Találatok a következő kifejezésre: Szabad-e, lehet-e, Budapestnek nevezni a (1 db)

Szabad-e, lehet-e, kell-e Budapestnek nevezni a 2020-as olimpia rendezési jogáért?

Demszky Gábor f?polgármester és Hagyó Miklós sportügyekért is felel?s budapesti f?polgármester-helyettes bejelentette: a f?város pályázni akar, hogy a 2020-as olimpia Magyarországon, Budapesten legyen.

Legjobb válasz: Szerintem nem! Ugyan mibõl rendeznénk meg az Olimpiát? Nem kevés pénz kellene hozzá. És megint kirõl húznának le még egy réteg bõrt?????? Hát a kis emberekrõl. Ilyen-olyan adó, ami már most sem kevés, de még kitalálnának párat. Nem is igazán lenne az olimpia megrendezésére alkalmas hely. Építeni kéne X db sportcsarnokot. És utána mi lenne velük? Hagynák tönkremenni! A szállodák sincsenek felkészülve szerintem több száz ezer ember befogadására. A közlekedésrõl meg már ne is beszéljünk. Tehát szerintem nagy hiba lenne, ha Mo. rendezné az Olimpiát.

Szerintem nem! Ugyan mibõl rendeznénk meg az Olimpiát? Nem kevés pénz kellene hozzá. És megint kirõl húznának le még egy réteg bõrt?????? Hát a kis emberekrõl. Ilyen-olyan adó, ami már most sem kevés, de még kitalálnának párat. Nem is igazán lenne az olimpia megrendezésére alkalmas hely. Építeni kéne X db sportcsarnokot. És utána mi lenne velük? Hagynák tönkremenni! A szállodák sincsenek felkészülve szerintem több száz ezer ember befogadására. A közlekedésrõl meg már ne is beszéljünk. Tehát szerintem nagy hiba lenne, ha Mo. rendezné az Olimpiát.
ha pályázunk, ha nem úgysem kapjuk meg...
elõbb inkább az eurót vezessük be és az anyagi helyzetet hozzuk rendbe! elõbb a munka, aztán a szórakozás!
hát totál nem szabad.. mivel ígyis szegény ország vagyunk.. még jó hogy az EB-t nem itt rendezték.. hálisten.:) mibõl lett volna rá pénzünk? az embereket mégjobban megszorítanák? szerinem meg a 3000-res olimpiára sem szabad jelentkezni.:)
de meg a 4ezrest sem! szinte minden orszag elorebb jar nalunk, es ha esetleg valaaha felfejlodnenek Peking szintjehezm, addig Peking fejlodne tovabb. ezzel csak azt akarom mondani h mi mindig csak kullogunk a nagyhatalmak utan, es ha valami bazinagy csoda folytan megis megkapnanak a rendfezesi jogot, akkor iszonyuan lebognenk. meg mi magyarok is ereznenek a szoritasokat, a meg tobb adot stb. szoval ne akarjunk olimpiat rendezni, mert nincs ertelme.
Az Olimpia egy befektetés. Méghozzá nem is egy olyan hûdehosszútávú. Magyarország jó helyen van. Ha az ország áldoz az Olimpiára, és Magyarország rendezési jogot nyer, akkor az a befektetés, amelyet évekig az Olimpiába "tolnánk" 16 nap alatt kamatostul megtérülne. Az Olimpia amellett, hogy nagy presztízs, igen jó üzleti fogás is... Veszteni még Olimpia által anyagiakat nem vesztettek - mégha ezt mondták is.
Azta elsõ kérdés a kategóriába!!!
Az eddigiekre is felesleges volt. Ha Ausztria, Csehország sem kapta még meg a jogot egyszer sem, akkor mi milyen esélyekkel indulnánk? Költõi kérdés.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van itt olyan aki versenytáncozik? Pár kérdés lent.

Hogy kezdtétek,hogyan,meddig csináltátok és versenyen voltatok már?

2

Mi a véleményetek az idei Magyar Nagydíjról? (F1)

3

Ti egyetértetek abban, hogy a forma 1 ből a Vettel sokkal jobb mint az Alonso?

25

Mennyi idő bejutni a Hungaroringre?

Úgy értem attól számítva,hogy az egyik kapunál beálltam a sor végére, addig, hogy az összes biztonsági ellenőrzésen átestem. Előre is köszönöm! (A kérdésem csak az F1 magyar nagydíjra vonatkozik)

3

F1-re milyen tárgyakat lehet bevinni?

Hűtőtáska, szatyor, miniTV-t gondolom nem..miket lehet bevinni és miket nem?

1

Szerintetek ki nyeri meg az idei Magyar Nagydíjat?

Forma-1

10

A hungaroringen lehet venni zászlókat? Ha igen, körülbelül milyen árban vannak?

1

A Hungaroringre, állójeggyel hova érdemes állni? Ami nincs annyira messze a pályától, és nem kell 6-7 kor elindulni? Az 5-ös kapu nyitva lesz?

Egyépként a rajtnál ahol vannak az ülőhelyek azok mellett lehet állni közvetlen a kapu mellett??Bocsi,hogy ilyen hosszan sikerült.:)

2

Forma-1 Magyar Nagydíj 2013 ingyen busszal?

Van-e valakinek tapasztalata tavalyról, hogy az Árpád-híd és Mogyoród közt közlekedő ingyen buszról? Menetidő, tömeg stb. Mogyoródról kb. mennyi idő a pálya gyalog?

2

Idén hol szállnak meg az F1 pilótái?

Sziasztok
Idén nem tudjátok, h az F1 pilótái melyik hotelban szállnak meg? :)
Főként Alonso és Kimi érdekelne!!!! :)
Köszönöm a válaszokat

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!