Találatok a következő kifejezésre: Szabad-e, lehet-e, Budapestnek nevezni a (1 db)

Szabad-e, lehet-e, kell-e Budapestnek nevezni a 2020-as olimpia rendezési jogáért?

Demszky Gábor f?polgármester és Hagyó Miklós sportügyekért is felel?s budapesti f?polgármester-helyettes bejelentette: a f?város pályázni akar, hogy a 2020-as olimpia Magyarországon, Budapesten legyen.

Legjobb válasz: Szerintem nem! Ugyan mibõl rendeznénk meg az Olimpiát? Nem kevés pénz kellene hozzá. És megint kirõl húznának le még egy réteg bõrt?????? Hát a kis emberekrõl. Ilyen-olyan adó, ami már most sem kevés, de még kitalálnának párat. Nem is igazán lenne az olimpia megrendezésére alkalmas hely. Építeni kéne X db sportcsarnokot. És utána mi lenne velük? Hagynák tönkremenni! A szállodák sincsenek felkészülve szerintem több száz ezer ember befogadására. A közlekedésrõl meg már ne is beszéljünk. Tehát szerintem nagy hiba lenne, ha Mo. rendezné az Olimpiát.

Szerintem nem! Ugyan mibõl rendeznénk meg az Olimpiát? Nem kevés pénz kellene hozzá. És megint kirõl húznának le még egy réteg bõrt?????? Hát a kis emberekrõl. Ilyen-olyan adó, ami már most sem kevés, de még kitalálnának párat. Nem is igazán lenne az olimpia megrendezésére alkalmas hely. Építeni kéne X db sportcsarnokot. És utána mi lenne velük? Hagynák tönkremenni! A szállodák sincsenek felkészülve szerintem több száz ezer ember befogadására. A közlekedésrõl meg már ne is beszéljünk. Tehát szerintem nagy hiba lenne, ha Mo. rendezné az Olimpiát.
ha pályázunk, ha nem úgysem kapjuk meg...
elõbb inkább az eurót vezessük be és az anyagi helyzetet hozzuk rendbe! elõbb a munka, aztán a szórakozás!
hát totál nem szabad.. mivel ígyis szegény ország vagyunk.. még jó hogy az EB-t nem itt rendezték.. hálisten.:) mibõl lett volna rá pénzünk? az embereket mégjobban megszorítanák? szerinem meg a 3000-res olimpiára sem szabad jelentkezni.:)
de meg a 4ezrest sem! szinte minden orszag elorebb jar nalunk, es ha esetleg valaaha felfejlodnenek Peking szintjehezm, addig Peking fejlodne tovabb. ezzel csak azt akarom mondani h mi mindig csak kullogunk a nagyhatalmak utan, es ha valami bazinagy csoda folytan megis megkapnanak a rendfezesi jogot, akkor iszonyuan lebognenk. meg mi magyarok is ereznenek a szoritasokat, a meg tobb adot stb. szoval ne akarjunk olimpiat rendezni, mert nincs ertelme.
Az Olimpia egy befektetés. Méghozzá nem is egy olyan hûdehosszútávú. Magyarország jó helyen van. Ha az ország áldoz az Olimpiára, és Magyarország rendezési jogot nyer, akkor az a befektetés, amelyet évekig az Olimpiába "tolnánk" 16 nap alatt kamatostul megtérülne. Az Olimpia amellett, hogy nagy presztízs, igen jó üzleti fogás is... Veszteni még Olimpia által anyagiakat nem vesztettek - mégha ezt mondták is.
Azta elsõ kérdés a kategóriába!!!
Az eddigiekre is felesleges volt. Ha Ausztria, Csehország sem kapta még meg a jogot egyszer sem, akkor mi milyen esélyekkel indulnánk? Költõi kérdés.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki lesz a POLE-ban az Ausztrál Nagydíjon? (F1, 2013)

7

Melyik F1-es csapatnak szurkolsz?

10

Szerinted kik lesznek az Ausztrál Nagydíjon a TOP 10-ben? (F1, 2013)

3

Kik kommentálják idén az Indycar-t a Sportklubbon?

Lehet már tudni, ha azok a majmok akik tavaly, akkor inkább nem nézem, vagy keresek netes streamet.

0

Mit szólsz ahhoz, hogy a Zengő Motorsport indít egy fiók csapatot az ETCC-ben? (ETCC, WTCC)

6

Az utóbbi években kik azok a pilóták akik sokra vitték, és kik azok akik visszaestek? (F1)

Szerintem:
Akik a legtöbbre vitték az egyértelmű Button és Vettel. Õk fejlődtek a legtöbbet.
Akik visszaestek az Massa és valamilyen szintem Hamilton.
Hamiltontól 2008 után többet vártam. Igaz néha a csapat miatt volt a teljesítménye rosszabb, de voltak időszakok amikor magánéleti problémái miatt (2011). 2008 óta egyszer sem tudott a top3-ba végezni év végén.

5

Hol lehet neten nézni bajnokok ligája mérkőzést? Pl (ma bayern-arsenal) valaki linket?

BL

1

Százalékra osztva kinél mennyi esélyt láttok az idei VB megnyerésére? (F1)

Szerintem:
Raikkönen 25%
Alonso 25%
Button 20%
Vettel 20%
Webber 5%
Hamilton 5%

5

Mért írja le mindenki idénre annyira a Mclarent?

A Mclaren 98 óta mindig ott volt szinte az élmezőnyben.. Idén se lesz máshogy szerintem. Főleg úgy, hogy idénre úgy tervezték a Mclarent, hogy folyamatosan fejleszteni tudják évközben. Szóval szerintem nem kéne ennyire leírni a Mclarent, és Buttont és Perezt sem.

10

Szerinted melyik lett a legszebb F1-es autó idén? (F1, 2013)

Szerintem a Sauber lett a legszebb. :)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!