Találatok a következő kifejezésre: Szakítani akar barátom, (67 db)

A barátom szakítani akar velem mert nincs munkája, és nincs hol laknia. Hiába mondom neki, hogy engem ez nem zavar, azzal érvel, hogy jobb lesz így nekem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: béna egy kifogása van a palidnak ...szerintem nem kell pénz a szerelemhez, ha ezért akar veled szakítani nem lehetett vmi erõs kapcsolatotok

béna egy kifogása van a palidnak ...szerintem nem kell pénz a szerelemhez, ha ezért akar veled szakítani nem lehetett vmi erõs kapcsolatotok
önérzetes a srác, ami érthetõ, de én a helyében nem lennék ilyen szigorú magamhoz
Mi is volt, hogy egy keresetbõl éltünk sokáig, mégsem adtuk volna fel a kapcsolatunkat. Kicsit összehúztuk magunkat és kész. Ráadásul attól, hogy most nincs munkája a barátodnak, még nem biztos, hogy pár hónap múlva nem talál valamit. Saját lakása meg a mai világban azért nem mindenkinek van. Keressen szorgalmasan munkát, esetleg ha van valami pár hónapos jó kereseti lehetõség külföldön, azt is vállalhatja. Aztán ha mindketten úgy álltok anyagilag és össze akartok költözni, kivehettek albérletet.
Jobb lesz így valóban Te nem érzed át a munkanélküliség és nincstelenség fogalmát, és a szerelem nem csak abból áll hogy összebújtok meg eljártok ide oda 21/F
Így van, ahogy az elsõ leírta. Pénz nélkül meghal a szerelem is, mert felõrli az embert a nincstelenség.
Ja, nem kell pénz a szerelemhez. Próbáld, ki, hogy nem tudod a csajodat elvinni sehova, még egy fagyit sem tudsz megvenni neki, de az nem is lényeg, hanem éjszaka majd a csillagos ég alatt összebújtok, mert nincsen még lakásod sem, ergó az alapvetõ dolgokat, mint tisztálkodás, evés alvás, nem tudod normálisan elvégezni, de ez nem baj, csak szerelem legyen....Hát graulálok az ilyen felfogáshoz!
Ha tudsz segiteni neki ebben, csak akkor ne zavarjon. Különben tényleg jobb lesz ha elengeded. Nagyon rossz helyzetben még igyekezzen neked is megfelelni?
A kérdező hozzászólása: Nálunk lakik ezért nem baj, hogy nincs lakása. Amúgy nem vagyok egy olyan csaj aki kihasználja a pasiát.

A barátom szakítani akar vele. A távolság miatt. De azt mondta h szeret és h nekem így lesz a legjobb. adott 1 hetet h meggyőzzem h van értelme folytatni. Mit csináljak? :\

Legjobb válasz: Menj el hozzá,és keféld ki belõle a lelkét is.utána mond azt neki,hogy ha ezekutánis szakítani akar,akkor egy idióta...nem viccnek írtam,fogadd meg.

Menj el hozzá, és keféld ki belõle a lelkét is.utána mond azt neki, hogy ha ezekutánis szakítani akar, akkor egy idióta...nem viccnek írtam, fogadd meg.
Szakits vele te!;))
A kérdező hozzászólása: csak az a baj h nagyon szeretem :\
Ha igazan szeretne es komolyan gondolna a kapcsolatotokat nem szakitana veled. De bizonyara jobban szereti a suru nemi eletet mint teged, es fel h a tavoletedben ugy sem birna ki nelkule, ezert inkabb szakit veled. Fogadd el hat, mert jobb ha szakitottok mintha allandoan megcsalna
Mennyi a táv? Mióta együtt? Korotok?
A kérdező hozzászólása: 280 km :'( 10 hónapja.. én 15 õ pedig 18
280km-nél lehetetlen kapcsolatot fenntartani...Engedd õt el!
A kérdező hozzászólása: eddig mindig meg tudta oldani.. :\ múlt héten is itt volt és minden rendben volt.. tavaszi szünetben én mentem volna... de ma feljött és azt mondta h szeret.. és meg is csókolt meg minden.. :\ aztán hazament.. :\

Úgy érzem a barátom szakítani akar, de nem meri még megtenni, sokszor mond furcsa dolgokat, pl. hogy nem szakít könnyen, meg hogy mindig emlékezni fog rám. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: azt hogy szeret téged ha ilyet mond hogy mindig emlékezni fog rád, de leeht van a háttérben egy másik lány aki iránt akármit is érez és most nem tudja hogy mit tegyen és igy nehéz a szakitás mert biztos szeret téged csak már valoszinû nem ugy mint régen. miota vagytok amugy együtt? az sokat elárul. mert ha régota akkor leeht hogy már megszokás neki és másra vágyik és csak azért akar szakitani.

azt hogy szeret téged ha ilyet mond hogy mindig emlékezni fog rád, de leeht van a háttérben egy másik lány aki iránt akármit is érez és most nem tudja hogy mit tegyen és igy nehéz a szakitás mert biztos szeret téged csak már valoszinû nem ugy mint régen. miota vagytok amugy együtt? az sokat elárul. mert ha régota akkor leeht hogy már megszokás neki és másra vágyik és csak azért akar szakitani.
akkor meg leht hogy nem is akar szakitani csak te érzed igy, szerintem probálj meg beszélni vele hogy mit szeretne.
Egyáltalán miért akar szakítani? Mindennnek van oka...
A kérdező hozzászólása: nemsokára 1 éve, de azt mondja szeret


Szeretem a barátom de már nem birom a volt barátnője megjegzéseit hogy megcsal a pasim. Ezt elmondtam a barátomnak és ugy hogy én szakitani akarok e miatt. Aztán rájöttem hogy hülye vok még időben és megint járunk. Mit csináljak?

Nagyon haragszik mit csináljak hogy bebizonyitsam hogy csak elbizonytalanodtam?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem el kellene mondanod neki,hogy mit hallasz a volt barátnõtõl állandóan.Úgy tûnik,hogy csak szét akar titeket választani ezzel. Persze,hogy elhiszed már Te is egy idõ után,ha mindig ezt hallod.Én is jártam már így. A rosszindulat beszél belõle.Egy kicsit furcsa,hogy senki más nem tud arról,hogy megcsalna Téged csak az ex!? Ne foglalkozz vele,beszéld meg a pároddal,hogy Téged mi nyomaszt és együtt találjatok valami megoldást.

Szia! Szerintem el kellene mondanod neki, hogy mit hallasz a volt barátnõtõl állandóan.Úgy tûnik, hogy csak szét akar titeket választani ezzel. Persze, hogy elhiszed már Te is egy idõ után, ha mindig ezt hallod.Én is jártam már így. A rosszindulat beszél belõle.Egy kicsit furcsa, hogy senki más nem tud arról, hogy megcsalna Téged csak az ex!? Ne foglalkozz vele, beszéld meg a pároddal, hogy Téged mi nyomaszt és együtt találjatok valami megoldást.
gyilkold meg a kur.váját

Hogy mondjam el a barátomnak, hogy szakítani akarok?

20 éves lány vagyok, első kapcsolatom tart lassan 2 éve. Az a helyzet hogy már nem az igazi a kapcsolatunk. Ebből kifolyólag kezdtem el ismerkedni van egy srác akivel randiztam de több lett belőle mint szimpla randi mert lefeküdtünk. Csak most történt velem először ilyen...de vhogy nem bantam meg a dolgot. Ha szakítani szeretnek es kerdezi miert emlitsem meg neki? Félek, hogy csúnyán megverne vagy valami. Szerintetek?

Legjobb válasz: Jól van 4 -es nagyon okos vagy... A megcsalás mindenhogyan a legundorítóbb dolog, miért nem lehet elõbb szakítani? Rohadt sok értelme van megcsalni a másikat, nagyon okos dolog -.-...

Jól van 4 -es nagyon okos vagy... A megcsalás mindenhogyan a legundorítóbb dolog, miért nem lehet elõbb szakítani? Rohadt sok értelme van megcsalni a másikat, nagyon okos dolog -.-...
másodiknak igaza van. Remélem, ritka szarul érzed magad... a szakitás még oké, a megcsalás viszont egy nagyon alja dolog. Hogy szakits? Menj oda, és mondd meg neki, hogy nagyon sajnálod, de vége. Személyes legyen, szánj rá idõt, legyél egyértelmû, és ne legyél túl hideg...
Az nem ok az ilyen gerinctelen tettekre!
Szerinted ezt érdemelte a barátod?
#4 Soha nem a megcsalt fél a hibás.
Harmadik vagyok masodik te nyeljel dugot szerintem.... nem kll mindenkit leoltani... igy jart a pasija.. miert nem foglalkozott a kerdezovel miert nem adta meg a torodest! Ne foglalkozz kerrdezo az izlestelen hozzaszolasokkal. 25f
#: dehogynem, pont ettõl lesz egy büdös ribi. Ahelyett, hogy elõször szakit, aztán randizik, majd kefél a palival, inkább leszarja a pasiját, és megcsalja. Az ilyenre a legfinomabb jelzõ is a cafka.
hát. elkövetted azt ami a legjobban fájhat neki. háta mögött krválkodtál, ráadásul meg is csaltad. lehet hülyeség vagy valami, de szerintem egy 2 éves kapcsolatot nem így kellett volna "lezárni" részedrõl. gerinctelen dolog. fogadjunk nem is mondtad neki hogy szr a kapcsolat. jóhogy nem, mert kifelé kacsintgattál. ér annyit, hogy elmondd neki, hogy egy életre megutáljon. remélem veled is ez fog történni :)
egyébként nem fog megverni, csak lehordani, JOGOSAN
Inkább ne mondd el neki. Ennyit mondj, hogy már nem érzed az igazinak a kapcsolatot. Kevésbé esne rosszul neki, mintha megtudná, hogy még le is feküdtél mással...
Hát aki ri banc az az is marad.
Szerintem ne mondd meg, hogy megcsaltad, mert csak feleslegesen bántod vele. Mondd, hogy már nem az igazi a kapcsolat és megtetszett valaki más. Amúgy még ha a megcsalás nem is szép dolog, akkor sem indok a verésre. És még annyit, hogy itt gyakorin nagyon sok oltogatás megy megcsalásért, pedig azért nézzünk körül a világban... Kb. mindenki megcsal mindenkit, csak maximum nem vallja be. Lehet, hogy aki itt oltogat, az is megcsalt már valakit.
Ha már eleve felmerült benned az, hogy a másik srác iránt többet érzel, és el is mész vele randizni, akkor már régen illett volna szakítanod. És az esetlegesen felmerülõ problémákat is meg kellett volna beszélned, ez a te felelõsséged is. Hogy a megcsalást elmondd-e vagy nem, azt nem tudom, de a kapcsolatotok ellaposodásáért nem kizárólag egy személy a hibás. Ha végképp úgy érzed, hogy szakítanod kell, akkor talán elég lesz annyi is, hogy már nem szereted a barátodat, ez éppen elég lesz neki.
Ha probléma van a párkapcsolatban, miért nem ülsz le vele megbeszélni? Ha nem lehet vele megbeszélni, miért nem szakítasz vele? Ha párkapcsolatban vagy, miért csalod meg a másikat? Ez már megtörtént. Ha félsz a hivatalos barátodtól, ne mond el neki, hogy megcsaltad, de ne is kezdjetek azonnal hivatalosan mutatkozni, mert simán összekötheti a pontokat. "Nem bántam meg a dolgot" - nagy baj és nem azért mert olyat kaptál, amit szerettél volna, hanem mert vannak olyan alapelvek, amiket be kellene tartani.
25f jobb ha csöndbe maradsz. A megcsalás sosem megoldás...ha probléma van neg kell beszélni, ha nem megy akkor szakítani.Nem megcsalni. Azzal, hogy megcsalja 100%ban õ lesz a hibás.Ami a tanácsot illeti. Ha volt ennyi esze akkor szakítani is tud.
Gerinces vagy gerinctelen... ez van! Nem o az elso... na es aztan..... nem kell itelkezni.... nem tudjuk milyen volt a kapcsoolat! Ettol nem rib @nc a kerdezo! Inkabb tanacsot adjatok neki. Kerdezo maskor azert ne csalj meg senkit ha van ra mod! Mert tenyleg nem szep dolog. De ne magadba keresd a hibat csak hanem a baratodban is!25f
Megcsalast ne mond el ha nem muszaj.... mond el neki nem szereted es megismertel mast es randiztatok de nem akarod megcsalni es szeretnel szakitani. Es ha agresszivan fogad tehat erzed h megfog verni jelentsd fel... ezzel fenyizd meg! Sok sikert a boldogsaghoz! 25F
Nekem az jön le ebbõl az egészbõl, hogy azért nem mondtad meg a régi pasidnak az újat, nehogy 2 szék közül a pad alá ess...megvártad, míg összejön egy új pasi, nehogy egyedül legyél... nagyon ilyen szaga van a dolognak. Mond meg a barátodnak, hogy egy ribi vagy, aki nem tudja csukva tartani a lábait addig sem, amíg lezár egy 2 éves kapcsolatot.... b..sszus, 2 év.... ez sok idõ annak aki szerelmes. én ennyi idõ után már férjnél voltam, te meg azzal zárod le, hogy mással k.rogatsz. elég gusztustalan.....és ebben nincs sértés, csak igazság!

A barátom szakítani akar velem mert nem tudunk találkozni gyakran emiatt sokat veszekszünk a nagyszüleim nem tudják hogy van barátom mert nem engedik de nagyon szeretem nem szeretném elveszíteni emiatt, mit tehetnék?

Legjobb válasz: szia. Ugyanebben a cipõben járok. Alig találkozok a barátommal,pedig nincs suli,azt hittem nyáron jobb lesz. A szüleim most se engednek nagyon sehova,pedig énis csak a barátommal lennék. Azt mondták inkább nézzen este a tv-t velük,mint máshol legyek 18 évesen. Nem tudom mi a megoldás. Gyerekes lenne egy elköltözés, sajnos,ha konzervatív gondolkodásúak nehéz meggyõzni õket,énsem tudom,sokat hallok is miatta,ami felõröl. És semminek nem tudok igazán örülni,ha a barátommal is vagyok,nem lehetek igazán boldog, mert azon agyalok,mi lesz,ha hazamegyek.

szia. Ugyanebben a cipõben járok. Alig találkozok a barátommal, pedig nincs suli, azt hittem nyáron jobb lesz. A szüleim most se engednek nagyon sehova, pedig énis csak a barátommal lennék. Azt mondták inkább nézzen este a tv-t velük, mint máshol legyek 18 évesen. Nem tudom mi a megoldás. Gyerekes lenne egy elköltözés, sajnos, ha konzervatív gondolkodásúak nehéz meggyõzni õket, énsem tudom, sokat hallok is miatta, ami felõröl. És semminek nem tudok igazán örülni, ha a barátommal is vagyok, nem lehetek igazán boldog, mert azon agyalok, mi lesz, ha hazamegyek.
A kérdező hozzászólása: én is igy vok vele nekem sem engednek semmit jobb ha otthol vok ezt mondják de én 15 vok azért neked van beleszólásod mert már 18 vagy nekem nincs csak akkor lehet majd barátom ha 18 leszek de én nagyon szeretem a barátom és unom már hogy titkolóznom kell de ha megtudják akkor pakolhatok sajnos
Pakolhatsz? Komolyan ilyen drasztikusak? 16 voltam, mikor 1. barátom volt, hááát, heti 1x voltam vele fél délutánt, esetleg suli közben pár lopott órát. A korod még a baj, nem verheted ki a hisztit, nem vagy 18 se, bár nézd a helyzetem, nekem se lett jobb. elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: igen pakolhatok akkor azt mondták nem azért költenek rám hogy pasizzak hanem azért hogy szakmám legyen és érettségim szval addig nincs pasizás pedig nekem is õ az elsõ barátom és nagyon szeretem és õ is szeret engem de sajnos nem engedik azt hittem hogy nyáron jobb lesz nekem is de sajna mégrosszabb nem engednek sehova még jóhogy a suli ott volt mert ott mindig vele lehettem mert kolisok voltunk mindketten

Nemrég véletlenül felpofoztam a barátomat, először nagyon idegesnek látszott de aztán náluk aludtam és minden tök rendben volt utána. De félek hogy mégis haragszik és esetleg szakítani akar velem, mit tegyek?

Legjobb válasz: Én személy szerint belátom, ha hülye voltam, de ha talán ezért, vagy bármi másért pofont kapok, ott vége mindennek. Jobban elviselem, ha ököllel ütnek meg, vagy akár tökönrúgnak, de a pofon nálam tabu. Remélem a barátod nem ilyen. Ha hibás volt valamiért, mondd meg h túlreagáltad, nagyon sajnálod, nem lesz több ilyen, stb stb. Ha a te te voltál a hibás valamiben, akkor ugyan ezt tedd, csak a köbön... Am egy visszkérdés.. Hogy lehet valakit VÉLETLENÜL pofon vágni? :D Elmesélnéd a történetet?

Én személy szerint belátom, ha hülye voltam, de ha talán ezért, vagy bármi másért pofont kapok, ott vége mindennek. Jobban elviselem, ha ököllel ütnek meg, vagy akár tökönrúgnak, de a pofon nálam tabu. Remélem a barátod nem ilyen. Ha hibás volt valamiért, mondd meg h túlreagáltad, nagyon sajnálod, nem lesz több ilyen, stb stb. Ha a te te voltál a hibás valamiben, akkor ugyan ezt tedd, csak a köbön... Am egy visszkérdés.. Hogy lehet valakit VÉLETLENÜL pofon vágni? :D Elmesélnéd a történetet?
Kérj elnézést...ha náluk aludtál az nem sok rosszat jelenthet.....és miért pofozad fel ha szabad megtudni?
Én nagyon haragszok minden testi erõszaktól, legyen az férfi, nõ, vagy akár gyermek. Nálam ez csak egyszer fordulhat elõ.
Kettesnek mondom, hogy nem véletlenül pofán vágta. Felpofozta. Ez minimum két pofont jelent, ha nem többet. Itt a véletlenrõl nincs szó.
A szádat nem csak sz*pásra tudod ám használni.
#4-esnek mondom, hogy nem azt írtam hogy pofán vágta, hanem pofon vágta.. általános, 1. osztály, olvasás gyakorlat xD Am nem kell cicire venni, szóval értem mit akar mondani a kérdezõ, de ha csak 1x is pofozza meg, hogy lehet olyat véletlenül?
Véletlenül nem lehet "felpofozni" senkit, legfeljebb ok nélkül, de szándékosan. Véletlen mozdulattal esetleg arcon lehet ütni valakit, de erre az esetre egyáltalán nem illik a "felpofoztam" kifejezés. Egyszóval a feltett kérdésre - a körülmények ismeretének teljes hiányában - nem lehet értelmesen válaszolni.
A hatosnak írnám, hogy mehetünk együtt magyar nyelvtant tanulni, ha akarod. Szerintem a mondatokat nagy betûvel kezdjük. Egyébként láttam, hogy pofon és nem pofán vágta, de a pofánvágás egy kicsit feltûnõbb fogalmazás és azért írtam úgy. De azért kezd csak nagybetûvel a mondatokat.

Az jelent valamit, hogy a barátom aki eddig szakítani akart velem és kb semmibe vett, miután meglátta a facebookos új képemet, hirtelen érdeklődik felőlem?

Eddig semmibe vett, de tegnap új képet csináltam, sokan tetszikelték is, mire elkezdett hívogatni meg féltékenykedni és teljesen úgy beszél mint aki nem akar szakítani? Lehet nekem kéne őt kidobni?

Legjobb válasz: elõször is fontos tudnod hogy amiben te vagy az nem párkapcsolat. a srác a tulajdonának tekint, amit akkor dob ki amikor akar (valszeg új csaj van a képben)és azt csinál amit akar, viszont ez fordítva nem történhet meg. (eldurvitva: õ használhat másik radirt, de az õ radirját azaz téged senki ne merje használni, sõt még "elveszni" se merjél)

elõször is fontos tudnod hogy amiben te vagy az nem párkapcsolat. a srác a tulajdonának tekint, amit akkor dob ki amikor akar (valszeg új csaj van a képben)és azt csinál amit akar, viszont ez fordítva nem történhet meg. (eldurvitva: õ használhat másik radirt, de az õ radirját azaz téged senki ne merje használni, sõt még "elveszni" se merjél)
Igen. Azt, hogy ez egy köcsög és vissza ne menj hozzá! A legundorítóbb típus ez.
Kidobnám mint macskát sz*rni...
Nem kéne dobni. Elõször egy jó nagy pofon, mert egy idióta, csak aztán dobni.
Na muti azt a képet :D Sokat segítene. :)
Akkor nem téged szeret hanem a képedet :) ) egyébként muti akkor :) )
Élõben nem lát? Faxa kapcsi lehet.
A kérdező hozzászólása: Igen, élõben nem lát! De tényleg, mindennap találkozunk kb, de soha semmit nem vesz észre rajtam, soha nem dicsér. Pl már kb 3hete mindig kihúzom a szemem tussal, nagyon szépen kiemeli a szemem és azelõtt soha de soha nem csináltam ilyet mire kb 2hét után rám nézz és azt mondja "fordítsd el a fejed oldalra. te voltál bulizni?miért van kihúzva a szemed?" amúgy nem mutatok képet , nyilván hiszen anonim szeretnék maradni
Ne fogadd vissza. Dobd ki, amilyen hamar csak lehet, mert ez azt jelzi, hogy csak akkor szeret téged, ha szép vagy, és népszerû a többiek szemében. Ez pedig arra utal, hogy trófeának akar, és ezért teljesen ki szeretne sajátítani, hogy gondolom aztán ötöst adva a haverjainak egy sör mellett tárgyalják ki, hogy megdugott. Eszedbe se jusson visszaengedni... hatalmas esés lesz a végén.

3 hete sincs h együtt vagyunk a barátommal. Nem veszi fel a telefonz és vissza sem hív. De tegnap hajnalban véletlen megcsörgettem és akkor visszahívott. Most mit akar? Szakítani akar? Ennyi volt?

Legjobb válasz: Miért nem kérdezed meg tõle? De most komolyan. Ezt mi itt nem tudhatjuk. Ha rendszeresen nem veszi fel a telefont, amikor te hívod, az esetleg jelenthet rosszat, de ki tudja, lehet, hogy rosszkor hívod. Kérdezd meg tõle szemtõl szembe õszintén, hogy mit akar.

Miért nem kérdezed meg tõle? De most komolyan. Ezt mi itt nem tudhatjuk. Ha rendszeresen nem veszi fel a telefont, amikor te hívod, az esetleg jelenthet rosszat, de ki tudja, lehet, hogy rosszkor hívod. Kérdezd meg tõle szemtõl szembe õszintén, hogy mit akar.
2 nap nem a világ.Küldj neki sm-t azt biztos megkapja.Ha huzamosabb ideig(1 hét) nem veszi fel akkor hagyd :(
Nem lehet, hogy valami dolga volt esetleg?2 nap az még nem nagy idõ.Akkor hívd fel te vagy írj neki, hogy arra mit lép. Ha több napig semmi, akkor ne keresd.Ha meg esetleg valóban szakítani akar, elég gyáva dolog így csinálnia, hogy nem veszi fel a telefont, nem találkoztok stb.
Elhiszem, h most nehéz neked, én is most vagyok tul egy szakitáson, de ha elfogadsz egy tó tanácsot: ne keresd, pláne meg azok után, h sorozatosan nem vette fel a telefont. Hagy neki idõt, 2 nap tényleg nagyon kevés.. Nem szabad ráerõltetni magad, ha szeret akkor keresni fog, ha nem szeret akkor bele kell törõdnöd, h vége...
Én is épp így voltam nemrégiben a barátommal, hogy csergettem írtam neki nem jelentkezett, majd kicsit nehéz volt kibirni, hogy nem veszem kezembe a telefont míg õ nem jelentkezik, de neked is meg kell tenned, hogy várj míg jelentkezik.Majd pár nap eltelte után hívott, hogy ne haragudjak, h nem jelzett, de tul elfoglalt volt a héten.Ugyhogy szerintem még várj pár napot mert ha szeret és tényleg akar tõled valamit akkor jelentkezni fog!!!sok szerencsét
Ezért felkelni hajnalba :D
A kérdező hozzászólása: de nem is talákotztunk 2 napja:( nem tudom megkérdezni, telefonba meg személytelen és az úgy nem jó:(
ennyi próbálkozás után akármennyire nehezedre esik, de ne keresd. majd keres ha akar, vagy ha ráér. addig foglald el magad. ha egy hétig nem is keres, akkor gyáva módon megfutamodott.
Mit beszéltetek meg az utolsó találkozón? Ha nem ér rá, minek hívogatod és miért nem veszed fel, ha már végre visszahív? Írj neki sms-t, hogy szeretnél vele beszélni, és várd meg, hogy õ jelentkezik-e.
Nem engedi, hogy elköltözz? És ezt mégis hogyan?
Most azonnal hívnám a TEK-et, majd õk szépen a nyakára térdelnek.
A kérdező hozzászólása: Nincs neki engedély hozzá, csak fenyeget, ha elakarom menni, akkor baj lesz
Barátok szülõk nincsenek akik segíthetnének??
Van fegyvertartási engedélye? Ezért nem járnék én se rendõrrel se TEK-essel fõleg giggolóval nem.. Magadnak kerested a bajt, lemerem fogadni hogy "C" kategóriájú
de ha nincs engedélye a pisztolyra akkor az önmagában elég ahhoz hogy lesitteljék
kellett neked a rosszfiú...
A kérdező hozzászólása: Bármikor elakartam menni, azt mondta, hogy nem mész sehova, nyugodjak meg, de már kilátástalan a jövõm vele, nem is kívánom meg semmi, munkahelyre sem akar engedni, mert hogy rossz hatással vannak rám, pedig csak felnyitották a szememet.Azt javasolták, hogy jelentsem be és távolságtartásit kérjek, és pisztolya is van, félek tõle
Anikor éppen nincs otthon, akkor fogod a cuccodat és kisétálsz az ajtón.
Megver? Megtép?
Mi az, hogy nem enged? Erõszakkal tart vissza?
Mi az, hogy nem engedi? Megbilincsel? Amikor nincs otthon akkor lépj le, ennyi.
nem engedi? fizikai erõszakot alkalmaz? akkor hívj.
ha tényleg nem enged el az bûncselekmény
Benyomom az index oldalát és nézem, hogy a TEK végez-e valami munkát, fenyegetésért is ki lehet hívni a rendõröket meg hogy be vagy zárva, csak vedd fel telóval amit mond :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!