Találatok a következő kifejezésre: Szabad elfogadni a (2 db)

Szabad elfogadni pénzt a szerelmeskedésért? És ha igen akkor mennyit?

Hétvégén összejöttem egy fiúval, elmentünk hozzá. Amikor elbúcsúztunk megkérdezte hogy 5000 elég lesz-e?

Legjobb válasz: Azt jelenti hogy csak egyéjszakás kalandra kellettél neki.

Azt jelenti hogy csak egyéjszakás kalandra kellettél neki.
Ne bántsátok szegény lányt, lehet hogy a fiú hosszú távon tervez veled, vedd fel ha hív és menjetek el egy romantikus helyre.
tényleg, h ismerted mweg? mekkora köztetek a korkül? ha én felugrok chatre szórakozni, akkor mindig tuti belémfut egy olyan 30-as pasi, akinek nincs nõje....fúj..köszönöm......:( de ha nem lenne pasim, hát...:) még a végén milliomos leszel:XDXDXD
de ha valakivel összejöttél, nem komoly kapcsit tervezel??????
Ilyet csak is a kurvák csinálnak! Már ne is haragudj!
ribanc vagy, ez van, ezt kell elfogadnod.Kérdezd meg a szüleidet büszkék e rád.
az elõttem szóló mondhatna hasonlót magára... itt épp az a lényeg, hogy a kérdezõ nehéz és új helyzetben van, semmiképpen sem nevezhetõ ribancnak - nem õ kért pénzt, és most nem tudja, hogy mit kell ilyen helyzetben tenni... szerintem ha érdekel a pasi, akkor beszéld meg vele, nyíltan kérdezz rá, hogy mi volt az a pénz, és mondd meg neki, hogy te mit gondolsz errõl... ha nem érdekel, akkor lépj túl ezen az ügyön és ne keresd azt a férfit... én azt mondom, hogy ne folytasd csak a pénzért, van ami annál fontosabb!
Aki 10'000-et elfogad az kurva, aki 200'000-el sem éri be, az feleség.
ha kurva vagy akkor nem gáz
persze, amit adnak fogadd el!!zsebre a lóvét, és irány a pláza!
Azt mondod, abszolút nem kezelt kurvaként. Akkor mi az a tízezres?! Ha elfogadsz pénzt szerelmeskedésért, ne lepõdj meg ha kurvának tartanak.
A kérdező hozzászólása: Azóta küldött már 3 SMS-t és hívott is, de nem vettem fel.
Bocsi, hogy így fogalmazok, de lehet, hogy azt akarja, hogy te legyél a kurvája. Ha számodra elfogadható, hogy pénzt kapsz azért, mert szexelsz vele, akkor csináld. De másoknak ne hangoztasd, hogy mibõl van pénzed.
A kérdező hozzászólása: Abszolút nem kezelt kurvaként. Udvarias volt, szépen beszélt, elõzékeny volt, sõt romantikus. Nem tudnám elképzelni róla mit írsz.
Pedig szerintem igaza van az elöttem szólónak. Lehet kicsit durván fogalmazott, de szerintem is csak a szexért kellesz neki. Ez a dolog mûködhet is 1 darabig, csak félõ, hogy netalán beleszeretsz(irtad, hogy kedves stb.) Viszont neki meg majd nyilván lesz barátnõje és innentõl jönnek a problémák...
Nem feltétlen igazak az elõttem szólók. Létezõ dolog, amikor a férfi csak úgy érzi teljesnek az egész kapcsolatot, ha fizet a "szolgáltatásokért". Tehát van olyan, hogy házasságban él a férfi, monogám kapcsolatban él, mégis úgy teljes az élete, hogy "fizet" a feleségének a szexért. Ez perverzió, viszont abszolút tolerálható. Ki kell deríteni, hogy mit szeretne a férfi és utána dönteni a továbbiakról.
A készpénz szerintem a kimondottan prostitúciónak számító "tevékenységnél" elfogadható. Ha egy férfi nem kurvának tekint egy nõt, de szeretné viszonozni, amit kapott, akkor ajándékot vesz, elvisz egy elegáns helyre, de nem készpénzt ad! Azt a kurváknak szokás. Ebben az esetben ez szerintem nem elfogadható.
Szerncséd van, 10e alatt kurvának minõsülnél, 10e fölött azt mondják majd rád: okos lány.
És hol jöttél össze vele, a hatos úton találkoztatok, ahol véletlenül pont "stoppoltál" miniszoknyában és neccharisnyában?
Mondjuk én felvenném a telefont és meg is kérdezném a srácot, hogy: ad1, miért adott pénzt? ad2, mit akar tõled? Lehet, hogy csak taxira adta és nem nézett kurvának. Tisztázni kellene vele.

Mire jó ez a borg agyatlanság? Mindenhol ezt látom hogy aki más azt nem szabad elfogadni hanem alkalmazkodjon mert mi vagyunk többen, blabla közbe meg nyomatják hogy hű mi mennyire toleránsok vagyunk stb. ez mire jó?

komolyan mi jó ebbe hogy midnenki egyforma? most miért kell beszólni valakinek ha vörös a haja vagy tetkója van vagy más a vallása? nem mindenki hülye üzletember lesz! és ha meg igen, akkor most mi a baj azzal ha van 1 rasta haja és nem öltönybe jár? akkor [email protected] ember és nem köt vele senki üzletet? láttam 1 buddhista csajt aki kopasz volt és ilyen tógaszer? cuccokba járt mezitláb, és ? nem látta de mögötte megfordultak az emberek meg röhögtek rajta, és ilyenkor legszivesebben átmentem volna és pofánvágom az illet?ket aki ilyet tesz a másikkal! meg amikor jönnek a plázaribik és mindenkit puszilgatni akarnak én meg mondom hogy hékás engem haggyál, akkor megkérdezi hogy mi a bajom meg hogy nem vagyok normális... meg a másik ismer?söm meg fullkartetkója van és sehova nem veszik fel mert hogy néz ki... de ez mire jó hogy küls?b?l itélünk? miért nem lehet elfogadni a másikat, meg ha valamit ? nem akar és az rossz neki akkor minek er?ltetni? annyira gyerekes ez a "te nem iszol? jó akkor neked hozunk tejet"... pff szánalmas, minek kell oltogatni a másikat ha nem csinál olyat amit mi?

Legjobb válasz: Hát, ez a kérdés kicsit öngól lett. Épp az elfogadás hiányát látod problémának, miközben "plázaribikrõl" írsz.

Hát, ez a kérdés kicsit öngól lett. Épp az elfogadás hiányát látod problémának, miközben "plázaribikrõl" írsz.
1. az nem buddhihta nõ volt, hanem krisna hivõ. 2. nekem is van alkar tetkóm (elég nagy), a fejemen 1cm-es tarj és soha nem volt gond a munkahely szerzés. 3. én birom amikor plázaribik puszilgatnak mer nem vagyok b*zi. Szóval nemtom mirõl beszélsz.
A kérdező hozzászólása: jó de õ plázaribi és én nem szólok be neki. szerintem a plázaribik undorító faj, oké neki is meg lehet a véleménye rólam, dee ettõl még nem kell a másiknak beszólni meg kiröhögni!!! aki tarajos tetkós neked milyen munkahelyed van?
Konténereket hegesztek.
Szerencsétlen Kérdezõ :(
A kérdező hozzászólása: és olyan hegesztõnek nehéz megtanulni? mert a haverom nem tanult ilyen suliba
Kell hozzá egy kis érzék, amúgy könnyen megtanulható. Ráadásul külföldre is rengeteg hegesztõt keresnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!