Találatok a következő kifejezésre: Szakítani akar barátom, ha azt (5 db)

Szakítani akar a barátom, ha azt írja smsbe hogy "majd megbeszéljük"?

vitatkozás után írta miután írtam neki hoyg ne haragudjon rám, és nem akarok szakítani. de ? mit akar?

Legjobb válasz: Hát lehet, de lehet h nem! 50%-50%! De ezt õ tudja, mi nem! és nem s mondtad h min vesztetek össze és hányszor veszetetek össze! Mi így nem naon tudunk segíteni!

Hát lehet, de lehet h nem! 50%-50%! De ezt õ tudja, mi nem! és nem s mondtad h min vesztetek össze és hányszor veszetetek össze! Mi így nem naon tudunk segíteni!
A kérdező hozzászólása: mert kicsit trehány a stílusa, és én megelégeltem ezt, szóltam neki. De így utólag belátom hogy nagyobb hévvel mondtam meg neki mint kellett volna, sajnos. Egyébként elég ritkán vezsekszünk egymással, és nem komolyakat, tehát nincs tányér törés és még fel sem merül a szakítás gondolata. Érzem hogy szeret, énis õt, de lehet hogy megelégelte volna ezt a mai esetet és kidob?:(
Ha nem akarsz szakítani valakivel, akkor ne mondd ki a másik elõtt azt a szót, hogy "szakítás", mert elgondolkozhat rajta. Elég kevés infót írtál a kérdésedben, ezért nehéz tanácsot adni. A legjobb lesz, ha te kérdezed meg tõle, hogy mit akar. Akkor valószínûleg pontosabb választ kapsz, mint ha arra vársz, hogy mi találjuk ki a te leírásod alapján.
Jaja!Bár ha nem veszekedtek annyit, akko nem hinném h szakítani fog, de kitudja, minden dologra felkell készülni!:(:)
Mióta vagytok együtt? Ez sokat számít!
A kérdező hozzászólása: másfél éve!
Nem tudom, de nálam a "majd megbeszéljük" azt jelenti, hogy van egy probléma, amit meg kell oldani, és ez nem egyenlõ a szakítással.
lehet, h csak hosszabban szeretne veled elbeszélgetni errõl ezért írta azt. nem akarja sms-ben megoldani.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! és való igaz, ezt nekünk kell megoldani! de azóta sokat csörget, és ez nálunk már fél siker:)

Szerintetek az rosszul esett a barátomnak, hogy azt mondtam, ha szakítani akar majd akkor nyugodtan mondja nekem nem baj?

Azért mondtam ilyet, mert egy csomó fiú nem mer szakítani a brátnőjével, mert sajnálja, meg mert nyomi vagy nem tom. és nem akartam, hogy akkor is együtt legyünk mikor már ő szakítana velem.

Legjobb válasz: ha azt is elmondtad hogy miért mondtad, akkor oké magyarázat nélkül viszont olyan, mint ha téged nem is érdekelne, ami meg lehet bántó

ha azt is elmondtad hogy miért mondtad, akkor oké magyarázat nélkül viszont olyan, mint ha téged nem is érdekelne, ami meg lehet bántó
Valószínûleg nem repdesett az örömtõl...A neked nem baj megjegyzés több volt, mint tapló.
Remélem nem egy romantikus pillanatban közölted vele :D
Igen, akkor nem baj, ha ezt a kiegészítést neki is elmondtad.
A kérdező hozzászólása: Hát annyira volt romantikus, hogy az elsõ szex után mondtam ezt neki miután megkérdezte millen volt én meg azt mondtam hogy hmm nem tudom...semmi különös :D De azt hiszem nem azt mondtam, hogy nem baj, hanem azt hogy ne sajnáljon engem. Valami iylesmi.
Elsõ szex után...Az igen. Eszed nem sok van :D

Ha a baratom csupan allitolag idegessegbol es viccbol azt mondta, hogy szakitani akar, viszont nem nekem, akkor meg szerethet?

tegnap mondta,hogy szeret,de megtudtam,hogy a baratnomnek mondta azt amit mar leirtam,es nekem nem,de csak viccelt....viszont tudom,hogy szeret..ez nalunk tavkapcsolat,mert hat 6 faluval alrebb lakik tolem.de minden nap beszelunk.

Legjobb válasz: Csak te ismered õt, és te tudod, mikor mennyire, mit mond komolyan. Ha ismered õt, és megbízol benne (mellesleg kiérdemli a bizalmadat), akkor ne aggódj, lehet, hogy csak egy hülye félreértés volt. Az is lehet persze, hogy komolyan gondolkozik rajta, csak teljesen bizonytalan. Beszéld meg vele!

Csak te ismered õt, és te tudod, mikor mennyire, mit mond komolyan. Ha ismered õt, és megbízol benne (mellesleg kiérdemli a bizalmadat), akkor ne aggódj, lehet, hogy csak egy hülye félreértés volt. Az is lehet persze, hogy komolyan gondolkozik rajta, csak teljesen bizonytalan. Beszéld meg vele!
En is azt mondom beszelj vele - az is lehet, hogy a baratnod kever-kavar... Az en volt pasim mindenkinek elmondta, hogy szakitani akar velem csak nekem nem - ugyhogy en biztos ele allnek az illetonek es konfrontalnam. Legyen gerince mondja el, ha baja van.
Tenyleg beszelj vele. az en kapcsolatomban is volt ilyensmi, h "na ha akarsz akkor menj" es elindult..es akkor megkerdeztem h tenyleg akarja h vege legyen? Errefel h o nem, de nem tetszettek a cirkuszok neki, es felelembol tette.Tehat rengeteg oka lehet.azt is lehet nezni h minden viccnek fele igaz.Nem tudom a helyzeteteket, de remelem nem azert mondta a baratnodnek, mert esetleg eselyt szeretne nala..Ha jol ismered, akkor szerintem nincs okod aggodni, viszont kerdezd meg tole, mert "csak ugy viccbol" az embernek ilyensmi nem jut az eszebe.
Idegességbõl és viccbõl pofánvágnám...


lehet, de nem biztos
Szerintem igen!
A kérdező hozzászólása: Vagy nem is ezt írta:D Hanem azt: " ha így látod jónak.." Mondjuk ez sztem mindegy :D
Nem feltétlenül. Lehet, hogy csak nem akar rád akaszkodni, vagy túl "büszke", hogy kimutassa.
már nem mindegy???? :)
Büszkeségbõl írta, nem akart megalázkodni elõtted azzal, hogy kér, hogy ne hagyd el, miután te azt mondtad, hogy szakítsatok. Ha nem gondolod komolyan, ne beszélj ilyeneket.:)
igen.
Bármennyire is fáj vagy nem akarnám, hogy szakítsunk, én tuti csak közömbös fejjel ezt mondanám, mint a barátod. De amúgy nem mindegy? Te úgyis szakítottál, vagy így akartad tesztelni, hogy vajon könyörög-e érted?? Jó ég... és még neked áll feljebb, hogy nem alázkodott meg elõtted. Gratulálok.
szerintem is igen. el laposodott a kapcsolatotok és örül , hogy nem neki kellet kimondania. nyugodt lelkiismerettel néz elé egy vadonatúj kezdetnek , ami izgalommal van tele..

Nagyon bunko vagyok, ha almombol felebresztenek. A baratom valami kedveset mond nekem, en meg iszonyat proszto modon valaszolok. Azt mondja egy bunko vagyok, szakitani akar. Igaza van?

Pl.:ma felebresztett, hogy elmodja mit almdott velem, en pedig azt mondtam kusolnon be es hagyjon aludni, mert az erzelgoskodestol felall a szor a hatamon. Felalomban nem tudom kontrolalni magam. Olyan is elofordul,ha ejjel veletlenul rafekszik a hajamra , onkivuleti allapotban elkuldom a francba, ha fajt. Nagyon szegyellem magam.

Legjobb válasz: Mondjuk az se túl okos dolog, hogy felébreszt a hülyeségeivel. Miért nem tudja megvárni, míg magadtól felébredsz?

Nagyon nehezen alszom el, és mostanában nagyon rosszul alszok. Ha engem valaki olyan fázisban ébreszt fel, magamról nem tudok, nem is emlékszem, mit teszek olyankor, úgy mondják vissza. Szégyellni ne szégyeld magad, mert ez a rész nagyon nehezen kontrollálható. Bár én is pasi vagyok, mégis azt mondom, hogy a barátodnak nem kellene felébresztenie minden hülyeség miatt... (már bocsánat).
Mondjuk az se túl okos dolog, hogy felébreszt a hülyeségeivel. Miért nem tudja megvárni, míg magadtól felébredsz?
En is pontosan tudom, hogy mikor nem szabad a paromhoz hozzaszolni ha nem akarok tökönrugast. Es ez forditva is van. Ha ezt a pasid nem tudja megjegyezni/elfogadni, akkor a sajat hiabaja.
az én barátom is bunkó félálomban, szerintem ez nem egy megbocsájthatatlan bûn, mikor felébred nem is emlékszik rá, és nagyon szégyenli magát, meg mondjuk õ csak úgy, bármi féle megzavarás nélkül is beszél, én meg elnézem ezt neki, õ is sokmindent elnéz nekem gondolom a te barátod sem tökéletes, csak ezért szakítani hülyeség, mondjuk ha ébren is bunkó vagy az más
szégyeld is. mindennek van határa ha eggyüt alszotok akkor azért tulzás. neked sem lenne jo ha fölébresztednéd erre takarodj r*banc aludni akarok!!
Nem tehetsz róla, megváltoztatni szerintem úgysem tudod, mert mire félkómásan rájönnél hogy mit mondtál addigra mindegy. Beszéld meg vele, hogy ne keltsen fel olyanokért, hogy egy légy mászik a falon, mert szükséged van a pihenésre, és nem akarod megbántani. Ha nem érti meg, akkor vessen magára.
A kérdező hozzászólása: Javitas kovetkezik: elmondja, almodott, kussoljon, kontrollalni
A kérdező hozzászólása: Ejjel is allandoan felebreszt, ha o felebred, kikeszit.
Ismertem ilyent. Lapátra került.
Én is utálom, ha félálomban fölébresztenek, fõleg akkor, ha nehezen alszok el. Inkább ez a bunkóság, mert nincs tekintettel az igényeidre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!