Találatok a következő kifejezésre: Szabad laptopozni repülőn (1 db)

Szabad laptopozni a repülőn?

Most gondoljatok bele milyen jó az,ha beépitett kamerás laptopom van és utazok vhova,akkor beszélhetek a többiekkel hogy épp hol vagyok és még láthatnak is :)))))

Legjobb válasz: Én úgy tudom a repülõre ilyent nemlehet felvinni.. csak a kézipoggyászba vagy csomagba

Én úgy tudom a repülõre ilyent nemlehet felvinni.. csak a kézipoggyászba vagy csomagba
A kérdező hozzászólása: de ha kamerát meg fényképezõt fel lehet vinni, akkor laptopot miért nem??Pedig nincs sok különbség köztük, max a méretük...
Felviheted a leptopot nyugodtan keziben, mi is fel szoktuk vinni. Le se adnam!!!! Akkor valoszinu baja lenne a dobalastol mire visszakapom. Lehet is hasznalni, amiatt sem szoltak meg sosem. Azt viszont nem tudom, hogy internetes kapcsolatot meg lehet-e illetve meg tudod-e oldani, azt sosem probaltuk.
A laptopot felviheted és használhatod is az utazómagasságban (fel- és leszálláskor nem - balesetvédelmi okokból.) Azonban hivatalosan a laptop minden vezetéknélküli kapcsolatát ki kell kapcsolni. (Nem mehet a wifi keresése, a bluetooth, infra, stb.) De ha bekapcsolva hagyod sem fog "lezuhanni" a gép, de nem is fog találni semmilyen hálózatot. Ha rádugsz egy USB mobilmodemet, akkor a modem nem fog hálózatot találni, tekintve, hogy a 10.000 m-es magasságban 1000 km/h-s sebességre nem igazán építettek adótornyot. :) Vagyis rögzítheted a webcam képét, fotókat készíthetsz vele, de egy repülõgéprõl online nem leszel.
fel és leszálláskor nem , ki kell kapcsolni a notebook-t de közben használhatod. most egyezkednek hogy a jövöben lehet mobbillal telefonálni a gépeken, lesz rá rendszer ami nem befolyásolja a repcsi rendszerét, de azt nem tudom hogy így netet is lehet-e majd elérni.
A kérdező hozzászólása: hehe:) kösz a válaszokat
Na igen. Lehet telefonálni mobillal :) Csak technika kell hozzá. Azt is meg lehet oldani egy "mobil adóval" a repülõn. De kb. hasonló árakkal, mint a mûholdas hívások (több ezer forintos percdíjakkal). Annyiért most is lehet telefonálni a repülõrõl :)
még véletlenül egy öngyilkos hacker megzavarná az irányitótorony számitógépét :D :P
Fel lehet vinni, sõt használni is lehet csak a wifit meg ilyeneket ki kell kapcsolni, de pl filmet nézhetsz rajta.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik 10 város a legdrágább a világon?

Van valahol erről egy lista?
Személyes véleményeket is várok.

9

Csakúgy érdekel, de ki lenne benne egy hátizsákos európai körútban?

Arra gondoltam, hogy egy olyan 1-2 év múlva megcsinálom, kevés pénzből, de úgy hogy egy csomó helyre el akarok jutni, kempingezni, stoppolni, meg ilyenek...
Szerintetek mennyire hülyeség?

1

Autóval Odeszába?

3 hét múlva autóval tervezünk menni Odeszába (Ukrajna, milyenek a mostani útviszonyok arrafelé és a rendőrök, hogy viszonyulnak a túristákhoz?

6

Mit vegyek német ismerőseimnek ajándékba? Ötletek?

Német ismerősöm apukájának Tokaji aszúra gondoltam. Õk is italt hoztak a szüleimnek és parfümöt.
A parfüm is jó ajándék, de nem tudom mi a kedvenc illat és már ha parfüm és ajándék nem gagyit akarok. Szóval parfüm kilőve.
Tehát a német ismerősömnek egy medálos nyakláncot készítek és még valamit veszek. Lány, úgyhogy nem lesz nehéz.
Viszont az anyukájának, barátjának és öccsének nem tudom. Tanácstalan vagyok.

1

Görögországba mennyi költőpénzt érdemes vinni?

Túlzottan sok mindent nem szeretnék venni, néha egy-egy gombóc fagyi, vagy amit megkívánunk, néhány apró ajándék. Fogalmam sincs a kinti árakról (Neos Marmaras), segítenétek? Programok, szállás, kaja, megvannak fix árral, ezen felül lennék kíváncsi arra, hogy mennyi pénzt érdemes "szórakozásra" váltani még, ha az embernek nincsenek nagy igényei.

1

Londonról vélemények?

Személyes véleményeitekre vagyok kíváncsi: milyen volt, mit néztetek meg, milyenek az árak odakint, mit érdemes megnézni ill. kipróbálni stb. :)

1

Görögországban, Paralia közelében lehet valahol delfinnel úszni? Ha igen, mennyiért?

1

Kb. mennyibe kerül egy 1 hetes Görögországi nyaralás?

Szállással, utazással együtt.

11

Melyek a magyar határhoz legközelebb eső horvátországi tavak?

4

Hogyan lehet legegyszerűbben eljutni - tömegközlekedési eszközökkel, legkevesebb átszállással - Paksról Tokajba?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!