... Ha úgy érzi, akkor majd keres. Esetleg ha véletlen összefuttok, akkor megkérdezheted, hogy nem taliztok-e, de sms-t, vagy iylesmit ne ír neki!
Ez a barátok maradunk egy hülyeség. El kell felejteni és élni az életet. Nem hiszem el, hogy Te szakítottál vele, akkor nem várnád, hogy írjon. Felejtsd el!
Szerintem ne írj neki, lépj tovább.Szerény véleményem szerint a barátod "csak mondta" , hogy utána barátokként találkoztok.Mert ha bele gondolsz ez a párkapcsolat utáni "barátság" , nem igazán mûködik (gondolom nem kell ecsetelnem, hogy miért).Inkább hagyd és éld a magad életét!
Szia! Volt egy hasonló esetem, szakítottam a sráccal, de nagyon jóban voltunk, úgyhogy megbeszéltük, hogy barátok maradunk. Utána pár hétig nem taliztunk, aztán összefutottunk, mint "csak barátok", és a legjobb barátnõm elõtt elkezdett fogdosni meg minden, próbáltam finoman közölni vele, hogy vegye már észre magát, de nem vette a lapot. Barátság ide vagy oda, kb egy óra múlva elegem lett és elküldtem a fenébe, és azóta se beszélek vele. Úgyhogy addig örülj, amíg nem hív a srác!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Csak még annyit kérdeznék, hogy akkor iwiwrõl miért, nem veszi le a közös képünket?
Én is nagyon ritkán frissítem az iwiwes profilomat, egy fénykép nem jelent semmit! Miután szakítottam a barátommal, még vagy két hónapig lusta voltam átrakni a "kapcsolatbant" "egyedülállóra" :)
A kérdező hozzászólása: Én is pont erre gondoltam, hogy csak lusta levenni meg átírni... Köszi a választ.


Miert jo ez neki igy? Nemreg szakitottunk a baratommal. Azota parszor talalkoztunk is. Azt mondta, hogy nem akarja, hogy megszakadjon kozottunk a kapcsolat de most baratnot sem akar. Vajon miert?

Legjobb válasz: Az én volt barátom is így volt... közös megegyezéssel szakítottunk... aztán ugyanúgy találkozgattunk, de csak, mint barátok... nekem kicsit rosszul esett ez a dolog, õ meg tök lazán kezelte a helyzetet... Eleinte elég sok idõt együtt töltöttünk, még így is, hogy nem jártunk, aztán fokozatosan csökkent a talik száma... Ma már szinte nem is tudok róla semmit, jó, ha 3-4 hetente beszélünk... Tõlem a (volt)barátom már nem akart semmit... Csak szerette volna tudni, hogy minden rendben van velem, mert azért aggódott miattam. :)

Az én volt barátom is így volt... közös megegyezéssel szakítottunk... aztán ugyanúgy találkozgattunk, de csak, mint barátok... nekem kicsit rosszul esett ez a dolog, õ meg tök lazán kezelte a helyzetet... Eleinte elég sok idõt együtt töltöttünk, még így is, hogy nem jártunk, aztán fokozatosan csökkent a talik száma... Ma már szinte nem is tudok róla semmit, jó, ha 3-4 hetente beszélünk... Tõlem a (volt)barátom már nem akart semmit... Csak szerette volna tudni, hogy minden rendben van velem, mert azért aggódott miattam. :)
Kikészíted õket és már a Viagra sem elég :D

Mit csináljak? Szakítottam a barátommal és nem vagyok képes elfelejteni elvileg van új barátnõje pedig nem rég mentünk szét de lehet hogy csak szívat. Én nekem nagyon hiányzik.

Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):

Legjobb válasz: "Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):" De nem fogja el ? Mi van ?

"Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):" De nem fogja el ? Mi van ?
szar ügy!
Ha már a szopás se segít akkor hagyd békén!
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon fogadja el.
Lehet , hogy úgy döntött mostantól olyan lánnyal lesz együtt aki képes a helyes mondatok megfogalmazására és a helyes írásra.
Ha nem tudsz nélküle élni, akkor miért szakítottál vele? Amúgy meg a testiség nem minden. Magyarul nem mindent lehet megoldani a kielégítéssel!
mi a fenenek tepersz erte? nem akar teged, van neki mas. nyilvan azert van mar baratnoje, mert valamivel potolni akarja a szexhianyt. de nem feltekennye akar tenni teged, akkor elfogadta volna azt, hogy visszakonyorgod magad. mit tud ez a srac, hogy ennyit er neked? en nem konyorognek senkinek, hogy fogadjon vissza :)
A kérdező hozzászólása: Nem én szakítottam vele.
Ahol egyszer sas voltál oda ne menj vissza verébnek. Ha nem te szakitottál akkor ne könyörögj mert ha vissza is vesz, ócska kis lábtörlõ leszel. Nem fog tisztelni és becsülni csak alázni. Szerintem jobba jártál, hogy nem vett vissza. Felejtsd el. Nem ok nélkül szakított, nem kellettél már neki. Ezen nem változtat a könyörgés, azzal csak még jobban lealacsonyítod magad. Lépj tovább.

Ma hajnalban szakítottam a barátommal 2év után (rengeteget veszekedtünk, smárolt egy lánnyal) de nem bírom ki! Szerintetek mit tegyek hogy kibéküljünk?

Szakítás után kb 1 órára hivogattam hogy beszéljük meg de ? mondta hogy nem a veszekedéseink miatt.Meg zaklatott is volt mondta hogy ne játszak vele,meg hogy vége.De nem tudok nélküle élni mert annyi jó dolog is történt velünk csak az utóbbi fél év veszekedései és igérgetései betettek..Ma este dolgozik szerintetek menjek le hozzá és beszéljek ott vele vagy csak egy smst írjak?Mit tennétek? 18L 22F

Legjobb válasz: ha smárolt mással akkor én nem futnék utánna... ha annyira szeretne akkor keresne õ de úgy látszik õ nem szeretett anyira mint te õt de ne alázkodj meg hogy még ezek után te keresed majd találsz oyat aki nem kavar mással ...

ha smárolt mással akkor én nem futnék utánna... ha annyira szeretne akkor keresne õ de úgy látszik õ nem szeretett anyira mint te õt de ne alázkodj meg hogy még ezek után te keresed majd találsz oyat aki nem kavar mással ...
Érdekes. Az, h smárolt egy másik lánnyal, sztem nem megcsalás. Erröl beszéltél vele amúgy, h hogy történt? A másik, megértem öt is. Én se viselném jól ha szakitanál, aztán még aznap meggondolnád magad. Melóhelyére semmiképpen ne menj, hadd nyugodjon meg picit szegény, ha már sokkoltad a szakitással.
A kérdező hozzászólása: Még a kapcsolatunk elején én is smároltam valakivel és azt mondta nincs bûn tudata mert csak visszakaptam...igaza van...
Most hagyd sztem kicsit, idö kell neki. De ha legközelebb keresed is majd, vagy ö téged, beszéljétek át a dolgokat.
Ne menj utána. Most kicsit nehéz, de majd elmúlik! Ha az utóbbi fél évben folyton veszekedtetek, mi változna ez után.
A kérdező hozzászólása: De egyszerûen nem bírom ki a tudatot hogy már nincs!:( félek hogy nem fogunk kibékülni..azért egy smst elküldhetek estére nem?Nagyin rosszul vagyok fõleg hogy eddig mindennap beszéltünk telón vagy 4szer most meg semmi sehol..pokol:(
Még csak 1 nap telt el:) Szedd össze magad. Irj neki smst, de ne túl nyomulósat.
A kérdező hozzászólása: Azt akarom elküldeni neki hogy beszélgethetnénk mert ennyit csak megérdemlünk mindketten.Meg hogy szeretem õt és ha õ is akkor minél hamarabb beszélni kéne..nagyon rosszul érzem magam mert mi van ha nem válaszol?Mi lesz ha vége tényleg?:(

Szakítottam a barátnõmmel, de kicsit elbizonytalanodtam. Mit csinálják? F/20

Tegnap szakítottam a barátnõmmel, mert a kapcsolat végén egyre többet, és egyre durvábban veszekedtünk. Ma viszont egész nap nagyon szarul éreztem magam, hiányzik, és hónapok óta elõször úgy érzem, hogy mégis szeretem. Szerintetek mitõl van ez? Csak a megszokás, vagy mégis szeretem? Adjak neki még esélyt?

Legjobb válasz: Ezt még fogod is érezni pár hétig vagy hónapig. Van ez így, de majd elmúlik.

Ezt még fogod is érezni pár hétig vagy hónapig. Van ez így, de majd elmúlik.
Szerintem várj vele egy ideig, csak hogy egyértelmû legyen, hogy mit érzel, ha csak a megszokás miatt hiányzik, akkor ne szívasd szerencsétlent feleslegesen. Pár hetet, utána sokkal tisztább fejjel láthatod az egészet.

Szakítottam a párommal amiért nincs munkája. De még mindig szeretem. Mit tegyek?

Most pár háznyira lakik tõlem a tesójánál. A huga azt mondja, hogy nagyon szomorú és mikor hazaköltözött (ma reggel) sírt is. Èn szeretem õt de sajnos nem kap rendes munkát így csak alkalmi munkái vannak. Szerintetek hülyeség volt elküldenem? Mit mondjak neki?

Legjobb válasz: "......De még mindig szeretem. ......" Biztos?

"......De még mindig szeretem. ......" Biztos?
OMG! :(
Lehet jobban tudnánk válaszolni, hogy jól tetted-e, ha kicsit részleteznéd a tényeket. Nálad lakott, évekig te tartottad el, esetleg nulla ambícióval csak a tökét himbálta és néha végzett tessék-lássék alkalmi munkát? Akkor valahol érthetõ lenne, hogy besokkaltál és elküldted. Vagy szerencsétlen 2 hónapja elveszítette a munkáját, azóta igyekszik találni, de még csak alkalmi munkái voltak? Akkor viszont érdekesen kezeled a jóban-rosszbant. A kérdésben mindegy a nemiség, pasikat sem értem, amikor olyan nõt tartanak el, aki nem is akar dolgozni (ne keverjük ide a gyerekkel van otthon témát, az egy teljesen más helyzet). Olyat is hallani néha, hogy a páros egyik fele szívesen tartja el a másikat, ha cserébe remek otthoni hátteret biztosít neki. De ha valaki évekig csak kerüli a munkát, pedig szükség lenne a fizetésére, akkor meg szoktam érteni, hogy szakítás a vége. Ha van szerelem, ha nincs.
És õ akarta, hogy munkanélküli legyen? És õ tehet róla, hogy csak alkalmi munkája van? Anyám is munkanélküli volt 1 évig! Addig a végkielégítésbõl élt és késõbb amit én kerestem meg neki egyetem mellett. (jó az nem valami sok, de pár számlára és kajára tellett) És tagadtam volna ki az életembõl? Manapság nem dobják a munkát az ember után, vannak helyek ahol meg még rosszabb a helyzet. Te segítettél neki munkát találni? Megtettél minden tõled telhetõt? Biztos?
Nem volt hulyeseg. En is kidobtam a pasim amikor megfazott. Meg kell erteniuk, hogy nekunk csak a tokeletes parok felelnek meg.
Sterilizáltasd magad!
o.O A munkáját szeret(t)ed vagy õt? ...
Ha próbál(t) találni munkát, de egyszerûen nincs, nem tud találni, akkor nem az õ hibája.Ebben az esetben elég szemétség volt tõled. Ha õt szereted-és tényleg igaziból-akkor meg sem fordulhatott volna ilyen a fejedben. Csak akkor jogos, ha nem is próbálkozott, meg tõled várta hogy eltartsd.
15:44 vagyok. Szemétség volt ez esetben. De, ki tudja mennyire szereted õt, ha emiatt kitetted. Legfeljebb akkor lenne a bocsánatkérésnek, és az esetleges újrakezdésnek értelme, ha elmondanád hogy: bocsi, nem tudom akkor mi volt velem.Ne is haragudj. Bár szerintem már lehet megváltozott rólad a véleménye.
Jól tetted, így legalább lesz normális csaja késõbb. Remélem nem jut eszedbe, hogy házasságban akarsz élni a jövõben, mert akkor akárhányszor az adott férjed elveszti a munkáját, akkor annyiszor válsz el? Hogy jutott eszedbe? Elég szar neki így is, a mai világban rohadtul nehéz munkát kapni...protekció, kapcsolatok nélkül, õ elveszti, erre még te is taposol rajta egyet.... Mondhatom rohadtul szerethetted.... Szánalmas vagy. Remélem egyszer kivágnak a munkahelyedrõl, és a pasid akit a legjobban szeretsz, ugyanígy szakít veled. Megérdemelnéd.
Ne másnak, hanem magadnak felelj meg. Inkább segíts neki munkát keresni. Sajnos vannak olyan paraszt pasik, akik a nõvel akarják eltartatni magukat. És látod, itt még meg is védik õket :) Kérdés, hogy neked mi fontos. Ha neked az szempont, hogy hozzátegyen a családi kasszához, akkor keress olyat. Van sok olyan pasi, aki önállóan is tud gondolkodni, és élni, és nem anyakomplexusos, "tarts el engem" típusú.
20:27: A következõ mondatod-Sajnos vannak olyan paraszt pasik, akik a nõvel akarják eltartatni magukat. És látod, itt még meg is védik õket :) -ra csak annyit írnék, hogy a kérdezõ szerint próbálna munkát találni a párja, csak nem tud. Ezt te lehet nem értetted.
Jól tetted! Így van esélye egy normális kapcsolatra.
A kérdező hozzászólása: Sajnos évek óta nincs munkája, dolgozna ha kapna munkát. Írtam, hogy albérletben éltünk de én visszaköltöztem anyámhoz õ meg a testvéréhez. Èn vagyok a nõ.
Biztos vagy abban, hogy te nem leszel munkanélküli? Ma nagyon sokan laknak albérletben, házat nem tudnak venni. Akik szeretik egymást, azok jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, és elférnek albérletben is.
Dehogy volt hülyeség, egy szerelem semmit nem ér, ha nincs mellette jó melója... Jól tetted!
Mi úgy költöztünk össze a férjemmel hogy neki akkor még nagyon alkalmi munkája sem volt, csak a segély. De én tudtam hogy õ egy nagyon szorgalmas, dolgozni akaró, tudó egyén, csak így jött össze. És miattam lett munkanélküli mert nem volt normális a munkahelye, napi 13-14 órákat dolgozott szabadnap nélkül, és együtt eldöntöttük hogy ennek így nincs értelme, ha kórházba kerül elõbb utóbb. Szóval mikor mi összeköltöztünk még alkalmi munkája sem volt. Õ egyébként szobafestõ, méghozzá a jó szakember fajtából. Tudtam hogy kijövünk az én pénzembõl. Nem dobtam ki miatta, hanem biztattam hogy valósítsa meg amit akar. Ez ugye nem volt egyszerû, addig is otthon 1 év alatt szépen felújította a házunkat, sokszor sokkal többet dolgozott mint én akinek rendes munkahelye volt. Azután mint festõ beajánlottam, majd a családom tagjai is ide oda festeni, és mivel jó a munkája elkezdték egyre több helyre hívni. Most már ott tart hogy egész nyáron nincs egy szabad perce sem, és gyakorlatilag ez mind alkalmi munka.Hiszen vállalkozni még tud. Mi úgy rendezkedtünk be hogy télen festõként nincs munkája, de nyáron 3x annyit keres, szinte szabad hétvégéje sincs. Szóval nyáron megkeresi az egész évre valót, és majdnem jobb fizetést hoz haza mint én, aki ott ülök egész évben. Szóval én tudtam milyen a férjem, támogattam. Neked kell tudnod hogy a te párod milyen, akar e dolgozni, tud e dolgozni vagy inkább élõsködni akar. Segíts neki munkát találni.
Ha szereted, akkor nem dobod ki ilyesmiért, hanem támogatod, mellette vagy, míg nem lesz munkája. Persze az más, ha valaki nem is akar dolgozni. Ha szereted, akkor igen, hülyeség volt, de biztosan szereted? Gondolkodj el ezen, és csak utána mondj neki bármit is. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Így csak albérletben tudunk lakni, de ha lenne munkája akkor össze tudnánk egy kis, olcsó házra valót gyûjteni. Most csak az én fizum van és az õ segélye.
Jó nagy szerelem lehet, ha emiatt kidobod..
Mostanság nem könnyû elhelyezkedni de ezt neked kell tudnod h õ egyáltalán akar e .

Szakítottunk a párommal de máris hiányzik mit tegyek?

2.5 évig voltunk együtt úgy, hogy kb. 2 havonta hagytuk abba majd újra kezdtük. Komoly problémánk sosem volt! Talán az, hogy ő közömbösen állt mindenhez, semmi és senki nem érdekelte de azért igyekezett megfelelni... Amikor neki volt vmi baja sosem jött oda, hogy megbeszéljük amikor nekem volt akkor meg én nem mondtam mert nem akartam folyton piszkálni. Talán a legnagyobb baj a probléma megoldás hiánya volt.... Elegem lett a bizonytalanságból, ezért szakítottunk de most még sem akarok egyedül lenni mit tegyek??

Legjobb válasz: Ez az átmeneti idõszak ilyen kib..szott nehéz. Nem tudok jó tanácsot adni, csak annyit, hogy tudatosítanod kell magadban, hogy ez egy "gyászidõszak", ezen túl kell esni. Ettõl még nem fogsz egyedül maradni, jön majd jobb. Tudom, hogy ezek most üres szavaknak tûnnek, de ez akkor is így van.

Ez az átmeneti idõszak ilyen kib..szott nehéz. Nem tudok jó tanácsot adni, csak annyit, hogy tudatosítanod kell magadban, hogy ez egy "gyászidõszak", ezen túl kell esni. Ettõl még nem fogsz egyedül maradni, jön majd jobb. Tudom, hogy ezek most üres szavaknak tûnnek, de ez akkor is így van.
A kérdező hozzászólása: Csak sajnos kb. 3 év alatt találtam meg õt is mert a gyermekem mellett nincs idõm ismerkedni...:(
FAGYI, CSOKI, SÜTI minden mennyiségben!! :)
Én elhiszem, hogy nehéz ismerkedned és az is lehet, hogy most azon gondolkozol, hogy esetleg megpróbálhatnátok újra. Vagy tévedek? Mindenesetre azért ne alázkodj meg! Még ha beszéltek is, tisztázni kell a problémákat, mert újra elõ fognak jönni. Tapasztalat. Csak azért újrakezdeni, mert úgy gondolod, lehet, nem lesz más, butaság.
Töltsd le a Tyrian 2000-t és játszd végig! Nekem anno segített, nagyon jó játék! A Zicca Lazer-t megveheted a MACES nevû pályán, hátsó ágyúnak pakolj fel Sonic Pulsert, kétoldara egy-egy Plazma Storm, az kiváló. Felpakolsz még egy jófajta pajzsot is a hajóra, és indulhat a móka :) )))))
Nem kritizálni akarlak, de kicsit sántít, amit írsz. Az, hogy komoly problémák nem voltak, egyszerûen nem igaz. Ahol nincsenek komoly problémák, ott nem szakítanak 2 havonta. Ráadásul ha ennyire nem mûködött, szerintem hiba volt 2 és fél évig húzni. Az, hogy õ tök közömbösen állt mindenhez, kvázi leszаrta, hogy mi van, ez vezetett ide. Az is gáz, hogy gyakorlatilag féltél tõle, nem merted elmondani, ha valami van. Egy rendes kapcsolatban ha valami probléma felmerül, akkor leülnek, és megbeszélik. Nem pedig az, hogy a szõnyeg alá söprik, majd szakítanak. A magánytól való félelembõl meg nagy buta vagy már bocs, ha ezért visszaszaladsz hozzá. Ha ennyiszer nem mûködött, most se fog. Csak magadat készíted ki. Ha eddig nem változott, akkor most se fog, meg vélhetõen te sem. Azon ne izgulj, hogy ne akadna kérõd, viszont azért válogasd meg, hogy kivel állsz össze! Olyan mellett köss ki, akivel tényleg õszinte, bizalmas pár tudtok lenni!

Nemreg szakitottam a baratommal de még mindig erzek iranta valamit! Mit tegyek?

a srác osztálytársam

Legjobb válasz: gondolj csak bele mit tudsz tenni? max újból össze jönni ,de én soha nem mentem bele ilyenekbe ebben nem tudok tanácsot adni

gondolj csak bele mit tudsz tenni? max újból össze jönni , de én soha nem mentem bele ilyenekbe ebben nem tudok tanácsot adni
Miért kéne tenni akármit is?Miért lett vége?Oka van annak. Kerüld el õt.De az nehéz lesz mert osztálytárs.... Na látod ezt nem járunk osztálytárssal. Béküljetek ki.Legyetek barátok
ezer nem jo hazinyulra loni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!