Találatok a következő kifejezésre: Szabad-e hajat egy (2 db)

Szabad-e hajat fessen egy szoptató nő?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a mai hajfestékek már nem okoznak gondot, akkor sem ha a terhesség, és akkor sem ha a szoptatás alatt festi vele a haját a kismama.

Én úgy tudom, hogy a mai hajfestékek már nem okoznak gondot, akkor sem ha a terhesség, és akkor sem ha a szoptatás alatt festi vele a haját a kismama.
Az elsõ 3 hónapban a teljes festést nem ajánlják csak a melírozást.A 2. harmadtól már lehet hajat festeni akkor már nem veszélyes a babára.Én mindenesetre nem festettem mikor babát vártam.
Már megdölt az az elmélet hogy nem szabad hajat festetni terhesség és szoptatás alatt. A mai festékek nem olyan erõs vegyszerek mint régen.Elõvigyázatosságból van azért aki terhesség elsõ 3 hónapjában lemond a hajfestésrõl, de szoptatás alatt nyugodtan lehetsz szép!
35 éves vagyok, 18 éves korom óta szõkítem a hajamat.4 gyereket szültem, terhességeim alatt, szoptatásaim alatt is festettem 4 hetenként.Semmi bajuk nincs a gyerekeknek.Nyugodtan festhetsz hajat.
Én a biztonság kedvéért inkább csak hennás festést ajánlok. Sosem tudhatod, ne a gyerekeid büntesd az esetleges tudatlanságodért (és ezt jó szándékból mondom).

Igaz-e hogy a gyakori hajmosás tönkreteszi a hajat? Szabad-e egy héten pl. többször is hajat mosni nem csak 2x?

Legjobb válasz: Akinek zsíros a haja, annak nem gáz. Száraz, töredezett hajat csak heti 1szer-2szer szabad mosni, mert mosásnál veszít a haj a természetes nedvességébõl..

Akinek zsíros a haja, annak nem gáz. Száraz, töredezett hajat csak heti 1szer-2szer szabad mosni, mert mosásnál veszít a haj a természetes nedvességébõl..
ez hajtípustól függ nekem zsíros és ha kihagyok egy hajmosást nem látszik semmi, de nem olyan a tapintása és azt nem szeretem, de most nyáron úgyis itthon vagyok és mindig felkötöm a hajam nekem nem tette tönkre a hajam, pedig egy héten 5x mosok hajat, de nagyon jó a tapintása és mindig vágatok úgyis fodrásszal belõle
Azt mondják hogy a legjobb ha minél ritkábban mosod a hajad! de ez tényleg típustól függ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!