Találatok a következő kifejezésre: Szakítás után, a volt (79 db)

Hiszel a sorsban? Előfordult már veled, hogy ismét összejöttél a szakítás után a volt pároddal és esetleg házasság vagy hosszú boldog párkapcsolat lett belőlle?

Hiszel abban, hogy ha szakítás után a kés?bbiekben ismét összejössz a volt a pároddal, a sors ismét az utadba sodorja, az azért van, mert a sors neked szánja, egymásnak szán titeket?

Legjobb válasz: Hát ez sokban függ a szakítás jellegétõl is. Ha haragban váltak el a felek, akkor szerintem biztos hogy nem, ha azonban tõlük független események/helyzetek (távolság, családi tiltás vagy valami) választották szét õket, akkor van esély rá.

Hát ez sokban függ a szakítás jellegétõl is. Ha haragban váltak el a felek, akkor szerintem biztos hogy nem, ha azonban tõlük független események/helyzetek (távolság, családi tiltás vagy valami) választották szét õket, akkor van esély rá.
A Sors?? ezt minek neveznéd...? 5 évig volt meg a párom 1, 5 hónapja szakított velem, minden reggel mentünk közösen dolgozni és megálltunk egy ház elõtt a túloldalt volt a péksütis bódé Szakított velem és a kocsival most is éppen ott áll mert ott lakik az új pasija abban a házban ami elõtt mi minden reggel megálltunk... Akit neked szán a sors az nem hagy el fõképpen nem egy másik miatt. Ha a késõbb vissza akarna jönni akkor sem kellene nem tudom hogy sokan miért a vannak vele így hát megcsalt lefeküdt mással õt csókolta neki mondta hogy szeretlek miközben eszébe sem jutottál.. hát nem soha többet ne is lássam...
épp most történik velem hasonló, és igen.. hiszek benne, h vmi oka biztos van annak, h a sors visszasodort hozzá :) nagyon örülök h így alakult
Nem.Szakítás után semmi értelme újrakezdeni, ami már 1x megbukott 2-re sem fog menni.Elveszik a bizalom, és a másik iránti megbecsülés.
Én is egy hasonló helyzetben vagyok most, szóval hiszek benne!:D Amúgy egyik osztálytársam is már több, mint négyszer szakított a barátnõjével, de kis idõ után mindig újra összejöttek és még most is együtt vannak. Szóval van ilyen, én hiszek benne!;):D
Igen hiszek. Én is voltam a páromtól külön 2, 5 hónapot, de nem harmadik személy miatt, csak egyszerûen gondok voltak köztünk. Aztán kibékültünk, és ma már 7 éve házasok vagyunk 2 szép gyermekünk van, és boldogok vagyunk, reméljük így is marad. Szerintem nekünk jót tett az a kis szünet akkor.
IGEN!!!!!! mi a párommal többször szakítottunk de nem azért mert nem szerettük egymást és májusba múltunk egyéves házasok ÉN HISZEK A SORSBAN ÉS AKKOR IS TUDTAM H NEKI ÉN KELLEK ÉS NEM ADTAM FEL ÉS LÁSS CSODÁT BOLDOG HÁZASSÁGBAN ÉLÜNK!!!!!!

Miert csinalja ezt szakitas utan a volt parom?

Nagy szerelem volt a mienk, de az utolso fel evben mar csak veszekedtunk. Tobbszor szakitottunk, de csak par napig tartott mindez. Most viszont vegleges. A problemat az okozza, hogy meg csak nehany napja vagyunk kulon, de maris tarskeresozik, likeolgatja a lanyok kepeit meg szepeket irogat nekik facebookon. Kozben egy kouos baratnak azt mondja nagyon hianyzom neki es nagyon szeret! Egen kikeszit ezzel a viselkedessel, nagyon rosszul esik, hogy latom, mind velem ellentetes kinezetu lanyokat kedvel, nekik irogat. (tipikus nagy mell, vekonysag, tokeletes kulso...) Miert csinalja ezt? Szerintem ez nem okes egy tartos kapcsolat lezarasa utan! El vagyok keseredve :( Koszi a segitseget, 22/L

Legjobb válasz: Szerintem így álcázza, hogy õ mennyire túl van(=nincs túl) rajta.

Szerintem így álcázza, hogy õ mennyire túl van(=nincs túl) rajta.
Azért csinálja hogy téged húzzon ezzel hátha írsz neki és újra lesz valami! Ha te csinálnád ezt akkor vérig lenne sértve hogy miért vagy ilyen és ez mind azért van mert nincs még túl rajtad de õ nagyfiúnak akar tûnni!
és ne legyél elkeseredve mert az exed nem egy normális pasi csak egy gyökér kisfiú!
A kérdező hozzászólása: Pedig ezzel csak azt erte el, hogy letiltsam, mert mar nem birtam nezni hogy epp melyik csajt likeolgatja. :(

Fiúk ha meglátjátok szakítás után a volt párotokat egy másik pasival azt ti hogy kezeltétek?

Már mint úgy értve hogy a szakítás után kb 2 hónap után meglátjátok a párotokat akibe még mindig szerelmesek vagytok egy másik pasival.

Legjobb válasz: Nem esne jól, az biztos.

Nem esne jól, az biztos.
A kérdező hozzászólása: Nekem se csak próbálok felkészülni hogy milyen érzés lesz. Mert sajnos már sejtem hogy ki lesz az "utódom" .
A csávót befenyíteném hogy halmozza el minden jóval, és ha egy rossz szót is hallok róla a fejét letépem...
A kérdező hozzászólása: Befenyítésben én is gondolkoztam de csak úgy hogy meg mondanám neki ha lenne rá lehetõségem hogy a csak egyet kérek ne okozzon csalódást a volt a páromnak meg adjon meg neki minden szeretett.
Sörétessel.
Ha szereted engedd el és ne fenyíts be senkit, mert abból akár te is rosszul kijöhetsz és a csajt is kellemetlen helyzetbe hozhatod. Ha találkozol a lánnyal(esetleg az új barátjával is) akkor köszönj neki(k) és menj tovább. Amikor én szakítottam a barátommal akkor pár napig láthatóan szomorú volt, de elfogadta a helyzetet, pedig utána az egyik jó barátjával jöttem össze:S...õk azóta jóban vannak, mert szeret(/ett) engem és elfogadta.


Mit szolnátok, éreznétek, ha szakítás után a (volt) barátotok/barátnőtök eljönne, és mindent vissza adna amit tőletek kapott?

A nyaralásból küldött képeslapot, a vásárban vett kis kötyüt, a legutolsó kis ficni-fecnit is, amin esetleg csak csacskaságok vannak írva...

Legjobb válasz: Uhhh nagyon rosszul esne az biztos:S

Uhhh nagyon rosszul esne az biztos:S
Azt hogy inkább a kukába dobná ki mint hogy hozzám hurcolja.. majd én fogom tárolni vagy mi? Nem is érteném.
Elõször arra gondolnék, hogy na megint egy ürügy, hogy találkozzunk. Másik szemszögbõl:biztos azért adja vissza, mert így nem emlékeztet semmi rád, akár rossz, akár jó dolog.Elviselhetõbb a szakítás. Szóval, nyugodtan vedd át a dolgokat, és aztán kuka!
HOgy faragatlan, így akar még egy utolsó tüskét bökni a körmöd alá. Engem egy ilyen jelenet csak megerõsítene abban, hogy jó döntés volt a szakítás. Ne törõdj vele, a cetliket, levélkéket, stb. dobd ki, ami pedig használható (plüssjátékok, egyebek), add szegény gyerekeknek.

Jártatok úgy, hogy szakítás után a volt barátnőtök ugyan úgy beszélget veletek mint azelőtt?

kb szakítás után 1 hónappal a volt barátn?m mikor beszélgetünk ugyan úgy beszél, meg viselkedik mint azel?tt.

Legjobb válasz: Javaslat: kérdezd meg tõle. Még jobb: ha szeretnél tõle még valamit, akkor azt is kérdezd meg, mit szólna hozzá. Kedvesen, határozottan, férfiasan, elvégre az vagy..:)

Javaslat: kérdezd meg tõle. Még jobb: ha szeretnél tõle még valamit, akkor azt is kérdezd meg, mit szólna hozzá. Kedvesen, határozottan, férfiasan, elvégre az vagy..:)
nembiztos, h akar valamit, max barátságot akarja megtartani
A kérdező hozzászólása: De felidézte azokat az idõket amikor jártunk (persze a szép dolgokat, mondjuk nem is volt sok rossz).
Szeret téged :)
Ki? és Hogyan szakított? Miért? Könnyebben válaszonék.
A kérdező hozzászólása: Hát nem mûködött a kapcs és közös megegyezéssel történt a szakítás. Nem voltunk sokáig együtt, kb 2 hetet. Õ jött oda hozzám akkor is, és ugyan ezeket a szövegeket mondta mint most, most meg kezdett retrózni, csodálkozott hogy még emléxem mindenre pedig nem volt csak 1 hónapja.

LÁNYOK! Volt már olyan h szakítás után a barátotok visszatudott hódítani és ti megbentátok a szakítást?

Nem rég szakítottunk barátnõmmel. Igazából õ akart velem de fiú létemre h megmaradjon az önbecsülésem és mondtam ki h legyen vége. Sok hiba volt a kapcsolatunkban de még is ezek ellenére imádtam vele kenne bármikor. Ez igazából egy távkapcsolat de heti 3x mindig tudtunk találkozni. A szakításunkor õ is azt mondta h nagyon jó velem lenni de még is hiányzik neki vmi. Lányok volt olyan h akivel szakítottatok a srácnak sikerûlt visszahódítani ha igen hogyan? Ez a leszarom a csajt módszer beválik v esetleg teperjek ? :D Eléggé hiányzik bár mégsem vagyok annyira letörve miatta. Nem az elsõ szerelmi csalódásom olyan sosem lesz. 20/F

Legjobb válasz: Ha nem azért szakított veled, mert talált egy nálad jóképûbb pasit, v mert eleve nem jöttél be neki külsõre, akkor vissza fog menni hozzád.

Ha nem azért szakított veled, mert talált egy nálad jóképûbb pasit, v mert eleve nem jöttél be neki külsõre, akkor vissza fog menni hozzád.
A kérdező hozzászólása: Tegyek úgy mintha nem érdekelne? Vagy ugyanúgy írjak rá, kérdezzem meg milyen napja volt stb? Kis nyalizós ratyi nem akarok lenni :D azzal csak még jobban rontanék
Szard le magasról, és rakd ki facebookra hogy kapcsolatban vagy valakivel. Tuti õ fog téged keresni ezután. :D
Nem. Ha szakítok akkor annak annyi és nem érdekel mit akar a srác, én végeztem.
Semmi. LOL
hiûba háborogsz itt, ugyis visszamász hozzá...nemkell a rizsa....
ha félrelépek nem érdekelnek a másik érzelmei.. ezt már akkor eldöntöm amikor arról döntök, hogy félrelépek. a kettõ együtt jár
a teljes közöny és az, hogy miután leesett a tantusz és újra megkerestem, úgy nézett rám mint egy hülye lúzerre. persze azóta tudom, hogy színjáték volt a részérõl ez és direkt csinálta, de mivel odavoltam érte nem láttam tisztán ezért simán beszoptam ott és akkor.
A kérdező hozzászólása: Utolso!Köszi az öszinteseged!
Nem
Semmiképp.
Hát:S:S Más kérdéseknél azt mondták, hogy nem véletlenül lett vége; szóval akkor meg megint oda fogtok jutni, és nem adtok magatoknak esélyt, hogy olyat találjatok, akivel sokkal-sokkal jobban érezhetnétek magatokat, és még jobban összeilletek.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És még akkor sem ha a tartósabb kapcsolat csak pár hónapig tartott?
Nem az a lényeg, h a másik kapcsolata meddig tartott, hanem, hogy ti szakítottatok. És hogy vége lett, talán okkal, és nem érdemes újra kezdeni. Más ilyen kérdéseknél amiket olvastam azt írták.
megint én, szal úgy, hogy ami egyszer nem mûködött, hiábavaló, fölösleges újrakezdeni. De am én nemtom, nekem még semmilyen kapcsolatom nem volt eddig, csak barátiak:)
*Persze ettõl még megpróbálhatjátok, hogyha úgy érzitek:) :)
*amíg nem jön más a képbe, v nem akartok változást; én nem mondom biztosra, hogy tuti nem mûködne:) Ha szeretitek egymást , akkor járjatok!!:) (Am, bocsi, h nem egybe írom, külön jutnak az eszembe a dolgok, miután már az 1iket elküldtem:$)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket!:)

Szakitás után a pasi miért nem beszél szivesen a volt bnőjéről?

haveromék szakitottak és mikor kérdeztem a csajról,mindig más témába vágott.Fáj neki a csakitás vagy nem érdekli a csaj?Tuti,h komolynak indult,de sajnos vége lett...

Legjobb válasz: Hát gondolom még kell neki egy kis idõ, hogy tudjon beszélni róla..meg a fiúk nem olyan csacsogósak, mint a lányok. Mikor volt barátommal szakítottunk, én sokat beszéltem róla a barátnõimnek, mert könnyebb lett tõle a lelkem, de szerintem ez fordítva nem igaz..nem hiszem, hogy õ sokat beszélt rólam. Maximum ha kérdezgették, és akkor is csak szûkszavúan. A srácok lelke teljesen másképp van összerakva mint a nõké.

Hát gondolom még kell neki egy kis idõ, hogy tudjon beszélni róla..meg a fiúk nem olyan csacsogósak, mint a lányok. Mikor volt barátommal szakítottunk, én sokat beszéltem róla a barátnõimnek, mert könnyebb lett tõle a lelkem, de szerintem ez fordítva nem igaz..nem hiszem, hogy õ sokat beszélt rólam. Maximum ha kérdezgették, és akkor is csak szûkszavúan. A srácok lelke teljesen másképp van összerakva mint a nõké.
lehet nagyon elrontott valamit a fiú és szégyenli magát ezért nem beszél róla. Én is vagyok...
Egyszerûen nem akarja feltépni a sebeket, el akarja felejteni....
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint akkor fáj Neki is?
Igen, nagyon fáj!!! ha nekem kell róla beszélnem akkor csak nagyon nehezen tudom megállni sirás nélkül! pedig nem vagyok olyan hogy sírjak itt a dolgokér, csak szeretem!!!! és fogom is!!! 17/F
Ha szakítás volt akkor az mindenképpen csalódás, érzelmeket és idõt vesztegettél olyasvalakire, aki késõbb erre érdemtelennek bizonyult. Ki szeret beszélni arról amit elrontott? Szerintem senki...
Mert még mindig szereti vagy rossz emlékei vannak a szakítással kapcsolatban
Leszarnám.
azt csinál vele amit akar, ergo miért foglalkozol ilyen dologgal?
Nem nézegetném a képeit és nem foglalkoznék az életével.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!