Találatok a következő kifejezésre: Szabad-e, lehet-e, Budapestnek nevezni (1 db)

Szabad-e, lehet-e, kell-e Budapestnek nevezni a 2020-as olimpia rendezési jogáért?

Demszky Gábor f?polgármester és Hagyó Miklós sportügyekért is felel?s budapesti f?polgármester-helyettes bejelentette: a f?város pályázni akar, hogy a 2020-as olimpia Magyarországon, Budapesten legyen.

Legjobb válasz: Szerintem nem! Ugyan mibõl rendeznénk meg az Olimpiát? Nem kevés pénz kellene hozzá. És megint kirõl húznának le még egy réteg bõrt?????? Hát a kis emberekrõl. Ilyen-olyan adó, ami már most sem kevés, de még kitalálnának párat. Nem is igazán lenne az olimpia megrendezésére alkalmas hely. Építeni kéne X db sportcsarnokot. És utána mi lenne velük? Hagynák tönkremenni! A szállodák sincsenek felkészülve szerintem több száz ezer ember befogadására. A közlekedésrõl meg már ne is beszéljünk. Tehát szerintem nagy hiba lenne, ha Mo. rendezné az Olimpiát.

Szerintem nem! Ugyan mibõl rendeznénk meg az Olimpiát? Nem kevés pénz kellene hozzá. És megint kirõl húznának le még egy réteg bõrt?????? Hát a kis emberekrõl. Ilyen-olyan adó, ami már most sem kevés, de még kitalálnának párat. Nem is igazán lenne az olimpia megrendezésére alkalmas hely. Építeni kéne X db sportcsarnokot. És utána mi lenne velük? Hagynák tönkremenni! A szállodák sincsenek felkészülve szerintem több száz ezer ember befogadására. A közlekedésrõl meg már ne is beszéljünk. Tehát szerintem nagy hiba lenne, ha Mo. rendezné az Olimpiát.
ha pályázunk, ha nem úgysem kapjuk meg...
elõbb inkább az eurót vezessük be és az anyagi helyzetet hozzuk rendbe! elõbb a munka, aztán a szórakozás!
hát totál nem szabad.. mivel ígyis szegény ország vagyunk.. még jó hogy az EB-t nem itt rendezték.. hálisten.:) mibõl lett volna rá pénzünk? az embereket mégjobban megszorítanák? szerinem meg a 3000-res olimpiára sem szabad jelentkezni.:)
de meg a 4ezrest sem! szinte minden orszag elorebb jar nalunk, es ha esetleg valaaha felfejlodnenek Peking szintjehezm, addig Peking fejlodne tovabb. ezzel csak azt akarom mondani h mi mindig csak kullogunk a nagyhatalmak utan, es ha valami bazinagy csoda folytan megis megkapnanak a rendfezesi jogot, akkor iszonyuan lebognenk. meg mi magyarok is ereznenek a szoritasokat, a meg tobb adot stb. szoval ne akarjunk olimpiat rendezni, mert nincs ertelme.
Az Olimpia egy befektetés. Méghozzá nem is egy olyan hûdehosszútávú. Magyarország jó helyen van. Ha az ország áldoz az Olimpiára, és Magyarország rendezési jogot nyer, akkor az a befektetés, amelyet évekig az Olimpiába "tolnánk" 16 nap alatt kamatostul megtérülne. Az Olimpia amellett, hogy nagy presztízs, igen jó üzleti fogás is... Veszteni még Olimpia által anyagiakat nem vesztettek - mégha ezt mondták is.
Azta elsõ kérdés a kategóriába!!!
Az eddigiekre is felesleges volt. Ha Ausztria, Csehország sem kapta még meg a jogot egyszer sem, akkor mi milyen esélyekkel indulnánk? Költõi kérdés.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Forma 1 harmadévi értékelés. Az idei 2013-as teljesitmény alapján kinek hány pontot adnál egy /10 skálán?

6

Futó versenyre nevezés?

K&H 20. futóversenyére szeretnék nevezni, de most mennék először és nem igazán igazodok ki ezen

0

Van olyan aki Rocker?

Mert én bárhova nézzek csak: Jolly, Mr.Busta, Justin Bieber, One Direction....de rockereket alig láttok :(

9

Szerinted Kis Pál Tamásnak van jövője az autósportban?

Eléggé parkoló pályára került a srác. A feledhető GP3-as teljesítménye után nem nagyon veszik komolyan. Így milyen lehetőségei lesznek? Túraautózás? Sportautózás? Amerika? Az biztos, hogy az F1-et ki lehet húzni a listáról.

5

Lovasverseny avagy segíthet e az agykontroll?

Sziasztok! :)
A mostani hét vasárnapján lesz egy lovas versenyem. Megszeretném kérdezni, hogy agykontrollal el lehet e érni hogy ügyes legyek. Mert eléggé izgulok!!! Nagyon félek, még sosem voltam lovasversenyen, kérlek írjatok!

1

Mit szólsz ahhoz hogy az F1 átcsapott lassúsági versenybe?

A hétvégi futam után eléggé kiábrándultam ebből a sportból. 4-5 másodperccel lassabban kell menni hogy a gumi bírja. Ez szánalom. Mi róla a véleményed?

7

Az nagyon durva lenne, ha 16 évesen kezdenék el vívni? Persze nem élsportolói céllal, csak élvezetből, nem lenne fura, hogy én nem 7-9 évesen kezdem, mert a szüleimnek nem volt fontos, hogy sportoljak valamit, és nem is nagyon engedtek.

12

Autó sportokat szeretnék követni valakim tud segíteni?

Valami jó izgalmas autó sportot keresek amit közvetítenek magyarul és rendesen lehet követni versenyről versenyre. Ki tud olyat mondani. És ha válaszolsz akkor le tudnád írni azt is hogy melyik tv csatorna közvetíti és a versenynaptárt :)

9

Egy esetleges Monaco - Indonézia vagy Románia - Csád mérkőzéseken honnan lehet tudni, hogy melyik zászló melyik országhoz tartozik?

3

Miért van az, hogy ha valaki Monacoban előzni akar, azt mindenki hülyének nézi? (F1)

Egyedül Perez, meg talán Sutil volt az, aki csinált valamit Monacoban... A többiek körözgettek, előzni sem próbáltak szinte. Perez gyönyörüen előzött, igaz kicsit túlzásba vitte már Raikkonennél a támadást, de máshol nem nagyon lehet előzni. Mivel a sok Raikkonen szurkoló (én is az vagyok) nem látja, hogy Raikkonen is húzott Perezre, ezért mindenki lehurrogta Perezt, hogy mekkora idióta f*sz, hogy támadni meri Raikkonent...
Szóval mi az értelme a mai F1-nek, ha nem az előzés, és a nézők szórakoztatása?

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!