Találatok a következő kifejezésre: Szakítás után, a volt partneremnek névnapi (1 db)

Szakítás után, illik a volt partneremnek névnapi üdvözletet küldeni?

2 hete szakítottunk a barátommal,azóta nem is beszélünk,néha köszönünk egymásnak. Már többször is szakítottunk,de az kb. 1 hétig tartott és akkor is én kezdeményeztem a békülést. Úgy látszik,hogy végleg vége,már nagyon huztuk az egészet. 1,5 évig voltunk együtt. Az a problémám,hogy hamarosan névnapja lesz,és nem tudom,hogy küldjek e neki üdvözletet,vagy írjak e neki sms-t,attól tartok,hogy ha nem küldök,akkor nagyon csalódott lesz,hisz mindig ajándékoztunk egymásnak. Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Ha mindig ajándékoztátok egymást, akkor most ne vegyél ajándékot, de küldj egy sms, ami ne legyen túl személyes, csak annyi legyen benne, hogy "boldog névnapot"! Tovább ne ragozd és akkor figyelmes is voltál, de nem voltál túl bizalmas sem.

Ha mindig ajándékoztátok egymást, akkor most ne vegyél ajándékot, de küldj egy sms, ami ne legyen túl személyes, csak annyi legyen benne, hogy "boldog névnapot"! Tovább ne ragozd és akkor figyelmes is voltál, de nem voltál túl bizalmas sem.
ha kuldessz neki felreertheti, azt hiheti hogy meg mindig erzel valamit iranta , csak akkor kuldj szerintem ha ez igy van
A kérdező hozzászólása: kötõdöm hozzá, szeretem, de nem akarom hogy azt gondolja, hogy megint én kezdeményezem a békülést, és megint én veszem fel a kapcsolatot vele.mégis õ a fiú, neki kéne békülni.
kuld el neki smsben hogy boldog nevnapot de tovabb ne kozeledj hozza, azt hinne megint ujra akarod kezdeni...
Szerintem valamivel hívd fel a figyelmét. Mármint, mikor összefuttok, egy picit nézz rá másképp... de csak a tekintetedben legyen célzás. Persze, csak ha még mindig szereted, és látsz esélyt megint kibékülésre, újrakezdésre, és akarod is. Egy névnapi sms-ben meg szerintem semmi sincs. :) Azt hogy személyes legyen-e, én egy picit átgondolnám. Hisz másfél év, az másfél év, nemde? Valamennyire biztos szeretitek még egymást.
Attól mert már nem vagytok együtt az nem jelenti azt hogy barátok már nem lehettek!szerintem nyugodtan küldhetsz neki egy üzit!ennyit pl mindenki megérdemel !abból még gond nem lesz!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit vegyek/adjak a barátomnak?

Nemsokára fél évesek leszünk, a barátommal. Szeretnék neki valami aprósággal kedveskedni. Tudnátok ötleteket adni?:) (14/L).. Mellesleg a barátom 15.

1

Mit birnék az izgulás ellen tenni?

Együtt vagyunk a barátommal egy ideje, de holnap alszunk először együtt. Én még sosem izgultam ennyire, már rendesen hányingerem van, ott tartok, hogy lemondom az egészet. Vele szeretnék lenni, meg nem is a szex miatt félek, nem vagyok már szűz.. Mit birnék tenni, hogy ne izguljak ennyire? 19éves vagyok, ő20.

5

Mi az első benyomásotok vagy véleményetek a csajról (kép)?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/131023/_n_letrajz_k_p_www.ke..

26

Enyhítő körülmény, ha úgy csalsz meg valakit, hogy nem emlékszel az aktusra az alkohol miatt?

14

Vannak férfiak, dominánsak és sármosak akik minnél több nővel szeretnének szexelni (állati ösztön minnél több nőstényt megtermékenyíteni a saját génállományoddal). De van hogy az ilyenek meg tudnak változni, és monogámmá válni?

2

Harcoljak érte vagy fogadjam el?

Tegnap barátom egy ismerősénél voltunk.Ott volt az excsaja is.Láttam, hogy a barátom szinte le se tudta venni a szemét róla.Magam is elismerem, hogy gyönyörű lány.Karaoke-ztunk és a csaj egy szerelmes zenét énekelt, közben a barátomat nézte. Látszott, hogy neki szólt.Mindenki észre vette a vibrálást köztük.Páran meg is jegyezték, hogy bár kedvelnek, szerintük Õk összetartoznak.
Igazából 1 éve szakítottak azóta én vagyok az első lány akivel összejött a csaj pedig úgy tudom csak kavargatt azóta pasikkal.
A barátomat ma megkérdeztem, hogy mit érez a volt barátnője iránt és az volt a válasz, hogy összezavarodott.
Nem tudom mit tegyek. Annyira de annyira szeretem! Tegnap estig semmi baj nem volt köztünk. Szörnyű életem volt..míg meg nem ismertem Õt. Nem igazság, hogy annak a lánynak mindene meg van és a legfonotasabb személyt is elvesszi tőlem.Életem legszebb négy hónapja végetért egy este miatt..el se hiszem.:'( Harcolnék érte de van értelme?

6

Higgyek a barátnőmnek vagy ne?

Állítólag megcsalt amiről nekem is voltak sejtéseim, viszont tagad mindent méghozzá annyira hihetően hogy szinte elhiszem.
Most mitévő legyek?
23F vs 17L

6

Szerintetek ha egy párban az egyik fél Barca, a másik Real drukker, mennyi esélye van a kapcsolatnak, ha amúgy meg a pár két tagja jól meg van a kapcsolat elején?

14

29f vagyok es erzelmileg nulla az elejen teljesen oda vagyok egy kapcsolatert aztan meg ha jo is teljesen nem erzek semmit a lanyert de ez tobbszor elofordult velem igazabol szinte mindig mert lehet ez?

5

Több mint 2éve élek párkapcsolatban boldogan szerelemben . Most viszont felbukkant egy régi ismerős aki tetszett és most újra beszélgetünk és fura érzéseim vannak vele kapcsolatban. Mit csináljak?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!