Találatok a következő kifejezésre: Szabad-e, lehet-e, Budapestnek (1 db)

Szabad-e, lehet-e, kell-e Budapestnek nevezni a 2020-as olimpia rendezési jogáért?

Demszky Gábor f?polgármester és Hagyó Miklós sportügyekért is felel?s budapesti f?polgármester-helyettes bejelentette: a f?város pályázni akar, hogy a 2020-as olimpia Magyarországon, Budapesten legyen.

Legjobb válasz: Szerintem nem! Ugyan mibõl rendeznénk meg az Olimpiát? Nem kevés pénz kellene hozzá. És megint kirõl húznának le még egy réteg bõrt?????? Hát a kis emberekrõl. Ilyen-olyan adó, ami már most sem kevés, de még kitalálnának párat. Nem is igazán lenne az olimpia megrendezésére alkalmas hely. Építeni kéne X db sportcsarnokot. És utána mi lenne velük? Hagynák tönkremenni! A szállodák sincsenek felkészülve szerintem több száz ezer ember befogadására. A közlekedésrõl meg már ne is beszéljünk. Tehát szerintem nagy hiba lenne, ha Mo. rendezné az Olimpiát.

Szerintem nem! Ugyan mibõl rendeznénk meg az Olimpiát? Nem kevés pénz kellene hozzá. És megint kirõl húznának le még egy réteg bõrt?????? Hát a kis emberekrõl. Ilyen-olyan adó, ami már most sem kevés, de még kitalálnának párat. Nem is igazán lenne az olimpia megrendezésére alkalmas hely. Építeni kéne X db sportcsarnokot. És utána mi lenne velük? Hagynák tönkremenni! A szállodák sincsenek felkészülve szerintem több száz ezer ember befogadására. A közlekedésrõl meg már ne is beszéljünk. Tehát szerintem nagy hiba lenne, ha Mo. rendezné az Olimpiát.
ha pályázunk, ha nem úgysem kapjuk meg...
elõbb inkább az eurót vezessük be és az anyagi helyzetet hozzuk rendbe! elõbb a munka, aztán a szórakozás!
hát totál nem szabad.. mivel ígyis szegény ország vagyunk.. még jó hogy az EB-t nem itt rendezték.. hálisten.:) mibõl lett volna rá pénzünk? az embereket mégjobban megszorítanák? szerinem meg a 3000-res olimpiára sem szabad jelentkezni.:)
de meg a 4ezrest sem! szinte minden orszag elorebb jar nalunk, es ha esetleg valaaha felfejlodnenek Peking szintjehezm, addig Peking fejlodne tovabb. ezzel csak azt akarom mondani h mi mindig csak kullogunk a nagyhatalmak utan, es ha valami bazinagy csoda folytan megis megkapnanak a rendfezesi jogot, akkor iszonyuan lebognenk. meg mi magyarok is ereznenek a szoritasokat, a meg tobb adot stb. szoval ne akarjunk olimpiat rendezni, mert nincs ertelme.
Az Olimpia egy befektetés. Méghozzá nem is egy olyan hûdehosszútávú. Magyarország jó helyen van. Ha az ország áldoz az Olimpiára, és Magyarország rendezési jogot nyer, akkor az a befektetés, amelyet évekig az Olimpiába "tolnánk" 16 nap alatt kamatostul megtérülne. Az Olimpia amellett, hogy nagy presztízs, igen jó üzleti fogás is... Veszteni még Olimpia által anyagiakat nem vesztettek - mégha ezt mondták is.
Azta elsõ kérdés a kategóriába!!!
Az eddigiekre is felesleges volt. Ha Ausztria, Csehország sem kapta még meg a jogot egyszer sem, akkor mi milyen esélyekkel indulnánk? Költõi kérdés.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van már valami hír Schumacher szerződéséről?

8

Amit lehet látni sporteseményeken a sportolók különböző testrészén ilyen színes "ragasztócsíkokat" azok miért vannak ott? Valami sérüléstől védenek esetleg?

1

A paralimpiát közvetiti valamelyik TV társaság?

paralimpia,közvetit,közvetiti,TV,tv,társaság

6

A paralimpián hány magyar versenyző indul? És kik?

És van olyan netes oldal ami figyelemmel kíséri a paralimpia eseményeit? Úgy mint az olimpián pl. a "olimpia2012.net"?

2

Paralimpián hogyan lehet ugyanakkora esélyük a versenyzőknek? Ezt hogyan állapítják meg?

2

Volt egy "túlélő" verseny Magyarországon amin bárki indulhatott, terepfutásból meg akadálypályából is állt, a tv-ben is volt róla szó, és valami "d" kezdőbetűs márka szponzorálta. /nem biztos/ Mi volt a neve a versenynek?

1

16 éves vagyok, 4 év múlva szeretnék kijutni az olimpijára (úszásban). De nem vagyok profi sportoló (legalább is egyenlőre). Van rá esély hogy olimpikonná váljak?

8

Magyarországról miért csak egy tornásznő ment ki az olimpiára?

Egyedül Böczög? Dorina volt magyar, még csapat sem volt. Amerikában és Oroszországban viszont sokan versenyeznek azért, hogy öten mehessenek.

4

Melyik az a tánciskola (kubai salsa), ahol versenytáncost is tudnának "faragni" az emberből? Keresgettem a neten, de csak gagyi sulikat találtam.

1

Van valahol egy ország lista az olimpiai eredményekről lakosság szerint leosztva/normálva?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!