Találatok a következő kifejezésre: Szakítás után, a volt partneremnek névnapi (1 db)

Szakítás után, illik a volt partneremnek névnapi üdvözletet küldeni?

2 hete szakítottunk a barátommal,azóta nem is beszélünk,néha köszönünk egymásnak. Már többször is szakítottunk,de az kb. 1 hétig tartott és akkor is én kezdeményeztem a békülést. Úgy látszik,hogy végleg vége,már nagyon huztuk az egészet. 1,5 évig voltunk együtt. Az a problémám,hogy hamarosan névnapja lesz,és nem tudom,hogy küldjek e neki üdvözletet,vagy írjak e neki sms-t,attól tartok,hogy ha nem küldök,akkor nagyon csalódott lesz,hisz mindig ajándékoztunk egymásnak. Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Ha mindig ajándékoztátok egymást, akkor most ne vegyél ajándékot, de küldj egy sms, ami ne legyen túl személyes, csak annyi legyen benne, hogy "boldog névnapot"! Tovább ne ragozd és akkor figyelmes is voltál, de nem voltál túl bizalmas sem.

Ha mindig ajándékoztátok egymást, akkor most ne vegyél ajándékot, de küldj egy sms, ami ne legyen túl személyes, csak annyi legyen benne, hogy "boldog névnapot"! Tovább ne ragozd és akkor figyelmes is voltál, de nem voltál túl bizalmas sem.
ha kuldessz neki felreertheti, azt hiheti hogy meg mindig erzel valamit iranta , csak akkor kuldj szerintem ha ez igy van
A kérdező hozzászólása: kötõdöm hozzá, szeretem, de nem akarom hogy azt gondolja, hogy megint én kezdeményezem a békülést, és megint én veszem fel a kapcsolatot vele.mégis õ a fiú, neki kéne békülni.
kuld el neki smsben hogy boldog nevnapot de tovabb ne kozeledj hozza, azt hinne megint ujra akarod kezdeni...
Szerintem valamivel hívd fel a figyelmét. Mármint, mikor összefuttok, egy picit nézz rá másképp... de csak a tekintetedben legyen célzás. Persze, csak ha még mindig szereted, és látsz esélyt megint kibékülésre, újrakezdésre, és akarod is. Egy névnapi sms-ben meg szerintem semmi sincs. :) Azt hogy személyes legyen-e, én egy picit átgondolnám. Hisz másfél év, az másfél év, nemde? Valamennyire biztos szeretitek még egymást.
Attól mert már nem vagytok együtt az nem jelenti azt hogy barátok már nem lehettek!szerintem nyugodtan küldhetsz neki egy üzit!ennyit pl mindenki megérdemel !abból még gond nem lesz!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az normális? :DD (bőven lent)

a barátom folyton "elévez" ha csókolózunk vagy ha simogatom, és ő fogja a fenekem?:D

3

Nektek meddig tartott az első komoly kapcsolatotok? Kort nemet írjatok

szóval, nekem már fél éve tart az első. ez szokványos? a válaszokat köszi :)

21

Van olyan aki szó nélkül lelép egy szakítás után? Miért nem képes még egy sziát sem kinyögni?

A hosszas búcsúzkodást én is utálom, jobb gyorsan túlesni rajta. De az, hogy vissza se böfögött azért rosszul esik. Én szakitottam vele, de az ő hibájából történt. Biztos benne van a sértettség de szerintem azért annyit megérdemeltem volna, hogy legalább elköszönjön. Én szépen udvariasan kultúráltan intelligens felnőtt ember módjába elbúcsúztam sok sikert és minden jót kívántam neki az életben, ő meg még egy szia-t sem bír kinyögni???? Milyen ember az ilyen? Ennyi tiszteletet adjon már az ember még annak is akire haragszik és nem is szereti már? Nem?

4

Átfordulhat barátságból szerelembe?

Régóta ismerem a lányt, legjobb barátok vagyunk. 100 %-ig megbízunk egymásban. Nem régóta egyedülálló, egy hosszú kapcsolata ért véget. Nagyo Tegnapelőtt elmondtam a neki, hogy belé szerettem, de ő mondta, hogy ő nem így érez irántam többet, mint barátság(nem mondta,de nem vagyok az esete,mint fiú), de később lehet belém szeret, nem tudhatja. Írtam neki dalt is, meg verset is, bár ezeket még nem "mondtam el" neki. Nagyon szeretem. Szerintetek küzdjek érte?

4

Kik találtak párt, itt vagy a társkeresőkőn?

love.hu,párom.hu, csajok és pasik alkalamzás,elittáras.hu

3

Ilyen csúnya szakítást hogy lehet feldolgozni?

1 év 3 hónapig voltunk együtt, tegnap szakított velem. Nekem tényleg ő volt a mindenem. Na addig addig veszekedtünk, meg én könyörögtem neki, hogy egymásnak mentünk, és ő levágott a földhöz. Olyan dolgokat tudok róla hogy tönkretenném vele az egész életét, és biztos vagyok benne hogy ezek után nagyon sok lány megtenné de én nem tudom vele holott megérdemelné. Kétségbe vagyok esve mert vele feküdtem le először minden hozzá köt, orvoshoz is kell mennem enni sem birok aludni sem egyszerűen semmit sem.

3

Gáz ha még nincs barátnőm?

Volt már 2 barátnőm de nem hosszú életű. 15 éves vagyok és még nem volt valami komoly kapcsolatom. Az baráti körömbe nem nagyon vannak olyan lányok akikkel eltudnám képzelni. talán egy valaki akivel de ő más suliba jár(mondjuk ez nem para),messze is lakik de a legnagyobb gond hogy nem nagyon lehet elérni soha mert mindig barátnőjivel mászkál. Szvl gáz vagy no problem? :D

5

Van egy lány aki nagyon tetszik de nem vagy biszex. De már smártam is vele de nem vagyok biszex. Mit tegyek?

7

Nők (elsősorban, de férfiak válaszai is érdekelnek)! Ti mit gondolnátok erről?

Párom a munkahelyén-elvileg a többi férfikollégával-abban fogadtak a nőkkel, hogy elmennek pilatesre. Nekem ez bűzlik egy kicsit, főleg, hogy az utóbbi napokban furán viselkedik. pl.: ne hívjam reggel, mert nincs kedvem bájcsevejre, tegnap este -állítólag a metró miatt-nem hallotta, hogy kb. 4-5 alkalommal csörgettem. Jelzem, nem hívom állandóan, de az, hogy rám nyomja a telefont, amikor beszélek, az túlzás...

8

Míg terhes voltam, a barátom lefeküdt kétszer 1-1 nővel. Jó revans ha én meg 2 férfival hármasban csinálom?

22

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!