Találatok a következő kifejezésre: Szabad gyümölcsnapon enni (3 db)

Szabad gyümölcsnapon mogyorót enni?

Legjobb válasz: igen, szabad gyümi napon mogyit pisztáciát, diót enni, bár nem sokat (5dekát), mert sokan vannak akik nem is bírják a sok sav miatt a gyüminapot, és ezek felszívják a savat állítólag.

igen, szabad gyümi napon mogyit pisztáciát, diót enni, bár nem sokat (5dekát), mert sokan vannak akik nem is bírják a sok sav miatt a gyüminapot, és ezek felszívják a savat állítólag.

Gyümölcsnapon szabad enni házilag készített meggybefőttet?

Mennyit fogytatok a 2.gyümi nap után?Én 3,5 kg-t.jó vagy kevés?

Legjobb válasz: Végül is csak a fele cukor. Nem kell tisztában lenned a táplálkozás alapjaival, találj ki mindenféle hülye napokat meg járd el az esõtáncot és akkor fogyni fogsz. 3,5kg elég jó, gratulálok, fõleg hogy képtelenség heti 1kiló zsírnál többet leadni még ideális körülmények között is, de a 90napos attól nagyon messzevan. teljesen tönkreteszi a szervezetet ami annál jobban ragaszkodik a vésztartalékaihoz.

Végül is csak a fele cukor. Nem kell tisztában lenned a táplálkozás alapjaival, találj ki mindenféle hülye napokat meg járd el az esõtáncot és akkor fogyni fogsz. 3, 5kg elég jó, gratulálok, fõleg hogy képtelenség heti 1kiló zsírnál többet leadni még ideális körülmények között is, de a 90napos attól nagyon messzevan. teljesen tönkreteszi a szervezetet ami annál jobban ragaszkodik a vésztartalékaihoz.
szuper! szerintem ehetsz, de csináld édeskével. Én szoktam enni befõttet is. Hol tartasz? Mennyirõl indulsz? Mi a cél?
Mennyit fogytatok a 2.gyümi nap után?Én 3, 5 kg-t.LOL vagy kevés? :D víz és bélsár, fölösleges mennyiségi jelzõvel illetni "kevés" sõt jónak vagy rossznak sem nevezném.
Nem szabad sõt mitöbb életveszélyes!

Gyümölcsöt csak gyümölcsnapon illetve reggelire szabad enni, vagy máskor is ehetek?

Legjobb válasz: A gyumolcsok altalaban olyan keves kaloriat tartalmaznak,egy par kivetelevel(banan,szolo)hogy szerintem egeszen nyugodtan ehetsz .

A gyumolcsok altalaban olyan keves kaloriat tartalmaznak, egy par kivetelevel(banan, szolo)hogy szerintem egeszen nyugodtan ehetsz .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!