Találatok a következő kifejezésre: Szabad terhesség Canesten (3 db)

Szabad terhesség alatt Canesten combi hüvelykúpot használni?

Nem fog ártani a babának?29 hetes terhes vagyok!

Legjobb válasz: Én amikor terhes voltam az utolsó trimeszterben hüvelygombám volt. Nekem az orvos Canesten kúpot írt fel. A babának nem lesz tõle baja, ugyanis a méhszáj ilyenkor még teljesen zárt (jobb esetekben). De mielõtt bármilyen gyógymódot kipróbálsz elõbb menj el nõgyógyászhoz. Biztos, ami biztos. Én úgy tudom, hogy ezt amúgy is csak receptre adják.

Én amikor terhes voltam az utolsó trimeszterben hüvelygombám volt. Nekem az orvos Canesten kúpot írt fel. A babának nem lesz tõle baja, ugyanis a méhszáj ilyenkor még teljesen zárt (jobb esetekben). De mielõtt bármilyen gyógymódot kipróbálsz elõbb menj el nõgyógyászhoz. Biztos, ami biztos. Én úgy tudom, hogy ezt amúgy is csak receptre adják.
Szia! Megpróbálom anyukámat felhívni, õ gyógyszerész.... Mindjárt utánajárok!
pedig a cím jó....
Még kb. 10 percet gép elött leszek, addig nézegetm, ha esetleg nem jön át a számod, akkor ide írok holnap! Jó éjt! Dia (Amúgy kisfiú lesz?)
A kérdező hozzászólása: [email protected] -ra küldtem, nem értem már meg kellett volna kapnod :( de ellenörzöm megpróbálom ismét
Még mindig semmi:(
Még nem jött át a számod, de remélem hamarosan megkapom!
A kérdező hozzászólása: Elküldtem!
A Canesten Kombo NEM receptköteles, viszont a Klion-D igen..... Jrj emailt és segítek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Debreceni, a számot most küldöm! És nagyon köszi, drága vagy! szia
Ok, megkérdezem! Ird meg a tel. számod a [email protected] címre és holnap sms-t irok vagy felhívlak amint megtudom! Bp-i vagy?
A kérdező hozzászólása: Már ezt az egy napot megvárom inkább, ne hogy nagyobb bajt csináljak, holnap kereslek itt, azt is kérdezd már meg, hogy ha a kliont ajánlja abból van itthon még 4 db-om elég lesz a kúrához, mert nem hiszem hogy a körzetim kiírná, úgy emlékszem receptre van, de ha nem akkor inkább megveszem a teljes kúrához valót! Mégegyszer ezer köszi, holnap délelõtt kereslek! szia
Itt is vagyok... Azt mondta, hogy a terhesség elsõ harmadában a klion-t nem nagyon szokták adni, inkább a canestent. A terhesség vége fele mind a kettõ jó, de talán a klion jobb..... A lényeg, hogy applikátort NE használj!!!!!! Ha esteleg holnap reggelig ráér, akkor meg tudom kérdezni a tesóm barátnõjének az apukáját, õ szülész-nõgyógyász.... Dia - 7 hós kislány anyukája Dia - 7 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm várom
próbáld meg a [email protected] is átküldeni!
igen
Igen, gombás fertõzésekre ezt szokta felírni a nõgyógyász a terhesség alatt is.
nem árt a babának ez sem és a gynazol hüvelykrém sem és a pimafucin hüvelykúp sem! Ezeket egész terhesség alatt lehet használni nem ártalamas! Az utóbbi 2 vényköteles! egy szülésznek készülõ orvostanhallgató:)
Igen, én is ezt használtam. A nõgyógyászom teljes nyugodtsággal ajánlotta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!