Találatok a következő kifejezésre: Szabad szőrtelenítő használni a (3 db)

Szabad szörtelenitö krémet használni a karom alá?

mivel nekem tele van kis anyajegyekel a karom allat igy nehezen tudom borotvalni...

Legjobb válasz: Igen, lehet szõrtelenítõ krémet használni, de ha nem vagy biztos magadba, akkor menj el kozmetikushoz.

Igen, lehet szõrtelenítõ krémet használni, de ha nem vagy biztos magadba, akkor menj el kozmetikushoz.
A kérdező hozzászólása: koszonom :)

Szabad szőrtelenítő krémet használni a nemi szervünknél terhességben?

Eddig mindig azt használtam (Weet), nekem a borotvára nagyon begyullad a b?röm, a lábamat borotválom, ott nincsen semmi baj. A gyantától is félek, mert nem szoktam meg, nem most akarok szorongani a kozmetikusnál. Használhatom a krémet fazonigazításra????Már nagyon zavar, eddig nem mertem!

Legjobb válasz: Ez jo kérdés!Amit tudok,az az h méreganyag van benne,mivel ugyebár leszedi a szõrt,én pl nem használom ezért.Nekem birja gyanta.Talán a dokit kéne megkérdezni.

Ez jo kérdés!Amit tudok, az az h méreganyag van benne, mivel ugyebár leszedi a szõrt, én pl nem használom ezért.Nekem birja gyanta.Talán a dokit kéne megkérdezni.
sokan használják még poci szörtelenitésre is én epilálok vagy gyantázok de már régen kezdtem és most egyre jobban fájén is gondolkodom rajta hogy át kéne álni krémre esetleg a weet habot használd ugy tudom az rögtön hat és rögtön lemosható
Teljesen akarod, vagy csak igazításra?
A kérdező hozzászólása: csak igazításra szeretném, de kicsit félek attól, hogy azért ez mégiscsak egy vegyszer. lehet, hogy jkipróbálom a borotvát jó sok sensitive borotvahabbal, attól biztosan nem lesz semmi bajom, maximum behintõporozom ott egy kis körömvirágos, kamillással, hogy nehogy kipattogjak. Érdekes, hogy a hónomat is borotválom, de ott sincs semmi bajom, lehet, hogy csak hozzászokás kérdése! köszi a válaszokat!!!
jajaa, ne használd inkább a krémet. Én is vettem, de pont használat elõtt közölték velem, h ne mérgezzem meg a babát..
Szia! szerintem a legjobb a gyanta! És csak kb 4 hetente kell leszedetni. Én teljes fazon gyantára járok évek óta és csak az elsõ élmény volt ciki. Végig röhögtem kínomban de aztán rájöttem, hogy ez mindennapos a kozmetikusnak. És Õ legalább nõ, aki a lábam között matat. (a nõgyógyász ugye általában férfi, én ott sokkal nehezebben oldódtam)De mondjuk az nem árt, ha mindig ugyanoda jársz. Akkor nem kell feszengeni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!A gyantától leginkább azért félek, mert még soha nem próbáltam, a fazon dolognál meg olyan érzékeny az ember úgyis, szóval félek, hogy nagyon fog ott fájni, aztán ott várandósan ugrálok meg feszítek! Inkább a borotva mellett döntöttem, ma megoldom a dolgot! Mégegyszer köszi mindenkinek! Jó babavárást!

Lányok! Szabad a bajuszra szőrtelenítő krémet használni?

Nem fog t?le meger?södni?

Legjobb válasz: Szia. SZerintem ha annyira zavar, hogy ott van inkább gyantázd le, egy mozdulat az egész, és biztos, hogy nem erõsödik meg tõle. Én nagyon sokáig használtam szõrtelenítõ krémet, és sehol nem lett erõsebb a szõröm tõle, de ki tudja, lehet, hogy másnak igen.

Szia. SZerintem ha annyira zavar, hogy ott van inkább gyantázd le, egy mozdulat az egész, és biztos, hogy nem erõsödik meg tõle. Én nagyon sokáig használtam szõrtelenítõ krémet, és sehol nem lett erõsebb a szõröm tõle, de ki tudja, lehet, hogy másnak igen.
Nem is az a gond, hogy megerõsödik, inkább az, hogy az egy elég érzékeny terület és nem a legjobb, hogy ilyen erõs kémiai anyagot kensz rá. Én csakis lábra, hónaljra használom. Én csipesszel szoktam kiszedni a bajszomat.
én gyantával szoktam, illetve csipesszel. a szõrtelenítõ krémekre allergiás vagyok, ha meg véletlen van olyan, amire nem, akkor meg tuti a bõr érzékenysége miatt, napokig piros, viszketõ érzést kelt.
Én a csipeszt ajánlanám vagy a szõkítést. Én a karomon szõkítem a kezem. Kb. 5 hetente elég. Bekenem nivea krémmel(tégelyessel, ami nem folyik)majd arra kenem rá a már összekevert szõkítõ krémet(melírpor + oxy).Hagyom hatni 5 percig és lemosom. Ha idõközben kezd darabos lenni a kezeden a krém elkenheted újra.Ha közben máshol is olyan lennél(pl ujjaid)gyorsan mosd le, mert kellemetlen érzés lesz! A végén ha fehérebb lenne a bõröd ne aggódj, pár perc és visszaáll eredeti színére. 21/L
Én használtam elég sokáig, nagyon nehéz eltalálni, hogy mikor szedi már le, és mikor nem lesz még sebes a szád. Nekem mindig kimarta, fájt, és vörös volt. A gyantától hamar visszanõtt. Most próbáltam ki elõször csipesszel rendesen. Rájöttem, ha vazelinnel bekenem, akkor sokkal jobban kijön, és nem is fáj úgy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!