Találatok a következő kifejezésre: Szabad laptopozni repülőn (1 db)

Szabad laptopozni a repülőn?

Most gondoljatok bele milyen jó az,ha beépitett kamerás laptopom van és utazok vhova,akkor beszélhetek a többiekkel hogy épp hol vagyok és még láthatnak is :)))))

Legjobb válasz: Én úgy tudom a repülõre ilyent nemlehet felvinni.. csak a kézipoggyászba vagy csomagba

Én úgy tudom a repülõre ilyent nemlehet felvinni.. csak a kézipoggyászba vagy csomagba
A kérdező hozzászólása: de ha kamerát meg fényképezõt fel lehet vinni, akkor laptopot miért nem??Pedig nincs sok különbség köztük, max a méretük...
Felviheted a leptopot nyugodtan keziben, mi is fel szoktuk vinni. Le se adnam!!!! Akkor valoszinu baja lenne a dobalastol mire visszakapom. Lehet is hasznalni, amiatt sem szoltak meg sosem. Azt viszont nem tudom, hogy internetes kapcsolatot meg lehet-e illetve meg tudod-e oldani, azt sosem probaltuk.
A laptopot felviheted és használhatod is az utazómagasságban (fel- és leszálláskor nem - balesetvédelmi okokból.) Azonban hivatalosan a laptop minden vezetéknélküli kapcsolatát ki kell kapcsolni. (Nem mehet a wifi keresése, a bluetooth, infra, stb.) De ha bekapcsolva hagyod sem fog "lezuhanni" a gép, de nem is fog találni semmilyen hálózatot. Ha rádugsz egy USB mobilmodemet, akkor a modem nem fog hálózatot találni, tekintve, hogy a 10.000 m-es magasságban 1000 km/h-s sebességre nem igazán építettek adótornyot. :) Vagyis rögzítheted a webcam képét, fotókat készíthetsz vele, de egy repülõgéprõl online nem leszel.
fel és leszálláskor nem , ki kell kapcsolni a notebook-t de közben használhatod. most egyezkednek hogy a jövöben lehet mobbillal telefonálni a gépeken, lesz rá rendszer ami nem befolyásolja a repcsi rendszerét, de azt nem tudom hogy így netet is lehet-e majd elérni.
A kérdező hozzászólása: hehe:) kösz a válaszokat
Na igen. Lehet telefonálni mobillal :) Csak technika kell hozzá. Azt is meg lehet oldani egy "mobil adóval" a repülõn. De kb. hasonló árakkal, mint a mûholdas hívások (több ezer forintos percdíjakkal). Annyiért most is lehet telefonálni a repülõrõl :)
még véletlenül egy öngyilkos hacker megzavarná az irányitótorony számitógépét :D :P
Fel lehet vinni, sõt használni is lehet csak a wifit meg ilyeneket ki kell kapcsolni, de pl filmet nézhetsz rajta.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hova utaznátok legszívesebben 10. házassági évforduló alkalmából? Többi lent!

Szívesen venném a segítségeteket, jövőre tervezzük az utazást, ezért már most kezdünk tervezgetni, gyűjtögetni, de tanácstalanok vagyunk hova utazzunk...Mindenképpen valamilyen homokos gyönyörű partra szeretnénk, de nem 10-15 órás repülőúttal...azok áráról nem is beszélve...Madeirát néztem, kb. 5 óra az út. Ti mit ajánlotok?

3

Mit érdemes Orlandoban megnézni/csinálni?

Nemsokára megyünk családostul Orlandoba. Tudna nekem valaki segíteni h mit érdemes ott megnézni? Volt már ott valaki?

3

10-12órás utazás autóval. Mit rakjak a kistáskámba, magam mellé? Többi lent

pl.betegkönyv,legyező,pénztárca és még??SSegíííííítséééég

5

Heló! Ma vettem észre, hogy lejárt a személyim egy hónapja és 14 nap múlva utazom Görögországba nyaralni, busszal. Holnap reggel megyek az okmányirodába és remélem kapok ideiglenes személyit. Azzal el utazhatok?

7

Hová mennétek egyedül pihenni/kirándulni egyedülállóként a következő hosszú hétvégén?

1

Hűvösvölgyben, a vadasparkba van belépő?

1

Szabadkai piac árai? Meg éri oda menni ruhákat vásárolni?

2

Egy jegyet használhatok ugyanazon a napon kettő utazásra?

Szeretnék holnapután felutazni Pestre a barátnőmmel együtt, a barátaihoz. Õ viszont Szolnokon lakik, ami ugyanazon a vasútvonalon van, mint a Nyugati. Viszont a barátai délre várnak minket, szóval még nála eltöltök egy kis időt, mielőtt indulnánk Pestre. Ha veszek egy jegyet reggel Pestre, de csak Szolnokig utazok, akkor ugyanazzal a jeggyel felutazhatok még aznap Pestre? Persze nyilván nem, ez nem törvényes, de ez ellenőrizhető valamilyen módon?

2

Ha választhatok egy helyet, ahova elmegyünk az apukámmal, akkor mit válasszak szerintetek?

Úgy volt, hogy megyünk nyaralni, de el kellet halasztani, mert a nővérem nem tudna jönni akkor, ezért mondta apa hogy ketten elmegyünk valahova, hogy ne legyek olyan szomorú. Én vidámparkba szeretnék menni, de májusban már voltunk, szóval az nem biztos hogy apának tetszene. Tudnátok ajánlani jó helyeket Budapesten? 15/L

1

Repülőn lehet mp3- ról zenét hallgatni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!