Találatok a következő kifejezésre: Szabad-e panírozott enni (2 db)

Szabad-e panírozott húsokat enni (mértékkel) , ha olyan fogyókúrát csinálok ami mérsékli a szénhidrát bevitelt?

Reggeli órákban szoktam inkább ilyeneket enni.Napi 1 órát szoktam mozogni...

Legjobb válasz: Inkább ne, mert eleve ugye liszt prézli, na meg a panírozás vonza maga után a bõ olajban való sütést is. Én már próbáltam olyat, hogy tojás és zabkorpa panír és ezt sütõpapíron sütöttem meg sütõben. Meglepõen finom lett.

Inkább ne, mert eleve ugye liszt prézli, na meg a panírozás vonza maga után a bõ olajban való sütést is. Én már próbáltam olyat, hogy tojás és zabkorpa panír és ezt sütõpapíron sütöttem meg sütõben. Meglepõen finom lett.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Érdekes lehet, lehet kipróbálom....

Szabad e tegnap előtt panírozott, frissen sütött halat enni?

Vendégeim voltak, paníroztam halat, de mivel nem kértek, betettem a h?t?be. Azt ma megsütve fogyasztható?

Legjobb válasz: Ezt elég egyszerûen el tudod dönteni, mert akár a halnak, akár a panírnak (tojásnak) bármiféle legkisebb baja van, az azonnal érzõdik a szagán, hogy valami nincs rendben. Szóval elég megszagolni, és ha nem érzel oda nem illõ szagokat, akkor megsütheted. Elvileg elég jó táptalaj a baciknak, gyakorlatilag ha jó a hûtõd, és is arra szavazok, hogy valószínûleg még jó. Sütés elõtt morzsázd át mégegyszer, mert mostanra biztos átvizesedett az egész bunda, és az hamar megég sütés közben.

Ezt elég egyszerûen el tudod dönteni, mert akár a halnak, akár a panírnak (tojásnak) bármiféle legkisebb baja van, az azonnal érzõdik a szagán, hogy valami nincs rendben. Szóval elég megszagolni, és ha nem érzel oda nem illõ szagokat, akkor megsütheted. Elvileg elég jó táptalaj a baciknak, gyakorlatilag ha jó a hûtõd, és is arra szavazok, hogy valószínûleg még jó. Sütés elõtt morzsázd át mégegyszer, mert mostanra biztos átvizesedett az egész bunda, és az hamar megég sütés közben.
Igen, szabad.
Szabad.
Ha frissen paníroztad, (értsd:akkor ütötted agyon), és jó a hûtõ, nem lehet baja. Ha szeletben vetted, akkor nem tudni a "múltját". De valóban, az "érzékszervi vizsgálat" dönthet.
A sütés minden baktériumot elpusztít, jól süsd át, ha nem érzed a szagán és nem látszik rajta semmi, akkor semmi baja. Szóval nem ettõl fogsz ételmérgezést kapni...
Nem kockáztatnék. Ételmérgezést kaphatsz, a hal nagyon kényes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!