Találatok a következő kifejezésre: Szakítottam a Hogyan (336 db)

Szakítottam a pasimmal, és nagyon bűntudatom van mert látom hogy szenved, visszamenjek hozzá, mit csináljak?

Barátnőm mondta, hogy amikor beszélt a mostmár exemmel rólunk, akkor exem még sírt is.. :(. Szörnyen bűntudatom van most, azon gondolkodom, hogy visszamegyek hozzá.. De az a baj, hogy nem szeretem, ő jóbarátom volt, most a barátság is tönkrement ez miatt. Mit csináljak, legszívesebben a föld alá süllyednék..

Legjobb válasz: Ha nem vagy szerelmes, ne menj vissza hozzá. Majd elfelejt és talál más. Az én exem is sírt, mikor szakítottam, nem is akart beszélni velem, de most már régóta van bnõje és szeretik egymást:)

Ha nem vagy szerelmes, ne menj vissza hozzá. Majd elfelejt és talál más. Az én exem is sírt, mikor szakítottam, nem is akart beszélni velem, de most már régóta van bnõje és szeretik egymást:)
Tökéletesen egyetértek a második válaszolóal.:) Természetes, hogy nagyon nehéz most a fiúnak, de ha visszamész hozzá sajnálatból és kiderül (elõbb utóbb pedig minden kiderül) még nagyobb fájdalmat okozol neki. Idõ kell, míg feldolozza a történteket, de utána jobb lesz hidd el. 16/L
Te írtad, nem szereted... Szánalomból, sajnálatból ne menj vissza, az már szemétség... Hagyd elmenni...
Ha szereted menny, ha nem akkor ne..
A kérdező hozzászólása: Nem megyek vissza, de jelenleg ez miatt elment az életkedvem is..
csatlakozom az elõttem szólókhoz. sanálatból ne tedd
sajnálatból ne menj vissza.
Ez több dologtól függ. Ha tizenéves vagy ne tedd! Éld ki magad! Ha elviselhetetlen mellette lenni, mert bunkó paraszt módjára viselkedik szintén ne tedd! Ha elmúltál 25 és a családalapítás is szóba jöhetne már, akkor járjon az a fejedben, hogy bárkivel állsz össze a szerelem elõbb vagy utóbb elmúlik. Ha emberileg megfelel az elvárásaidnak, akkor menj vissza hozzá!
Ha nem szereted szerelembõl, akkor ne menj vissza Hozzá, mert azzal csak még nagyobb fájdalmat fogsz okozni Neki, ha becsapod.Te sem örülnél fordított helyzetben, ha átvernének, áltatnának, szóval ha nem érzed azt, amit kell, akkor jobb is ez így!Idõvel lenyugszik az exed, és belátja majd, hogy ennek így nincs értelme, és talál majd olyat, aki igazán tudja szeretni.Ha ezt normálisan elmagyarázod Neki, és támogatod a bajban, biztosan hamar lecsillapodik, és Neked sem lesz bûntudatod.
A szakítás sohasem kellemes, de sokkal jobb, mint egymás idejét rabolni.
"Ne haragudj hulye voltam, bocs. Megbeszelhetnenk?"
Nincs szükség idézetre, mondd el neki a saját szavaiddal.
Miért szakítottatok?
"Szakítottam a barátommal de õ vár rám. Nagyon bánom már hogy szakítottam vele!"
A kérdező hozzászólása: Az idézet nem vallomásként szeretném felhasználni:) persze saját szavaimmal fogom neki elmondani csak szeretnék neki valami szépet is hozzáfûzni:)
Te voltál az életem, melyet eldobtam magamtól! Nélküled nincs többé értelme léteznem! Számomra csak a fájdalom maradt, a kín, a bûntudat, melyet én magam teremtettem! Csend van mindenhol, a lelkem üres, mégis a lelkismeretfurdalás üvölt szívemben, mely már darabokban hever! Hiányzol, szükségem van rád, bocsáss meg nekem!
Miért szakítottál vele? Velem is nemrég szakított a barátnõm, és én is várok rá. Magamból kiindulva mondom, hogy ha õ tényleg vár, akkor csak legyél vele õszinte, nem kellenek idézetek. De jól gondold meg, hogy tényleg ezt akarod-e. Ne bántsd meg még jobban azzal, hogy késõbb ismét szakítasz vele.

Nemrég szakítottam a barátommal, és abba maradtunk, hogy csak barátok maradunk. Igazából én szakítottam vele, de ő is beleegyezett. Megbeszéltük hogy majd eljárunk együtt bulizgatni. Mikor fog hívni? Meg sms-t írni?

Mert én akarok vele találkozni, de csak barátként. Meg azt mondta már ? se érez irántam semmit, csak kedvel. De az ciki lenne, ha én írnék neki, ugye?

Legjobb válasz: Szerintem azért nem ír, mert tudja, hogy ha taliznátok, akkor újra fellángolna benne a szerelem... Ne akardd ezt... Ha úgy érzi, akkor majd keres. Esetleg ha véletlen összefuttok, akkor megkérdezheted, hogy nem taliztok-e, de sms-t, vagy iylesmit ne ír neki!

Szerintem azért nem ír, mert tudja, hogy ha taliznátok, akkor újra fellángolna benne a szerelem... Ne akardd ezt... Ha úgy érzi, akkor majd keres. Esetleg ha véletlen összefuttok, akkor megkérdezheted, hogy nem taliztok-e, de sms-t, vagy iylesmit ne ír neki!
Ez a barátok maradunk egy hülyeség. El kell felejteni és élni az életet. Nem hiszem el, hogy Te szakítottál vele, akkor nem várnád, hogy írjon. Felejtsd el!
Szerintem ne írj neki, lépj tovább.Szerény véleményem szerint a barátod "csak mondta" , hogy utána barátokként találkoztok.Mert ha bele gondolsz ez a párkapcsolat utáni "barátság" , nem igazán mûködik (gondolom nem kell ecsetelnem, hogy miért).Inkább hagyd és éld a magad életét!
Szia! Volt egy hasonló esetem, szakítottam a sráccal, de nagyon jóban voltunk, úgyhogy megbeszéltük, hogy barátok maradunk. Utána pár hétig nem taliztunk, aztán összefutottunk, mint "csak barátok", és a legjobb barátnõm elõtt elkezdett fogdosni meg minden, próbáltam finoman közölni vele, hogy vegye már észre magát, de nem vette a lapot. Barátság ide vagy oda, kb egy óra múlva elegem lett és elküldtem a fenébe, és azóta se beszélek vele. Úgyhogy addig örülj, amíg nem hív a srác!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Csak még annyit kérdeznék, hogy akkor iwiwrõl miért, nem veszi le a közös képünket?
Én is nagyon ritkán frissítem az iwiwes profilomat, egy fénykép nem jelent semmit! Miután szakítottam a barátommal, még vagy két hónapig lusta voltam átrakni a "kapcsolatbant" "egyedülállóra" :)
A kérdező hozzászólása: Én is pont erre gondoltam, hogy csak lusta levenni meg átírni... Köszi a választ.

Nőket kérdeznem, hogy olyanok akik 6-7év után szakítottak a párjukkal, volt-e olyan hogy újra összejöttek-e valamikor? Ez mennyi idő múlva történt? Tudták-e folytatni, és meddig?

Legjobb válasz: 12 év után szakítottunk, 3,5 hónap múlva jöttünk össze ismét. 9 hónapja vagyunk együtt, eddig tökéletesen mûködik, sokkal jobban, mint elõtte. A külön töltött idõ óta sokkal nagyobb az elkötelezõdés egymás iránt, mert tapasztaltuk, hogy a másik nélkül nem megy.

12 év után szakítottunk, 3, 5 hónap múlva jöttünk össze ismét. 9 hónapja vagyunk együtt, eddig tökéletesen mûködik, sokkal jobban, mint elõtte. A külön töltött idõ óta sokkal nagyobb az elkötelezõdés egymás iránt, mert tapasztaltuk, hogy a másik nélkül nem megy.
De miért kell a régi tönkrement kapcsolatod? miben változik meg? Vagy az egyik félnek kell megváltoznia, vagy a másiknak. Szerintem most, hogy kitettek kefélj kedvedre, éld ki magad, ne kötött kapcsolatokban gondolkozz.
Ez rengeteg idõ..... ami ennyi idõ alatt tönkremegy és elromlik, azt jobb hagyni.....
Szerintem a kezdõlépést annak kell megtenni, aki szakított és ki akart lépni a kapcsolatból.
Vagyis azt akartad kérdezni, hogy ki tette meg az elsõ lépést? Lényegtelen!!! Most, ha 5bõl 5en azt írják, hogy a nõ akkor a nõtõl várod az újrakezdés elsõ lépését? annyira butaság ez!! Teljesen kapcsolat és szituációfüggõ az, hogy ki mikor hogyan kezdi újra!!!
mindketten!!! Csak így mûködhet!!!
A kérdező hozzászólása: És akik eddig írtak választ, ott ki akarta újrakezdeni a kapcsolatot? A nõ vagy a férfi?
Az én tesóm is 5 évig járt egy lánnyal, utána szakítottak, 2 évig járt egy másikkal akibe nagyon szerelmes volt, de azóta mégis 2 és fél éve az elsõvel van és ugyanolyan nagy a szerelem mint régen :)
igen, 6 évig voltunk együtt, 1, 5 évig külön, most újra együtt...sokkal jobb mint az elsõ 6 év
6év után szakítottunk, 2 hónap után összejöttünk, 2, 5 éve vagyunk újra együtt... Minden sokkal jobb, mint elõtte. Viszont ha nem jövünk össze újra ilyen hamar akkor már utána soha... Úgy gondolom, hogy sokéves kapcsolatban ez a pár hónap szünet, nem is számottevõ...
A kérdező hozzászólása: Nem az az igazi megbocsájtás, amikor túllépünk/átgázolunk másokon, hanem amikor képesek leszünk elfogadni és kijavítani a saját hibáinkat és a párunk hibáit is.

Nem sokkal több, mint fél év után szakítottunk a barátnőmmel. A probléma az, hogy évfolyamtársak vagyunk, gyakorlatilag minden nap látjuk egymást. Hogyan lenne könnyebb a továbblépés? 16/F

Legjobb válasz: Nem tudom :) de ha ez vigasztal, mi 3 év, 7 hónap és 25 nap után szakítottunk (3 nappal ezelõtt) 24F - és persze én sem tudom, hogy fogok továbblépni... de sajnos az élet megy tovább. Próbáld meg lekötni magad.

Nem tudom :) de ha ez vigasztal, mi 3 év, 7 hónap és 25 nap után szakítottunk (3 nappal ezelõtt) 24F - és persze én sem tudom, hogy fogok továbblépni... de sajnos az élet megy tovább. Próbáld meg lekötni magad.
Menj át másik suliba vagy rúgasd ki õt.

Miert jo ez neki igy? Nemreg szakitottunk a baratommal. Azota parszor talalkoztunk is. Azt mondta, hogy nem akarja, hogy megszakadjon kozottunk a kapcsolat de most baratnot sem akar. Vajon miert?

Legjobb válasz: Az én volt barátom is így volt... közös megegyezéssel szakítottunk... aztán ugyanúgy találkozgattunk, de csak, mint barátok... nekem kicsit rosszul esett ez a dolog, õ meg tök lazán kezelte a helyzetet... Eleinte elég sok idõt együtt töltöttünk, még így is, hogy nem jártunk, aztán fokozatosan csökkent a talik száma... Ma már szinte nem is tudok róla semmit, jó, ha 3-4 hetente beszélünk... Tõlem a (volt)barátom már nem akart semmit... Csak szerette volna tudni, hogy minden rendben van velem, mert azért aggódott miattam. :)

Az én volt barátom is így volt... közös megegyezéssel szakítottunk... aztán ugyanúgy találkozgattunk, de csak, mint barátok... nekem kicsit rosszul esett ez a dolog, õ meg tök lazán kezelte a helyzetet... Eleinte elég sok idõt együtt töltöttünk, még így is, hogy nem jártunk, aztán fokozatosan csökkent a talik száma... Ma már szinte nem is tudok róla semmit, jó, ha 3-4 hetente beszélünk... Tõlem a (volt)barátom már nem akart semmit... Csak szerette volna tudni, hogy minden rendben van velem, mert azért aggódott miattam. :)
Kikészíted õket és már a Viagra sem elég :D

Szakítottam a barátnőmmel, mert rájöttem, hogy pasizik a hátam mögött. Ennek kb. 1 hónapja. Időközben mióta szakítottunk lefeküdt mással is. Azóta olyanokat ír, hogy csak engem szeret, és velem akar lenni. Normális amiket mond?

Mondtam neki, hogy nekem ekkora baromságokat ne írkáljon, mert ha ilyet csinál, akkor kurvára kedvelhet. Miért nem szál le rólam, ha már lefeküdt más valakivel? Én az eszemre hallgattam és kidobtam, de ? miért pedáloz még mindíg, amikor mással lefeküdt, és azzal a valakivel össze is akar jönni? Miért nem hagy így békén?

Legjobb válasz: Hát szerintem nemn kéne egybõl így lehordanotok, amit tett, az valóban csak egy dologra mutat.. de én is voltam már így, hogy vége lett egy kapcsolatnak, összejöttem vkivel, de hiányzott az elõzõ párom. Mondjuk félrekefélés nélkül :) Lehet, h neki nem jelent sokat a szex.. De a legvalószínûbbnek azt tartom, h "Ha nincs ló, akkor ez esetben nem jó a szamár, és kell vissza a ló.. " Kár, h megcsalt.

Hát szerintem nemn kéne egybõl így lehordanotok, amit tett, az valóban csak egy dologra mutat.. de én is voltam már így, hogy vége lett egy kapcsolatnak, összejöttem vkivel, de hiányzott az elõzõ párom. Mondjuk félrekefélés nélkül :) Lehet, h neki nem jelent sokat a szex.. De a legvalószínûbbnek azt tartom, h "Ha nincs ló, akkor ez esetben nem jó a szamár, és kell vissza a ló.. " Kár, h megcsalt.
Hát elégé furcsa barátnõ ... nem jó az ilyeneket kifogni mert ha össze is jönnél vele akkor szerintem ujra megcsalna a te helyedben elküldeném a fenébe és ismerkednék másokkal ...
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Ez egy hülye ribanc.
hagyd a francba. hülye picsa. aki szeret egy fijut az nem akar mással lenni, és nem tud mással lefeküdni. lehet ez prûd dolog ma már, de én igy gondolom...sztem jobbat érdemelsz.
Sztem is egy hülye picsa...vissza ne fogadd...legjobb most hogy nem vagytok együtt.az ilyet ki kell dobi a fenébe...bassza meg aki akarja
A kérdező hozzászólása: Elvileg nem csalt meg úgy tudom. Miután szétmentünk, õ lefeküdt valakivel, de még mindíg reménykedik valamiben velünk kapcsolatban. Köszi a segítségeteket, én is úgy érzem, hogy ez egy jó döntés volt...csak ne hiányzona néha.

Szakítottam a barátommal és nagyon bánom nem tudom helyre hozni azért csináltam mert nem mondta hogy szeret és csak azt akartam ki csalni bele, barátok vagyunk aminek örülök hogy érjem el hogy megint belém szeresen?

Legjobb válasz: Hát, én egy ilyen után ellöknélek magamtól, magamba fordulnék, hogy mit ronthattam el, hogy lehettem ilyen, és évekig egyedül maradok. Biztosan azért szakíthattál velem, mert nem voltam neked elég jó. 20/F

Hát, én egy ilyen után ellöknélek magamtól, magamba fordulnék, hogy mit ronthattam el, hogy lehettem ilyen, és évekig egyedül maradok. Biztosan azért szakíthattál velem, mert nem voltam neked elég jó. 20/F
Nõk...annyi eszed nem volt, hogy megkérd, hogy mondja gyakrabban, hogy szeretlek? Bezzeg a barátnõm..õ ilyet nem csinál, sõt minden szirért meg [email protected]ért hisztizik :D Ha ezt õszintén elmondod akkor sem fogja magát a karjaidba vetni de talán késõbb ad még egy esélyt. Sok sikert, és legközelebb ne taktikázz hanem ülj le beszélgetni :)
A kérdező hozzászólása: leültünk beszélgetni, de nem segít, csak max barát akar lenni, hát mit csináljak hogy szeresen belem?

Lassan 3 hete hogy szakítottam a barátnõmmel de rájöttem hogy nagyon hiányzik. Hogyan szerezzem vissza?

Legjobb válasz: Mondd neki, hogy rájöttél, hogy még mindig kell neked.

Mondd neki, hogy rájöttél, hogy még mindig kell neked.
A kérdező hozzászólása: Ha személyesen megkeresem ez nagyon kevés lesz :(
Miért lenne keves? Személyesen szerintem pont hatásosabb...hogy máshogy akarod meggyõzni?
Nem kellett volna szakítanod. Ez nem olyan dolog, amit varázsütésre semmissé tehetsz. Mutasd meg neki, hogy nagyon megbántad, és próbáld meg valahogy kiengesztelni!
Normális, hogy hiányzik. Nekem is hiányzik az exem de ettõl még nem fogok hozzá visszamenni hisz ami nem mûködik kár erõltetni. A hiánya majd elmúlik. Ismerkedj, csajozz be vagy csak keress új hobbit, járj társaságba foglald el magad és majd elmúlik a hiánya ahogy szép lassan kikopik az emléke .
Ha csak otthon ülsz és rajta agyalsz úgy tényleg nehéz lesz elfelejteni.
A kérdező hozzászólása: Értelek titeket, köszönöm a válaszokat.

Szakítottam a bnőmmel, mert kiderült, hogy kutyája van. Hogyan léphetnék tovább?

2 hónapja vtunk együtt, nagyon jól néz ki, de kiderült, hogy otthon 2 kutyát tart és én ki nem állhatom a kutyákat. A kutyák se szeretnek engem. Hogyan lépjek tovább? Nagyon hiányzik :( 28/F

Legjobb válasz: Tegnap ugyanezt kérdezte valaki,csak macskákkal.

Tegnap ugyanezt kérdezte valaki, csak macskákkal.
Udvaron tartja õket, vagy lakásban? Mellesleg én falra tudnék mászni a pókoktól és lepkéktõl (komolyan elsírom magam, ha látok egyet), de ha a szerelmemnek eszébe jut, hogy õk a kedvenc állatai, és gyûjteményt akar, hát istenem, legyen... Szerintem nem voltál te annyira szerelmes, mert akkor ilyen miatt nem szakítottál volna. Ha allergiás vagy, azt biztos megértette volna a lány, és kitaláltok valamit. Ezek után nekem biztos nem kellenél.
Csak gratulálni tudok, hogy 28 éves korodra ekkora párkapcsolati intelligenciát sikerült gyûjteni. Mindenesetre nem lesz nehéz továbblépni, ha ilyen könnyen tudtál szakítani.
Hát te hülye vagy!!!!
Mekkora seggfe.j vagy.
Szerintem 2 kutya nem szakító ok...
inkább lépj tovább azon hogy egy gyökér vagy nem hiszem el hogy valaki tényleg szakítana a nõjével azért mert 2kutyája van
[email protected]! Komoly vagy ember XDDDDDD
Szerintem 2 kutya nem szakító ok...
Idõvel múlik a lángolás. Nem kell aggódni.
Kérdezõ, te hogy lehetsz ekkora lúzer? Ha igaz akkor azért, ha meg nem akkor meg azért meg ennyire unatkozol és egy csepp fantáziád sincs.. Nem volt vicces.
A kérdező hozzászólása: Igen, az :(
Nagyon szerethetted, ha emiatt elhagytad. Jesszus, ez komoly?!
Koma a csajjal jártál nem a kutyával. Tehát nem értem ezt a lépésedet. Gondolom mikor nála voltál nem a kutya ház elõtt szexeltél vele, hanem bent a házba. Addig a még teheted, bocsánatkérés, virág , szex aztán lehet folytatni ahol abba hagytátok. A kutyák meg elugatnak a ház elõtt nem ?
tényleg nemvagy valami válogatós fazon
Akkor Te meg ne beszélj hülyeségeket! :) Szerintem próbáld meg legyõzni a "fóbiád"! Ha félsz valamitõl, az ahogy látod is, gátol a boldogságban. Ennyi. Légy erõsebb a félelmeidnél! :)
A kérdező hozzászólása: Ne ijesztgess már! :(
*találkozol
2 nagy testû kutyám van, lakásban. Muhahahaha!!! És imádom õket ilyen kis retardált nyomingerekre uszítani... (Nyugi, még senkit nem haraptak meg, jól képzettek, elsõ szóra visszajönnek. Azaz, mindig épp idõben füttyentem õket vissza.) Remélem nem találkozom velünk egy kellemes nyári éjszakán, valahol a sötét utcán... Muhahahaha!!!
A kérdező hozzászólása: *16-17
pfff... [email protected] gáz vagy! Ásd el magad!
ma 12:54 Majd a két kutya elássa.
jaja xD
A kérdező hozzászólása: Ne bántsatok már! :(
Te komolyan nem vagy normális. Szerinted ez tényleg ok arra, hogy otthagyd akit szeretsz? Remélem a következõ nõd ugyan ilyen piti indokkal fog kidobni téged.;)
Menj a sarokba sírdogálni te szegény. Majd megszakad a szívünk érted. Az a lány hálás lehet neked, hogy megszabadítottad õt magadtól.
jó tényleg nem kultiválom a kutyát bent a lakásban, ezt aláírom a kutyák nem bírnak, Te sem õket, ez kölcsönös, mert õk is ki tudják választani ki szimpi nekik, mint a kis gyerekek nem tudom és nem értem a szakítás okát, mert szexen belüli kategória, netán más fordult meg a fejedben, szóval nem tudom, de egy kicsit elgondolkodnék, legközelebb egy csaj azért szakít majd Veled, mert nyitott dvd állványod van? meg lehetett volna ezt beszélni nem? N
A kérdező hozzászólása: 13-17.! Ezzel sokat segítetek, de tényleg...
A kérdező hozzászólása: Ez nem kamu, de azért igen is vicces!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!