Találatok a következő kifejezésre: Szabad-e, lehet-e, Budapestnek nevezni (1 db)

Szabad-e, lehet-e, kell-e Budapestnek nevezni a 2020-as olimpia rendezési jogáért?

Demszky Gábor f?polgármester és Hagyó Miklós sportügyekért is felel?s budapesti f?polgármester-helyettes bejelentette: a f?város pályázni akar, hogy a 2020-as olimpia Magyarországon, Budapesten legyen.

Legjobb válasz: Szerintem nem! Ugyan mibõl rendeznénk meg az Olimpiát? Nem kevés pénz kellene hozzá. És megint kirõl húznának le még egy réteg bõrt?????? Hát a kis emberekrõl. Ilyen-olyan adó, ami már most sem kevés, de még kitalálnának párat. Nem is igazán lenne az olimpia megrendezésére alkalmas hely. Építeni kéne X db sportcsarnokot. És utána mi lenne velük? Hagynák tönkremenni! A szállodák sincsenek felkészülve szerintem több száz ezer ember befogadására. A közlekedésrõl meg már ne is beszéljünk. Tehát szerintem nagy hiba lenne, ha Mo. rendezné az Olimpiát.

Szerintem nem! Ugyan mibõl rendeznénk meg az Olimpiát? Nem kevés pénz kellene hozzá. És megint kirõl húznának le még egy réteg bõrt?????? Hát a kis emberekrõl. Ilyen-olyan adó, ami már most sem kevés, de még kitalálnának párat. Nem is igazán lenne az olimpia megrendezésére alkalmas hely. Építeni kéne X db sportcsarnokot. És utána mi lenne velük? Hagynák tönkremenni! A szállodák sincsenek felkészülve szerintem több száz ezer ember befogadására. A közlekedésrõl meg már ne is beszéljünk. Tehát szerintem nagy hiba lenne, ha Mo. rendezné az Olimpiát.
ha pályázunk, ha nem úgysem kapjuk meg...
elõbb inkább az eurót vezessük be és az anyagi helyzetet hozzuk rendbe! elõbb a munka, aztán a szórakozás!
hát totál nem szabad.. mivel ígyis szegény ország vagyunk.. még jó hogy az EB-t nem itt rendezték.. hálisten.:) mibõl lett volna rá pénzünk? az embereket mégjobban megszorítanák? szerinem meg a 3000-res olimpiára sem szabad jelentkezni.:)
de meg a 4ezrest sem! szinte minden orszag elorebb jar nalunk, es ha esetleg valaaha felfejlodnenek Peking szintjehezm, addig Peking fejlodne tovabb. ezzel csak azt akarom mondani h mi mindig csak kullogunk a nagyhatalmak utan, es ha valami bazinagy csoda folytan megis megkapnanak a rendfezesi jogot, akkor iszonyuan lebognenk. meg mi magyarok is ereznenek a szoritasokat, a meg tobb adot stb. szoval ne akarjunk olimpiat rendezni, mert nincs ertelme.
Az Olimpia egy befektetés. Méghozzá nem is egy olyan hûdehosszútávú. Magyarország jó helyen van. Ha az ország áldoz az Olimpiára, és Magyarország rendezési jogot nyer, akkor az a befektetés, amelyet évekig az Olimpiába "tolnánk" 16 nap alatt kamatostul megtérülne. Az Olimpia amellett, hogy nagy presztízs, igen jó üzleti fogás is... Veszteni még Olimpia által anyagiakat nem vesztettek - mégha ezt mondták is.
Azta elsõ kérdés a kategóriába!!!
Az eddigiekre is felesleges volt. Ha Ausztria, Csehország sem kapta még meg a jogot egyszer sem, akkor mi milyen esélyekkel indulnánk? Költõi kérdés.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek már késő hogy versenytáncos legyek?

24 éves vagyok, régen táncoltam de abba hagytam, de máig nagyon bánom. szerintetek elkezdhetem még?

1

Szerintetek az idén is lesz kedvezményes 10000 ft-os jegy a forma1-re?

2

Melyik szektorba érdemes jegyet venni a hungaroringen F1 versenyre?

Tapasztalatok érdekelnének, mert ha jól látni a versenyt olcsóbb helyről is akkor oda vennék, viszont ha ott nem élvezhető akkor inkább legyen a drága.

2

Hol található a forma 1. es pálya kínában? SOS!

4

Szerintetek lesz valami ebből a Mercedes ügyből? (F1)

4

SOS! Melyik csatornán adják a 2013-as BL döntőt?

Köszi a válaszokat!

2

Akik az Invitelen keresztül nézik a TV-t: az Eurosport 1-es adón megy a műsor nálatok?

Tenisz-meccsek mennek, tegnap este óta az adón függőleges színes csíkok vannak.
A 1445-ös hibabejelentőn azt mondják, hogy a hiba a külföldi vonalban van. Nálatok sincs adás, vagy csak engem ráztak le ezzel a szöveggel?

4

Szerintetek melyik pilótának melyik csapatnál lenne a helye? (F1)

Reális legyen, ne az szerint írjatok, hogy pl. na Hamilton utálom, akkor legyen Caterham, vagy Alonso Marussia stb...

12

Hogy lehet megkülönbözteteni Hamilton és Rosberget mikor autóba ülnek?

Csak a rajtszám alapján tudom.. azt meg nem látom mindig :s

4

Honnan tudhatom meg, hogy evezésben az elmúlt 5 évben kik voltak a világbajnokaink?

ha tudja valaki, azt is köszi, de ha linket tud, azt is megköszönöm!

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!